Naty*Taja
|
Lolita - Mi pa tri mesece... Sahary - ja, jaz pa brez slabe vesti obtožujem takale, ki prostovoljno zapustijo otročke. Ma jaz pravim, da če je še tako neizhodna situacija, moraš najt nekaj, kar te drži gor. Pa če drugo ne, pa otročke. Sicer res ne veš, kam te življenje pripelje, ampak jaz upam, da ni take stvari, ki bi me prepričala da svojim to nardim. Je tule v naši bližini tudi en takle ati pred kratkim naredu samomor in je zdaj njegov najmlajši sin brez smisla za življenje - tolk ga je prizadelo, da se je podal v pijančevanje in bogve kaj še! Sicer je malo starejši, tam nekaj čez dvajset, sam vseen. kaj šele pri tako malih to naredi. Groza res. Bo mogla tudi država nekaj nardit, da se razmere v slo izboljšajo nasplošno. E, imam eno fajn razmišljanje, ki ga je en na FB napisal. Se mi zdi čista resnica današnjega časa... Paradoks našega časa je…da imamo širše poti in ožje poglede,kupujemo več in uživamo manj,imamo večje hiše in manjše družine,več ugodnosti in manj časa,imamo več diplom in manj razuma,več strokovnjakov in mnogo več problemov,več medicine in manj zdrav...ja.Preveč pijemo, kadimo prekomerno, zapravljamo nesmotrno,vozimo prehitro, prepozno ležemo na ležišča in z njih vstajamo utrujeni,beremo premalo, preveč gledamo televizijo …Podeseterili smo imetje,a zmanjšali vrednosti.Govorimo preveč, ljubimo redko, sovražimo prepogosto.Naučili smo se, kako preživeti,ne pa, kako živeti! Pa nisi zamorila, sam jaz sem tak not padla... Bethany - hvala za pohvale. Se bomo zmenli ja. Tale vikend ne bo šlo, ker bodo naši na polno drva delali in ni ravno primerno, da gremo od doma. Mogoče pa kdaj med tednom. Se slišimo.