Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 23.9.2009 21:25:40
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sahary hej joj kak je neža flekasta ojo pa še kr je tak boga, jokava, tečna...a so bli vaši tud tak,mislim tiste ki ste dale 6.bolezen skoz? moje kile kaj naj rečem, lolita glede na sliko s krsta mi ne rabiš bit fauš, da bom tak daleč ko si ti me loči še kakih dodatnih10kg po moje ja držim pa strogo ločevalno pa trudim se da zvečer ne pretiravam pa ananas je zakon to že tak verjetno veste žal mi je ker ne telovadim.... bethany, ja super da nisi daleč od idealne teže tisti zadnji kg so najbolj trdovratni call me stupid ampak jaz ne veeeeem kako se odpre novo temo??? nikjer ne najdem kako al sem res tako slepa? dajte mi povedat prosim Verjela ali ne imam še 8kg plusa, sevda pa znam skrit., sam verjemi nisem ravno drobčkena. Sam pred nosečnostjo sem imela ravno prav, ampak jaz tudi zdej telovadim vsaj 1h na dan oz. čez dan na steperju.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 23.9.2009 21:27:41
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Hoj, Lolita poročaj kako je na Pikinem festivalu, bi mi tudi šli... Ma no za nas ni bilo, ker je Tjaša malo premala, pa je sam gledala otroke, če bi bila eno leto ja, sam tak pa no ne vem, ker v delavnicah tak ne more nič počet, lahko sicer bi jaz,
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 23.9.2009 21:28:52
|
|
|
|
_kathy_
|
evo mene. Mi smo še vedno bubani. No za tiste, ki še ne veste, dobili smo virozo - poln nosek, vročino 39°C ter vnetje ušes. Še vedno smo na antibiotikih, svečk proti vročini in bolečnam pa nam ni potrebno več dajati. Smo dajali svečke na 6 in tudi manj ur, ker so bile bolečine nevzdržne. 3 noči ni niti 5 min skupaj spal, jokal pa nenormalno. Sahary, tudi mi smo preboleli to 6. otroško bolezen, že kakšne 3 ali več mesece nazaj. Sva bila takrat celo še v bolnici. Ja je malo siten otrok, tudi jokav. A ni nič tko hudega.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 23.9.2009 22:27:09
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Hoj, Lolita poročaj kako je na Pikinem festivalu, bi mi tudi šli... Ma no za nas ni bilo, ker je Tjaša malo premala, pa je sam gledala otroke, če bi bila eno leto ja, sam tak pa no ne vem, ker v delavnicah tak ne more nič počet, lahko sicer bi jaz, ja, itak da so letos še premali... hehe! Js je tud ne morem posedit h kaki delavnici. Ampak bolj zato, da se sprehodimo skoz, ker je vse tok pisano in živahno, to pa je elini ful všeč.... Pa otroke ima ful rada. Sem mislila tak mal za poživet dan. Bomo vidli, mogoče petek popoldan. Sam gužva mi nekam ne diši...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 23.9.2009 22:36:04
|
|
|
|
sahary
|
ojoj kathy, sploh si ne znam predstavljat...bogi bogi res pa tudi ti si po moje čist zmozgana ...upam da se čimprej pozdravita pa za dooolgo časa in zakaj sta pa morala za 6. bolezen v bolnico? lolita ja pa res znaš skrit!!! 8kg le kje so odvečne mislim hehe? sej fajn, verjetno si visoka pa se ne vidi tak na pikin festival pa še nikoli nisem šla, tam do treh let se mi zdijo premajhni pač vidijo da se neki dogaja ampak ne morjo bit v delavnicah pa kaj delat, da jih lovim med množico pa tud ni glih moja idealna zabava je pa fajn za večje otroke, to pa ja plus tega se jaz z 4 izogibam gneče, se mi je lani nardilo da smo na mini maturantu (ob sprejemu iz vrtca v šolo) zgubili tamalega in sem mela kr skoz pred očmi tisto jezerce v parku...dokler ga nismo našli kako pleše na sred košarkaškega igrišča, med gručo otrok...kaj sem takrat prestajala nočem več in če se že odločim da kam grem nikoli ne vzamem vseh skupaj
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.9.2009 7:24:44
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: sahary ... na pikin festival pa še nikoli nisem šla, tam do treh let se mi zdijo premajhni pač vidijo da se neki dogaja ampak ne morjo bit v delavnicah pa kaj delat, da jih lovim med množico pa tud ni glih moja idealna zabava je pa fajn za večje otroke, to pa ja ... zato pa it dokler so še v vozičku, hehe. Da jih ni treba lovit. No, vsaj za tiste dojenčke, ki so firbčni in z veseljem opazujejo okolico. V tem smislu sem js mislila, da bomo šli... Če bi mislila, da ne bi tamala nič imela od tega, tak ne bi razmišljala o tej zadevi...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.9.2009 7:26:09
|
|
|
|
Bethany
|
Kathy, za Gala in tebe!! naj čimprej mine tale bolezen... vidva sta pa že tulk dala skoz, se mi zdi... za tako kratko obdobje, mislim... boga!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.9.2009 8:09:22
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Dobro jutro! Za vse bolančke - pozdravte se čimprej. Sahary - tole od šeste bolezni zgine po par dneh. So pa mali tečke. Verjetno tole tudi malo srbi al kaj. Hujšanje - čestitke za izgubljene kg! Jaz bom tud mogla kmal začet, me križ že resno opominja! (sem bila pred pet leti operirana). Do novega leta počakam, da bo tamali dal skoz tole obdobje zizkanja, potem pa na puno nad Montija. Sej po malem že zdej. Sam za kosilo mora bit kaj poleg mesa in zelenjave, drugače je kr kriza pri mlekcu. Evo alarm - se tako lepo pogovarja tamle v spalnici...
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.9.2009 8:43:11
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany js pa nisem za hojce predvsem zaradi njihove (ne)varnosti... Tule je en kratek članek o tem: http://www.ringaraja.net/varnost-hojic_77.html ne škodi, če ga preberete, preden daste otroka not... jst sem tud strogo proti!
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.9.2009 8:48:44
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!! Jaz ji kar vse dam grobo ker kot je sahary rekla, bolj prej navadit, ko pa skoz pasirat, poznam punčko,ki je že pri 7mesecih jedla meso bolj na tanko nacofano, pa pomfrit intd. In še lepa novica mi gremo za viked na Bohinj, sem našla fajno ponudbo hotela Bohinj in gremo za vikend, malo sprehajanja in uživanja v naravi midva mu nisva niti enkrat pasiral, samo pretlačla ali z rokami natrgala meso, in zdj že od 6 meseca ne je drujga kot kosovno hrano, seveda na majhne koščke nacefrano. če je pretlačeno ali v tekoči obliki težko spravimo kaj v usta. sma ga pa res takoj pri 4 začela navajat na pretlačeno in ne pasirano.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.9.2009 8:51:40
|
|
|
|
blue eye
|
nč, zdj pa dost pisanja, pelem jerneja k našim v varstvo in grem v lj spet nest diplomsko mentorju, menda bo ja zdj ok z teoretičnim delom, da lahko prešaltam na prakso. kathy - za gala sahary - za nežiko
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.9.2009 16:25:59
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Hoj, Lolita poročaj kako je na Pikinem festivalu, bi mi tudi šli... Ma no za nas ni bilo, ker je Tjaša malo premala, pa je sam gledala otroke, če bi bila eno leto ja, sam tak pa no ne vem, ker v delavnicah tak ne more nič počet, lahko sicer bi jaz, ja, itak da so letos še premali... hehe! Js je tud ne morem posedit h kaki delavnici. Ampak bolj zato, da se sprehodimo skoz, ker je vse tok pisano in živahno, to pa je elini ful všeč.... Pa otroke ima ful rada. Sem mislila tak mal za poživet dan. Bomo vidli, mogoče petek popoldan. Sam gužva mi nekam ne diši... Potem pa lahk rečem, da med tednom je ful gužve dop. predvsem zaradi šolarjev, vikend je pa itak norija
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 24.9.2009 22:15:04
|
|
|
|
blue eye
|
Pri mentorju sem uspešno opravla. Pol sem šla pa mal v Citija v LJubljani, ker sem bla glih tam in sem mela še par bonov za Okaidi in H&M za zapravit in sem jerneju malo jesensko zimske robe nabavla, kapice rokavičke, srajčko par zoknov-copatkov, ker se nama že pošteno dviguje in meje strah da bi mu spodrsnilo in tud lažje se plazi, pa ene ful lušne modro rjave teniske, mal za mojo dušo, k pašejo k modro rjavi srajči. ooohhhhh. KAke lušte si to nardiš ko gledaš te otroške stvari ena lepša ko druga, pol kr pozabm da jst kej rabm, sam da jerneju kej kupm. Zdj grem pa napast eno milsko s celimi lešniki, je kriza zdj k sem skoz za računalnikom in k pišem diplomo, morm skoz neki zravn grickat, jojoj če bi me monti vidu bi me tako oštel. Dobr da je zdj pr bethany na obisku
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 25.9.2009 11:22:33
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye ... Zdj grem pa napast eno milsko s celimi lešniki, je kriza zdj k sem skoz za računalnikom in k pišem diplomo, morm skoz neki zravn grickat, jojoj če bi me monti vidu bi me tako oštel. Dobr da je zdj pr bethany na obisku Ja, mu ne bom povedala... Bo še kr nekaj časa pri meni, tak da ni panike, heheheee!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 25.9.2009 11:28:55
|
|
|
|
katja_p
|
Babnce, babnce!!!! Mi imamo pa končno zobeka!!!! Tk dolg je lezu ven in tolk sline smo pustili na cotah, da je bil že čas In dans je pokukal, spodnja leva enkica!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 25.9.2009 11:54:41
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Babnce, babnce!!!! Mi imamo pa končno zobeka!!!! Tk dolg je lezu ven in tolk sline smo pustili na cotah, da je bil že čas In dans je pokukal, spodnja leva enkica!
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 25.9.2009 11:56:04
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Evo mi se odpravljamo počasi V Bohinj, vsem lep vikend. Morda bi zdaj lahko začele razmišljat o kakme srečanju
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 25.9.2009 11:58:37
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Babnce, babnce!!!! Mi imamo pa končno zobeka!!!! Tk dolg je lezu ven in tolk sline smo pustili na cotah, da je bil že čas In dans je pokukal, spodnja leva enkica! KOONČNOOOO!!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 25.9.2009 12:01:15
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Evo mi se odpravljamo počasi V Bohinj, vsem lep vikend. Morda bi zdaj lahko začele razmišljat o kakme srečanju Lolita, uživajte!!! Vreme bo menda lepo! Srečanje; ja... nič ni blo od zadnjega pogovarjanja o tem... Najboljs je kr rect kraj in dan, pa ponavadi uspe, hehe.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 25.9.2009 14:28:12
|
|
|
|
sahary
|
srečanje tud jaz se vam bom pridružla če mi bo ustrezal čas in kraj!! midve pa danes dobile drugi zobek!!! taprvi se pa že na žlički čuti če nimam plaštične s sabo pa ji kje dam kaj za jest naša 6.bolezen mineva danes flekcov samo še za vzorec, pa še to bolj rahlih...me pa skrbi ker je neki kašljala zjutraj, do zdaj še sploh nikoli ni kašljala...pa sem jo namazala z materino dušico od justa pa je bolje- a vi kaj uporabljate te krem, mislim za dojenčke? se mi zdi da majo tak intenziven vonj- ampak pomaga pa! ah ja in kile, danes zjutraj po sadnem dnevu -6!!!! sem kr pogledla! se pa malo bojim vodnega dne drug tedn...ponavadi me takrat zajame kriza in pol se ne skopam ven pa vse skup opustim
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 25.9.2009 16:18:23
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Babnce, babnce!!!! Mi imamo pa končno zobeka!!!! Tk dolg je lezu ven in tolk sline smo pustili na cotah, da je bil že čas In dans je pokukal, spodnja leva enkica! KOONČNOOOO!!! !
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 26.9.2009 7:39:55
|
|
|
|
_kathy_
|
najprej Tjaši čestitke za zobek!!! Tudi mi smo za 8 mesecev dobili 5. zobek, gre pa že 6. ven.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 28.9.2009 7:25:33
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Kako ste kaj??Mi smo doma, jah dva dni prehitro mineta in niti ne vidiš vsega, ampak je bilo pa lepo. Tamala se celo že neki puza nazaj, očitno ne ve naprej Potem je pa jezna, če gre stran od igrače, namesto k njej.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.9.2009 10:31:38
|
|
|
|
_kathy_
|
Hojla! Zakaj je pa par dni tule gor takšno zatišje??? Naš Gal zadnje dni zelo pridno papa, vse kar mu daš, poje. Drugače se pa meni ju3 začne novo šolsko leto ... že iščem varuško za našga škrata. Rabila pa jo bom od sredine meseca, saj sedaj kakšen teden še ne grem na fax, ker sem včeraj bila spet operirana na prstu ... in imam 14 dni fraj, ko mi poberejo ven šive. Mogoče ve katera za kakšno vredu varuško?
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.9.2009 14:17:42
|
|
|
|
katja_p
|
Varuška: glede na to, da bolj mal ljudi poznam v CE, ti ne znam povedat ... A ni tašča doma? Ja, kr zatišje. Očitno smo še vse zunaj, dolker je še ta le sonček!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......