alenkaG28
|
Vidim, da nismo sam mi imeli pestre tedne...olajšanje! Drisko in bruhanje smo dal skoz...in prvič v življenju sem se ob otroki počutila nemočno ...pol sem pa zvedla za linex kapsule in olajšanje. No v soboto smo pa ponovno imel šok terapije! Katarina se odvaja in ji gre stvar kar odlično, a ima želje, da hodi na stranišče in je zato WC vedno odprt in tudi to soboto je bilo tako...pa se ravno odpravljam ven - dopoldan in sem se šla zobe umit in porihtat pa začne neki dišt in Katarina kašla, grem pogledat...mala pila osvežilec za WC. In panika...20 munut je trajal, da sva se oblekle, poklicala dohtorja, spile vodo in mrzel mlek...se pripeljale do dežurnega in bile pri zdravnici. Po, pa z rešilcem do pediatrije...rezultat: očitno je sam mal polizala stvar, ki pa itak ni bila nevarna. Šola je bila pa dobra...ne me sprašvat kok sem se pripeljala do doktorja, ker ne vem...nardila sem nekaj prekrškov , pa kaj zato...konec dobro vse dobro! Očitno bom res morala, dati vse pod ključ!!! No to je pri nas...ni nam dolgčas, NIKOLI!!!! CALPOL: Lekadol kvazi pomaga, ampak calpol je pa zakon...res zbije vročino in pomiri otroka. Je pa malo nerodno, če je otrok alergičen nanj. VNETJE UČESKOV: Žal tu ne pomaga druzga kot antibiotiki, veliko crklanja in potrplenja, se pa ta odkrit v zgodnji fazi...če malim redno gledate uhece in če se pojavi v ušesko nekakšen znazek kot grisek, je to začetek in je lažje, če takoj greste po antibiotik...tega ne želim nobeni mamici, tud največjemu sovražniku ne, ker sem sma dost pretrpela zaradi vnetil in sem zdej bolj tečna s tem. ZOBKI: Pri nas je nekako tako, da je nočna mora le takrat ko kakšen zobek raste, sem pa vedno, oba mela poleg ko si jih umivam sama in sta že od malega čist nora na to, da lahko masta ščetko v rokih in delata enako kot mami,,,je fajn...za tiste ki imaste male še majhne, da so vedno poleg, ko si umivate zobe in jim daste eno majhno tudi njim, slej ko prej, da v uste in si sam čoha, pa ga še pohvalte in potem ni težav, so kar navdušeni. Mi mamo zdaj sam ta problem, ko bi imela ščetke take kot ati pa mami. STRIŽENJE LAS: V Novi vasi je salon Beauty in tam dela ena gospodična oz. gospa Sabima, ki zna s tem malim štrucam oz. nadobudneži...obvlada stvar in zna uredit. Mislim, da je cena 5 EUr, kar ni tako drgao Je pa dobr, vsaj za gostoto, da se dostkrat striže, v primernem letnem času seveda... SLUŽBA: Trenutno verjamem samo podpisani pogodbi, kajti neki ustni dogovor še ni nič kaj dobrga prinesel. Iz izkušenj pa...trenutno dobiš službo le po vezah in poznanstvih!!! KG; Tako dolg sem jamrala, da je na konc nastal to, da mamo ob sredah med 20 in 21 v mojih prostorij pilates pod vodstvom fizioterapevtke, cena pa 25 EUR na mesec. Cool mi je ravno zato, ker je max. število 7 in lahko ona vmes popravlja vsako, da pravilno delaš in dihaš - pa je glede tega kar tečna. Pa najbolj pomebnom imam cel kup omejiev, kaj smem in kaj ne, in mi lahko da oz. pokaže vajo, ki usterza mojim mejam...nekaj takega sem iskala, ker ona varianta, ko jih je velik, se men ne odnese!!! POROKA:Lahko "zatežim" kak psihološki vpliv ima, ampak ni poante, dejstvo je, da mora biti poroka iz srca in ne zaradi lista...se pa ne strinjam, da se več poročenih loči...v zadnjem tedno je okoli mene šlo narazen kar lepo število koruznikov, ki so v povprečju bili skupaj po 6 let...tega žal nihče ne beleži in potem podatki niso realni... SREČANJE: KDAJ?
|