Bethany
|
Evo, sahary je malo osvežila tale forum z dolgim postom. Končno spet nekaj za brat!! haha! Kathy, čestitke za vse izpite! Zdaj pa nov letnik? Pa tudi za dopolnjenih sedem mesecev. Mi smo pa v ponedeljek slavili devet! Hujšanje: ja, js sem dokaj striktno na Montiju že dobra dva tedna. Vagala se pa pred prvim mesecem ne bom. Tudi na kolo nam je že dvakrat uspelo it in je super!! Linea snella: js sem hodla že kar nekaj let nazaj, predvsem zaradi celulita, kil sem imela takrat dokaj malo, glede na stanje sedaj. In je bilo super. Po 25 terapijah se je celulit bistveno zmanjšal, skoraj se ni več videl. Pa tudi shujšala sem še za par kil. Tak da zadeva deluje, seveda se je treba tudi doma ravnati po določenih navodilih, predvsem kar se hrane tiče. Ampak... mene sicer ful vleče, da bi šla tja zgubit višek kil. Pa mi je ful predrago, 1000 eurov pomoje ne bi imela dost. Pa tudi čas najdit za it tja vsaj trikrat na teden... ne vem. No, če bi imela denar, bi tudi čas našla. Hlače, ki jih omenja Dali, so od Afrodite, take napojene z nekimi olji, ki jih daš gor in se greš za kako uro rekreirat. Pospešijo cirkulacijo in posledično pomagajo ublažiti celulit in odvečno vodo iz telesa spravijo. So fajne. Res. Js si jih dam gor vsaj trikrat tedensko, pa nekaj migam, ali samo po bajti kaj delam. Sahary, luštno punčko imaš. Tudi skuštrana je fajna. Ja, na tej fotki js tud ne vidim podobnosti, je pa res, da je takle težko rečt, ker se ne poznamo v živo. Drugače pa, kaj delamo cele dneve? Da ni časa za forum, hehe... S Katjo in njeno Tjašo ter z Dali in E., (pa včasih še Martka z Gajo) se skoraj vsako jutro odpravimo na sprehod skozi park, do mestne plaže, tam damo dekico na tla in igračke ven, ter naše otročke gor, pa se lepo igrajo, me pa pijemo belo kavico. Uživamo v poletnih jutrih, ki se bojo na žalost kmalu končala. Je že ta teden dokaj frišno zjutraj. Kako dolgo bo pa tole še možno, pa vprašanje. Je treba izkoristit lepo toplo vreme, dokler gre.
|