urška13 -> RE: Celjske in okoliške mamice (30.4.2009 9:33:17)
|
Dobro jutro! Bethany tudi jaz bom držala pesti za službo.[sm=pikapoka2.gif] mora biti prav zoprno tole iskanje, testiranje in intervjuji. si sploh nočem predstavljati. a nekoč bo tudi mene čakalo, če se bom hotela nehat vozit v ljubljano. naš Jaša je veliko bolje kar se tiče krčkov, sicer še vedno ni bp, saj se sedaj pol noči blazno napenja kot da ne more kakati.baje, da to paše h krčkom. no, vseeno bolje kot krči, ko je bil dan in noč cel zategnjen. zjutraj je vseeno fajn pokakan. sem probala piti sladke kamilčke, pa ni pomagalo. sedaj pijem pa roibus čaj, ki baje pomaga pri krčkih. moram počakati par dni. včeraj nisem mogla verjeti ,kako je bil priden. tudi čez dan je zelo veliko spal, kot že dolgo ne in tudi ko je bil buden, ni bil nič siten. vav, sem bila ful vesela[sm=smiley1.gif] zunaj nisem bila že tri dni. a lahko prosim neha deževati!!!!![sm=hudicek1.gif] glede hujšanja, vsaka se po svoje odloča, jaz osebno mislim, da je bolje počakati zaradi mleka, vsaj tiste, ki ste še bolj na začetku. saj bo tako še samo nekaj šlo dol, še vedno pa lahko začnemo z dieto, ko se bo začel navajati na trdo hrano. kot rečeno, ne me narobe razumeti, itak se vsaka zase odloči, kaj je najbolje zanjo. glede 1. seksa, ste me kar malo prestrašile. meni se čišča še ni čisto zaključila, tako da še nisva. no, upam, da ne bo hudo.Bethany kje pa kupiš tisti gel? a v lekarni? Dali jaz dojim in jem jagode v kompotu pa v cmokih. zaenkrat vse ok. tudi pediatrinji se ni zdelo nič kaj narobe. mi je pa povedala, da tudi, če je prekuhano, je še vedno alergen. Kathy se mi zdi zelo dobro, kar je povedal dermatolog, da se nehamo malo obremenjevati, kaj sploh lahko jemo. se mi zdi logično, če se mama preveč omejuje, ne dobi potrebnih sestavin in tudi v mleku ne more biti dovolj vsega. držim pesti, da se bo Galu stanje čim prej popravilo[sm=pikapoka2.gif]
|
|
|
|