Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.11.2009 18:59:15
|
|
|
|
Bethany
|
Lolita, no, srečno danes pri spanju! Js ji dodajam od Babylove adaptirano mleko, eno flašo zvečer in eno zjutraj. Kravje pa samo v obroku, da se zmeša s kakimi kosmiči oziroma kašico.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.11.2009 23:41:29
|
|
|
|
NoBady
|
Lolita tudi jaz ti pošiljam za noč, da boste spali... Danes je bil tak pust dan, cel dan smo čepeli notri ker je zunaj deževalo... mali je bil tudi siten, spal je ene trikrat čez dan in to samo za 15minutk...nič od nič... ju3 gremo pa na izlet v ita (hodim tja po mleko ) ... zjutraj in zvečer dobi flaško, za kakšne linote dam pa kravje mleko... dans me je tak prestrašu, kr postavil se je na nogice in potem padel nazaj direkt z glavo ob tla, še dobro da je stal na spužvi, kovtru in dekncah da je bilo mehko, ... zgleda da se boj začele buške če bo tak delal... Bethany - super zgleda tale joga... jaz hodim v laško v welnesu majo zdej pilates, mi je bližje in zadovljna sem...
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 9.11.2009 14:09:05
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! No naše spanje, se je sinoči vrnilo zaenkrat v normalo-trkam na les, mami se je spet naspala.Malo so pomagali vaši nasveti, malo pa je mami opazovala Tjašo in ugotovila, kaj jo moti Ko bi šlo tak naprej. Sem pa opazila, da ji zvečer ni do dojenja, tistih 3 min so šle v 5 min, ampak potem standardno odrivanje, ampka bo že, jaz se bom še trudila, je pa zaspala sam ne na dojki. kar je tudi najboljše. Je pa včeraj spala 4 ure čez dan, kar se ni zgodilo že uh par mesecov.In iz česa jaz sklepam, da je mala verjeten ponoči preutrujena bila in zato ni mogla normalno spat.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 11.11.2009 9:33:59
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Zdej počasi bodo pa naše punce stare 1 leto Prva kar kamlu se mi zdi, a ne. No drugače pa mi spimo spet normalno, kar malo boljše celo od prej, No naša se je začela vleči na noge, to mislim v stoječi položaj, samo da se kar potegne iz sedečega Me mal skrbi, ker baje no ni v redu.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 11.11.2009 20:26:03
|
|
|
|
Bethany
|
Ja ja ja!!! Prva svečka bo kmalu tu! Že odštevamo dneve!! Če pa bi bila točna, bi praznovali že ta vikend, heh... Lolita, super za normalno spanje, je zgleda bilo samo neko kratko obdobje, hvalabogu. Kar se pa vstajanja na noge tiče: zakaj ne bi bilo vredu? Kako sploh to izvede? Si ne znam predstavljat, iz sedenja se vstane al kako, kr brez opore? A plazi se že?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 11.11.2009 20:40:52
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Ja ja ja!!! Prva svečka bo kmalu tu! Že odštevamo dneve!! Če pa bi bila točna, bi praznovali že ta vikend, heh... Lolita, super za normalno spanje, je zgleda bilo samo neko kratko obdobje, hvalabogu. Kar se pa vstajanja na noge tiče: zakaj ne bi bilo vredu? Kako sploh to izvede? Si ne znam predstavljat, iz sedenja se vstane al kako, kr brez opore? A plazi se že? Dobesedno se potegen iz sedečega položaja v stoječi, no plazi kot plazi se ravno ne, bolj bi rekla da se vleče po celem stanovanju.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 12.11.2009 11:16:57
|
|
|
|
martka
|
torej puza, kot vojaki po blatu... hehe... ja to je moj starejši delal...
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 12.11.2009 13:10:38
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka torej puza, kot vojaki po blatu... hehe... ja to je moj starejši delal... pa je kdaj plazil
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 12.11.2009 13:18:10
|
|
|
|
sonček85
|
Prav lepo pozdravljene.Javljam se vam po dolgem času. Pa me je tale podpis od Bethany mal v dvome spravu.Kaj to pomeni ,a je to kar mislim da je ,če je čestitke Kako ste kaj ostale,no tiste ki se me še spomnete. Kako so malčki in malčice. Mi smo super,Aleks se že skoraj sam usede,veliko se plazi po tleh,je vse -samo špinače ne -se mi je skoraj zadavil,rastemo lepo ,težki smo tudi kot je potrebno.Skratka uživamo. Prav lep pozdravček vsem,aja pa da ne pozabim,a lahko oddajate glaske za našga korenjaka Aleksa(link je psodaj) in njegovega prijatelja Liam-a Se še kaj javim
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 12.11.2009 13:58:44
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: martka torej puza, kot vojaki po blatu... hehe... ja to je moj starejši delal... pa je kdaj plazil Lolita... aha, puzaaa... hehe. Ja,ja, nekateri pač puzajo, sej bo pogruntala tudi plazenje po vseh štirih, če pa ne, se bo pa kr dvignila in shodila... Počakaj pa kr pusti, naj sama grunta kako in kaj. Če si pa kej v dvomih, ti pa predlagam izposojo knjige Igriva vadba za dojenčka, kjer lepo opiše normaln razvoj po mesecih in tudi predlaga način igre, da ga lažje spodbudiš k recimo plazenju. Preberi, škodit ne more...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 12.11.2009 14:01:27
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Prav lepo pozdravljene.Javljam se vam po dolgem času. Pa me je tale podpis od Bethany mal v dvome spravu.Kaj to pomeni ,a je to kar mislim da je ,če je čestitke Kako ste kaj ostale,no tiste ki se me še spomnete. Kako so malčki in malčice. ... Se še kaj javim Sonček, ravno toliko se javljaš, da te ne pozabimo, hehe... HA! Moj podpis... zanimiva razlaga, hehe... Nič dvomov, ni to kar misliš. Mogoče bi že bil čas menjat, namenjen je bil namreč spravljanju k Montiju, da kile dol dam, zdaj pa je večina kil šla dol, pa res ni več primeren, hehe.. sam ostale v zadrego spravlja...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 13.11.2009 8:30:17
|
|
|
|
martka
|
ne, ni plazil, samo puzal... pol pa hodil. ko je shodil, potem pa je plazil.... nimam časa, mejte se,ajd aja, sam še to, tiste, ki razmiošljate o nakupu baby vaca - za sesalec in nos... nič razmišljat, kr kupte ga... sem tjaši od katje_p vlekla ven- krasno, super je šlo, pa tjaška nič ni jokala... res fajn zadeva... pa pocen, če primerjaš z ostalimi baterijskimi...
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 13.11.2009 10:52:54
|
|
|
|
Dali*
|
Sam še dodam svoj piskerček glede Baby vaca. Ker nismo imeli časa čakati na Baby vac, da nam ga pošljejo smo se odpravili kr v BC in kupili tam Pisze (baby vac) za ceno 9,99€. torej je cenejši. Sam fora je v tem, da sem sprobala prej tudi Baby vac, ki mi ga je enkrat posodila Katja_p in je tale iz BC full boljši za čiščenje. Babay vac je mal zoprn. Priporočam.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 14.11.2009 7:31:58
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Sam še dodam svoj piskerček glede Baby vaca. Ker nismo imeli časa čakati na Baby vac, da nam ga pošljejo smo se odpravili kr v BC in kupili tam Pisze (baby vac) za ceno 9,99€. torej je cenejši. Sam fora je v tem, da sem sprobala prej tudi Baby vac, ki mi ga je enkrat posodila Katja_p in je tale iz BC full boljši za čiščenje. Babay vac je mal zoprn. Priporočam. v čem pa je razlika med tema dvema? No, kakorkoli, očitno oba delujeta... Men je kul, ker res pomaga. Un elektronski pa nč skor ven ne potegne, pa stane 40 eur, haaaloooo???
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 16.11.2009 8:17:53
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Prav lepo pozdravljene.Javljam se vam po dolgem času. Pa me je tale podpis od Bethany mal v dvome spravu.Kaj to pomeni ,a je to kar mislim da je ,če je čestitke Kako ste kaj ostale,no tiste ki se me še spomnete. Kako so malčki in malčice. ... Se še kaj javim Sonček, ravno toliko se javljaš, da te ne pozabimo, hehe... HA! Moj podpis... zanimiva razlaga, hehe... Nič dvomov, ni to kar misliš. Mogoče bi že bil čas menjat, namenjen je bil namreč spravljanju k Montiju, da kile dol dam, zdaj pa je večina kil šla dol, pa res ni več primeren, hehe.. sam ostale v zadrego spravlja... zdaj si me pa zeznala.joj kg ,jaz sem bila že na minus 2kg,zdaj sem pa nazaj na plus 2-3kg kako lepo da me ne pozabite
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 16.11.2009 13:57:36
|
|
|
|
NoBady
|
Pozdravček še od mene... glede vstajanja Lolita, Taj se tudi tako vstane da se prime in potegne gor... samoo pomoje te nima bit kej strah, sej se še učijo, pomoje bo poštudiru da je lažje če najprej eno nogo skrči in nato še drugo... Bethany... ko sm prebrala post od sončka85 sm pogledala na tvoj podpis in res sm bla tut jaz ziher da si in sm si misnla kk to nč ne vemo ... mi smo vredu, nič novega, čezdalje manj časa imam, ker mali spuza če vsepovsod...med pisanjem tegale posta sm ga že 3 krat odnesla stran od compa in kablov ki so seveda najbolj zanimivi in zelo okusni...
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 16.11.2009 15:07:05
|
|
|
|
katja_p
|
Js se javim sam čist na kratko, za nazaj nims nč brala, ker nimam časa. Js že drugi teden delam, Tjaša je v varstvu, se menda dobro obnese, je ziher bolj pridna kot doma Čeprav je tud doma zlo pridna Spimo lepo, celo noč. No, zdaj se proti jutru zbudi, ker imamo zamašen nos in zajoče, pa jo potolažim, našpricam Sterimar in gremo dalje spat. Dojiva se ne več, ker se je začela stran obračat in me odricvat, al pa samo grist. Tako, zdaj grem pa naprej delat za šolo. Upam, da najdem še kaj časa in vas mal preberem
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 18.11.2009 19:57:32
|
|
|
|
blue eye
|
pozdravljene, mi od nedelje dalje prebolevamo 6. bolezen, ki je bila v zelo mili obliki. od včeraj naprej imamo že izpuščajček, tako da verjetno še dan ali dva pa bomo zdravi. lp
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 18.11.2009 22:12:45
|
|
|
|
sahary
|
pozdrav še od moje bolane družine ...bolana jaz, bolana neža, pa 2 fantka.... tako da sta pokonci samo še 2, atek in tavečji sin mene se je lotlo kar hudo, od petka je danes prvi dan da čutim izboljšanje... mislim da smo meli gripo, zato tudi nisem šla zdravniku razen lekadola in čajčkov ti itak nič ne predpiše blo je pa grozno ...ne znam si predstavljat da more kdo v restu sedet par desetletij, men se je že doma rahlo blodlo... neža ima 2 zobka spodaj in je tako smešna...ko se nasmeji pa neki čveka pa tiste lušne jamice njene...sej ne vem al bi jo lubčkala al se ji smejala...bo pa vsak čas dobila tretji in četrti zobek, zgoraj enke,mogoče že jutri, samo dlesen še mora poknit je čisto pred tem da ga "zaslišimo" na žlici težka je fuuul čeprav ni debela (no suha tud ni ) ampak je tak nabita da joj, sploh zdaj te dni ko sem jo mela bolj na rokah ko je bila bolana in je tečkala se mi je zdela pravi kos za kake bodibilderje morm naju zvagat po moje sma po kilaži že presegle starost 1leto hehe, namreč vsak ko jo vidi vpraša če je že leto stara pa pravim da ja, sam sam po kg, da mescov ma komaj 8 ja jaz pa na -12kg tako da kr laufa sam kako telovadbo bi si mogla omislit (al pa vsaj dvdje od pilatesa kdaj zavrtet) pri nas razsajajo tudi vodene koze tako da pričakujem še kaj takega....sem pa danes klicala v vrtec in je od 75 otrok zdravih (ali pogojno zdravih) samo še 32 forum nekak še preberem, ne najdem časa za pisanje dostikrat pa tudi motivacije ne ker nekako se mi zdi da tukaj debate potekajo v prazno, en tak osiromašen forum je al se samo meni dozdeva ...? Pa vendar, vsem za obmesečnice, prve zobke, korake, besede, predvsem pa tistim ki bodo kmelu upihnili prvo svečko čaw
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 18.11.2009 22:28:43
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! jah sahary se strinjam, da je kar malo prazen ta forum, predvsem ker so najvčeje čveke že zelo zaposlene, me pa jim tudi lsedimo, no naši mali razbojniki. za vas , da se čimprej pozdravite.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 20.11.2009 15:36:12
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye pozdravljene, mi od nedelje dalje prebolevamo 6. bolezen, ki je bila v zelo mili obliki. od včeraj naprej imamo že izpuščajček, tako da verjetno še dan ali dva pa bomo zdravi. lp za hitro in lahko okrevanje!!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 20.11.2009 15:38:29
|
|
|
|
Bethany
|
Ja... forum sameva, zanimivih debat skoraj ni več...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 20.11.2009 15:39:18
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! jah sahary se strinjam, da je kar malo prazen ta forum, predvsem ker so najvčeje čveke že zelo zaposlene, me pa jim tudi lsedimo, no naši mali razbojniki. za vas , da se čimprej pozdravite. Sahary, tudi od mene za hitro okrevanje!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.11.2009 10:43:25
|
|
|
|
martka
|
pa ja, včasih mal preletim kaj je napisanega... pa nič kaj... nič zanimivega, smešnega, opolzkega... jaz bi morala bit v beogradu, pa nas je močen prehlad doma pustil! šment, pol mi pa dragi lušte dela s takimi lepimi fotkami, ki mi jih po msnju pošilja. saj bo kmalu pomlad in gremo vsi. on je šel službeno. mene je pa grlo začelo bolet v soboto, za popi.... . bi pomagalo spermo po grlu spustit, pa kaj če ga do srede ne bo, zadnja porcija je bla pa v petek. do srede bom že zdrava. ah pa pol za preventivo, za naprej, a ne?
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 22.11.2009 10:44:19
|
|
|
|
martka
|
nč, babuške, fajn bodite. vsem lepo nedeljo in zanimiv teden!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?