alenkaG28
|
Etola spet med živimi!!! SREČANJA: Mi je žal, da nisem mogla priti, ampak niti svojih srečanj nisem mela, ker je tamala od 4 zjutraj samo driskala in bruhala, da te dni sam perem, kot da mi je to življenski cilj. Upam, da ste uživale, predvsem pa male štručke. V glavnem, jaz lahko svoja srečanja predstavljam in jih bomo mele naslednjo sredo ob 10:00, tema je še vedno Dojenje in prehrana otroka, ter hkrati matere, plus tekoča problematika - še vedno vabljene. Drgač pa upam, da se srečamo končno v tušu, saj veste v 3 gre rado. KILAŽA: Tko mal za intermeco, ker nobene, saj vede ne, nisem še srečala, o kako preveliki teži se pogovarjamo...da ne bom pol presenečena in boste vse suhice, jaz pa ena bunka. Pri men je stanje takšno, da sem velika 178 in trenutna kilaza 77, rada bi pa prisla nekoc v prihodnosti nazaj na 65. Torej, ktera blizu mene? MOŽ: Vam morem povedat, da sva z mojim lep čas bila na koruzi in mi debate o tem zakaj poroka in zakaj ne niso ravno ganile, če mi je kdo solil pamet o tem sem mu pač zabrusila, da nama je bolj finančno ugodno, če nisva poročena in ko mi je predavateljica na podiplomcu razlaga, da je psihološko bolje, da si poročen in itd, sem ji nazaj zabila, da me res zanima kaj je bolje, da sva neporočena, jaz kot enostarševska dobim več denarja, otroku lahko nudim vse, s partnerjem se ne kregava in še denar imam, da si lahko privoščim kaj zase. No in mi je rekla, da ko bo prišel čas bom dojela. In res se mi je v življenju zgodil preobrat,,,čas od odločitve pa do poroke je bil cel mesec, pa sva mela ohcet s 80 svati (še več bi jih blo pa je bilo poletje). Poanta, dokler ti ne dojameš zakaj je biti pametno poročen in ne predelaš domače stvari (od starih) se nisi pripravljen poročit in če bi moj bil doma, verjemte, da bi bil prvi v Tušu, je ko ena baba. V vrtcu pozna več staršev kot jaz, ko gre po otroke ga uro ni nazaj, ker čveka, tko da...moža ne moreš spremeniti, lahko pa svoj pogled nanj. Se opravičujem, če sem mal zabluzla...:) No, če bo ktera mela čas, naj danes ob 16:20 posluša Radio Celje, spet jaz!!! Ono od prej pa dm gor, ko mi mož vrne ključek - se mu zdi zanimivo, da ga nosi v službo! Zdej mam gor komad od trkaja Torej misija 3 srečanje je kdaj? p.s.: Mi imamo debato doma, ali zapira kumina ali janež? Ktera prepričana?
|