|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
8.11.2009 18:59:15   
Bethany
Lolita, no, srečno danes pri spanju! user posted image user posted image

Js ji dodajam od Babylove adaptirano mleko, eno flašo zvečer in eno zjutraj. Kravje pa samo v obroku, da se zmeša s kakimi kosmiči oziroma kašico.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
8.11.2009 23:41:29   
NoBady
Lolita tudi jaz ti pošiljam user posted image za noč, da boste spali...

Danes je bil tak pust dan, cel dan smo čepeli notri ker je zunaj deževalo... mali je bil tudi siten, spal je ene trikrat čez dan in to samo za 15minutk...nič od nič... ju3 gremo pa na izlet v ita (hodim tja po mlekouser posted image ) ... zjutraj in zvečer dobi flaško, za kakšne linote dam pa kravje mleko...
dans me je tak prestrašu, kr postavil se je na nogice in potem padel nazaj direkt z glavo ob tla, še dobro da je stal na spužvi, kovtru in dekncah da je bilo mehko, ... zgleda da se boj začele buške če bo tak delal...
Bethany - super zgleda tale joga... jaz hodim v laško v welnesu majo zdej pilates, mi je bližje in zadovljna sem...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
9.11.2009 14:09:05   
Lolita23
Živjo!!!

No naše spanje, se je sinoči vrnilo zaenkrat v normalo-trkam na les, mami se je spet naspala.Malo so pomagali vaši nasveti, malo pa  je mami opazovala Tjašo in ugotovila, kaj jo moti Ko bi šlo tak naprej. Sem pa opazila, da ji zvečer ni do dojenja, tistih 3 min so šle v 5 min, ampak potem standardno odrivanje, ampka bo že, jaz se bom še trudila, je pa zaspala sam ne na dojki.user posted image user posted image kar je tudi najboljše.

Je pa včeraj spala 4 ure čez dan, kar se ni zgodilo že uh par mesecov.In iz česa jaz sklepam, da je mala verjeten ponoči preutrujena bila in zato ni mogla normalno spat.

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
11.11.2009 9:33:59   
Lolita23
Živjo!!

Zdej počasi bodo pa naše punce stare 1 letouser posted image user posted image user posted image Prva kar kamlu se mi zdi, a ne.user posted image

No drugače pa mi spimo spet normalno, kar malo boljše celo od prej, user posted image user posted image user posted image user posted image

No naša se je začela vleči na noge, to mislim v stoječi položaj, samo da se kar potegne iz sedečegauser posted image user posted image user posted image user posted image Me mal skrbi, ker baje no ni v redu.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
11.11.2009 20:26:03   
Bethany
Ja ja ja!!! Prva svečka bo kmalu tu! Že odštevamo dneve!! user posted image user posted image Če pa bi bila točna, bi praznovali že ta vikend, heh...

Lolita, super za normalno spanje, je zgleda bilo samo neko kratko obdobje, hvalabogu. Kar se pa vstajanja na noge tiče: zakaj ne bi bilo vredu? Kako sploh to izvede? Si ne znam predstavljat, iz sedenja se vstane al kako, kr brez opore? A plazi se že?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
11.11.2009 20:40:52   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Ja ja ja!!! Prva svečka bo kmalu tu! Že odštevamo dneve!! user posted image user posted image Če pa bi bila točna, bi praznovali že ta vikend, heh...

Lolita, super za normalno spanje, je zgleda bilo samo neko kratko obdobje, hvalabogu. Kar se pa vstajanja na noge tiče: zakaj ne bi bilo vredu? Kako sploh to izvede? Si ne znam predstavljat, iz sedenja se vstane al kako, kr brez opore? A plazi se že?

Dobesedno se potegen iz sedečega položaja v stoječi, no plazi kot plazi se ravno ne, bolj bi rekla da se vleče po celem stanovanju.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
12.11.2009 11:16:57   
martka
torej puza, kot vojaki po blatu... hehe... ja to je moj starejši delal...

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
12.11.2009 13:10:38   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: martka

pa je kdaj plaziluser posted image

18.3.2009

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
12.11.2009 13:18:10   
sonček85
Prav lepo pozdravljene.Javljam se vam po dolgem času.

Pa me je tale podpis od Bethany mal v dvome spravu.Kaj to pomeni ,a je to kar mislim da je ,če je čestitke
Kako ste kaj ostale,no tiste ki se me še spomnete.
Kako so malčki in malčice.

Mi smo super,Aleks se že skoraj sam usede,veliko se plazi po tleh,je vse -samo špinače ne -se mi je skoraj zadavil,rastemo lepo ,težki smo tudi kot je potrebno.Skratka uživamo.

Prav lep pozdravček vsem,aja pa da ne pozabim,a lahko oddajate glaske za našga korenjaka Aleksa(link je psodaj) in njegovega prijatelja Liam-a

Se še kaj javim

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
12.11.2009 13:58:44   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

IZVIRNO SPOROČILO: martka

pa je kdaj plaziluser posted image

Lolita... aha, puzaaa... hehe. Ja,ja, nekateri pač puzajo, sej bo pogruntala tudi plazenje po vseh štirih, če pa ne, se bo pa kr dvignila in shodila... Počakaj pa kr pusti, naj sama grunta kako in kaj. Če si pa kej v dvomih, ti pa predlagam izposojo knjige Igriva vadba za dojenčka, kjer lepo opiše normaln razvoj po mesecih in tudi predlaga način igre, da ga lažje spodbudiš k recimo plazenju. Preberi, škodit ne more... user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
12.11.2009 14:01:27   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Pa me je tale podpis od Bethany mal v dvome spravu.Kaj to pomeni ,a je to kar mislim da je ,če je čestitke

...
Se še kaj javim

Sonček, ravno toliko se javljaš, da te ne pozabimo, hehe...

HA! Moj podpis... zanimiva razlaga, hehe... Nič dvomov, ni to kar misliš. Mogoče bi že bil čas menjat, namenjen je bil namreč spravljanju k Montiju, da kile dol dam, zdaj pa je večina kil šla dol, pa res ni več primeren, hehe.. sam ostale v zadrego spravlja... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
13.11.2009 8:30:17   
martka
ne, ni plazil, samo puzal... pol pa hodil. ko je shodil, potem pa je plazil....

nimam časa, mejte se,ajd

aja, sam še to, tiste, ki razmiošljate o nakupu baby vaca - za sesalec in nos... nič razmišljat, kr kupte ga... sem tjaši od katje_p vlekla ven- krasno, super je šlo, pa tjaška nič ni jokala...

res fajn zadeva... pa pocen, če primerjaš z ostalimi baterijskimi...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
13.11.2009 10:52:54   
Dali*
Sam še dodam svoj piskerček glede Baby vaca. Ker nismo imeli časa čakati na Baby vac, da nam ga pošljejo smo se odpravili kr v BC in kupili tam Pisze (baby vac) za ceno 9,99€. torej je cenejši. Sam fora je v tem, da sem sprobala prej tudi Baby vac, ki mi ga je enkrat posodila Katja_p in je tale iz BC full boljši za čiščenje. Babay vac je mal zoprn. Priporočam.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
14.11.2009 7:31:58   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Sam še dodam svoj piskerček glede Baby vaca. Ker nismo imeli časa čakati na Baby vac, da nam ga pošljejo smo se odpravili kr v BC in kupili tam Pisze (baby vac) za ceno 9,99€. torej je cenejši. Sam fora je v tem, da sem sprobala prej tudi Baby vac, ki mi ga je enkrat posodila Katja_p in je tale iz BC full boljši za čiščenje. Babay vac je mal zoprn. Priporočam.

v čem pa je razlika med tema dvema? No, kakorkoli, očitno oba delujeta... user posted image Men je kul, ker res pomaga. Un elektronski pa nč skor ven ne potegne, pa stane 40 eur, haaaloooo???

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
16.11.2009 8:17:53   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

...
Se še kaj javim

Sonček, ravno toliko se javljaš, da te ne pozabimo, hehe...

HA! Moj podpis... zanimiva razlaga, hehe... Nič dvomov, ni to kar misliš. Mogoče bi že bil čas menjat, namenjen je bil namreč spravljanju k Montiju, da kile dol dam, zdaj pa je večina kil šla dol, pa res ni več primeren, hehe.. sam ostale v zadrego spravlja... user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj si me pa zeznala.joj kg ,jaz sem  bila že na minus 2kg,zdaj sem pa nazaj na plus 2-3kguser posted image user posted image user posted image

kako lepo da me ne pozabite

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
16.11.2009 13:57:36   
NoBady
Pozdravček še od mene...

glede vstajanja Lolita, Taj se tudi tako vstane da se prime in potegne gor... samoo pomoje te nima bit kej strah, sej se še učijo, pomoje bo poštudiru da je lažje če najprej eno nogo skrči in nato še drugo...

Bethany... ko sm prebrala post od sončka85 sm pogledala na tvoj podpis in res sm bla tut jaz ziher da si user posted image in sm si misnla kk to nč ne vemo user posted image user posted image user posted image

... mi smo vredu, nič novega, čezdalje manj časa imam, ker mali spuza če vsepovsod...med pisanjem tegale posta sm ga že 3 krat odnesla stran od compa in kablov ki so seveda najbolj zanimivi in zelo okusni...user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
16.11.2009 15:07:05   
katja_p
Js se javim sam čist na kratko, za nazaj nims nč brala, ker nimam časa.

Js že drugi teden delam, Tjaša je v varstvu, se menda dobro obnese, je ziher bolj pridna kot doma user posted image  Čeprav je tud doma zlo pridna user posted image

Spimo lepo, celo noč. No, zdaj se proti jutru zbudi, ker imamo zamašen nos in zajoče, pa jo potolažim, našpricam Sterimar in gremo dalje spat.

Dojiva se ne več, ker se je začela stran obračat in me odricvat, al pa samo grist.

Tako, zdaj grem pa naprej delat za šolo. Upam, da najdem še kaj časa in vas mal preberem

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
18.11.2009 19:57:32   
blue eye
pozdravljene,

mi od nedelje dalje prebolevamo 6. bolezen, ki je bila v zelo mili obliki. od včeraj naprej imamo že izpuščajček, tako da verjetno še dan ali dva pa bomo zdravi.

lp

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
18.11.2009 22:12:45   
sahary
pozdrav še od moje bolane družine
...bolana jaz, bolana neža, pa 2 fantka.... tako da sta pokonci samo še 2, atek in tavečji sin

mene se je lotlo kar hudo, od petka je danes prvi dan da čutim izboljšanje... mislim da smo meli gripo, zato tudi nisem šla zdravniku razen lekadola in čajčkov ti itak nič ne predpiše
blo je pa grozno ...ne znam si predstavljat da more kdo v restu sedet par desetletij, men se je že doma rahlo blodlo...

neža ima 2 zobka spodaj in je tako smešna...ko se nasmeji pa neki čveka pa tiste lušne jamice njene...sej ne vem al bi jo lubčkala al se ji smejala...bo pa vsak čas dobila tretji in četrti zobek, zgoraj enke,mogoče že jutri, samo dlesen še mora poknit je čisto pred tem da ga "zaslišimo" na žlici
težka je fuuul čeprav ni debela (no suha tud niuser posted image ) ampak je tak nabita da joj, sploh zdaj te dni ko sem jo mela bolj na rokah ko je bila bolana in je tečkala se mi je zdela pravi kos za kake bodibilderje user posted image user posted image  morm naju zvagat user posted image
po moje sma po kilaži že presegle starost 1leto hehe, namreč vsak ko jo vidi vpraša če je že leto stara pa pravim da ja, sam sam po kg, da mescov ma komaj 8
ja jaz pa na -12kg tako da kr laufa sam kako telovadbo bi si mogla omislit (al pa vsaj dvdje od pilatesa kdaj zavrtet)

pri nas razsajajo tudi vodene koze tako da pričakujem še kaj takega....sem pa danes klicala v vrtec in je od 75 otrok zdravih (ali pogojno zdravih) samo še 32

forum nekak še preberem, ne najdem časa za pisanje dostikrat pa tudi motivacije ne ker nekako se mi zdi da tukaj debate potekajo v prazno, en tak osiromašen forum je al se samo meni dozdeva ...?

Pa vendar, vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za obmesečnice, prve zobke, korake, besede, predvsem pa tistim ki bodo kmelu upihnili prvo svečko

čaw

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
18.11.2009 22:28:43   
Lolita23
Živjo!!!

jah sahary se strinjam, da je kar malo prazen ta forum, predvsem ker so najvčeje čveke že zelo zaposlene, me pa jim tudi lsedimo, no naši mali razbojniki.

za vas user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravite.

18.3.2009

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
20.11.2009 15:36:12   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

pozdravljene,

mi od nedelje dalje prebolevamo 6. bolezen, ki je bila v zelo mili obliki. od včeraj naprej imamo že izpuščajček, tako da verjetno še dan ali dva pa bomo zdravi.

lp

user posted image user posted image user posted image za hitro in lahko okrevanje!!!

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
20.11.2009 15:38:29   
Bethany
Ja... forum sameva, zanimivih debat skoraj ni več... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
20.11.2009 15:39:18   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

jah sahary se strinjam, da je kar malo prazen ta forum, predvsem ker so najvčeje čveke že zelo zaposlene, me pa jim tudi lsedimo, no naši mali razbojniki.

za vas user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravite.

Sahary, tudi od mene user posted image user posted image user posted image za hitro okrevanje!!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
22.11.2009 10:43:25   
martka
pa ja, včasih mal preletim kaj je napisanega... pa nič kaj... nič zanimivega, smešnega, opolzkega...

jaz bi morala bit v beogradu, pa nas je močen prehlad doma pustil! šment, pol mi pa dragi lušte dela s takimi lepimi fotkami, ki mi jih po msnju pošilja. saj bo kmalu pomlad in gremo vsi. on je šel službeno.

mene je pa grlo začelo bolet v soboto, za popi.... . bi pomagalo spermo po grlu spustit, pa kaj če ga do srede ne bo, zadnja porcija je bla pa v petek. do srede bom že zdrava. ah pa pol za preventivo, za naprej, a ne?user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
22.11.2009 10:44:19   
martka
nč, babuške, fajn bodite. vsem lepo nedeljo in zanimiv teden!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?