Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.9.2009 18:46:03
|
|
|
|
martka
|
varuška... če si resna, ti mogoče lahko posredujem eno telefonsko... pa na vesela hiša v novi vasi vpraši...
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.9.2009 19:46:25
|
|
|
|
Lolita23
|
Ja tu je res malo zatišje, sam vreme zunaj je pa tudi za izkoristit, medve ga ŽE
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.9.2009 21:17:13
|
|
|
|
_kathy_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Varuška: glede na to, da bolj mal ljudi poznam v CE, ti ne znam povedat ... A ni tašča doma? Ja, kr zatišje. Očitno smo še vse zunaj, dolker je še ta le sonček! Np, tašča dela.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.9.2009 21:45:00
|
|
|
|
sahary
|
Aloha ja je treba tele lepe dni skoristit, se bojim da je bil danes zadnji, kolikor poslušam vreme... tako da smo s petka kr na jutr prestavli našo mini trgatev okoli hiše pa malo še dotrgamo pri sosedih, pa ne delamo vina ampak grozni sok ki ga imamo potem za celo leto, čeprav men ni dober pa za otroke tud raj vidim da ga ne pijejo ker je prvič zelo slab za zobe (razkraja sklenino) in drugič ma ogromno lastnega sladkorja moje kile po prvem dnevu rekordnih- 7.3kg ma prav ponosna sem sama nase sem navlekla kavbojke izpred nosečnosti nase in se počasi začenjam počutit nenosečniško, ja sej vem , dolgo sem rabla nežka končno stara nežka nazaj, dobrovoljček, smeško, akrobat, zdaj že tudi grizko s tema dvema čekanoma spodaj... opažam pa da razvija strah do tujcev oziroma tudi do znanih je nezaupljiva če jih ne vidi dovolj pogosto, bognedaj da me zgubi z vidnega polja če jo ma kdo drug na rokah... no pa sej jaz se ne pritožujem , še prehit bo minlo, če bi lahko, bi kar podpisala da jo mam od danes pa do enga leta kr na rokah lubiko malo kaj kmetijo gledate ne vem kako je lahko taka gledanost če pa se na vseh forumih vsi menijo da je ne gledajo hehe no moj jo gleda pa kr neki komentira skoz je prav smešen a ste že določle datum srečanja? jaz grem drug teden v vsakem primeru v celje, pa bom malo prilagodila če mi bo ura ustrezala
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.9.2009 22:18:22
|
|
|
|
Bethany
|
Uf, Sahary, super in bravo za kile! Uau, ti grejo hitro dol... Učinkovita tale dieta, ni kaj! Koliko še? Men se pa tele zadnje viška kile tak trdovratno držijo. Si sploh ne upam na vago stopit, da ne bom preveč razočarana, ker bo še vedno pokazala 6 spredaj... bom drugi teden. PA upam na petko, hehe! Se itak nočem prepogosto vagati, ker tale teža tako različno variira, odvisno od dneva, pa od časa v dnevu... Srečanje, a bo? Drugi teden? Kira bo dorekla kraj in čas??
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.9.2009 22:21:26
|
|
|
|
Bethany
|
Kmetija??? Eh, še vedla ne bi, da je, če ne bi na fb opazla nekaj postov v zvezi z njo. Men je škoda časa za to, že prejšnje mi niso bile všeč. Tile reality showi so kr neki, noooo.... Sploh, če se pojavi še osenarca in s svojim vreščanjem in kriljenjem straši iz tv zaslonov,nje pa res ne morem gledat niti poslušat... naj bo raje v revijah, tist bolj obvlada
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.10.2009 9:04:51
|
|
|
|
Lolita23
|
srečanje jaz sem za torek ali sredo ali ob 9 ali ob 10i h, 11ih, pa če ste za v City centru.Zdej pa ali predlogi ali potrditve???? Midve pa začenjava v ponedeljek z plavanjem za dojenčke, komaj čakam
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.10.2009 9:40:26
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Hoj...Bethany...ko bi imela jaz 6 spredaj... Po moje, da še kr lep čas ne! Za srečanje, se vam mogoče pridružim, če bom imela prevoz. Je pa čisto vseeno kateri dan. Mi je pa že mal dolgcajt doma. Druače pa samo predlog - v Planetu na vrhu je malo bolj umirjeno, kot v Citiju? Tam potem slišiš razne prodajalke, kako se zgražajo, da mormo take male v centre furat, ko se ziher lahko česa nalezejo pa take! A še ni nobena dožvela - mene je ena v Hervisu celo napizdila, kaj s takim malimi hodim v to gužvo, pa sem samo rekla, da rada poslušam nasvete starejših žensk, amapak če jih upoštevam se pa sama odločim! Sej po eni strani ima prav, sam kako pa naj si jaz kupim cote (mi ama ništa ni blo prav in sem mogla na pregled po porodu...) pa malega, ki je poleti bil tudi na uro in pol na zizi, doma pustim? Ni šans.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.10.2009 10:14:11
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Hoj...Bethany...ko bi imela jaz 6 spredaj... Po moje, da še kr lep čas ne! Za srečanje, se vam mogoče pridružim, če bom imela prevoz. Je pa čisto vseeno kateri dan. Mi je pa že mal dolgcajt doma. Druače pa samo predlog - v Planetu na vrhu je malo bolj umirjeno, kot v Citiju? Tam potem slišiš razne prodajalke, kako se zgražajo, da mormo take male v centre furat, ko se ziher lahko česa nalezejo pa take! A še ni nobena dožvela - mene je ena v Hervisu celo napizdila, kaj s takim malimi hodim v to gužvo, pa sem samo rekla, da rada poslušam nasvete starejših žensk, amapak če jih upoštevam se pa sama odločim! Sej po eni strani ima prav, sam kako pa naj si jaz kupim cote (mi ama ništa ni blo prav in sem mogla na pregled po porodu...) pa malega, ki je poleti bil tudi na uro in pol na zizi, doma pustim? Ni šans. to se še bolje sliši
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.10.2009 10:45:55
|
|
|
|
sahary
|
Hoj samo na kratko okol srečanja- men bolj ustreza sreda, okol 9-10h? v katerem centru je, mi je pa vseeno
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.10.2009 13:14:53
|
|
|
|
Lolita23
|
Vprašanje Za tsite, ki imate nahrbtnik za v hribe, kdaj ste otroke not dale, ker našo je tak v trgovino še fajn nest v kenguruju sam ko smo zadnjič hodil v hrib pa je kar že mal naporen????
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.10.2009 17:33:00
|
|
|
|
Bethany
|
Srečanje: ja, sreda je kr kul, ja. Pa Planet Tuš je men tud bolj všeč kot CC. Nahrbtniki: mi smo Elino začeli v njem nosit nekje od šestega meseca dalje. Pomembno je, da zna otrok sam lepo sedet, če ne ga preveč premetava sem in tja med hojo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.10.2009 19:22:34
|
|
|
|
Bethany
|
Naty, dej si probaj zrihtat avto za v sredo, da se dobimo!! Sej če bi bil lep dan, bi blo men osebno veliko ljubše sedeti zunaj na luftu, kot pa v trgovskem centru...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.10.2009 21:50:07
|
|
|
|
blue eye
|
midva prideva, sem si kr rezervirala termin. Mal vas bom na hitr prebrala, ker smo mel prejšnji vikend trgatev, ta tedn obiramo jabke, v nedeljo grem za botrco, ma moj nečak Urban krst, tk da mam pestro, oddala sem tud teoretični del diplome in je bil profesor zadovoljen, tako da skoraj ne vem kje se me glava drži. Jernej se nama je postavu na noge in se že sam drži za ograjo postlce, nogic pa še ne premakne. TAk da sma ful vesela. Ta tedn se je začel tud naprej plazt in se že dviguje za police in odpira predale in in spodnje dele omar, sma oba na trnih in kr skačema za njim da se ne priškrne, sem že nabavla nekaj varoval za vtičnice in predla, ampak jih je z,manjkal....hudiča....sploh nism vedla do zdj kolk je predalov k jih jernej najde. kilaža: men je šla še za kako kilo dol, zdj izkoriščava lepe dneve in sva ves čas skupaj in hodiva na 3-4 urne sprehode do naših ali pa kakšen sklenjen okrog okoli braslovč in bližnjih krajev. Drugače sva ga pa že naučila da ko mu rečeš zdravo, ti da desno rokico in ko gre in mu rečes adijo in papa, pomaha z rokico in je tako posrečen. Je pa ful smešen, ko mu rečeš Jernej, to pa ne, me pogleda izpod čela in se nasmeji in probuje naprej Kaj pa tu nadit, a se ti otročki pri 8-9 mesecih že zavedajo kaj pomeni beseda NE oziroma ne smeš in ga daš drugam. Mal si sicer pomagam z knjigo Velika knjiga o dojenčku.
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.10.2009 21:51:15
|
|
|
|
blue eye
|
sej to ste misnle sredo, 7.10, a ne?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.10.2009 8:12:06
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: blue eye sej to ste misnle sredo, 7.10, a ne? Mislim, da ja
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.10.2009 9:59:12
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: blue eye sej to ste misnle sredo, 7.10, a ne? Mislim, da ja tako je. predlagam uro okol desetih.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.10.2009 10:12:13
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: blue eye sej to ste misnle sredo, 7.10, a ne? Mislim, da ja tako je. predlagam uro okol desetih. jaz sem za, v primeru lepega vremena smo pa lahko kje zunaj
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.10.2009 12:45:36
|
|
|
|
suzy124
|
Zdravo Da se še jaz malo oglasim, trenutno smo nekaj bolani, malo mu iz noseka teče, v sredo pa je imel zvečer kr 39 vročine, čez dan je pa bilo vse ok. Včeraj je potem imel skoz okrog 37 zvečer 38, danes pa je tak na meli 37. Dobil je že osmi zobek, tak da ima zdaj štiri zgoraj in štiri spodaj. Je pa pravi migec saj niti sekundo ni namiru, skoz leta po štirih po tleh in kjer koli je kaj za prijet se vstane in zdaj že tud hodi da se prijema stvari. Se pa vztrajno približujemo dnevu ko bo upihni prvo svečko na tortici V nahrbtnik sma Maja dala mislim da pri sedmih mescih ali malo prej, men je zdravnica rekla da je lahko v nahrbtniku ko lahko brez problema sam glavo drži pokonci. Tako zdaj ko Maj spi grem pa pralni stroj naredit pa ki kaj še pospravit.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 2.10.2009 12:50:45
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene, vidim da je govora okoli srečanja, če bo naslednji teden v sredo, tudi midva prideva. Sam zmente se za uro, ker men je po deveti uri dalje vseen.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.10.2009 9:17:28
|
|
|
|
mbd0411
|
Živjo! Spet se malo javljam,da me ne pozabite V ponedeljek gre Nik v vrtec..Uvajanje še... Še malo pa bomo pihnili prvo svečko...Joj,joj,kako gre čas. Sem videla malo nazaj,da ste pisale o hojicah...Tudi jaz sem proti.Pri prvem sem jo imela,pri drugem pa toliko,da je poskusil čare te zadeve...Najbolje in zdravo je otroka dat na tla,da se prosto giblje,da ima prostor,ki ga ne omejuje....Tla so zakon Sam otrok ve kdaj je pripravljen na kaj... No,to je moje mnenje in en mal izkušenj.. Smo pa še zdravi..V vrtcu menda cela skupina smrka...Gripa se je umirila... Kostanj je že,pa trgatve... Danes bomo kostanj pekli in en cel kup otročkov pride Imamo generalko za rojstni dan..samo torte še ne bo..
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.10.2009 21:30:38
|
|
|
|
blue eye
|
Vidm da vse uživate še zadnje lepe dni ni nobene gor, ja nč...mi se pa pripravljamo na jutrišnji krst...tk da vam v ponedeljek kako slikco gor prpopam. Lepo bodte ..upam da srečanje bo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.10.2009 21:51:13
|
|
|
|
martka
|
kathy, a ti bereš moje smse?? tipkovnica ti pa ne dela za odpisat ... he he.... no, javi mi. sploh za ono drugo predlagano varianto. čau
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.10.2009 8:53:39
|
|
|
|
Lolita23
|
Dobro jutro!!! Jah srečanje bo, in to v sredo ob 10ih,lahko pa tudi ob 9ih, Drugače pa blue eye uživajte na krstu .ka greva v sredo skupaj ali vsaka za sebe???Aja pa a bi mi lahk ti dala recept za ribji biftek???? Mi gremo k tašči na kosilo, bomo pekli, ker je tak lep dan danes. Uživajte
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.10.2009 22:06:07
|
|
|
|
katja_p
|
Srečanje: men je sreda okol 10 OK. Posvetovanica: imamo jo ju3, točno pr 10m! Sicer pa imamo en zobek in se plazimo. Za kaj več pa sploh nimam časa pisat, ker nism nč z računalnikom zadnje dni. Še prebiram vas bolj poredko. Ko bodo deževni dnevi, bom pa več gor - no, zvečer, čez da bo sližba ... še en mesec
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?