|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
23.9.2009 21:25:40   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: sahary

hej

joj kak je neža flekasta ojo pa še kr je tak boga, jokava, tečna...a so bli vaši tud tak,mislim tiste ki ste dale 6.bolezen skoz?

moje kile kaj naj rečem, lolita glede na sliko s krsta mi ne rabiš bit fauš, da bom tak daleč ko si ti me loči še kakih dodatnih10kg po moje
ja držim pa strogo ločevalno pa trudim se da zvečer ne pretiravam pa ananas je zakon to že tak verjetno veste
žal mi je ker ne telovadim....

bethany, ja super da nisi daleč od idealne teže tisti zadnji kg so najbolj trdovratni

call me stupid ampak jaz ne veeeeem kako se odpre novo temo??? nikjer ne najdem kako al sem res tako slepa? dajte mi povedat prosim

Verjela ali ne imam še 8kg plusa, sevda pa znam skrit., sam verjemi nisem ravno drobčkena.user posted image Sam pred nosečnostjo sem imela ravno prav, ampak jaz tudi zdej telovadim vsaj 1h na dan oz. čez dan na steperju.

18.3.2009

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
23.9.2009 21:27:41   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Hoj,

Lolita poročaj kako je na Pikinem festivalu, bi mi tudi šli... user posted image user posted image

Ma no za nas ni bilo, ker je Tjaša malo premala, pa je sam gledala otroke, če bi bila eno leto ja, sam tak pa no ne vem, ker v delavnicah tak ne more nič počet, lahko sicer bi jaz,user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
23.9.2009 21:28:52   
_kathy_
evo mene. Mi smo še vedno bubani. No za tiste, ki še ne veste, dobili smo virozo - poln nosek, vročino 39°C ter vnetje ušes. Še vedno smo na antibiotikih, svečk proti vročini in bolečnam pa nam ni potrebno več dajati. Smo dajali svečke na 6 in tudi manj ur, ker so bile bolečine nevzdržne.user posted image user posted image user posted image user posted image 3 noči ni niti 5 min skupaj spal, jokal pa nenormalno.
Sahary, tudi mi smo preboleli to 6. otroško bolezen, že kakšne 3 ali več mesece nazaj. Sva bila takrat celo še v bolnici. Ja je malo siten otrok, tudi jokav. A ni nič tko hudega.

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
23.9.2009 22:27:09   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Hoj,

Lolita poročaj kako je na Pikinem festivalu, bi mi tudi šli... user posted image user posted image

Ma no za nas ni bilo, ker je Tjaša malo premala, pa je sam gledala otroke, če bi bila eno leto ja, sam tak pa no ne vem, ker v delavnicah tak ne more nič počet, lahko sicer bi jaz,user posted image

ja, itak da so letos še premali... hehe! Js je tud ne morem posedit h kaki delavnici.user posted image user posted image Ampak bolj zato, da se sprehodimo skoz, ker je vse tok pisano in živahno, to pa je elini ful všeč.... Pa otroke ima ful rada. Sem mislila tak mal za poživet dan. Bomo vidli, mogoče petek popoldan. Sam gužva mi nekam ne diši...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
23.9.2009 22:36:04   
sahary
ojoj kathy, sploh si ne znam predstavljat...bogi bogi resuser posted image user posted image user posted image pa tudi ti si po moje čist zmozgana ...upam da se čimprej pozdravita pa za dooolgo časa
in zakaj sta pa morala za 6. bolezen v bolnico?

lolita ja pa res znaš skrit!!! 8kg le kje so odvečne mislim hehe? sej fajn, verjetno si visoka pa se ne vidi tak

na pikin festival pa še nikoli nisem šla, tam do treh let se mi zdijo premajhni pač vidijo da se neki dogaja ampak ne morjo bit v delavnicah pa kaj delat, da jih lovim med množico pa tud ni glih moja idealna zabava
je pa fajn za večje otroke, to pa ja

plus tega se jaz z 4 izogibam gneče, se mi je lani nardilo da smo na mini maturantu (ob sprejemu iz vrtca v šolo) zgubili tamalega in sem mela kr skoz pred očmi tisto jezerce v parku...dokler ga nismo našli kako pleše na sred košarkaškega igrišča, med gručo otrok...kaj sem takrat prestajala nočem več in če se že odločim da kam grem nikoli ne vzamem vseh skupaj

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
24.9.2009 7:24:44   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: sahary

...
na pikin festival pa še nikoli nisem šla, tam do treh let se mi zdijo premajhni pač vidijo da se neki dogaja ampak ne morjo bit v delavnicah pa kaj delat, da jih lovim med množico pa tud ni glih moja idealna zabava
je pa fajn za večje otroke, to pa ja

...

zato pa it dokler so še v vozičku, hehe. Da jih ni treba lovit. user posted image No, vsaj za tiste dojenčke, ki so firbčni in z veseljem opazujejo okolico. V tem smislu sem js mislila, da bomo šli... Če bi mislila, da ne bi tamala nič imela od tega, tak ne bi razmišljala o tej zadevi...

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
24.9.2009 7:26:09   
Bethany
Kathy, user posted image user posted image user posted image za Gala in tebe!!

naj čimprej mine tale bolezen... vidva sta pa že tulk dala skoz, se mi zdi... za tako kratko obdobje, mislim... boga! user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
24.9.2009 8:09:22   
Naty*Taja
Dobro jutro! Za vse bolančke - pozdravte se čimprej. Sahary - tole od šeste bolezni zgine po par dneh. So pa mali tečke. Verjetno tole tudi malo srbi al kaj.

Hujšanje - čestitke za izgubljene kg! Jaz bom tud mogla kmal začet, me križ že resno opominja! (sem bila pred pet leti operirana). Do novega leta počakam, da bo tamali dal skoz tole obdobje zizkanja, potem pa na puno nad Montija. Sej po malem že zdej. Sam za kosilo mora bit kaj poleg mesa in zelenjave, drugače je kr kriza pri mlekcu.

Evo alarm - se tako lepo pogovarja tamle v spalnici...user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
24.9.2009 8:43:11   
blue eye

js pa nisem za hojce predvsem zaradi njihove (ne)varnosti... Tule je en kratek članek o tem: http://www.ringaraja.net/varnost-hojic_77.html ne škodi, če ga preberete, preden daste otroka not...

jst sem tud strogo proti!

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
24.9.2009 8:48:44   
blue eye

Živjo!!

Jaz ji kar vse dam grobo ker kot je sahary rekla, bolj prej navadit, ko pa skoz pasirat, poznam punčko,ki je že pri 7mesecih jedla meso bolj na tanko nacofano, pa pomfrit intd.user posted image

In še lepa novica mi gremo za viked na Bohinj, sem našla fajno ponudbo hotela Bohinj in gremo za vikend, malo sprehajanja in uživanja v naraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

midva mu nisva niti enkrat pasiral, samo pretlačla ali z rokami natrgala meso, in zdj že od 6 meseca ne je drujga kot kosovno hrano, seveda na majhne koščke nacefrano. če je pretlačeno ali v tekoči obliki težko spravimo kaj v usta. sma ga pa res takoj pri 4 začela navajat na pretlačeno in ne pasirano.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
24.9.2009 8:51:40   
blue eye
nč, zdj pa dost pisanja, pelem jerneja k našim v varstvo in grem v lj spet nest diplomsko mentorju, menda bo ja zdj ok z teoretičnim delom, da lahko prešaltam na prakso.

kathy - user posted image user posted image user posted image za gala

sahary - user posted image user posted image user posted image za nežiko

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
24.9.2009 16:25:59   
Lolita23

Hoj,

ja, itak da so letos še premali... hehe! Js je tud ne morem posedit h kaki delavnici.user posted image user posted image Ampak bolj zato, da se sprehodimo skoz, ker je vse tok pisano in živahno, to pa je elini ful všeč.... Pa otroke ima ful rada. Sem mislila tak mal za poživet dan. Bomo vidli, mogoče petek popoldan. Sam gužva mi nekam ne diši...

Potem pa lahk rečem, da med tednom je ful gužve dop. predvsem zaradi šolarjev, vikend je pa itak norijauser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
24.9.2009 22:15:04   
blue eye
Pri mentorju sem uspešno opravla.

Pol sem šla pa mal v Citija v LJubljani, ker sem bla glih tam in sem mela še par bonov za Okaidi in H&M za zapravit in sem jerneju malo jesensko zimske robe nabavla, kapice rokavičke, srajčko par zoknov-copatkov, ker se nama že pošteno dviguje in meje strah da bi mu spodrsnilo in tud lažje se plazi, pa ene ful lušne modro rjave teniske, mal za mojo dušo, k pašejo k modro rjavi srajči. ooohhhhh. KAke lušte si to nardiš ko gledaš te otroške stvari ena lepša ko druga, pol kr pozabm da jst kej rabm, sam da jerneju kej kupm.

Zdj grem pa napast eno milsko s celimi lešniki, je kriza zdj k sem skoz za računalnikom in k pišem diplomo, morm skoz neki zravn grickat, jojoj če bi me monti vidu bi me tako oštel. Dobr da je zdj pr bethany na obisku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
25.9.2009 11:22:33   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

...
Zdj grem pa napast eno milsko s celimi lešniki, je kriza zdj k sem skoz za računalnikom in k pišem diplomo, morm skoz neki zravn grickat, jojoj če bi me monti vidu bi me tako oštel. Dobr da je zdj pr bethany na obisku user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, mu ne bom povedala... Bo še kr nekaj časa pri meni, tak da ni panike, heheheee!!

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
25.9.2009 11:28:55   
katja_p
Babnce, babnce!!!!
Mi imamo pa končno zobeka!!!! Tk dolg je lezu ven in tolk sline smo pustili na cotah, da je bil že čas user posted image
In dans je pokukal, spodnja leva enkica! user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
25.9.2009 11:54:41   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Babnce, babnce!!!!
Mi imamo pa končno zobeka!!!! Tk dolg je lezu ven in tolk sline smo pustili na cotah, da je bil že čas user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
25.9.2009 11:56:04   
Lolita23
Živjo!!!

Evo mi se odpravljamo počasi V Bohinj, vsem lep vikend.

Morda bi zdaj lahko začele razmišljat o kakme srečanjuuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
25.9.2009 11:58:37   
Bethany

Babnce, babnce!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KOONČNOOOO!!! user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
25.9.2009 12:01:15   
Bethany

Živjo!!!

Evo mi se odpravljamo počasi V Bohinj, vsem lep vikend.

Morda bi zdaj lahko začele razmišljat o kakme srečanjuuser posted image user posted image user posted image

Lolita, uživajte!!! Vreme bo menda lepo!

Srečanje; ja... nič ni blo od zadnjega pogovarjanja o tem... user posted image user posted image Najboljs je kr rect kraj in dan, pa ponavadi uspe, hehe. user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
25.9.2009 14:28:12   
sahary
srečanje tud jaz se vam bom pridružla če mi bo ustrezal čas in kraj!!

midve pa danes dobile drugi zobek!!! taprvi se pa že na žlički čuti če nimam plaštične s sabo pa ji kje dam kaj za jest

naša 6.bolezen mineva danes flekcov samo še za vzorec, pa še to bolj rahlih...me pa skrbi ker je neki kašljala zjutraj, do zdaj še sploh nikoli ni kašljala...pa sem jo namazala z materino dušico od justa pa je bolje- a vi kaj uporabljate te krem, mislim za dojenčke? se mi zdi da majo tak intenziven vonj- ampak pomaga pa!

ah ja in kile, danes zjutraj po sadnem dnevu -6!!!! sem kr pogledla! se pa malo bojim vodnega dne drug tedn...ponavadi me takrat zajame kriza in pol se ne skopam ven pa vse skup opustim

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
25.9.2009 16:18:23   
blue eye

Babnce, babnce!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KOONČNOOOO!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
26.9.2009 7:39:55   
_kathy_
najprej Tjaši čestitke za zobek!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi mi smo za 8 mesecev dobili 5. zobek, gre pa že 6. ven.user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
28.9.2009 7:25:33   
Lolita23
Živjo!!!

Kako ste kaj??Mi smo doma, jah dva dni prehitro mineta in niti ne vidiš vsega, ampak je bilo pa lepo.user posted image Tamala se celo že neki puza nazaj, očitno ne ve naprejuser posted image user posted image user posted image Potem je pa jezna, če gre stran od igrače, namesto k njej.

18.3.2009

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
30.9.2009 10:31:38   
_kathy_
Hojla! Zakaj je pa par dni tule gor takšno zatišje???user posted image user posted image
Naš Gal zadnje dni zelo pridno papa, vse kar mu daš, poje.user posted image user posted image
Drugače se pa meni ju3 začne novo šolsko leto user posted image ... že iščem varuško za našga škrata. Rabila pa jo bom od sredine meseca, saj sedaj kakšen teden še ne grem na fax, ker sem včeraj bila spet operirana na prstu ... in imam 14 dni fraj, ko mi poberejo ven šive. Mogoče ve katera za kakšno vredu varuško?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
30.9.2009 14:17:42   
katja_p
Varuška: glede na to, da bolj mal ljudi poznam v CE, ti ne znam povedat ... A ni tašča doma?

Ja, kr zatišje. Očitno smo še vse zunaj, dolker je še ta le sonček!

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......