|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
22.10.2009 22:20:31   
Bethany
Sahary, jap, se strinjam, ne glede na število otrok, si ženska mora/lahko privošči nekaj za sebe. In veš kak boš pol fit pa šlang, da ti noben ne bo verjel, da imaš štiri oz pet otrok. user posted image user posted image Tak da, kar veselo v Linea snello (pa še rima seuser posted image ), če ti finance dopuščajo. Js bi tudi, pa mi je mal predrag... Sploh dokler nimam šihta, pol pa itak ne bo cajta... Pa počas je treba začet bolj resno šparat za parcelo in bajto enkrat v prihodnosti... Mogoče takrat, ko zadenem na lotu, heh! user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
23.10.2009 10:28:41   
Lolita23
Živjo!!

Jaz se z obema strinjam in ravno zarad tega se trudim in delam na svojem telesu, ker se želim v svoji koži dober počutit, sej se zdaj tudi, le da ni to tisto še.user posted image Če bi imela več časa bi hodila plavat vsaj 2x na teden, ful mi paše plavat dolžine.user posted image

Pa pustmo kg, kot je ena napisala je to sam številka.user posted image

V glavnem jaz sem že čist vesela, ker gremo čez 1 teden za 1 teden v čateške, pa si bom tam kaj privoščilauser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
23.10.2009 13:21:02   
alenkaG28
Etola spet med živimi!!!

SREČANJA: Mi je žal, da nisem mogla priti, ampak niti svojih srečanj nisem mela, ker je tamala od 4 zjutraj samo driskala in bruhala, da te dni sam perem, kot da mi je to življenski cilj. Upam, da ste uživale, predvsem pa male štručke. V glavnem, jaz lahko svoja srečanja predstavljam in jih bomo mele naslednjo sredo ob 10:00, tema je še vedno Dojenje in prehrana otroka, ter hkrati matere, plus tekoča problematika - še vedno vabljene. Drgač pa upam, da se srečamo končno v tušu, saj veste v 3 gre rado.

KILAŽA: Tko mal za intermeco, ker nobene, saj vede ne, nisem še srečala, o kako preveliki teži se pogovarjamo...da ne bom pol presenečena in boste vse suhice, jaz pa ena bunka. Pri men je stanje takšno, da sem velika 178 in trenutna kilaza 77, rada bi pa prisla nekoc v prihodnosti nazaj na 65. Torej, ktera blizu mene?

MOŽ: Vam morem povedat, da sva z mojim lep čas bila na koruzi in mi debate o tem zakaj poroka in zakaj ne niso ravno ganile, če mi je kdo solil pamet o tem sem mu pač zabrusila, da nama je bolj finančno ugodno, če nisva poročena in ko mi je predavateljica na podiplomcu razlaga, da je psihološko bolje, da si poročen in itd, sem ji nazaj zabila, da me res zanima kaj je bolje, da sva neporočena, jaz kot enostarševska dobim več denarja, otroku lahko nudim vse, s partnerjem se ne kregava in še denar imam, da si lahko privoščim kaj zase. No in mi je rekla, da ko bo prišel čas bom dojela. In res se mi je v življenju zgodil preobrat,,,čas od odločitve pa do poroke je bil cel mesec, pa sva mela ohcet s 80 svati (še več bi jih blo pa je bilo poletje). Poanta, dokler ti ne dojameš zakaj je biti pametno poročen in ne predelaš domače stvari (od starih) se nisi pripravljen poročit in če bi moj bil doma, verjemte, da bi bil prvi v Tušu, je ko ena baba. V vrtcu pozna več staršev kot jaz, ko gre po otroke ga uro ni nazaj, ker čveka, tko da...moža ne moreš spremeniti, lahko pa svoj pogled nanj. Se opravičujem, če sem mal zabluzla...:)

No, če bo ktera mela čas, naj danes ob 16:20 posluša Radio Celje, spet jaz!!!user posted image user posted image user posted image Ono od prej pa dm gor, ko mi mož vrne ključek - se mu zdi zanimivo, da ga nosi v službo!user posted image Zdej mam gor komad od trkajauser posted image

Torej misija 3 srečanje je kdaj?

p.s.: Mi imamo debato doma, ali zapira kumina ali janež? Ktera prepričana?user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
24.10.2009 10:52:02   
Lolita23
Živjo!!!

Evo še en vikend, pa vse uživamo z svojimi ljubimi.jaz še kar pospravljam, ampak bo že.

Alenka kar se tiče kg, ti jih na srečanju izdamuser posted image , no tak za mal (169cm 00kg, največ v življenju doslej)user posted image Ampak sem pa izgubila kguser posted image Prej sem bila skoz 60kg ali manj.

Srečanje zarad mene lahko še ta prihajajoči tedenuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu alenkaG28)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
24.10.2009 12:36:14   
Bethany
Hoj hoj...

Mi smo danes točno en mesec oddaljeni od prve svečke. Juhuu! user posted image user posted image In točno danes je poštar prinesel novi avtosedež, naročen iz Nemčije.

In na hitro pokomentiram začete debate, pol se pa vržem v pisanje prošenj in iskanje zaposlitev, ker je tista moj "obljubljena" služba spremenila status v "ne računaj na njo" user posted image user posted image In sem na začetku iskanja... Jezna pa ko vrag, ker če bi to vedla kaka dva meseca prej, bi se prej lotila tega, ne pa da sem računala na nekaj in seveda nič drugega iskala.. . user posted image user posted image user posted image user posted image

Torej,

vrč brita: js imam in ja, res je voda iz njega mal grenkasta... Mi je pa všeč en tak vrč, ko kao vodo oživi, tista voda je pa res fajna, tak mehka, gladka....

Poroka: Alenka, ej točno tako se je men zgodilo, preobrat v mišljenju. Prej se mi je zdela poroka pač en papir več, pa en dan z malo fešte v lepih oblekah in veliko zapravljenega denarja. Potem, ko sem pa spoznala mojega moža, pa klik!! Že po treh mesecih poznanstva sva govorila o poroki, edino njena izvedba je trajala malo dlje, od prvega pogovora do dneva poroke so minila tri leta in pol. user posted image user posted image

Kilogrami: eh, js imam samo tri viška, od prednosečniške teže, tak da načeloma sem že kr zadovoljna... Ja, je pa danes vaga končno spet po dooooolgeeeeem času pokazala petko spredaj. Sem bla ful hepi, hehe... user posted image user posted image

Srečanja: ja, js sem tud še na razpolago. Lahko tudi zamenjamo dan, ni nujno sreda... ure pa js ne bi, ker mi kasneje postane zaspana in tečna, do dvanajstih pol enih morma bit doma...

Tako, lep dan in vikend. Tale dež še naženemo nekam, pa bo super. user posted image Cau

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
24.10.2009 15:51:30   
Lolita23
Bethany ma kako pa to zdaj? Joj user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
24.10.2009 19:18:53   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Bethany ma kako pa to zdaj? Joj user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image mah, ne vem razlogov, sam to, da naj ne računam na to. Nekdo si je nekaj premislil, očitno... tak je to v javni upravi... beda. res! user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
25.10.2009 8:33:50   
Lolita23
Živjjo!!!

Danes imamo abrahamca, zato gremo feštatuser posted image user posted image user posted image

No Tjaša se je po novi uri zbudila že mal čez petouser posted image user posted image user posted image user posted image katastrofauser posted image

Bethany
upam, da kmalu kaj najdeš user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
25.10.2009 19:42:02   
NoBady
Dober večer... spet sem malo brala za nazaj pa vidim da ste res odprte za nove mamice in potem upam da obenem tudi take ki vsake tok pozabim in zanemarimo celjanke... sej bi se večkrat javla pa imam slabo vest ko nekaj časa ne spremljam in se mi zdi da tega ne marate user posted image ... pa pustmoo to, če me vzamete nazaj pridem nazaj user posted image ... in vidim da vedno zgrešim srečanje... tudi midva s Tajem bi se pripeljala do Tuša,da knčno vidim te velike korenjake... kr svečke se bod vrstile, ne morem verjet... ma sej res čas tak beži da me kr strese ... Bethany vidim da ti je obljubljena služba splavala po vodi user posted image ..upam da čimprej najdeš pravo zate... tudi jaz sem še brez, sploh še nisem bla zaposlena in brez delovnih izkušenj dans zlo težk kam prideš... me je zlo strah... ampak neki se bo že našlo mnda...  kar se one vsiljivke tiče ki doktorat piše -- no comment.. sto ljudi sto čudiuser posted image ...

...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
26.10.2009 13:26:42   
Lolita23
Živjo!!!

Nobady le pridi kdaj na srečanje, nismo pa se še zmenile kdaj bo naslednjeuser posted image No upam, da do petka, ker nas potem ni.

Drugače pa smo danes bili na plavanju in je bilo super.user posted image Včeraj smo se pa naplesaluser posted image

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
27.10.2009 9:14:17   
sahary
bethany ja res kriza za službo no...mislim računaš na nekaj pol pa takole....

poroka včasih sem to zadevo bolj idealizirala...
zdaj pa vidim da nobena poročna listina nima garancije (pa žal roka trajanja tud ne user posted image user posted image )
mogoče poznam napačne ljudi ampak srečnih zakonov ki jim res lahko to rečeš poznam mogoče enega, dva...
in največ moških ki vara poznam ravno poročenih, pa ne na začetku pač pa po letih zakona... saj ne pravim da je poroka kriva za to- ampak prepreči pa tud ne, ane, pa čeprav si svečano in pred 200 ljudmi obljubiš večno zvestobo
tako da zame je največ vredna najina obljuba drug drugemu pa čeprav ne zapisana in ne overjena na pristojnem organu in če jo drživa sva itak naredila vse ane

frizer postrigli smo jo!!!!!! nežko mojo!!!! joj kak sem se težko odločla, je pa kr fajna zdaj mal se jo še morem navadit, je tak debelušček v lička zdaj hehe, zadaj ma pa lep pažek in bo prav luštna ko se ji mal porastejo
aja in mela sem 2 počitniška animatorja (bruderja) zraven da nem je ratalo

tak zdaj pa gremo mal na teren pa na kavico s kolegico sam morm pazit na cesti, me je sestra opozorila da ma danes prvo uro v avtošoli hehe ( kje so že ti časi...) 

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
27.10.2009 14:19:59   
martka

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Torej,

vrč brita: js imam in ja, res je voda iz njega mal grenkasta... Mi je pa všeč en tak vrč, ko kao vodo oživi, tista voda je pa res fajna, tak mehka, gladka....

voda iz brite je grenka sam 3-4 dni, ko daš nov filter, pol ne več. ja tist vrč je pa res fajn. in voda je točno taka, kot si opisala...

kdo piše doktorat? super, jaz bi tud sam imam eno hudo kronično bolezen, ki se imenuje LENITIS. user posted image

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
27.10.2009 14:21:14   
martka
kako lepa jesen, kajne?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
27.10.2009 14:31:11   
martka
a katera ve, kakšno je stanje v beogradu glede hotelov ali app... in hrane... no, življenjab tam, pač

mi gremo konec novembra in tist kar sem na netu našla je kr ornk cena 70eur nočitev z zajtrkom??

in app 75eu/noč?

to je huj kot portorož, pa se govori, da je poceni, da imajo slab standard življenja...

ok, kakšna info mi bo prav prišla.

sicer imam teto v novem sadu, a da bi se dragi vsak dam , 5 dni vozil 95km v eno smer na seminar... pa tud ni fajn. pa jaz bi si rada mal ogledala bg. nazadnje - edinkrat- sem bila ko sem bila stara 10let.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
27.10.2009 22:19:41   
katja_p
Uf, pa ne spet te kile ... user posted image  ko js sm zadnje dni ful jedla ... pa sploh ne upam stopit na vago.

Smo bli čez vikend v Bohinju, meli super špica vreme, se navozičkali ... Edin Tjaša ni bla glih za akcijo, da bi spala. Čez dan sploh ne - razn v vozeku, ponoč pa tud velik velik slabš kot doma.

Srečanje 3: zmente se hitr, ker js počas maširam na šiht, dete pa k Martki.

Bethany: bo treba res kake dodatne posle si umislit user posted image  Morma stopit v akcijo user posted image  Martka: kak popust na gotovino? user posted image

Bethany: bravo za petko!!!! Js bom tud, še kak dan al pa mal več rekreacije user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
27.10.2009 22:20:15   
katja_p
APP Beograd: nimam pojma, ker nism še nikol bla

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
28.10.2009 11:42:28   
urška13
HIGIENA PRVIH ZOBK naš ta mali ima sedaj že 4 zobke, pa še dva rineta ven in sem se zamislila, da je verjetno čas, da začnemo skrbeti za njih. pa me zanima, kako to ve počnete, če počnete? da bom vedla, kako se zraven spravituser posted image

POROKA nisem si želela ne poroke, v njej nisem videla nekega smisla. potem pa sem poznala mojega dragega in kmalu je v obeh vzklila želja, da si pričarava en lep dan v krogu najbližjih ter si še malo bolj uradno obljubiva,kar sva midva že vedela. in bilo je nepozabno lepouser posted image za piko na i sva takoj na poročnem potovanju naredila še najinega user posted image je pa res, poročni list te ne bo zadržal skupaj, če se ne spoštuješ in ne gradiš na vezi.

SREČANJE dajmo narediti kakšen drug dan, da bo lahko še Alenka prišla, da se ji ne bo križalo z njenimi srečanji. žal, sem te spet zamudila na radiuuser posted image

BETHANY ne morem verjeti, kako so smotani tile tvoji bivši delodajalci, ko bi vsaj takoj povedali, da bi si ti lahko že prej iskalauser posted image želim ti, da res čim prej najdeš kaj primernega

KILOGRAMIin DOJENJE uf, jaz sem še kar naprej lačnauser posted image sicer sva res precej zmanjšala dojenje, pa vendar se še dojiva ponoči ter zjutraj in zvečer. včasih, če res ne gre drugače, pa tudi eno rundo čez dan. a večinoma sva pridna in čez dan jeva le gosto hrano. poje pa ogromno, da se mu vsi čudimo. in z gosto hrano je prišla tudi žeja, tako da sedaj spije veliko vode.
kaj jim pa ve dajete za piti?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
28.10.2009 14:51:15   
martka
user posted image user posted image user posted image

jaz mam tud 5ko spredaj, a men pa nč bravo??

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
28.10.2009 14:53:59   
martka
za pit vodo, vodo, vodo

in včasih sveže pomaranče, pol deci, več tak ne spije

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
28.10.2009 16:19:15   
Lolita23
Živjo!!!

Mi smo skoz zunaj, če bo kako srečanje, upam, da bo po 6.11, tak da še medve prideva.

Kje pa je Blue eye??user posted image

Pijemo hippov čaj iz vrečk(kamilica) nesladkan.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
28.10.2009 17:15:36   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: martka

user posted image user posted image user posted image

jaz mam tud 5ko spredaj, a men pa nč bravo??

ja, bravo! privošči si tri hamburgerje in dve porciji pomfrija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
28.10.2009 17:17:43   
sonček85
Vse vas lepo pozdravljamo ,smo super,Aleks raste kot gobice po dežju .Rad je ,se smeji

lep pozdravček vsem ,smejte se in mali navihančki naj vam še naprej lepšajo dneve

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
28.10.2009 20:35:57   
NoBady
Ahoj... Taj je bil danes prava tečka, ne vem kaj mu je, jaz sem mal prehlajena ( ful kašljam in grlo me boli) upam da se ni nalezel od mene, kar ne bo nič čudnega če pa sem skoz z njim... samo mi je tak hudo če so taki mali bolani... ko jim ne moreš pomagat in ne znaj povedat kaj jim je user posted image ... ma jokal je skoz po malo, pa jedel je ful malo.... bomo vidli kak bo jutri...

kaj se menite o kilogramih? jaoo jaz sem se med nosečnostjo zredila za 23kg... ful velik, no ostale so mi še 7kg!! večina je vse na trebuhu, prej sem mela 57kg, zdej imam pa trebuh tak kot sem ga imela ko sem bla noseča 6mes. ... resno... ma ne morem se upret sladkarijam...  sem se zdej prijavla na pilates v welnes , bomo vidli če se boj mišice kej okrepileuser posted image pa fajn mi bo da bom vsaj naredila nekaj zase in dala možgane na offuser posted image

poroka .. no jaz sem tista še ki ni doživela še onga klikauser posted image ... men se zdi dokler bo tko bo fajn, če bo pa poroka bo pa pol kr neko varanje ker je dans res ogromno tega....user posted image

vrč brita? ka mi lahko ena razloži kaj je to in kje se kupi? kako je lahko voda iz njega grenka? sej bi šla mal pogooglat pa se mi zdele mudi pred tvuser posted image sej če ne bo nobena napisala bom že našla kej napisangauser posted image ...

martka .. glede hotelov in beograda ti žal ne morem nč pomagat, ne vem kko je s cenami... za kolk časa bi pa šli?

za piti jaz dajem čaj, sok vodo... ni važno kaj vse pije... zdej ko je bolj hladno več čaja ker tudi men paše toplo... bom pa delala na tem da bo pil samo vodo, ker tudi moja najljubša pijača je vooda...

... evo mal sem pokomentirala zdej pa šibnem se k mojmu stisnit... nočko, sladke sanje...

aha ... kko je pa pri vas kej vplivala sprememba ure?

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
29.10.2009 15:05:57   
Bethany
Nobady, vrč brita - tule je link: http://www.vodnifiltri.com/filrirni_vrci_brita.shtml si lahko pogledaš kako in kaj. Men je kul. Pijem samo še vodo iz tega vrča. Pa kuham tudi samo s to vodo.

Jesen: no, tole vreme zadnjih dni je pa res krasno jesensko vreme. user posted image user posted image Edino, s sprehodom je že treba pohitet, ker po tretji uri gre sonce tako hitro dol in postane hladno... Ja, bliža se zima... Ampak js vseeno pogrešam poletje in zgodnja poletna jutra, ko sma lahko bile že ob osmih zunaj, zdaj je pa še ob desetih velikokrat megla.

Sahary, daj kako fotko nove Nežke gor. Da vidimo kako novo frizurco ima. A ste jo kr doma postrigli?

Poroka in varanje: ja, poročna listina ne more preprečiti nezvestobe, pa js tak mislim, da ni fora poroke v tem. Da bi si "zagarantiral" zvestobo in neko varnost... Js na to bolj gledam z vidika, da se vez med partnerjema lahko še bolj poglobi z takim romantičnim in lepim dejanjem, da to deliš s svojimi bližnjimi, da imaš en lep spomin za prihodnja leta, ko pride do kakih kriz, pa tak se mi zdi, da naju bo ta dan in sreča tistega dne, vedno povezovala in zbliževala, če (ko) bo prišlo do kakega padca v zakonu... Pa veliko mi tudi pomeni, da imajo otroci in starši enak priimek, ne vem... V bistvu vsak naredi tak kot njemu najbolj paše. Itak je najbolj važno, da se partnerja razumeta, spoštujeta in ljubita, pa imajo tudi otroci veliko možnosti srečnega in zdravega otroštva in odraščanja.

Sem glih gledala ponovitev piramide, ko so imeli temo klasične družine: ko nameravajo spremeniti družinski zakonik in dovoliti posvojitev istospolnim partnerjem... ampak to je že druga tema....

Sprememba ure: mi smo dva dni vstajali ob petih po novi uri, zdaj pa je že po starem, ob šestih ali kasneje... Mi pa ni čist nič všeč to prestavljanje, ne vem zakaj je sploh še potrebno...Naj pustijo uro po soncu, pa bo!

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
29.10.2009 17:50:55   
Bethany
aja, čiščenje zobk: js jih tamali pucam, od kar so zunaj, najprej s tisto mehko gumijasto ščetko iz dm-a, ko so pa bili že konkretno zunaj pa s tapravo, tudi iz dm.ovega kompletka prvih ščetk. Ampak se vsak večer po večerji tako upira temu, da imama kr borbe. Tak je že zaspana takrat, da ji je to počet ful odpor in se zraven dere, seveda z zaprtimi usti...user posted image

Rabim predlog, kako jo navaditi na ščetkanje, da bo to veselo in ne deroče opravilo... !!!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kdaj je vaš otrok shodil?
uršula83

pred 9. mesecem (12%)

pri 10. mesecih (15%)

pri 11. mesecih (15%)

pri 12. mesecih (22%)

pri 13. mesecih (15%)

kasneje (21%)

Število vseh glasov: 385

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!