Bethany -> RE: Celjske in okoliške mamice (24.4.2009 12:12:50)
|
No, takole, da še malo pokomentiram vaše čvekanje zadnja dva dni, se je kar nabralo različnih tem, hehe. Torej, plavanje, bo treba najdit neko nadomestilo... A ve mogoče katera, če je še kje v okolici Celja kaj takega organiziranega? Saj razmišljam tudi, da bi pač šli sami trije se občasno nekam kopat, sam sem tak skeptik glede vode v raznih zdraviliščih... pa gužve raznoraznih ljudi. Še meni ni preveč všeč kopanje v vodi, kjer je notri bohvedi kaj vse, za Elino pa mi je še bolj "aklih", da se kopa nekje, kjer ne bi dobila kake reakcije na koži... No včeraj sem dol, na morju, izkoristila bazen z ogrevano morsko vodo in sma se šle malo namočit in ji je bilo všeč. Škoda, ko kakega takega bazena ni kje bližje... Krčki: joj, se mi smilijo dojenčki in mamice, ki morate to prenašati... Urška13, upam, da se vam kmalu umiri. Nekje do treh mesecev pravijo, da traja, potem pa se izboljša. Je pa res zanimivo, kak nekatere dojenčke fejst matrajo, druge pa čisto nič. Js sem ful hvaležna, da mi ni bilo treba skoz to. No, js imam še kapljice Sab simpex, samo parkrat uporabljene, jih lahko dam naprej, če bi katera imela. Dvomim, da jih bomo še rabili... Joj, Dali, ti pa imaš res vedno nekaj, od pasu navzdol... Pa te bojo menda ja uspeli zrihtat, da bo vse tipi top, nooo. [sm=zmeden.gif] Kaj je zdaj s šivi? Kaj ti je G. rekla? Pa Koren? Listki za pranje: so res super. Sploh me ni več strah, da bi se kakšna cotka razbarvala. Res, da ne devam skupaj črnega in belega, je pa kolegica že tudi probala ful različne pisane cote prat, dala dva listka noter in je vse prišlo ok ven s stroja... Deluje! Preverjeno. V DM imajo več vrst, js sem preizkusila od Grey - lovilec barv in od DM znamko Denk mit, obe delujeta. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Bar ob bazenu: super lokacija. Lahko dostopna z vozički, blizu vode, v senčki... komaj čakam!! Pa dopoldan ne bo gužve. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|