|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
19.10.2009 13:07:21   
alenkaG28
Lepo je srecat oziroma slisat se podobno tezavo kot jo imam jaz. No jaz nisem glih na orbitreku, ampak pilates, sobno kolo, abtronic, pa se savna balt pa nic...mal je slo dol ko so mi pogruntal da mam celekijo, zdaj pa spet nic. In mi je vcasih res smes it na bazen al pa kamorkoli, ker gledam mlade mamice z majhnimi otrocki pa so fulll suhe...beda. jaz bi tudi bila!!!

Bethany se bom skušala doma malček z mojim poment, ura je sicer grozna, pa se mogoč vidiva.

urška13 hvala za čestitko. ti pa moram povedat, da je okoli mene cel kup mamic, ki imajo podobne probleme, je pa res čudno, ko se menim s tistimi, ki os kar čez noč nehale dojit. Kar se tiče pa kompliciranja (beri bolj kot doslednjost pri navodilih).

sahary
- Glede na to, da je to moje poklicno področje, besede ki ti bodo mogoče v pomoč. So obdobja v otrokovem prvem letu ko so močno navezani na starše, predvsem mamo, pa ni s tem v osnovi nič narobe. Ponavadi se ta vez poglobi, ko bi morala mama v službo, saj otrok čuti stisko, ki jo doživlja mama in preprosto želi biti ob njej. Star pregovor, ki pravi, da otrok ve kdo je dober in kdo ne, ni kar tako in ponavadi odreagirajo na okolico po svojih občutkih. Lej važno je, da ko je daš drugemu v roke, jo zna ta oseba tudi potolažit...primer, če jo daš eni babici v varstvo in se najprej joka, pa ti greš in ti potem ta oseba pove, da se je pomirila, je vse OK, še posebej, če je vesela tamala ko te ponovno vidi. In to pomeni, da je vate varno navezana in da ne bo imela pretiranih problemov z odnosi v času odrašanja.

Srečanja:Res upam, da bom uspela pridet oziroma, da boste tako dolgo tam.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
19.10.2009 13:47:22   
Bethany
Lolita, nič se ne sekiraj glede kilaže, če še ne gre dol. Bo šlo, ko boš nehala dojit, ziher!! Pr men je blo isto. Karkoli sem naredla ali jedla, teža je ostala, kot da bi telo samo delalo zalogo zaradi mleka. Ko sem nehala, je počasi tudi kilaža začela padati. Tak da kar počasi, pa bo. user posted image Je men tud hecno v družbi takih drobnih, suhih mamic, brez trebuha in kakega grama maščobe na riti in bedrih...Eno tako tak poznamo, ane Martka!? user posted image user posted image Ampak smo si različni tudi pri tem, je pač taka presnova in telo, da nekatere dojenje dobesedno izčrpa. Sem jim fauš, hehe... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alenkaG28)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
19.10.2009 14:03:34   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Lolita, nič se ne sekiraj glede kilaže, če še ne gre dol. Bo šlo, ko boš nehala dojit, ziher!! Pr men je blo isto. Karkoli sem naredla ali jedla, teža je ostala, kot da bi telo samo delalo zalogo zaradi mleka. Ko sem nehala, je počasi tudi kilaža začela padati. Tak da kar počasi, pa bo. user posted image Je men tud hecno v družbi takih drobnih, suhih mamic, brez trebuha in kakega grama maščobe na riti in bedrih...Eno tako tak poznamo, ane Martka!? user posted image user posted image Ampak smo si različni tudi pri tem, je pač taka presnova in telo, da nekatere dojenje dobesedno izčrpa. Sem jim fauš, hehe... user posted image user posted image user posted image

mah danes sem bila v družbi ene, ki je v prvih mesecih, izgubljala na teden 1kg, vem da je res kar je rekla, ker jo poznam, pa vem da je dojila in je ful jedla, ampak se ji pač spreminjalo v mleko.Sej pravim ko neham dojit grem na stra pota izgubljanja kg plus zdajšnja telovadba in to...user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
19.10.2009 15:52:20   
Naty*Taja

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany
Sem jim fauš, hehe...

Jaz pa niti ne! Tudi sama imam probleme s kilažo, pa med dojenjem lahk delam čist kar hočem, ne gre nikamor. Oz. ja, kvečjemu gor! user posted image

Poznam pa zdejle ene tri mamice, ki so jih otročki "zajedli" - ne me vprašat, kako se to zgodi, ker mi ni jasno, je pa hudo, ko je mamica tako suha, pa se nikakor ne more zredit otrok pa kr non -stop na joški (mleko se dela v ogromnih količinah). Potem pa cela panika okrog tega, kaj se v bistvu dogaja - alternativa pri eni je bil celo rak...si predstavljate kako jih je blo strah... eh, bolje, da smo okrogle, otročki pa siti in srečni. Ko pa mine ono leto vseh teh zadev okrog dojenja, pa bomo poskrbele tudi zase in svoje kg!

Drugače pa v sredo naju ne bo, ker imamo predstavitev gasilcev v vrtcu in šoli pa bom demonstrator in organizator... user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
19.10.2009 22:06:02   
katja_p
Kilaža: stagniramo ... sicer pa edina stvar, ki jo prakticiram je nejedenje pozno zvečer. Do telovadbe se še nism prebila user posted image  in na mojem orbitreku je še vedno prah user posted image

Srečanje: zaenkrat še nič ne kaže, da naju ne bi blo.

Sicer pa naša plazi na veliko, se non-stop postavlja na noge, včasih nekaj sekund kr sama stoji - e se preveč zagleda v tv in pozabi, da se more držat user posted image , če jo držiš za rokice, že tud poskuša po dveh, sam jo še piga. Naredi pa kak korak zelo lep. Ampak nč ne hodimo z njo, bo že sama.
Dojiva se že zvečer in ponoč po potrebi, včasih pred dnevnim spanjem, če se drugač ne umiri in je že ful zaspana. Definitivno pa ne bo ve na zizi, ker se mi zdi, da jo včasih js bolj silim v to, njej pa ni več tolk ... se bolj carta in me vsake tolk ugrizne v bradavico.

Zobki: še vedno 2, a že lepo zunaj.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
20.10.2009 12:24:46   
blue eye
DAnes sva bila v posvetovalnici:

kilaža: 10,1 kg

velikost: 72 cm

Vse super tako kot mora bit tud glede krvi in urina ter vse kar pač tam pogleda.

Smo pa včeraj naredili 1. korak in že samostojno stojimo ob opori tudi do 10 minut. Že dva dni se pa plaziva po vseh 4 in se še zelo malo vleče po tleh z rokami.

In glejga zlomka, danes zjutraj ni bilo ne duha ne sluha o 3. zobku, potem pa čakava v čakalnici 1 uro in ko prideva k zdravnici le ta reče, joj vi mate pa že špičko tretjega zobka zuni. juuuupi! PA smo ga dočakal!

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
20.10.2009 13:27:28   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

DAnes sva bila v posvetovalnici:

kilaža: 10,1 kg

velikost: 72 cm

Vse super tako kot mora bit tud glede krvi in urina ter vse kar pač tam pogleda.

Smo pa včeraj naredili 1. korak in že samostojno stojimo ob opori tudi do 10 minut. Že dva dni se pa plaziva po vseh 4 in se še zelo malo vleče po tleh z rokami.

In glejga zlomka, danes zjutraj ni bilo ne duha ne sluha o 3. zobku, potem pa čakava v čakalnici 1 uro in ko prideva k zdravnici le ta reče, joj vi mate pa že špičko tretjega zobka zuni. juuuupi! PA smo ga dočakal!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
20.10.2009 13:55:04   
Lolita23
Mi smo tudi dobili zobka ja 2, in to spodaj ne zgoraj, kot je rekla P, in kljub hudi zatečenosti zg. dlesni.No sej ne vem če nismo zg. tudi dobil, ker sem čist ne vede ugotovilauser posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
20.10.2009 18:02:23   
Bethany
Srečanje jutri? Da ali ne?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
20.10.2009 18:21:10   
sahary
Srečanje
hm zgleda da jutri žal ne bom mogla prit...če se zadeva spremeni se seveda nacrtam tam...pa me jezi ker je ena stvar ki mi bo vzela samo dobro uro dela ampak nikakor ne morem vedet kdaj, mogoče šele celo popoldan....

no mi končno malo manj kašljamo, mi ga je začela pa biksat z uro za spanje...zdaj bi šla gospodična tam okol 10h spat...pa tud vstaja se ob 10h!!! Mi čist nič ne paše-zvečer sem že jaz čist zaspana preden jo odložim, zjutri ko bi lahk pa kak opravek oblaufale pa lepo spima in pol mi cel dan hodi dve uri manjko...se tolažim da se v nedeljo ura prestavi.
ja malo planirajte, da jih ne boste  pol mele jih že ob 6h auf...

kg .... saj to je samo številka user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
20.10.2009 18:38:32   
Lolita23
Ja koliko sva se medve z Blue eye menile prideva!!Če to velja pa ve povejteuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
20.10.2009 19:37:49   
Bethany
srečanje: torej blueeye in lolita prideta, ok. Pa midve s Katjo_p... še katera? V Tušu okoli desetih pri stopnicah za kino, velja?

Sahary, kaj je s tvojo dieto? Nič več ne spreminja številke pred "kg"? user posted image user posted image Men zdele teža stagnira... No ja, bo že šla počas dol... Z Montijem pa večinoma kar nadaljujem, tu pa tam pa kaka pregreha vseeno pade. user posted image user posted image Glavno, da mi je glavnina starih cot spet prav. Do šihta pa bom že tele dve tri kilce viška spravila dol...

Aja, prestavljanje ure, saj res. Ta vikend že. Eh, mi smo tak ob vikendih vedno ob šestih auf. Včasih se ji kaj zalomi in potegne do svetlega. Ja, to je zdej tak bedno, ko je tak dolgo tema zjutraj. Pa se mi ob šestih zdi, kot da je sredi noči... user posted image user posted image No, upam da ne bomo v nedeljo ob petih budni, po novi uri. Če pa, bo a izredno dolga nedelja. Kar pa tudi ne bo slabo, hehe... user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
20.10.2009 20:03:59   
Lolita23
jao dober ob 6ih navajeni sam ob petih to pa ne vem če.user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
20.10.2009 21:33:52   
blue eye
srečanje: midva prideva skupaj z Lolito in Tjašo. Se vidimo, lp

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
20.10.2009 21:58:54   
sahary
bethany, moje kg čist malenkost manj kot -9kg od začetka diete, saj gre sam čedalje bolj počasi

sem pa žalostna ko vidim da se sekirate za GRAME in kje točno so pa kam bi jih mogle prestavit... tak da se pol raje s svojimi "dosežki" ne izpostavljam

sicer pa majhen korak za človeštvo...velik korak zame user posted image user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
21.10.2009 8:04:20   
blue eye
lolita - midva danes nimava avta, a se lahk peleva s tabo, moj mora it na predstavitev javnega razpisa v LJ, bom vzela sedež iz najinega avta, sej se v parih minutkah namontira

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
21.10.2009 8:21:31   
Bethany

srečanje: midva prideva skupaj z Lolito in Tjašo. Se vidimo, lp

SUPER. Se vidimo!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
21.10.2009 8:24:02   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: sahary

bethany, moje kg čist malenkost manj kot -9kg od začetka diete, saj gre sam čedalje bolj počasi

sem pa žalostna ko vidim da se sekirate za GRAME in kje točno so pa kam bi jih mogle prestavit... tak da se pol raje s svojimi "dosežki" ne izpostavljam

sicer pa majhen korak za človeštvo...velik korak zame user posted image user posted image

ja sej, tako je. Na začetku gre ful hitro oz hitreje, potem pa vedno počasneje, kar je logično, ker se telo navadi na nov način prehrane in se tudi metabolizem spremeni.

Kdo se sekira za grame? No, sej lahk spremenimo merske enote, hehe user posted image user posted image Torej js imam še 3000 g viška, da bom tam kot pred letom in pol. user posted image user posted image

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
21.10.2009 9:00:42   
Lolita23

lolita - midva danes nimava avta, a se lahk peleva s tabo, moj mora it na predstavitev javnega razpisa v LJ, bom vzela sedež iz najinega avta, sej se v parih minutkah namontira

Uh moj tudi rabi avto, me bo kar on pripeljaluser posted image user posted image user posted image Pa se potemn v Celju dobiva za kosilouser posted image Kaj pa zdaj

18.3.2009

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
21.10.2009 12:55:38   
urška13
punce lepo vas je bilo vsaj videt, čeprav nisem mogla ravno nekaj čvekat z vami, glede na našega aktivnegauser posted image . no, samo da sva prišla domov je že pokal od smeha...zapečkar, kaj čemuser posted image potem pa omagal v spanec. no, si bom vsaj malo spočila. lep dan

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
21.10.2009 14:26:38   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: urška13

punce lepo vas je bilo vsaj videt, čeprav nisem mogla ravno nekaj čvekat z vami, glede na našega aktivnegauser posted image . no, samo da sva prišla domov je že pokal od smeha...zapečkar, kaj čemuser posted image potem pa omagal v spanec. no, si bom vsaj malo spočila. lep dan

Jaz tudi sem vesela, da sem spoznala nekatere, ki jih še nisem poznala in srečala spet tiste, ki poznamuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
21.10.2009 14:32:32   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: urška13

Jaz tudi sem vesela, da sem spoznala nekatere, ki jih še nisem poznala in srečala spet tiste, ki poznamuser posted image

se podpišem. Luštno je blo. user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
21.10.2009 14:43:48   
katja_p
Pa smo vse pozable dans se slikat ... itak najbrž nobena ni mela fotiča zraven user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
22.10.2009 22:04:14   
sahary
a takle mamo

zadnjič tolk zdej pa nobenga fotkiča niste mele s sabouser posted image sej ne morem verjet

jaz bi lahk komot bila prišla, no ampak to sem vedela šele danes okol enih ko sem končno naredila kar je bilo za narest, oziroma me je moj rešil pa sem mu jaz raje dobro telečjo obaro skuhalauser posted image

jutri grem pa jaz verjetno v celje, morm it po flaške v zdravstveni dom za sterilni odvzem vode, jo bom dala na mikrobiološko analizo, me zanima kakšna je- sva namreč dala delat filter za vodo, je stalo zajeten kupček denarja, no pa naj povem da je voda čudna....bom rekla grenka ne vem kako bi se drugače izrazila...sam baje da tisti ki te filtre imajo pravijo da je to pač zato ker je očiščena vsega , torej več kot 99% samo H2O...
a ma katera? al uporabljate te vrče (britta) za filtriranje vode?

pa po eno kanto za smeti morm, upam da jih majo v merkurju? a kaj veste? mi gre na jetra ko ločujemo odpadke pol pa morm 14 dni po garaži prelagat vrečke s plastenkami pa pločevinkami in embalažo...bom raje mela 2 kanti pa bo red v hiši in zunaj nje.

jaz resno razmišljam o linei snelli...seveda ko gre tamala v vrtec... bom vidla kaj me pikne do takrat
najbolj me pa razjezijo komentarji v stilu...-ja pa saj si 4x rodila, saj ne moreš bit ne vem kakšna!!!! ajoj!!! mi dvigne pritisk!!!
mislim da je vsaka ženska dolžna nardit največ iz sebe, ZA SEBE!!!
no v glavnem smilijo se mi tiste ki mislijo da če so rodile otroka ali dva da je to to in da zdaj se pa lahka čist zapustijo....pa da jim je moški dolžan do konca stati ob strani neglede na njihovo (ne)aktivnost....

saj veste, vsaka ženska se poroči v upanju, da se bo mož spremenil-pa se ne
in vsak moški se poroči v upanju da se ženska ne bo spremenila- pa se user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
22.10.2009 22:17:34   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: sahary

...
saj veste, vsaka ženska se poroči v upanju, da se bo mož spremenil-pa se ne
in vsak moški se poroči v upanju da se ženska ne bo spremenila- pa se user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Svetovno! Pa še drži! user posted image user posted image

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (19%)

lana (31%)

neža (50%)

Število vseh glasov: 112

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!