Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (29.4.2009 21:00:41)
|
Jagode: js jih jem... glih danes s smetano [sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif] Dali, kaj pa če en dan eno probaš, pa vidiš, če bo kaka reakcija? Js sem tak naredila. Sicer pa za krostato, en recept je tak, da jih mal pokuhaš, da rata kot kompot. Take so pomoje manj "problematične", če že.... Mmmm, si mi naredla lušte s krostato. Js bom pa marelično naredla, njam njam... potem doooolgo ne bo takih pregreh, bom samo suho sadje, oreške in temno čokolado otepala, ko bo nastopila kriza po sladkem. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Hujšanje: Za večji uspeh je treba prebrat knjigo Jem, torej hujšam. Če se lotite Montija. Da sploh veš, v čem je point te diete oz. prehrambenih navad. Potem pa smo rekle, da si pomagamo s predlogi za jedilnike, predvsem kosila in večerje. Zajtrki so pomoje enostavni za izbrat, ane?? Aha, pa še en predlog kot pomoč pri hujšanju: js sem si takrat, ko sem delala po Montiju, vsak dan pisala, kaj sem tisti dan vse pojedla, da sem dobila pregled nad zaužito hrano, tudi pregrehe sem pisala. Tako sem vsaj vidla koliko pojem in koliko je bilo grehov. In kljub občasnim pregreham so kile šle lepo dol, ja, seveda tudi s pomočjo redne telovadbe, takrat je bil fitnes, zdaj bo pa pilates, sprehodi pa počasi tudi tek. Najdit morem en fajni športni modrček, tastari so mi premajhni, pa so mi bili prej zelo komot.... Sploh se mi ni zdelo, da so se mi prsi tak povečale, dokler se ne poskušam stlačit v stare modrce ali stare ozke, oprijete majčke... Ko bi to oprsje ostalo tudi pri minus 8 kil, hehe!! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|