Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 28.8.2009 22:16:18
|
|
|
|
blue eye
|
dobr nahrbtnik, sam ceno ma pa kr lepo.
21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 28.8.2009 22:27:16
|
|
|
|
tadeja81
|
čer! dolg me že ni blo, tk da me ne kregat. z Alino se imama fajn, uživama in pohajkujema naokrog, kolikor se le da.pa vidim, da tud ostale izkoristite ugodne dneve za "sončenje" na mestni plaži.uf sej ne vem, a sm jst tolk za svetom, al se mi res pozna, da sm bolj odmaknjena od Celja, sam jst res ne vem kje je ta mestna plaža. a je to zraven bazena, al kako???u glavnem mate se fajn, in prav je tako. blue eye dons sma se srečale v Mullerju, nato pa sm te še zvečer vidla, ko si se ravno odpravljala domov, sm šla mimo na sprehod z vozičkom, dedi je imel pa v rokah Jerneja.škoda da je že konec dneva, bi se mogoče še enkrat srečale in potem bi mele "uržuh" it na kavo. he he. kar pa se sedeža tiče, midva ga sicer še nimama, ga morm zdej enkrat v kratkem naročit iz Nemčije, sm jo pa že dajala not in v sestrin avto in od staršev avto.v obeh je fajn sedela, enkrat celo tak zaspala, da je smrčala.ha ha je bla smešna.v glavnem v roku treh tednov jo jst selim v sedež. lep večer, ko pa se boste menile, da greste k Blue eye, se pa toplo priporočam. pa pa
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 28.8.2009 22:41:22
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo! Mi smo doma, slike bodo jutri na facebooku, gor je noro Pa še punce Tjaša mi je padla z pograda na tla Kako je to možno, ja jaz sem jo dala kravce past počez na pograd tako da ko se bi prekucnila, ne bi imela šans dol padet, ter za trenutek sem strasamo hotela iz nahrbtnika si vzet pulover, ta je bil ob nahrbtniku, v tistem slišim ropot.HB, da sem v tistem trenutku bila dovolj še zbrana in jo zagrabila, ter jo celo pregledala, jokala se sicer ni veliko, sam nisem vedela če je udarla v rob mize ali ni.Potem pa je še ratala zaspana in ker je nisem mogla zadržat, je zaspala, jaz pa sem jo budila, da vidim če reagira,mala je bila normalna.Ponoči pa jok tak kot ga še nisva nikol slišala, sva jo hotela kar v bolnico peljet, jo nese moj dol jaz sem se pa zlomila , tamala se mu pa v tisem začne smejat.In posledice niti buške ne nič HB Aha pa še lepa novic- Tjaša sedi sama Galu Nič grem ležat sem zelo utrujena. noč
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 29.8.2009 13:39:43
|
|
|
|
blue eye
|
IZVIRNO SPOROČILO: tadeja81 uf sej ne vem, a sm jst tolk za svetom, al se mi res pozna, da sm bolj odmaknjena od Celja, sam jst res ne vem kje je ta mestna plaža. a je to zraven bazena, al kako??? IMAM JST ISTI PROBLEM, POJMA NIMAM KJE JE TA PLAŽA, VEM PA DA JO PRIDEM TA TEDN ENKRAT POGLEDAT IN SE MAL NAKAFETKAT V CELJE. taDEJA ČE HOČEŠ LAHK GREŠ Z NAMA ČE NE BOŠ MELA PREVOZA. blue eye dons sma se srečale v Mullerju, nato pa sm te še zvečer vidla, ko si se ravno odpravljala domov, sm šla mimo na sprehod z vozičkom, dedi je imel pa v rokah Jerneja.škoda da je že konec dneva, bi se mogoče še enkrat srečale in potem bi mele "uržuh" it na kavo. he he. A NA POLZELI SI ME VIDLA? ja TISTO JE BIL ŽE PRADEDI, NE VEČ DEDI. SMO ŽE 4 GENERACIJE. JA ŠKODA NO, DA SE NISMA VIDLE. kar pa se sedeža tiče, midva ga sicer še nimama, ga morm zdej enkrat v kratkem naročit iz Nemčije, sm jo pa že dajala not in v sestrin avto in od staršev avto.v obeh je fajn sedela, enkrat celo tak zaspala, da je smrčala.ha ha je bla smešna.v glavnem v roku treh tednov jo jst selim v sedež. AHA, POL NI NOBENE PANIKE ČE GA JST ŽE DAM NOT, KER NAM JE JAJČKA ŽE KREPKO PREMAJHNA IN PREOZKA.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 29.8.2009 13:41:02
|
|
|
|
blue eye
|
no kje pa ste vse, sej dans je pa dež zuni , jast že cel dan čepim za računalnikom, ker se mi popolnoma ničesar ne da, sam zdj bom pa prisiljena it likat in pospravljat, ja pol pa nč ,se tipkamo zvečer.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 29.8.2009 14:23:46
|
|
|
|
Bethany
|
Ja, dež je danes in smo doma, ampak volje za pisat pa ni... danes glih ni moj dan, ampak bo itak hitro minil, pa bo jutri bolje, upam. Mestna plaža: no, le pridite pogledat trenutno najbolj luštno lokacijo za kofetkat. Blue eye, to je malo naprej od tistega velikega parkinga, ko smo se takrat z vozeki ustavile in nas je blo menda 6 mamic na kupu in je Katja fotkala. 100 m dalje. Ne moreš zgrešit. Nahrbtnik: ja, Deuter je drag... ampak po drugi strani pa so drugi nahrbtniki tudi mimogrede 100 eurov, pa temu ne sežejo niti do kolen, vsaj kar se udobnosti pri nošenju tiče. Poglej za kako opcijo rabljenega. Dali je dobila za 100 eur rabljenega in je kot nov.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.8.2009 9:45:54
|
|
|
|
martka
|
zdravo, jaz še med živimi.. pa tako zelo migajočimi, da ne utegnem prit do pcja. kaj šele, da bi na rr kaj napisala... dogaja se na polno.. enkrat sem pa tja pa gaja, ki ne zna in noče bit sama... zdaj plazi-zaenkrat še počasi in previdno in kratek čas, a z vajo... joj, kar vidim kako bom vse umikala. no, danes se je v svoji posteljici postavila na noge... mejdun, še tam jo ne morem pustit, ko grm lulat. aja, pa zelo veliko lula in kaka na kahlico. ful je vesela, ko se znebi plenice. hm... nekajkrat se je že zdaj zaporedoma zgodilo, da je zjutraj plenica suha in potem veliiiko lula na kahlo. ajdi babuške... gaja se bo kmalu zbudila, se moram oblečt, ker potem šibamo na zajčevo kočo. papa
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.8.2009 10:21:57
|
|
|
|
blue eye
|
Jutro, mi gremo dans mal na izlet v Slov. Bistrco h kolegom, k majo tu malga fantka. Zdle še mal polikam in pospravim cote, pol dam pa vse 4 od sebe in uživam. Drgač se pa dans lažje diha k se je malo ohladilo, mi mamo celih 21,5 stopinj v stanovanju, je pravi luksuz, napram 28 stopinjam 3 dni nazaj. drgač je pa jernej čist navdušen nad tricikom, k ga je dobil za krst, sploh noče več v vozek, ker mu tam lepe pesmice špilajo, večji pregled ma nad vsem, mišeka za ušesa vleče. PA gungamo se na polno, tako da nam ni dolgčas. lp
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.8.2009 11:10:33
|
|
|
|
katja_p
|
Da se še ks zgublena duša mal javim Mi smo tud terenski: mestna plaža čez teden, včerja 1. rd od enga fantka, smo bli v Sp. Ščavnici, dans pa smo v SG, ker je moj šel gobe nabirat (iskat). Tamala je pa glih zaspala. Deuter: tud js predlagam, da pogledaš, če majo kake rabljene. Se da dobit lepo ohranjenga za lepo ceno. Avtosedež: mi ga še nimamo, niti še nimam nagledanih. Bravo Lolitina Tjaša za sedenje! Bravo Jernej za plazenje rikverc Bravo Gaja za uporabo kahlice! Mene je kr mal strah te uporabe kahlice, ker ne vem, kk se naj sploh vsega tega lotim ... Bom pa začela jo uporabljat, ko bo tamala stala sama. IKEA: mi tud mormo it gor. Po vsej verjetnosti prot koncu sept., če bo moj lahk dobil kak dan dopusta, da bi šli med tednom. Momr kupit tista varovala za vtičnice in mize, pa lesen stolček, da ga bomo imeli pr moji mami, pa pogledat, če majo kako fajno visečo vrečo za igrače shranjevat... Pa še se bo našlo kaj. Pa v njihov Spar grem po kake nemške knjigice pa pesmice.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.8.2009 12:11:31
|
|
|
|
Bethany
|
Hoj, hitro nekaj natipkam, preden se dete zbudi. Spi že polni dve uri... zadnje dni neki rekorde podira pri dnevnem spanju. Avtosedež: js se odločam med Maxi cosi in Römer. Nisem pa še nič kaj konkretno gledala ne enega ne drugega. Nekak tak grozno se mi tud ne mudi prestavljat. Mormo najprej 9 kil dosečt, pa jajčka je zaenkrat še čisto prav. Tak da ne bomo prehitevali... Ikea: ja, varovala za robove miz, vtičnice ipd., pa un tapoceni stolček, pa itak pol najdeš še tisoč in eno stvar. Mi gremo sredi sept., da oba dobima plače, hehe. Plazenje: Elina se postavi na kolena, roke grejo naprej, noge pa ne oz. se hoče kar na stopala postavit. Pol se pa jezi. Imam občutek, da bo prej šla v luft kot pa naprej. Najbolj fajn pa ji je plazit po komu (beri: meni) ali čemu (beri: kauču), se opre na roke, rito v luft in na stopala. Niti sekunde ni pri miru. Pa rože so ji blazno zanimive, že vse odmikamo, pa tudi police s časopisom, vedno jih čist pospravi, da ne ostane na njih nič več. Je v minuti vse na tleh. Kahlica: jah, js jo dam gor vsakič malo, ko se previjama. Včasih uspe lulat ali kakat, včasih ne... nismo še tak daleč, da bi vedla, zakaj se gre... ah, bo že. Vse ob svojem času, ane?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.8.2009 20:08:17
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! kako ste kaj?Malo se je shladilo, jap jesen se bliža Vidim, da naši mali veselo pospravljajo naši je predvem všeč, da kaj meče ti pa pobiraš Kake kahlice pa ste kupile, ker glih gledam je v BC ena v akciji.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 30.8.2009 22:47:43
|
|
|
|
sahary
|
HOJLA ŠE OD MENE ups črke ja jst pa čakam pa čakam pa študiram kak to da se na rr nič ne dogaja(že dva dni), pol pa le grem gledat pa vidim da ste dost napisale sam men ni maila poslalo da je kaj novega v tej temi men je tud mal pasalo včeri ohladitev, no danes bi pa že mal vročine nazaj...mi nič ne diši ko vem kaj sledi...mrzlooo uh rajš mam poletje pa iber visoke temperature kot obratno kar se avtosedeža tiče,jaz sem našo samo iz bolnice nesla domov v jajčki, od takrat naprej je v avtosedežu je pa res da je avtosedež od 0-9kg in se obrne tako kot jajčka, nazaj, potem ko pa je otrok od 9-18kg pa se avtosedež prestavi na zadnji sedež in obrne naprej pa je kot vsi ostali,sem ga kupila v leclercu in jst butl sem to vidla šele ko sem malo domov prinesla, mislim brezveze sem šla jajčko kupovat takrat sem jo rabla pol še sam kake 3x, pa itak mi ni všeč , nikol mi ni bla no morem rečt da se mi zdi da so tak hudo natlačeni otročeki tu not pa mam brevijevo pa je kot 90stopinj no al pa se mi sam dozdeva?? V glavnem avtosedež je zakon kar se dojenčkovega udobja tiče naproti jajčki, plus tega nisem nikoli rada otroka nosila naokoli v jajčki kaj v ležalkah jih imate kaj, mislim tiste kateri se vam še ne plazijo? naša je veliko v ležalki ker je malo dvignjena in lahko gleda naokoli in se počuti kot ena izmed nas, v kinderpetu pa je vedno jok čeprav smo vsi okoli nje, po moje se počuti ko v restu no spi pa rada not, hb evo.in jaz sem naredila majhen korak za človeštvo, velik zame. 1.9. začnem z ločevalno. vsaj en krog. ker zdaj mam pa sama sebe dost. ker vem kako fajn se počutim brez 10kg ki jih brezveze tovorim trenutno s seboj in vem koliko bolje zgledam... upam da me boste kaj vprašale in napehale v rit če ne bom pridna. pa nočko
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.8.2009 8:09:16
|
|
|
|
Bethany
|
Jutro, včeraj sem si vzela čas in malo prebrskala mnenja in raziskave o avtosedežih in lupinicah... Na kratko: prehitro ni fajn prestavljati otroka iz jajčke v avtosedež, ker je in eno in drugo narejeno tako, da optimalno ščiti otroka pri določeni starosti, kilaži in dolžini. Če je otrok premajhen za v avtosedež, je njegova varnost v njem vprašljiva... Naša ima cca 8,3 kile in je še vedno v jajčki, v njej se fajn počuti, ji je še prav in bo v njej, dokler bo vse tako kot mora biti. Imam jo od Maxi cosija (plus isofix podlogo) in je res fajna. Edino slabo stran bi navedla ful topel material, tak kot pliš ali žamet, kar pomeni, da je v teh toplih mesecih bila vedno ful vroča v hrbet in glavico, kljub klimi v avtu... Tista prevleka za bolj hladn filing pa stane 30 eur, mi je pa absolutno predraga za ta dva meseca, ko je nad 30 stopinj. No, zdaj je tahujše vročine konec. Je pa bila včasih kar samo v plenički not, podložena z bombažno pleničko. Od avtosedežev sem pa gledala take, ki imajo isofix nastavek (prvič zato, ker je to najbolj varna opcija sedeža, pa drugič zato, ker se mi ne das pasovi pripenjat... ) in jih je bore malo, tisti ki pa so, so pa tudi do 3x dražji od ostalih... Bo treba na kako akcijo počakat.... Vsaj kakih 20 % dol, da bo mal bolj sprejemljiva cena.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.8.2009 8:10:08
|
|
|
|
Bethany
|
Sahary, uspešen začetek ločevalne!! GO GO GO!!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.8.2009 15:05:46
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! kako ste kaj? Mi si bomo končno dnevno sobo uredili, zdaj iščeva enega fajnega tišlerja, ki nama bo lesni del uredil, sedežno sva pa že naročila. avtosedež mi ga že imamo sva ga v akciji dobila ležalnika naša se ga že naveličuje počasi, tak da vedno nekaj novega uveljavljamo
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.8.2009 15:14:43
|
|
|
|
_kathy_
|
Ekola mene. Sem zdaj zelo malo na kompu, ker je večji del dneva ugasnjen, saj je v otroški, Gal pa tu že pridno pančka. Bethany, Katja, kako je pri vama z dojenjem?? Ju3 grem po 3. injekcijo, potem pa upam(!) da u bolnico, da mi zrihtajo prst. Imam zanohtnico in komaj hodim. Po eni strani komaj čakam, da grem pod nož. Me matra ta prst že 2 leti, pa mi ga je lubi vedno zrihtal, da je blo pol ok. Sam lansko zimo sem nosila bolj čevlje u izi, ker je bilo lubija strah, da neb kam "člopnla" u petah pa s trebuhom. Zdej pa komaj čakam petk ... pa mora bit prej prst ok . Zdej se grem pa h Galu stisnat, ko ima popoldansko kitico spanca.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.8.2009 17:27:04
|
|
|
|
tadeja81
|
helo!!! Mi si bomo končno dnevno sobo uredili, zdaj iščeva enega fajnega tišlerja, ki nama bo lesni del uredil, sedežno sva pa že naročila. moj je tišler, če vaju zanima.kaj pa bi imela? sahary za ločevalno.navijam zate avtosedež mi že mamo nagledanega romerja, zdej je še sam vprašanje časa, kdaj ga bomo naročili. gh mi štrajkamo na polno, eno uro pripravljam za tri žličke, ki jih poje.za znoret. še sadnih kašic, gresa, noče več, tak kot je včasih jedla. najraje ma kr flaško.upam, da jo kmal popusti trma in bo sprejela še kej drujga za jest. lep pozdrav, grem sladoleda papat
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.8.2009 17:28:12
|
|
|
|
tadeja81
|
aja neki pozabla. blue eye zmenjeno, če bote se kaj doble, bom probala zraven pridet, če me boste sprejele medse. zdej pa res grem
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 31.8.2009 22:21:38
|
|
|
|
Bethany
|
Sahary, kako je bilo prvi dan na ločevalni?? Js sem danes grešila najbolj do sedaj (pecivo, koruza...) Zadnji čas, da stopim malo na vago, da vidim, če gre kaj dol ali ne... Kathy, js sem nehala dojit pred enim mesecem. Zadnje tedne pred koncem mi je tako malo pila oz jedla, ne vem, ali je bilo že tako malo mleka, sam mal za pocartat ali ji ni več toliko pasalo... Po vsakem dojenju je zahtevala še flaško, pa nekak ni bila več zainteresirana za zizo... In sva zaključile. Bio je lepo, dokler je trajalo, hehe! Blue eye in Tadeja, vidve kr pridita do Ce, da se dobimo še v naših koncih na kaki kavici... In da ne bomo skoz obremenjevale blue eye s strežbo, heh. Nič, grem js spat, danes z malo slabe vesti, ko sem grehe jedla ... cau
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.9.2009 7:53:05
|
|
|
|
tadeja81
|
jutro! punce svaka čast, da mate voljo da hujšate oz. se drugače prehranjujete.jst se že tud tolk dolgo spravljam, ampak ne najdem volje.pa tolk rada mam sladkarije, da kr ne vem kak bi brez njih. poročajte uspehe, mogoče še mene premami. kar pa se pregreh tiče, tudi te morajo biti, drugače izgubiš voljo oz. te enkrat pikne in vse za nazaj nadoknadiš. jst sm tud bila pred vrsto leti v enem zavodu za hujšanje in sm tudi izgubila kar nekaj kilogramov, je pa bilo potrebno veliko truda, odrekanja, ampak tudi pregrehe so bile prisotne.tak da bethany nč slabe vesti, boš dons bolj pazila. punce povejte mi, kolk pojejo vaši sončki.količinsko me zanima. npr kolk sadne kašice, kosilo,... grem, Alina je lačna.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.9.2009 11:15:05
|
|
|
|
katja_p
|
Kathy: mi2 se dojiva še zvečer in ponoč, ko se zbudi. Čez dan noče več. Sahary: Držimo pesti! Avtosedež: js mislim, da bo kupila Römer King, brez isofixa, ker ga nimamo v avtu. GH: js nimam nč po g al pa ml, ker či čist razično je. Včasih zlo lepo poje 100g sadne kašice al pa jogurta, včasih se matram z 50g. ji probam bolj pogosto dajat, pač če noče, pustim.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.9.2009 11:30:39
|
|
|
|
Bethany
|
GH: js tud ne merim količine, oziroma takrat ko kaj miksam, pogledam kulk je, ko so glih mere na tem lončku. Je pa tudi zelo različno. Včasih mi v šusu zmaže tudi 300 ml sadne kašice, včasih pa samo tričetrt od 125 g jogurta. Enkrat mi takoj poje cel kozarček ali sadne ali zelenjavne kašice, spet drugič imam en kozarček (cca 200g) za dva dni.... Res ful različno. Odvisno od dneva.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.9.2009 13:17:12
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! tadeja81 zdej zaenkrat imava že enega v mislih, če pa odpade potem pa javim, Iz kod pa si?' gh pri nas je kar lakota, so pa dnevi ko tud spraviš par žlic noter. jaz bi tud prišla kdaj na kako srečanje
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.9.2009 14:19:02
|
|
|
|
sahary
|
hoj prvi dan šole, prvi dan diete zaenkrat super, malo se mi sicer moti.,... ampak po moje je to pomanjkanje cukra v organizmu ampak jaz se ne dam, mam voljo in željo tako da upam da me ne mine prehitro šolar čist ponosen po moje bo z rutico spal nocoj jaz pa zaaaspana danes sem snoči predolgo bedela...bom šla nocoj upam da prej
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 1.9.2009 22:12:23
|
|
|
|
Lolita23
|
hujšanje jaz sem pa danes začela z vajami za trebuh, rit in noge( mi je ljubi pokazal nekaj vaj z utežmi in žogo), bom to izvajala dokler ne dobim orbitreka, jedla bom karseda normalno ker še dojim in bi rada še vsaj 2-3 mesece
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......