alenkaG28
|
Lepo je srecat oziroma slisat se podobno tezavo kot jo imam jaz. No jaz nisem glih na orbitreku, ampak pilates, sobno kolo, abtronic, pa se savna balt pa nic...mal je slo dol ko so mi pogruntal da mam celekijo, zdaj pa spet nic. In mi je vcasih res smes it na bazen al pa kamorkoli, ker gledam mlade mamice z majhnimi otrocki pa so fulll suhe...beda. jaz bi tudi bila!!! Bethany se bom skušala doma malček z mojim poment, ura je sicer grozna, pa se mogoč vidiva. urška13 hvala za čestitko. ti pa moram povedat, da je okoli mene cel kup mamic, ki imajo podobne probleme, je pa res čudno, ko se menim s tistimi, ki os kar čez noč nehale dojit. Kar se tiče pa kompliciranja (beri bolj kot doslednjost pri navodilih). sahary - Glede na to, da je to moje poklicno področje, besede ki ti bodo mogoče v pomoč. So obdobja v otrokovem prvem letu ko so močno navezani na starše, predvsem mamo, pa ni s tem v osnovi nič narobe. Ponavadi se ta vez poglobi, ko bi morala mama v službo, saj otrok čuti stisko, ki jo doživlja mama in preprosto želi biti ob njej. Star pregovor, ki pravi, da otrok ve kdo je dober in kdo ne, ni kar tako in ponavadi odreagirajo na okolico po svojih občutkih. Lej važno je, da ko je daš drugemu v roke, jo zna ta oseba tudi potolažit...primer, če jo daš eni babici v varstvo in se najprej joka, pa ti greš in ti potem ta oseba pove, da se je pomirila, je vse OK, še posebej, če je vesela tamala ko te ponovno vidi. In to pomeni, da je vate varno navezana in da ne bo imela pretiranih problemov z odnosi v času odrašanja. Srečanja:Res upam, da bom uspela pridet oziroma, da boste tako dolgo tam.
|