|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
29.10.2009 19:05:05   
Lolita23
Živjo!!!

Tako mi se odpravljamo jutri v čateške se sevada bom, javljala od tam, ker moj ne more brez rr.user posted image

Čiščenje zob kateri kompletek je to, jaz sem ravno danes gledala, pa nisem potem kupila, ker nisem vedla, ji bom pa tudi jaz začela. user posted image

Lp

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
29.10.2009 21:45:54   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Tako mi se odpravljamo jutri v čateške se sevada bom, javljala od tam, ker moj ne more brez rr.user posted image

Čiščenje zob kateri kompletek je to, jaz sem ravno danes gledala, pa nisem potem kupila, ker nisem vedla, ji bom pa tudi jaz začela. user posted image

Lp

tvoj ne more brez rr?? user posted image user posted image user posted image ha ha....

Ja, lepo se mejte!!

Kompletek ščetk pa je od dm - babylove znamke, tri ščetke so notri, poglej pa temle linku, mislim, da na šesti strani pokaže te ščetkice.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
29.10.2009 22:02:46   
blue eye
še jst na hitr...ker me nč ni za računalnikom.

V ponedeljek sva si zastavla cilj, da prestaviva jerneja v svojo sobo, tako da delava na polno (beliva, ven sva dala star laminat in položila novega, pobarvala sva okno....in seveda čiščenje, čiščenje in še enkrat čiščenje). Vreme nama služi, se barve in laki lepo sušijo, tako da bo sobica pripravljena,edino za stensko poslikavo se še morm odločt katerga risanga junaka bom dala, ampak najverjetneje bo medvedek Pu, aja pa čas tud rabm za slikanje kar je pa zadnje čase kr problem.

Drugače  me pa moj na polno ponuca pri delu na ribogojnici čez teden pa še promocije, tk da zvečer kr padem v postlo.

Vsem ki ste dosegle zastavljene številke na tehtnicah  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lolita - lepo se mejte

bethany - bo mogla it Elina ka tvojim šefom pa jim kako povedat, da se to ne dela, a ne?

striženje las- nas že ma tud kr lepo dolge, ampak ga kr ne morm it ustrižt, vsaj doler ga ne bodo začel motit

umivanje zobkov- ja jst mam tud ta DM - ov kompletek in me je včasih rešu muk, ko so jerneja zobki matral, sploh ta palčka k je čist okrogla in ima bunkice - v paketku je prva, mu je tako pomagal, drugače mam tu neko mamovo rokavičko k si na dva prsta natakneš, sam pr našmu nč ne gre, kr me tako pogrize. bom počakala da še zgornja dva dokočno cela vn prideta pol pa gremo na borbe. Sam pravjo, da ni dobr pritiskat na otroke zgodi z umivanjem zob, če noče, ker lahko dobi odpor.

nč grem spat, jutr delam.

nočko

< Sporočilo je popravil blue eye -- 29.10.2009 22:05:28 >

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
30.10.2009 15:16:32   
alenkaG28
Bom zlo hitra, zvečer pa še mal pokomentiram ostalo (zobki, striženje...)...končno ratal sprav oddajo na net...greste na moj web... http://www.eteos.si in poiščetete, v levem spodnjem kotu ikono radijska oddaja in bonton za boljši jutri - je ona odaja kako privzgojiti otroku bonton. Če ne druzga je muska fajn...vesela bom komentarjev...zdej pa šibam po otroke...

aja...hvala ker skrbite za to, da bi prišla, 6 je men čist OK

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
30.10.2009 15:17:57   
alenkaG28
pardon desnem kotu...

(odgovor članu alenkaG28)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
31.10.2009 19:54:58   
NoBady
Dober večer.. da se na hitrco mal oglasim tok da povem da smo zboleli... Taj ima vnete ušese, zato je tak jokal ubošček mali.. sm jokala z njim resno, ker nism več vedla ka naredit... nikakor se ga ni dalo potolažit kr k meni je glavo stiskal, potem pa vidim da se neki za ušes grabi in ko se je umiril sem ga malo za ušes prijela in spet v jok... no pol mi je blo takoj jasn zakaj se gre... zdej je dobu antibitik in lekadol sirup, sm mu dala pol žličke lekadola in je najprej mal pojedel pa mal ven zbruhal tak mu je blo ogabno, pa mu dam še mal da bi sploh kej pojedel tega sirupa in da žličko v usta... in zbruha vse kar je pojedel za večerjo...groza... je tko smrdel po kislem da joj... zgleda da ma bolj slab želodec za lekadol ... mu bom jutri dala takoj mu čaj za pit, mogč bo šlo dol... antibiotik je pa brez problema vzel...

no jaz sem pa tudi že mal boljše... mam tudi sirup za kašelj....

nisem nič brala za nazaj tak da ne bom nič komentirala, grem nazaj ležat, ker ne mrm bit dolg opkonc se mi začne kr vrtet... dobr da je mooj tak vredi in je zdele dva dni doma skos da mi pomaga pri malem...

nočko

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

Neposredna povezava do sporočila: 3756
1.11.2009 9:36:36   
martka
zelo veliko otrok bruha po lekadolu, poskusi raje calpol. daj ga pred večerjo. good luck, pa čimprej ozdravite!

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
1.11.2009 21:27:44   
_kathy_
Helooo!
Spet jst po dolgem času ... hm ka kej novega. Mi se počasi postavljamo na noge. Drgače pa v torek imamo posvetovalnico in v bolnico gremo dat kri, da vidijo, če ga v sredo lahko 3. cepijo. Smo 2 meseca čakali na datum. Zaradi zadnje reakcije na cepivo.user posted image
Jst sm pa spet povita, že tretjič sem bila na operaciji, spet so mi izrezovali korenino nohta... ja nimam sreče.
Zanimamo se za avtosedež ... po vaših izkušnjah ... kateri je najboljši??

< Sporočilo je popravil _kathy_ -- 1.11.2009 21:28:26 >

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
2.11.2009 13:15:42   
alenkaG28
Vidim, da nismo sam mi imeli pestre tedne...olajšanje! Drisko in bruhanje smo dal skoz...in prvič v življenju sem se ob otroki počutila nemočnouser posted image ...pol sem pa zvedla za linex kapsule in olajšanje. No v soboto smo pa ponovno imel šok terapije! Katarina se odvaja in ji gre stvar kar odlično, a ima želje, da hodi na stranišče in je zato WC vedno odprtuser posted image in tudi to soboto je bilo tako...pa se ravno odpravljam ven - dopoldan in sem se šla zobe umit in porihtat pa začne neki dišt in Katarina kašla, grem pogledat...mala pila osvežilec za WC. In panika...20 munut je trajal, da sva se oblekle, poklicala dohtorja, spile vodo in mrzel mlek...se pripeljale do dežurnega in bile pri zdravnici. Po, pa z rešilcem do pediatrije...rezultat: očitno je sam mal polizala stvar, ki pa itak ni bila nevarna. Šola je bila pa dobra...ne me sprašvat kok sem se pripeljala do doktorja, ker ne vem...nardila sem nekaj prekrškovuser posted image , pa kaj zato...konec dobro vse dobro! Očitno bom res morala, dati vse pod ključ!!!

No to je pri nas...ni nam dolgčas, NIKOLI!!!!

CALPOL: Lekadol kvazi pomaga, ampak calpol je pa zakon...res zbije vročino in pomiri otroka. Je pa malo nerodno, če je otrok alergičen nanj.

VNETJE UČESKOV: Žal tu ne pomaga druzga kot antibiotiki, veliko crklanja in potrplenja, se pa ta odkrit v zgodnji fazi...če malim redno gledate uhece in če se pojavi v ušesko nekakšen znazek kot grisek, je to začetek in je lažje, če takoj greste po antibiotik...tega ne želim nobeni mamici, tud največjemu sovražniku ne, ker sem sma dost pretrpela zaradi vnetil in sem zdej bolj tečna s tem.

ZOBKI: Pri nas je nekako tako, da je nočna mora le takrat ko kakšen zobek raste, sem pa vedno, oba mela poleg ko si jih umivam sama in sta že od malega čist nora na to, da lahko masta ščetko v rokih in delata enako kot mami,,,je fajn...za tiste ki imaste male še majhne, da so vedno poleg, ko si umivate zobe in jim daste eno majhno tudi njim, slej ko prej, da v uste in si sam čoha, pa ga še pohvalte in potem ni težav, so kar navdušeni. Mi mamo zdaj sam ta problem, ko bi imela ščetke take kot ati pa mami.user posted image user posted image user posted image

STRIŽENJE LAS: V Novi vasi je salon Beauty in tam dela ena gospodična oz. gospa Sabima, ki zna s tem malim štrucam oz. nadobudneži...obvlada stvar in zna uredit. Mislim, da je cena 5 EUr, kar ni tako drgao Je pa dobr, vsaj za gostoto, da se dostkrat striže, v primernem letnem času seveda...

SLUŽBA: Trenutno verjamem samo podpisani pogodbi, kajti neki ustni dogovor še ni nič kaj dobrga prinesel. Iz izkušenj pa...trenutno dobiš službo le po vezah in poznanstvih!!!

KG; Tako dolg sem jamrala, da je na konc nastal to, da mamo ob sredah med 20 in 21 v mojih prostorij pilates pod vodstvom fizioterapevtke, cena pa 25 EUR na mesec. Cool mi je ravno zato, ker je max. število 7 in lahko ona vmes popravlja vsako, da pravilno delaš in dihaš - pa je glede tega kar tečna. Pa najbolj pomebnom imam cel kup omejiev, kaj smem in kaj ne, in mi lahko da oz. pokaže vajo, ki usterza mojim mejam...nekaj takega sem iskala, ker ona varianta, ko jih je velik, se men ne odnese!!! user posted image

POROKA:Lahko "zatežim" kak psihološki vpliv ima, ampak ni poante, dejstvo je, da mora biti poroka iz srca in ne zaradi lista...se pa ne strinjam, da se več poročenih loči...v zadnjem tedno je okoli mene šlo narazen kar lepo število koruznikov, ki so v povprečju bili skupaj po 6 let...tega žal nihče ne beleži in potem podatki niso realni...

SREČANJE: KDAJ?

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
2.11.2009 15:05:45   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: alenkaG28

...
SLUŽBA: Trenutno verjamem samo podpisani pogodbi, kajti neki ustni dogovor še ni nič kaj dobrga prinesel. Iz izkušenj pa...trenutno dobiš službo le po vezah in poznanstvih!!!

...

res je... user posted image user posted image take so tudi moje izkušnje. Ampak dokler imaš sam take veze, in ti pomagajo, je kul. HB! Ko ti pa tudi veze zatajijo, tako kot meni, pol je pa hudič... user posted image user posted image In se sprašujem, kako hudiča sploh dobit službo??? Nej grem za roparja? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3760
2.11.2009 15:19:35   
Bethany
Alenka, tele tvoje izkušnje so res fajn za brat. Ni ga boljšega od nasveta mamic z veliko izkušnjami. user posted image user posted image

Pa kaj si ja noooor!? Wc dišavo je hotla pit? Joj! Sicer pa, tak kot se naša sumljivo veliko suka okoli wc-ja, me ne bi presenetilo, da bo tud sama
kej takega naumila. Ker pokrov je že pogruntala kako se dvigne. Najboljš za določen čas umaknat take zadeve... Ker vrata mimgrede ostanejo odprta, se samo dvakrat obrnem, pa je že v kopalnici... user posted image

Super za pilates!! Naša joga isto poteka, maks nas je 10 (to je, ko je res dobra udeležba) in voditeljica vedno sproti popravlja vsako posebej, da res pravilno izvajaš položaj. Men je zelo všeč! user posted image user posted image

Striženje las: mi smo našo tamalo kr pri najini frizerki, je tudi dobro opravila, pa nič računala. In res je, zdaj ima veliko bolj goste laseke, take taprave, ne več čist dojenčkaste, pa ful so se ji lepo zgostili in dodatno zrasli, pa smo postrigli samo špice, kar sem mislila, da ne bo imelo efekta na rast las, pa ima. Je kul. Zdej ne zgleda kot dojenček (no, pa sej že od začetka ni, ko je imela tako gosto in temno grivo po glavici, hehe) ampak kot taka šikana mala gospodičnica. user posted image user posted image

Bolezni: ni ga hujšega, kot da je otrok bolan. res!! user posted image user posted image Mi imamo do zdaj kar srečo z zdravjem, ena mala virozica z vročino pred dvema mesecema, pa danes ima ful poln nosek, da komaj diha. Zgleda nahod fasala.... Pa rahlo vročino. Sicer ful dobro razpoložena, edino spanje je problem, ker ne more dihati, boga revica. Ji špricam fiziološko in vsake pol ure pucam z baby vacom, gre ful veliko sluzi ven, ampak se kr sproti dela. Baje se je fajn izogibat mleku, ker še bolj proizvaja sluz?? Iščem drugo varianto kravjemu mleku... kakšen predlog? Riževo je kul? Ker sojino ji ne bi devala...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
2.11.2009 22:11:58   
katja_p
Striženje: mi še ne rabimo, je ravno lepo začela dobivat laske.

Čiščenje zobkov: pr nas ni problem, ima zlo rada tisto ščetko v ustih - plastične ne, to zdaj pa.

Varstvo: no, naša je bla dans prvič uradno v varstvu, cel dan. Kak je blo? No, to bo najboljš Martka vedla in povedala. menda je bla pridna. Se je pa zgodilo to, da je ful jokala, ko sem prišla ponjo in jo je Martka oblačila za domov. Take krokodilje solze ...
Pa itak ima zadnje dni odpor/strah pred vsemi ljudmi, ki niso js, pa še ati ne velja ve vedno. In začne take krokodilje solze spuščat in roke k men ... Se mi sploh ne dopade tole ... Ve ktera, kak to preprečiš?

Blue eye: kdaj ga bosta prestavila?

Bethany: tole z mlekom pa prvič slišim ... user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
3.11.2009 11:59:05   
urška13
Lolita23 upam, da se imate fino v čateških. po moje, da ja, ko se nič kaj ne javljaš. prav imaš!user posted image

čiščenje zobkov mi imamo tudi komplet teh treh ščetk, sicer ne od dm, ampak princip je enak. v glavnem mi že dolgo uporabljamo tisto okroglo, saj mu paše pri izraščanju zobk. ampak to nisem glih štela za čiščenje. sva pa probala tudi ostali dve sedaj in se mu še kar dopade. najbolj se mu pa dopade, ko si jaz zobe umivamuser posted image

striženje las mi še ne rabimo. sem pa bila 1x zraven v novi vasi (v prvem objektu na levi spodaj, če se pripelješ iz smeri mesta, ne vem, a si tudi ti imela tega v mislih Alenka?), ko se je strigel od prijateljice sinček in imajo ful fajn otroški kotiček, stolček, pa videlo se je, da imajo izkušnje s striženjem takih malčkov.

Alenka meni žal oddaje ne odpre, ampak po moje zaradi naše slabe internet povezave. ful neki šteka zadnje časeuser posted image
uf, ste imeli pa pestro! glavno, da je s ta malo vse ok. dobra šola, bomo vsi, ne le ti, bolj pozorni.

Nobadyuser posted image user posted image user posted image upam, da sta s Tajem že bolje.

srečanje mi ta teden ne moremo, smrka in malo kašlja, tako da bomo raje doma

katja_p ssuper, da je Tjaša tako pridna, ponavadi je še več joka prve dni. po moje ni otročka, da ne bi vsaj malo jokal. saj bo kmalu bolje in bo uživala v igri z Gajo.

mi pa spimo vedno slabše, joka in joka, dokler ga ne spet ne podojim, pa še potem v sanjah cmiha. ne vem več, ali so zobki, ali nosek. karkoli že, naj čim prej bolje, da ga ne bo bolelo. ko bo konec prehlada, ga prestaviva v njegovo sobico. ga vsaj midva ne bova budila, ko bolj rahlo spi.

ampak jaz še kar ne morem verjeti, da je vse belo!!!! ne pomnim, da bi tako pobelilo že pred mojim rojstnim dnem!

uživajte kje na toplemuser posted image

< Sporočilo je popravil urška13 -- 3.11.2009 12:00:02 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
4.11.2009 8:12:45   
sahary
lolita23 uživajte
kakšne "kopalke" dala gor, kr kopalkice al te pleničke za kopanje?

katja_p super za uvajanja, mogoče pa res ne bo mela krize

umivanje zobkov- tud naša ma ta komplet pa je čist navdušena kako bo s pravim umivanjem še bomo vidli

wc dogodivščine...ja poznam to...naši so nam , no ko so bli stari oko 2 leti, najprej je vrgel not wc dišavo, potem se je pokakal gor, nametal wc papir gor-in potegnil...pol pa se jaz čudim zakaj ne gre, saj je samo wc papir not ??! no nočem razmišljat kako smo pol reševali...
aja in še ena dogodivščina...upam da ne jeste pred računalnikom...bila je nedelja, se dobro spomnim, ker sem ravno klicala za mizo, da gremo jest, pa vidim drugega sinkota, takrat je bil star leto pa pol, mogoče dve, ko pride s kopalnice... pa je mel v rokah wc metlico....pa jo je lizal in grizel !!!   kot lučko!!!!  zgleda da jo je vsake tolko not namočil pol pa vodo dol cuzal al kaj no in ko sem klicala za jest je pač prišel v kuhinjo...o še danes mi gre na bruhanje ko se spomnim...

srečanje jaz grem jutri ali v petek v celje, sem dala uro na servis zdaj pa nestrpno čakam da me pokličejo

filtriranje vode aha tole sem študirala da vam morem povedat- no ker nisem bila zadovoljna sem klicala te ki so nam ta filter naredli in so mi poslali študije kako in kaj
v glavnem naša voda je grenkega okusa ker ji je skoraj vse odvzeto in se je spremenila Ph vrednost , na 7! kar pomeni kislost ane? in potem piše da pač lahko kupim neko kartušo ki vodo revitalizira...ne vem no ....pol pa študiram kaj to pomeni za telo, da zdaj to vodo ki jo pijem in je kao boljša me bo pa zakisala, organizem mislim, da mam pol super pogoje za razvoj kandide...
in če je v vrču britta samo 3 dni grenka voda, mogoče potem ne filtrira dovolj??? ne vem  več, v glavnem sem pa kr mal ušesa našpičla ko sem slišala da Clinton ni hotel pit nobene ustekleničene vode in so mogli ne vem od kod, s tujine, dobit vodo v pločevinki

evo moja mala lubika godrnja se je zbudla, grem na jutranjeo dozo cartanja

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
4.11.2009 14:04:10   
Bethany
Sahary, kakšno filtriranje vode imate to? Nič ne razumem.... grenka voda pomeni visok ph?? In če je samo tri dni grenka, ima samo tri dni visok ph? In zakaj brita potem ne filtrira dovolj?

V briti menjava filtra povzroči grenko vodo, zato je fajn vsaj enih trikrat napolnit in ven zlit, pa po parih dneh, je okus spet ok. Je pa voda bolj mehka za pit, kot iz pipe... odstrani tudi ves vodni kamen in je super za nadaljnje kuhanje.

Tole sem še našla, kaj v bistvu brita naredi vodi (sori, se mi ne da prevajat, pa sej večinoma razumete ang):

"Brita filters have a double action:
The activated carbon filter eliminates bad odor, and the taste of halogen compounds that chlorine makes when present in tap water.
The exchange ion resin lowers the concentration of calcium carbonates, accordingly softening tap water."

Kar se pa Clintona in njegove "posebne" ustekleničene vode tiče, pa se js sploh ne bi na to ozirala, je le amerikanc, z vsemi svojimi predsodki in mišljenji... Men je veliko vredno, da še imamo pitno vodo iz pipe. In to eno boljših kakovosti. To je za Evropo že skoraj redkost. Men osebno ni hujšega kot nuja kupovati ustekleničeno vodo (ki je itak čist mrtva voda) in se je bilo vedno tak fajn vrniti domov iz kakega potovanja, kjer sem mogla vedno paziti na zalogo flaš vode, da sem imela takoj zjutraj pri roki kozarec vode, doma pa samo pipo odpreš in že lahko piješ. Res, veliko vredno... bohvedi kako dolgo bo še tako. user posted image

Pa ko smo že glih pri tem, ne razumem ljudi pri nas, ki pijejo SAMO vodo iz plastenk. Ne samo, da povečujejo onesnažnost planeta s plastiko, tudi zapravljajo denar za nekaj kar je trenutno še relativno zastonj...

Ej jejejej! Kak sem pa zdej zabredla... ups!! user posted image user posted image

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
5.11.2009 18:03:08   
Bethany
Ej, punce: baby vac je ZAKON!! Potegne iz noska tako svinjarijo, da si mislit ne moreš. Že štiri dni pucam elini nosek, najprej je bil ful tekoč smrkl, zdej je pa tak ful sluzast in zdrisat. Jak! Ampak se puca, bomo kmalu zdravi, juhu! user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
6.11.2009 14:28:38   
alenkaG28
etola spet jaz...

Bom hitra obljubim in kratka tud...

Mislim, da je Clinton htel coca-colo light v pločevinki (tu se podpišem, da je bolj dobr v pločevinki).

Voda!! to je debata, ki ponavadi nima ne konca ne kraja, tko da vsako telo po svoje reagira nanjo, pri men osebno potegne le Evian, pa oda...po ostalih mi gor dviguje, po hišni pa dobim izpuščaje.

Vakumček pa res luštna stvar...sam prvič je mal grozen ko vidiš, kaj vse ma tvoje malo bitje v nosku...blek

Oddaja pa...men jo odpre normalno, hitro in enastavno, morem preverit, če je kaj narobe...drgač je pa danes ob 16:20 tudi - tema vzgoja otrok brez nasilja, z besedami! Glede na to, da bom sedaj imela oddaje kobajagi na 14 dni, če ma hktera kakšno idejo o kakšni temi, ali pa se ji zdi, da bi se pa res moralo o tem govoriti naj pove, pa bo to tema naslednje oddaje! Da ne bom jaz neki tam govorila, ko nobenmu ne koristi!!

Kar se pa tiče izkušenj...ko sem jaz imela prvega, sem tudi paničarla, pa takrat še ni bilo forumov v takšnem smislu kot zdaj, si sicer dobil kakšen nasvet, a so vsi bili bolj za leseno žlico. Tko, da paše, če ti kdo kaj pove...tudi sama se še učim, vsak dan posebej in vem da sem dobra mati zato, ker sprejemam kritike, rada preizkusim nove stvari (če le ne vklučujejo nasilja) in vem, da delam napake. Kdor ne dela, ne greši, ane!!!

Lep vikend, pa prosim, da ne bo dežja!!!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
6.11.2009 17:30:35   
Lolita23
Živjo!!

Mi smo nazaj, jah imeli smo super, tak super, da nisem imla niti časa za slikanje, tak da imam morda 5 slik.user posted image user posted image user posted image

Kopalke
imam tiste prave kopalke, sam da imajo neko plast ki naj ne bi prepuščala, ser kupijo v baby centru, nisem pa nikol uporabljala variante plenice, povrhu ima pa še one od Fredija, rdeče

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3768
7.11.2009 10:05:37   
Lolita23
Živjo!!!

Mi smo standardno budni že od 6, ampak danes kar paše, ker pospravljam, likam, perem, ko nora, to je edina bedna stran dopustauser posted image

Drugače pa se mi Tjaša zbuja zadnje 4 dni na uro ali  dve , no stoka v spanju bolj, ker oči ne odpre, ne joče, sam stokauser posted image user posted image user posted image user posted image ko pa jo dam na zizo pa vleče enkrat bolj enkrat skoraj nič, potem pa me odrine, ko ima dovolj in to pomeni, da noče več, in spi naprej do naslednjič. Zdej jaz mislim, da je posledica ker se ne naje.Čeprav ima ob 18ih večerjo-kašice in pred spanjem dojenjem(19.15), sam zaspi v roku 3 min(med dojenjem), ali mislite da se tak otrok dovolj najeuser posted image user posted image user posted image Jaz več nimam pojma, mleka imam sicer še sam, me ponoči po parkratnem dojenju začnejo zize bolet!!Razmišljam, da bi jo začel dojit pred kopanjem, tak da bi bila bolj budna, nimam pojmauser posted image user posted image   To se dogaja, zdej po novo ko zaspi na zizi, prej ko je sama se ni.

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
7.11.2009 13:53:16   
NoBady
Živjo... mi smo že zdravi, edin antibiotike še jemlje...
se je pa med bolezinjo kr razcrtal in mam probleme s spanjem - noče sam zaspat...včeri sem ga pustila da ze je razjoku in potem le zaspal sam...
je pa te dni začel kobacat, se sam usede in na noge postavlja, vse to v enem dnevuuser posted image mali vragec je postal, vsepovsod ga je polno in k berem kaj vse me še čaka ...hihi... res je dobro da napišete izkušnje, sploh tole z wc-jem... mi ni na kraj pameti kaj takega prišlo... user posted image

oddaja- jaz sem jo poslušala in mi je bila zelo ušeč...

joga, pilates.... jaz sem hodila na jogo še pred user posted image , zdej sm začela pa hodit na pilates... in mi je pilates bolj blizu, joga je bolj za sproščanje jaz rabim pa mišice (sploh trebušne) in mi je pilates res zelo ušeč, sicer sem bila zdej samo 1krat, komi čakam torek da grem spet... user posted image

srečanje.. no tokrat pa upam da pridema tudi midva, če naju hočete zravenuser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
7.11.2009 15:10:01   
Bethany
Nobady, jog je vec vrst, Js hodim na dinamično, in ne mores si misliti kako je vztrajanje v neki asani lahko naporno. Imam vcasih ornk musklfiber po vadbi. Men je super ker se hkrati pretegnes in krepiš vse mišice. Tudi pilates mi je zelo vsec, sam tam je res bolj poudarek na trebuhu. :)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
7.11.2009 17:10:31   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Nobady, jog je vec vrst, Js hodim na dinamično, in ne mores si misliti kako je vztrajanje v neki asani lahko naporno. Imam vcasih ornk musklfiber po vadbi. Men je super ker se hkrati pretegnes in krepiš vse mišice. Tudi pilates mi je zelo vsec, sam tam je res bolj poudarek na trebuhu. :)

a res? nisem vedla, js sm hodla in nas je mela ena ženska ko je več govorila in smo jo bolj poslušale kot pa kej delale, me je vedno zeblo na jogi...user posted image
ja pilates je pa na trebuhu in tu rabim najboljuser posted image
sicer pa doma včasih delam vaje od joge za hrbtenico in križ ker me velikokrat boli... kam pa hodiš na jogo?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
8.11.2009 9:00:34   
Lolita23
Kdaj pa bo to srečanje??

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
8.11.2009 17:59:22   
Bethany
Lolita, super za fajni dopust! Sem sklepala, da na polno uživate, ko se nisi nič javila user posted image user posted image Glede problemov s spanjem Tjaše pa: tole stokanje v spanju, js je ne bi devala na zizo, če se ne prebudi in ne zajoka. Očitno ne potrebuje, če potem samo dvakrat potegne in odrine stran. Verjetno malo bolj nemirno spi, pridejo tudi take noči.... Sploh okoli polne lune. Kaj pa če jo pustiš da stoka, bo spala naprej?? Če se pa zbudi, pa potem ukrepaj. Malo cartanja, malo zizanja... ne vem, js bi tak probala. Če je zvečer kašico in še mleko, se ziher dovolj naje.

Nobady, super da ste zdravi!! Mi se še borimo z zamašenim noskom, ampak se izboljšuje. Glede joge. Sem hodim: http://www.jogastudio-dharma.si/ Gre pa za tako imenovano Hatha jogo, kar pomeni dinamično. Men je zelo všeč. Kam pa ti na pilates??

Srečanje: nič še določeno....

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
8.11.2009 18:09:22   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Lolita, super za fajni dopust! Sem sklepala, da na polno uživate, ko se nisi nič javila user posted image user posted image Glede problemov s spanjem Tjaše pa: tole stokanje v spanju, js je ne bi devala na zizo, če se ne prebudi in ne zajoka. Očitno ne potrebuje, če potem samo dvakrat potegne in odrine stran. Verjetno malo bolj nemirno spi, pridejo tudi take noči.... Sploh okoli polne lune. Kaj pa če jo pustiš da stoka, bo spala naprej?? Če se pa zbudi, pa potem ukrepaj. Malo cartanja, malo zizanja... ne vem, js bi tak probala. Če je zvečer kašico in še mleko, se ziher dovolj naje.

Nobady, super da ste zdravi!! Mi se še borimo z zamašenim noskom, ampak se izboljšuje. Glede joge. Sem hodim: http://www.jogastudio-dharma.si/ Gre pa za tako imenovano Hatha jogo, kar pomeni dinamično. Men je zelo všeč. Kam pa ti na pilates??

Srečanje: nič še določeno....

Nisem še probala, bom danes sem se odločila, da se mora nehat touser posted image kaj bo pa je pa vprašanje.

ko si ti nehala, dojit si ji dajala kravje mleko ali aptamil in kdaj ???

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 8.11.2009 18:17:21 >

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?