Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 13.4.2009 21:45:38
|
|
|
|
Bethany
|
Uf, sem dolgo klobaso stisnala... Se hitro nabere, ko nekaj dni nič konkretnega ne napišeš. ajaaaaa, še to sem pozabla: včeri sem se po dveh letih rolala. In je šlo. Tudi v kombinaciji z vozičkom, sicer nisem tak ekspert, da bi si upala it nekam na daleč na teren ali nekam, kjer je več folka, ampak po tehle lokalnih vaških cestah, ko ni veliko prometa, pa bo šlo. Zdaj pa še enkrat ob priliki na kolo... sem si ga včeraj umila, spucala dvoletni prah dol in so me kr mal zasrbeli podplati, da bi šla mal gonit... ampak ni blo prilike, nekdo je moral ahtat Elino, ko so ostali šli na sprehod do Šmarjaka. Pol, ko pa tole dvoje aktiviram, vsaj parkrat na teden, pa bojo kilce hitreje šle dol, hehehe!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 13.4.2009 21:49:36
|
|
|
|
Bethany
|
Ejla, Katja, kaj si pokretni al nepokretni invalid?? Oziroma, lahk porivaš voziček? Uf, je zoprno, ja, če se noht tak konkretno zlomi... men se je enkrat na nogi, na palcu, mi je spodrsnilo v kadi in bum v rob, mi je počil do polovice nohta... aaauuuč! Pa ko ful počasneje rastejo na nogah kot na rokah. mogoče bi blo fajn, da si tist prst tak poviješ, da ne boš vsakič, ko se boš česa dotaknila, dregnila v rano. Pa čakat, da zraste, ni druga...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.4.2009 7:35:14
|
|
|
|
martka
|
vidiš vidiš, kaj pa imaš dolge nehte!! ja, jaz sem jih tudi prej imela, sedaj pa..ene pol cm, nič več. mi ni filing, gajo umivat in mazat z daljšimi. ne ne , seznam sem oklestila. saveda. sem tako luištne majčke v ca videla, da sem tudi gajin seznam oklestila. luku pa samo polo majice in en tri četrt hlače in boksarce. gaja spi, grem še malo k njej. pokličita, ko prideta v mesto. papa aja, pepeny, meni ni všeč - ker je črn - ker otrok nič ven ne vidi, samo naravnost. gajo pa listki dreves zanimajo in levo in desno... meni moj dežnikec čisto fajn koristi. pa še čist original je in barvno enak. ja, treba ga je pač večkrat prestavit, samo to pa res ni tako hudo delo.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.4.2009 8:16:57
|
|
|
|
Bethany
|
Jutro! Ja, fajna noč je bila, samo eno bujenje ob štirih, pa je nahitro pojedla in nazaj zaspala, do sedmih. Zdajle sma pa potelovadile, in že sedi v svojem stolčku in si ogleduje nogice - Nova ugotovitev. A pepeny se reče tisti črni strehici, ki paše na vse vozeke? Men tud ni všeč, tak čudno izgleda pa res otrok nič ven ne vidi. Bom js tud pri mareli ostala, sam da najdem eno fajno. Zadnjič sem v BC vidla tako, ki bi pasala na tvoj vozek, Martka, pa barvno ne na mojega, hehe. Ti si jo dobla kr v kompletu z vozičkom? no, ta teden morem it v nabavo po marelo, ker pokrivanje s plenico mi je mal nadležno, ko jo veter skoz prestavlja...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.4.2009 9:11:39
|
|
|
|
Dali*
|
Ejla punce...lepo preživele praznike...jedle smo pa spet preveč, ne. Tko, sedaj sem pojedla zajtrk, jah Etien ima vedno prednost. Pred pol urce sem mu dala gor CD Lovely Baby in nekaj časa je poslušal, sedaj pa je lepo zaspal. Čudno...hm, zakaj? Ker mi nikoli čez dan ne spi. Bomo videli kako dolgo bo zdržal. Polivanje ali bruhanje...punce kako naj ločim? Upam, da ni kak refluks. Včasih namreč toliko zbruha, da ne vem če mu je sploh kaj ostalo v želodčku.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.4.2009 9:13:00
|
|
|
|
Dali*
|
Kdaj boste v mestu? Jaz se bom tudi verjetno odpravila, ampak ne vem točno kdaj, ker sedaj ga bom pustila spati...nimamo še namreč nobenega reda in urnika, tko da se težje za točno uro dogovorim.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.4.2009 9:16:31
|
|
|
|
Dali*
|
Ima katera kak dober preizkušen recept za korenčkovo juho?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.4.2009 9:18:37
|
|
|
|
katja_p
|
Čist na hitro! Mi2 greva zdle jest, polbom pa vidla, al bo šla spat, al lahk greva kr ven. Javim. Invalidnost: lahk porivam voziček, sem si nardila zaščito Rolanje: js sm tud prejšn tedn sprobala z vozičkom in je šlo super! Sma ble s tamalo prava celjska atrakcija Sprehod: definitivno za Savinjo, ker morm js po Tjašino osebno šibam ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.4.2009 9:26:32
|
|
|
|
Dali*
|
Waw...10 minut lepotnega spanca, sedaj pa ga ga črviči. joj... grem...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.4.2009 9:52:09
|
|
|
|
katja_p
|
Naši se spi, tk da jo bom probala uspavat. Pol bomo pa vidli, kdaj lahk gremo ven. najbrž čez slabi 2 uri .. Vsaj včeri je blo tk ... Si bom zdle v excelu nardila tabelo za spanje ... da mal vidim njen vzorec.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.4.2009 10:15:23
|
|
|
|
katja_p
|
Naša spi, računam da bo spala slabo uro ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.4.2009 10:19:01
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Kdaj boste v mestu? Jaz se bom tudi verjetno odpravila, ampak ne vem točno kdaj, ker sedaj ga bom pustila spati...nimamo še namreč nobenega reda in urnika, tko da se težje za točno uro dogovorim. Js pa poskušam nek urnik ugotovit pr svoji. Zadnje dni je tako, da jo okol 10-ih zmanjka, pa pol okol 3.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.4.2009 10:32:33
|
|
|
|
Bethany
|
Midve se še zdele mal igrama, pol se oblečema in pojema, pa greva ven, ker se ji bo okol enajstih, pol dvanajstih začelo dremat in se mi ne da matrat z uspavanjem doma, je veliko lažje v vozičku. Js sem že kr naštudirala Elinin urnik, dopoldne kar dolgo vztraja budna, mal včasih med dojenjem zadrema, pa jo kr pustim, traja itak največ pol urce, potem okol 12ih popusti in zaspi za kake dve urci ali več, pa potem kmalu po četrti, okol petih do šestih... Ob sedmih se pa tak začnemo rihtat za spat, da smo nekje do pol devetih v postelji...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.4.2009 10:34:36
|
|
|
|
katja_p
|
Bethany: kako številko artikla rabiš ti za Next? Tisto 9-mestno šifro al kaj? Da vem, kaj si izpisujem.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.4.2009 10:39:58
|
|
|
|
katja_p
|
Men pa noče odpret spletne strani od vrtca Zarja
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.4.2009 10:50:44
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Bethany: kako številko artikla rabiš ti za Next? Tisto 9-mestno šifro al kaj? Da vem, kaj si izpisujem. "item number" ja, devetmestna, pa neki črk je zram
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.4.2009 10:53:34
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Men pa noče odpret spletne strani od vrtca Zarja joooj, vlogo je treba sprintat in izpolnit... js jo mam že shranjeno na rač. Sam printnem jo še in izpolnem, pa se en dan do konca aprila spravim do vrtca...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.4.2009 16:34:43
|
|
|
|
martka
|
bethany, v petek pa plavanje... jaz sem danes kupila plavalne plenice. v dm. obroč si bom za prvič sposodila, da potem vidim reakcijo kože na klor. pa nepren hlačke tudi. bom kasneje svojega kupila. maja, ko gremo na morje. no, saj to bo pa tako čez 14dni. uh, čas hitro teče...
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.4.2009 17:05:06
|
|
|
|
martka
|
bethany jaz sem ti kar mail poslala. za next stvari.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.4.2009 17:12:26
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo! Jaz sem se odločila, da bom počasi vse jedla, sam prvo bom malo testirala, kaj mali paše in kaj ne, se mi zdi da sem malo preveč obremenjena s tem kaj ji bo škodilo,medtem ko to ni nujno. Zamašen nos ponoči kaj ve uporabljate za sčistit poln nos, naša ga ima samo ponoči( še ena poz. stvar ki jo je pobrala po očetu ), zaenkrat je bila pri nas dovolj fiziološka, se mi pa zdi, da počasi ne bo dovolj. Bruhanje in polivanje naša kar dosti, ampak ker noče kupčka podirat, zato sva v kinderpetu dvignila malo vzglavje jogija. Zadnjič sem se ponoči res ustrašila, ko sem slišala stokanje,prav bogo in ko prižgem lučko, najdem malo ležat na trebuhu mala je sicer spala pri nama ampak se je nekak prekucnila na trebuh.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.4.2009 17:26:53
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo! Jaz sem se odločila, da bom počasi vse jedla, sam prvo bom malo testirala, kaj mali paše in kaj ne, se mi zdi da sem malo preveč obremenjena s tem kaj ji bo škodilo,medtem ko to ni nujno. Zamašen nos ponoči kaj ve uporabljate za sčistit poln nos, naša ga ima samo ponoči( še ena poz. stvar ki jo je pobrala po očetu ), zaenkrat je bila pri nas dovolj fiziološka, se mi pa zdi, da počasi ne bo dovolj. Bruhanje in polivanje naša kar dosti, ampak ker noče kupčka podirat, zato sva v kinderpetu dvignila malo vzglavje jogija. Zadnjič sem se ponoči res ustrašila, ko sem slišala stokanje,prav bogo in ko prižgem lučko, najdem malo ležat na trebuhu mala je sicer spala pri nama ampak se je nekak prekucnila na trebuh. http://www.minisvet.si/duda-inhaliranje-p-1073.php http://www.minisvet.si/kocke-dvig-vzglavja-p-1026.php tudi mi imamo dvignjeno. vsi štirje. luka, mi2 in gaja. na treh posteljah, da ne boste mislile, da vsi 4je skup spimo. no, včasih pa že kako zgodbico skupaj beremo na veliki postelji. je fajn.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.4.2009 17:38:08
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka bethany jaz sem ti kar mail poslala. za next stvari. sem ti glih odgovorila. Bo vredu, ja! Naročim do konca tedna, morem še pri sebi končni izbor naredit... joooj, kak je to težko, ko je vse tak luštno pa kjut pa vse se mi zdi uporabno... ah ja, pa vem, da bo pol trikrat preveč vsega. Sem pa bila danes v pikapolonici in c&a, mal prebrskala cotke, nekaj luštnih kompletkov sicer imajo v c&a, ampak se mi zdijo tle, pri next, ful bolj kjut, upam, da bo v živo tud tak kot na sliki Hotla sem it še v h&m, pa se mi je Elina začela dret sred Citi centra, pa smo predčasno zaključili naš nakupovalni podvig. Sej boljš, bi ziher še več zapravila, kot sem itak že. Sam je bla pa tak pridna, skoz je okol opazovala, pa se igrala s pleničko pa igračko v vozeku, pa tu in tam tudi kaj pokomentirala, po svoje seveda. Me je presenetila, glede na to, da sem pričakovala, da bo spala, saj od jutra ni nič, razen dvakrat pol ure na zizi.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?