|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
19.9.2009 11:30:24   
blue eye
Midva sva tud tri tedne stala zravn kinderpeta ponoči in popravljala dudo, pa je pol začel spat od 921-7, čeprav je treba še zdej kako noč vstat okoli 3 in mu dat dudo potem pa lepo nazaj zaspi

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
19.9.2009 13:48:24   
Lolita23
Kateri riž delate otrokom???In od kdaj?

18.3.2009

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
19.9.2009 19:30:19   
blue eye
jst sem mu ga začela kuhat pr 5 mescih in to kr navadnga tajga kot smo mi jedl.

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
20.9.2009 9:42:04   
Naty*Taja
Sahary -kar se stajce tiče, se bunijo ponavadi tisti, ki so preveč načitani! user posted image Ko imaš pa več otrok in začne mali ne gor ne dol pa nič ne vidi pa bi, pa ne more... ja, potem pa kr skoristiš tudi tole zadevo. Je pa tak, da so zdej tako izpopolnjene tele hojce - se lepo po višini nastavi pa je čist ok zaradi razvoja. Sej če že sedi je pa čisto vseeno kje!

MONTIGNAC

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
20.9.2009 9:50:06   
Bethany
js pa nisem za hojce predvsem zaradi njihove (ne)varnosti... Tule je en kratek članek o tem: http://www.ringaraja.net/varnost-hojic_77.html ne škodi, če ga preberete, preden daste otroka not...

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
20.9.2009 9:55:08   
Lolita23
Živjo!!!

Kako ste kaj???

HOjica Jaz sem rekla, da je tudi ne bom uporabljala, če kuham jo imam v stolčku za hranjenje ji dam kako igračo, pa se še pogovarjava in je mir, ali pa v ležalniku, ki pa se mu počasi izteka.user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
20.9.2009 9:55:39   
Bethany
Pa še moja izkušnja s hojco: Sem enkrat dala Elino not, za hec, pa je bila v šusu čist na drugem koncu dvorišča... Jo je tam ograja ustavila... Pa ful je poskakovala not, da bi se še prevrnila... tak da moje hiperaktivno dete ni za hojce. user posted image Sicer se pa zdej že ful plazi, pa itak s svojo hitrostjo pride do željenega. user posted image user posted image Jo imam na tak način lažje pod kontrolo, hehe.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
20.9.2009 10:02:05   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Kak ga pa narediš??

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
20.9.2009 13:52:58   
Naty*Taja

IZVIRNO SPOROČILO:  Bethany

js pa nisem za hojce predvsem zaradi njihove (ne)varnosti... Tule je en kratek članek o tem: http://www.ringaraja.net/varnost-hojic_77.html ne škodi, če ga preberete, preden daste otroka not...

Ja, Bethany, sej pravim, da ko imaš več otrok!! user posted image
Recimo, da je našo Marušo ful jezilo, ker je Marcel okol hodu ona pa ni mogla. Po štirih še ni šla. Pa sem jo dala mal tam not, da sem lahko kosilo nardila. Marcel se je igral, Ona pa je bila zadovoljna, ker je bila v istem položaju... pa tako naprej. Sej veliko pa ni bla not, pa tele nevarnosti pri nas že od prvega otroka ni blo - vse nevarno odmaknjeno in pripravljeno tako, da pri nas komot pustiš otročke da lutajo kjer je - samo vhod in kopalnico zaklenem pa je! user posted image   Zuni mi pa itak na kraj pamet ne pride, da bi dala v otroka v kaj vozečega se - sami bregi pa to! user posted image Najbolj ziher je zabremzan vozek. Kakih vročih tekočin  in tega pa itak ni na dosegu pri nas. Sem pa jaz imela eno sposojeno oz.  jo je babi od Markove sestrične še hranila in nam jo je dala. Ni nobenih okraskov pa tega gor.  

MONTIGNAC

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
21.9.2009 12:22:57   
Bethany

Kak ga pa narediš??

Lolita, mleko zavreš in daš riž noter kuhat, doker ni skuhan in mehak... tak vsaj js delam. Izberi pa kak tak riž, da ga bo lažje požirala (un za rižote se pomoje najboljši za take stvari), ko js kupujem samo dolgozrnatega in basmati, ti so pa pretrdi za dojenčke....

Čeprav naša na začetku uvajanja ni hotla jest nič takega, kar je treba mal požvečit v ustih. Vse gladko zmiksano. Tak da mogoče ne bo mlečni riž dobra izbira za začetek. Js jo šele zdaj navajam na to in gris... Ko že tudi koščke hrane komot je. Raje začni s sadnimi in zelenjavnimi kašicami, spasiranimi, no, razen če seveda ti bo riž jedla. Pol je tak kul..

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
21.9.2009 12:23:57   
Bethany
Hojce, no sej js govorim iz mojega trenutnega stališča. Elina pač ni dojenček za v hojco... Bomo pa vidli, kako bo pri tadrugem... user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
21.9.2009 14:43:48   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Kak ga pa narediš??

Lolita, mleko zavreš in daš riž noter kuhat, doker ni skuhan in mehak... tak vsaj js delam. Izberi pa kak tak riž, da ga bo lažje požirala (un za rižote se pomoje najboljši za take stvari), ko js kupujem samo dolgozrnatega in basmati, ti so pa pretrdi za dojenčke....

Čeprav naša na začetku uvajanja ni hotla jest nič takega, kar je treba mal požvečit v ustih. Vse gladko zmiksano. Tak da mogoče ne bo mlečni riž dobra izbira za začetek. Js jo šele zdaj navajam na to in gris... Ko že tudi koščke hrane komot je. Raje začni s sadnimi in zelenjavnimi kašicami, spasiranimi, no, razen če seveda ti bo riž jedla. Pol je tak kul..

Midva sva že začele s tem, pred kakim mesecom, pravkar pa smo že na pretlačeneni hrani, zadnjič sva pa imela rižoto za jest, pa sem ji dala pa ga je jedla,pa rezance v juhi tudi.

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
21.9.2009 14:57:00   
katja_p
Oj!

Sem po dolgem času mogla kr 3 strani za nazaj prebrat, tak je bil moj zaostanek user posted image

Gripa: se strinjam z Bethany in Naty. Pač odležiš ... tk kot vse drugo.

Hojica: mi jo imamo doma, ker smo jo dobili na posojo od Tjašinga bratranca. Noter je bila do zdaj 2x in še to samo zato, ker sem jaz tuni neki delala in je nisem imela kam odložit (je bla trava mokra od dežja). Drugače nisem pristaš hojic in je tudi nočem not dajat.

Dans pr nas ni spanja čez dan - no, tud ponoč sma ble pokonc 2 uri. Slabo urco je uspela dopoldne oddremat, pa mal prej sm jo položla, ker sploh ni mogla več gledat, pa jo slišim, da neki čveka.  user posted image

Čestitke vsem obmesečnikom v prejšnjih dneh! user posted image

Vrtec: mi sicer nismo dobili še nobene pošte, ker smo decembrski, a itak gre letos v privat varstvo z novembrom, ko začnem js delat.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
22.9.2009 13:49:13   
martka
nisem nč za nazaj brala...

moja prinčipesa pa noče nič bolj grobega požirat. kar dvigne ji. kruh in žemljico je, pa riž, če ji ga dam enega po enega... joj, bova morali na tem delat- ali preprosto počakat? da skuži, al kaj?

gripa- da se ne bi slučajno cepile- še več gorja, kot če zbolite. gripa, kot gripa. pač jih je veliko zbolelo, a ni nič kaj hudo ali smrtno nevarna. cepivo pa je. še sploh ni dovolj testirano. in ljudje so imeli po cepljenju hude hude posledice, bili so celo smrtni primeri. zakaj tega ne povedo javno? ker potem farmacija ne zasluži. drage moje, vse je v denarju! žal.

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
22.9.2009 13:50:27   
martka
aja, vrtec- tud jaz nisem dobila pošte, ker tud sama nisem pisala. he he...

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
22.9.2009 16:21:15   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: martka

aja, vrtec- tud jaz nisem dobila pošte, ker tud sama nisem pisala. he he...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
22.9.2009 16:57:32   
sahary
hoj hoj

midve pa kuriva in to od sobote!!!! 24ur na dan ima temperaturo nad 38, še danes zjutraj sem ji merla je mela neki malega čez...se mi je v soboto zdela nekam vroča...pa mi je ful kuhala ponoči pa ceeelo soboto ponoči pa nedeljo pa včeri...danes je bla pa že kr boga in včeri je še nehala jest...tako da sva šle zdravniku. Aja sem pozabla omenit da ne kašlja, kiha, niti noska nima zamašenega, ničesar!! Zato sem tako dolgo čakala. Pa tud zobka je dobila prvega in drugi ji prodira pa sem sumla zobke ...

No danes pa zdravniku pa je pogledal kri pa je ok, pa je pogledal vodo pa je ok...tako da ne ve kaj bi bilo...pravi da je neka 6. bolezen ki traja 3-5 dni, visoka vročina, potem pa se spustijo neki spuščajčki....tako da čakam zdaj te spuščajčke da je končno konec s to vročino..je mala že čisto zmozgana, prav smili se mi...
še fantje so žalostni, sprašujejo zakaj se jim nič več ne nasmeji ko jih zagleda v avtu (ko grema ponje v vrtec, šolo)

no zdele spi na moji postelji- nikjer boljše kot tam, seveda- in čakam če bo kaj spravla vase ko se zbudi...

kar se tiče pa hrane -riža- jaz ji ga skuham tako kot nam, olje, čebula, korenček, paprika pa mogoče še kdaj kakšna zelenjava in to je to... mi je na začetku tud hotla neki vem špukat če je blo preveč v kosu pa sem ztrajala in jo zdaj vidim kako že "žveči" ..sem nekje brala primer ko je mamca še pri dveh letih mogla vse pasirano dajat ker mali pač ni hotu jest nič kar bi bilo potrebno prežvečit-in ji je pediatrinja rekla da zato ker ga ni pravočasno (okoli 6m) navajala na "trdo" hrano in ne pozna tega "refleksa"   , giba.

in ja, za hojico sem oklevala zaradi tega ker je punčka, fantje so jo namreč vsi imeli
ampak tako kot je že ena napisala, tiste ki imate prvega otročeka pa čas za njim laufat pa ga pazit vsako sekundo, se absolutno strinjam, da je bolje bit brez hojice če se le da, pri meni je pa včasih "gužva" in bo hojica zlata vredna, že vem vnaprej
ampak kot rečeno je ne mislim kupit ker če jo kupim vem da jo bom takoj dala not...bom raje še počakala za nakupom

eee dnevi pa tako lepi -razen juter skoraj malo poletni..mmmm. se mi lušta it na obalo... moj gre s tamanjšim sinom menda ta vikend pa bosta potegnila še malo v teden kak jima vela

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
22.9.2009 19:58:21   
Lolita23
Živjo!!

Jaz ji kar vse dam grobo ker kot je sahary rekla, bolj prej navadit, ko pa skoz pasirat, poznam punčko,ki je že pri 7mesecih jedla meso bolj na tanko nacofano, pa pomfrit intd.user posted image

In še lepa novica mi gremo za viked na Bohinj, sem našla fajno ponudbo hotela Bohinj in gremo za vikend, malo sprehajanja in uživanja v naraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
22.9.2009 20:35:20   
Naty*Taja

IZVIRNO SPOROČILO: sahary

No danes pa zdravniku pa je pogledal kri pa je ok, pa je pogledal vodo pa je ok...tako da ne ve kaj bi bilo...pravi da je neka 6. bolezen ki traja 3-5 dni, visoka vročina, potem pa se spustijo neki spuščajčki....tako da čakam zdaj te spuščajčke da je končno konec s to vročino..je mala že čisto zmozgana, prav smili se mi...

Ja, tale šesta bolezen takole zgleda. Ni panike. Je pa potem otrok prekužen - isto, kot vodene koze.

MONTIGNAC

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
22.9.2009 21:32:56   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

IZVIRNO SPOROČILO: sahary

Ja, tale šesta bolezen takole zgleda. Ni panike. Je pa potem otrok prekužen - isto, kot vodene koze.

Aha! Res je! Mi smo to imeli dva meseca nazaj. 3 dni je imela vročino nad 38,4, po treh dneh pa vročina zginla in so se postopoma pojavle rdeče pikice po vsem telesu ki so tud po deh dneh začele postopoma izginjat.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
22.9.2009 22:06:56   
sahary
hvala ste me potolažle vsaj še enkrat ne bomo rabli čez to

je pa popoldan brez kakršnegakoli razloga , nič ji nisem dala, vročina sama od sebe padla, čeprav je mala hudo razdražena ji je uspelo pojest par žličk riža (hehe glih riž danes ane) pa mal breskove kašice
in prejle, preden je zaspala se je strašno stavla na nogice pa z ličekom ribala v mojo ramo in ko sem jo nesla spat, sem videla da je mela neke pikice po tisti strani ličeka, bom jutr vidla če bo še po telesu upam da se nocoj naspi in da se zbudiva zdravi

ja nič me ne vprašate kako kaj moja dieta jaz pa tako pridna
mam -5kg! v bistvu mi teče že šesta ampak mal niha tako da 5 jih je pa ziher.
se počutim super in niti malo ne mislim odnehat mam tako voljo, bolj bi rekla jezo na sama sebe....sem ponesreči našla slike izpred 4h porodov izpred 9let....me je skor kap, in če pomislim da si takrat na teh slikah niti nisem bila nevemkako všeč...
no ko me prime želja po hrani se sam na sliko spomnem, al pa še bolje, na datum 8.10. ko imava z Jernejčkom pregled v LJ na pediatriji za srčka...če se mu je pretok zaprl -ali pa dobiva datum za operacijo...sploh ne smem pomislit....user posted image

zdaj pa počasi v meževo deželo
nočko

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
23.9.2009 8:50:30   
Lolita23
Živjo!!!

Sahary
čestitke za izgubljene kile, sem ti kar fauš, a poveš svoj receptuser posted image

Midve greva pa na sprehod na pikin festivaluser posted image Pa da vidimo, kaj je tu za videt

18.3.2009

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
23.9.2009 14:19:54   
Lolita23
Evo jaz sem, danes naredila Tjaši rižoto na vodi in notri polno zelenjave, ker je bila zelenjava malo večji kosi sem malo zmiksala vnaprej in ji ponudila, ni hotla jest, jedla je potem raje celo.torej riž cel in pretlačeno zelnjavo.user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
23.9.2009 20:33:05   
Bethany
Hoj,

Lolita poročaj kako je na Pikinem festivalu, bi mi tudi šli... user posted image user posted image

Drugače pa super, da Tjaša tako lepo je tudi koščke hrane. user posted image user posted image Men Elina prve mesece uvajanja ni hotla, samo spasirano in gladko in je nisem silila. Mi je bilo bolj pomembno, da je, in ne v kakšni obliki je hrana. No, zdaj pa ni problem jesti koščkov. user posted image Vsak rabi en svoj čas, da prešalta od zizanja na požiranje hrane. Je pa fajn vsaketoliko probat, če bo že kaj požvečil, da se res ne poleni samo s požiranjem gladke hrane.

Sahary, čestitke za hujšanje. user posted image user posted image Me šišaš za eno kilo, hehe! Sam je tvoja dieta tudi bolj konkretna in striktna, ane? Moj monti je bolj na izi. Js namreč nisem za diete, zato mi ta metoda najbolj odgovarja. Pa ker jo mislim bolj ali manj skoz izvajat, z malimi pregrehi tu pa tam, seveda. Tak da, še tri kile pa bom na stari kilaži... Pol pa še dve, pa bom na svoji idealni. user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
23.9.2009 20:52:18   
sahary
hej

joj kak je neža flekasta ojo pa še kr je tak boga, jokava, tečna...a so bli vaši tud tak,mislim tiste ki ste dale 6.bolezen skoz?

moje kile kaj naj rečem, lolita glede na sliko s krsta mi ne rabiš bit fauš, da bom tak daleč ko si ti me loči še kakih dodatnih10kg po moje
ja držim pa strogo ločevalno pa trudim se da zvečer ne pretiravam pa ananas je zakon to že tak verjetno veste
žal mi je ker ne telovadim....

bethany, ja super da nisi daleč od idealne teže tisti zadnji kg so najbolj trdovratni

call me stupid ampak jaz ne veeeeem kako se odpre novo temo??? nikjer ne najdem kako al sem res tako slepa? dajte mi povedat prosim

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......