Bethany
|
Jap, se še kr pozna praznično vzdušje tle gor ... nikjer nobene ... Js sem pa glihkar Elino dala spat, uspešno brez joka. Malo še zajamra in malo zacvili, ampak mislim, da bo kmalu v mižulah. Moj se potepa po Grmadi, je mogu nove pohodne šuhe sprobat. Pa neki hoče fotkat Celje z vrha, ponoč... Ej, naporen je bil tale vikend, kar se jedače tiče... skakanje iz enega praznovanja na drugega, pa še ta Velika noč vmes... Ah ja, še dobr, da se veliko ne sekiram za pridobljene deke... bojo že šle dol. Jutri grem na en dolgi sprehod, pa bo kak kos potice in torte šel v minus oz. k pozitivni nuli. torej, martka, za toliko boš naročila, al boš kaj oklestila seznam? Ej, verjamem, da se ti je tulk nabralo, vse je ful luštno, ženske mode rajš sploh nisem šla gledat, sicer si pa tistega tak ne bi upala naročit, ko ne vem kak je z vračilom... Pri Neckermann še včasih kej vzamem, sploh kako coto za doma, pa če ni ok, brez stroškov vrnem... tu pa ne vem... No, če bomo dale pod eno naročilo, je limit 400 eur, več mi kartica ne bo potegnila Katja, bo jutri kak sprehod padel? Kej v smeri mesta? Men se spet mal lušta Savinjskega lufta. Pa neki bi šla v DM iskat. Se lahk na kaki kavici dobimo, celjske mamice? Tak kot prejšnji teden? Je blo tak luštno. Ejla, ta teden v petek se pa začne plavanje dojenčkov!! Joooj, men je pa groza it v kopalke. Sploh ne vem, če so mi kire prav (razen bikinke, ki se zavezujejo in poljubno naštimajo, sam me nekak ne mika it v take miniaturne kopalke). Sicer pa, trenutno mi nobene kopalke ne dišijo, ko nisem najbolj zadovoljna s svojo težo in postavo... ma, bo že! Bo pomoje tak fajn dojenčke gledat, kak čofotajo, se ne bom imela časa ubadat sama s sabo. Ej, mamice, a ste že kej razmišljale o dodajanju kakega čaja dojenčkom? To leti predvsem na tiste z nekaj mesečnimi dojenčki... Mal razmišljam, kdaj bi to blo dobro začet, sploh ko postaja toplo, pa so ziher prej žejni, kot pozimi... Še kak mesec, pa bo že treba mal začet razmišljat o kašicah in podobnem. Morem jutri poklicat patronažno, se baje oglasi med 4im in 5im mesecem, verjetno zarad dodajanja GH??
|