|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
28.8.2009 22:16:18   
blue eye
dobr nahrbtnik, sam ceno ma pa kr lepo.

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
28.8.2009 22:27:16   
tadeja81
čer!

dolg me že ni blo, tk da me ne kregat. z Alino se imama fajn, uživama in pohajkujema naokrog, kolikor se le da.pa vidim, da tud ostale izkoristite ugodne dneve za "sončenje" na mestni plaži.uf sej ne vem, a sm jst tolk za svetom, al se mi res pozna, da sm bolj odmaknjena od Celja, sam jst res ne vem kje je ta mestna plaža. a je to zraven bazena, al kako???u glavnem mate se fajn, in prav je tako.

blue eye dons sma se srečale v Mullerju, nato pa sm te še zvečer vidla, ko si se ravno odpravljala domov, sm šla mimo na sprehod z vozičkom, dedi je imel pa v rokah Jerneja.škoda da je že konec dneva, bi se mogoče še enkrat srečale in potem bi mele "uržuh" it na kavo. he he.
kar pa se sedeža tiče, midva ga sicer še nimama, ga morm zdej enkrat v kratkem naročit iz Nemčije, sm jo pa že dajala not in v sestrin avto in od staršev avto.v obeh je fajn sedela, enkrat celo tak zaspala, da je smrčala.ha ha je bla smešna.v glavnem v roku treh tednov jo jst selim v sedež.

lep večer, ko pa se boste menile, da greste k Blue eye, se pa toplo priporočam.

pa pa

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
28.8.2009 22:41:22   
Lolita23
Živjo!

Mi smo doma, slike bodo jutri na facebooku, gor je norouser posted image user posted image

Pa še punce Tjaša mi je padla z pograda na tlauser posted image user posted image user posted image user posted image Kako je to možno, ja jaz sem jo dala kravce past počez na pograd tako da ko se bi prekucnila, ne bi imela šans dol padet, ter za trenutek sem strasamo hotela iz nahrbtnika si vzet pulover, ta je bil ob nahrbtniku, v tistem slišim ropot.HB, da sem v tistem trenutku bila dovolj še zbrana in jo zagrabila, ter jo celo pregledala, jokala se sicer ni veliko, sam nisem vedela če je udarla v rob mize ali ni.Potem pa je še ratala zaspana in ker je nisem mogla zadržat, je zaspala, jaz pa sem jo budila, da vidim če reagira,mala je bila normalna.Ponoči pa jok tak kot ga še nisva nikol slišala, sva jo hotela kar v bolnico peljet, jo nese moj dol jaz sem se pa zlomilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tamala se mu pa v tisem začne smejat.In posledice niti buške ne ničuser posted image user posted image user posted image user posted image HB

Aha pa še lepa novic- Tjaša sedi sama

Galu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič grem ležat sem zelo utrujena.

noč

18.3.2009

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
29.8.2009 13:39:43   
blue eye
IZVIRNO SPOROČILO: tadeja81

uf sej ne vem, a sm jst tolk za svetom, al se mi res pozna, da sm bolj odmaknjena od Celja, sam jst res ne vem kje je ta mestna plaža. a je to zraven bazena, al kako???

IMAM JST ISTI PROBLEM, POJMA NIMAM KJE JE TA PLAŽA, VEM PA DA JO PRIDEM TA TEDN ENKRAT POGLEDAT IN SE MAL NAKAFETKAT V CELJE. taDEJA ČE HOČEŠ LAHK GREŠ Z NAMA ČE NE BOŠ MELA PREVOZA.

blue eye
dons sma se srečale v Mullerju, nato pa sm te še zvečer vidla, ko si se ravno odpravljala domov, sm šla mimo na sprehod z vozičkom, dedi je imel pa v rokah Jerneja.škoda da je že konec dneva, bi se mogoče še enkrat srečale in potem bi mele "uržuh" it na kavo. he he.

A NA POLZELI SI ME VIDLA? ja TISTO JE BIL ŽE PRADEDI, NE VEČ DEDI. SMO ŽE 4 GENERACIJE. JA ŠKODA NO, DA SE NISMA VIDLE.

kar pa se sedeža tiče, midva ga sicer še nimama, ga morm zdej enkrat v kratkem naročit iz Nemčije, sm jo pa že dajala not in v sestrin avto in od staršev avto.v obeh je fajn sedela, enkrat celo tak zaspala, da je smrčala.ha ha je bla smešna.v glavnem v roku treh tednov jo jst selim v sedež.

AHA, POL NI NOBENE PANIKE ČE GA JST ŽE DAM NOT, KER NAM JE JAJČKA ŽE KREPKO PREMAJHNA IN PREOZKA.

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
29.8.2009 13:41:02   
blue eye
no kje pa ste vse, sej dans je pa dež zuni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jast že cel dan čepim za računalnikom, ker se mi popolnoma ničesar ne da, sam zdj bom pa prisiljena it likat in pospravljat,

ja pol pa nč ,se tipkamo zvečer.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
29.8.2009 14:23:46   
Bethany
Ja, dež je danes in smo doma, ampak volje za pisat pa ni... danes glih ni moj dan, ampak bo itak hitro minil, pa bo jutri bolje, upam.

Mestna plaža: no, le pridite pogledat trenutno najbolj luštno lokacijo za kofetkat. user posted image user posted image Blue eye, to je malo naprej od tistega velikega parkinga, ko smo se takrat z vozeki ustavile in nas je blo menda 6 mamic na kupu in je Katja fotkala. 100 m dalje. Ne moreš zgrešit.

Nahrbtnik: ja, Deuter je drag... ampak po drugi strani pa so drugi nahrbtniki tudi mimogrede 100 eurov, pa temu ne sežejo niti do kolen, vsaj kar se udobnosti pri nošenju tiče. Poglej za kako opcijo rabljenega. Dali je dobila za 100 eur rabljenega in je kot nov.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
30.8.2009 9:45:54   
martka
zdravo, jaz še med živimi.. pa tako zelo migajočimi, da ne utegnem prit do pcja. kaj šele, da bi na rr kaj napisala...
dogaja se na polno..
enkrat sem pa tja pa gaja, ki ne zna in noče bit sama...
zdaj plazi-zaenkrat še počasi in previdno in kratek čas, a z vajo... joj, kar vidim kako bom vse umikala.
no, danes se je v svoji posteljici postavila na noge... mejdun, še tam jo ne morem pustit, ko grm lulat.
aja, pa zelo veliko lula in kaka na kahlico. ful je vesela, ko se znebi plenice.
hm... nekajkrat se je že zdaj zaporedoma zgodilo, da je zjutraj plenica suha in potem veliiiko lula na kahlo.

ajdi babuške... gaja se bo kmalu zbudila, se moram oblečt, ker potem šibamo na zajčevo kočo.

papa

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
30.8.2009 10:21:57   
blue eye
Jutro,

mi gremo dans mal na izlet v Slov. Bistrco h kolegom, k majo tu malga fantka. Zdle še mal polikam in pospravim cote, pol dam pa vse 4 od sebe in uživam. Drgač se pa dans lažje diha k se je malo ohladilo, mi mamo celih 21,5 stopinj v stanovanju, je pravi luksuz, napram 28 stopinjam 3 dni nazaj.

drgač je pa jernej čist navdušen nad tricikom, k ga je dobil za krst, sploh noče več v vozek, ker mu tam lepe pesmice špilajo, večji pregled ma nad vsem, mišeka za ušesa vleče. PA gungamo se na polno, tako da nam ni dolgčas.

lp

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
30.8.2009 11:10:33   
katja_p
Da se še ks zgublena duša mal javim user posted image

Mi smo tud terenski: mestna plaža čez teden, včerja 1. rd od enga fantka, smo bli v Sp. Ščavnici, dans pa smo v SG, ker je moj šel gobe nabirat (iskat). Tamala je pa glih zaspala.

Deuter: tud js predlagam, da pogledaš, če majo kake rabljene. Se da dobit lepo ohranjenga za lepo ceno.

Avtosedež: mi ga še nimamo, niti še nimam nagledanih.

Bravo user posted image Lolitina Tjaša za sedenje! Bravo Jernej za plazenje rikverc user posted image  Bravo Gaja za uporabo kahlice! user posted image

Mene je kr mal strah te uporabe kahlice, ker ne vem, kk se naj sploh vsega tega lotim ... Bom pa začela jo uporabljat, ko bo tamala stala sama.

IKEA: mi tud mormo it gor. Po vsej verjetnosti prot koncu sept., če bo moj lahk dobil kak dan dopusta, da bi šli med tednom. Momr kupit tista varovala za vtičnice in mize, pa lesen stolček, da ga bomo imeli pr moji mami, pa pogledat, če majo kako fajno visečo vrečo za igrače shranjevat... Pa še se bo našlo kaj. Pa v njihov Spar grem po kake nemške knjigice pa pesmice.

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
30.8.2009 12:11:31   
Bethany
Hoj,

hitro nekaj natipkam, preden se dete zbudi. Spi že polni dve uri... zadnje dni neki rekorde podira pri dnevnem spanju. user posted image user posted image

Avtosedež: js se odločam med Maxi cosi in Römer. Nisem pa še nič kaj konkretno gledala ne enega ne drugega. Nekak tak grozno se mi tud ne mudi prestavljat. Mormo najprej 9 kil dosečt, pa jajčka je zaenkrat še čisto prav. Tak da ne bomo prehitevali...

Ikea: ja, varovala za robove miz, vtičnice ipd., pa un tapoceni stolček, pa itak pol najdeš še tisoč in eno stvar. Mi gremo sredi sept., da oba dobima plače, hehe. user posted image

Plazenje: Elina se postavi na kolena, roke grejo naprej, noge pa ne oz. se hoče kar na stopala postavit. Pol se pa jezi. user posted image Imam občutek, da bo prej šla v luft kot pa naprej. user posted image user posted image Najbolj fajn pa ji je plazit po komu (beri: meni) ali čemu (beri: kauču), se opre na roke, rito v luft in na stopala. Niti sekunde ni pri miru. Pa rože so ji blazno zanimive, že vse odmikamo, pa tudi police s časopisom, vedno jih čist pospravi, da ne ostane na njih nič več. Je v minuti vse na tleh. user posted image user posted image

Kahlica: jah, js jo dam gor vsakič malo, ko se previjama. Včasih uspe lulat ali kakat, včasih ne... nismo še tak daleč, da bi vedla, zakaj se gre... ah, bo že. Vse ob svojem času, ane? user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
30.8.2009 20:08:17   
Lolita23
Živjo!!!

kako ste kaj?Malo se je shladilo, jap jesen se bliža

Vidim, da naši mali veselo pospravljajouser posted image user posted image user posted image user posted image naši je predvem všeč, da kaj meče ti pa pobirašuser posted image user posted image

Kake kahlice pa ste kupile, ker glih gledam je v BC ena v akciji.

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
30.8.2009 22:47:43   
sahary
HOJLA ŠE OD MENE
ups črke

ja jst pa čakam pa čakam pa študiram kak to da se na rr nič ne dogaja(že dva dni), pol pa le grem gledat pa vidim da ste dost napisale sam men ni maila poslalo da je kaj novega v tej temiuser posted image

men je tud mal pasalo včeri ohladitev, no danes bi pa že mal vročine nazaj...mi nič ne diši ko vem kaj sledi...mrzlooo uh rajš mam poletje pa iber visoke temperature kot obratno

kar se avtosedeža tiče,jaz sem našo samo iz bolnice nesla domov v jajčki, od takrat naprej je v avtosedežu
je pa res da je avtosedež od 0-9kg in se obrne tako kot jajčka, nazaj, potem ko pa je otrok od 9-18kg pa se avtosedež prestavi na zadnji sedež in obrne naprej pa je kot vsi ostali,sem ga kupila v leclercu
in jst butl sem to vidla šele ko sem malo domov prinesla, mislim brezveze sem šla jajčko kupovat takrat sem jo rabla pol še sam kake 3x, pa itak mi ni všeč , nikol mi ni bla no morem rečt da se mi zdi da so tak hudo natlačeni otročeki tu not pa mam brevijevo pa je kot 90stopinj no al pa se mi sam dozdeva?? V glavnem avtosedež je zakon kar se dojenčkovega udobja tiče naproti jajčki, plus tega nisem nikoli rada otroka nosila naokoli v jajčki

kaj v ležalkah jih imate kaj, mislim tiste kateri se vam še ne plazijo?
naša je veliko v ležalki ker je malo dvignjena in lahko gleda naokoli in se počuti kot ena izmed nas, v kinderpetu pa je vedno jok čeprav smo vsi okoli nje, po moje se počuti ko v restu user posted image
no spi pa rada not, hb

evo.in jaz sem naredila majhen korak za človeštvo, velik zame.
1.9. začnem z ločevalno. vsaj en krog. ker zdaj mam pa sama sebe dost. ker vem kako fajn se počutim brez 10kg ki jih brezveze tovorim trenutno s seboj in vem koliko bolje zgledam...
upam da me boste kaj vprašale in napehale v rit če ne bom pridna.

pa nočko

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
31.8.2009 8:09:16   
Bethany
Jutro,

včeraj sem si vzela čas in malo prebrskala mnenja in raziskave o avtosedežih in lupinicah... Na kratko: prehitro ni fajn prestavljati otroka iz jajčke v avtosedež, ker je in eno in drugo narejeno tako, da optimalno ščiti otroka pri določeni starosti, kilaži in dolžini. Če je otrok premajhen za v avtosedež, je njegova varnost v njem vprašljiva...

Naša ima cca 8,3 kile in je še vedno v jajčki, v njej se fajn počuti, ji je še prav in bo v njej, dokler bo vse tako kot mora biti. Imam jo od Maxi cosija (plus isofix podlogo) in je res fajna. Edino slabo stran bi navedla ful topel material, tak kot pliš ali žamet, kar pomeni, da je v teh toplih mesecih bila vedno ful vroča v hrbet in glavico, kljub klimi v avtu... Tista prevleka za bolj hladn filing pa stane 30 eur, mi je pa absolutno predraga za ta dva meseca, ko je nad 30 stopinj. No, zdaj je tahujše vročine konec. Je pa bila včasih kar samo v plenički not, podložena z bombažno pleničko.

Od avtosedežev sem pa gledala take, ki imajo isofix nastavek (prvič zato, ker je to najbolj varna opcija sedeža, pa drugič zato, ker se mi ne das pasovi pripenjat...user posted image ) in jih je bore malo, tisti ki pa so, so pa tudi do 3x dražji od ostalih... user posted image user posted image Bo treba na kako akcijo počakat.... Vsaj kakih 20 % dol, da bo mal bolj sprejemljiva cena. user posted image

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
31.8.2009 8:10:08   
Bethany
Sahary, uspešen začetek ločevalne!! GO GO GO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
31.8.2009 15:05:46   
Lolita23
Živjo!!

kako ste kaj?

Mi si bomo končno dnevno sobo uredili, zdaj iščeva enega fajnega tišlerja, ki nama bo lesni del uredil, sedežno sva pa že naročila.user posted image

avtosedež mi ga že imamo sva ga v akciji dobilauser posted image

ležalnika naša se ga že naveličuje počasi, tak da vedno nekaj novega uveljavljamo

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
31.8.2009 15:14:43   
_kathy_
Ekola mene. Sem zdaj zelo malo na kompu, ker je večji del dneva ugasnjen, saj je v otroški, Gal pa tu že pridno pančka.user posted image
Bethany, Katja, kako je pri vama z dojenjem??

Ju3 grem po 3. injekcijo, potem pa upam(!) da u bolnico, da mi zrihtajo prst. Imam zanohtnico in komaj hodim. Po eni strani komaj čakam, da grem pod nož. Me matra ta prst že 2 leti, pa mi ga je lubi vedno zrihtal, da je blo pol ok. Sam lansko zimo sem nosila bolj čevlje u izi, ker je bilo lubija strah, da neb kam "člopnla" u petah pa s trebuhom. Zdej pa komaj čakam petk ... pa mora bit prej prst okuser posted image .

Zdej se grem pa h Galu stisnat, ko ima popoldansko kitico spanca.

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
31.8.2009 17:27:04   
tadeja81
helo!!!

Mi si bomo končno dnevno sobo uredili, zdaj iščeva enega fajnega tišlerja, ki nama bo lesni del uredil, sedežno sva pa že naročila.
moj je tišler, če vaju zanima.kaj pa bi imela?

sahary user posted image za ločevalno.navijam zate

avtosedež mi že mamo nagledanega romerja, zdej je še sam vprašanje časa, kdaj ga bomo naročili.

gh mi štrajkamo na polno, eno uro pripravljam za tri žličke, ki jih poje.za znoret. še sadnih kašic, gresa, noče več, tak kot je včasih jedla. najraje ma kr flaško.upam, da jo kmal popusti trma in bo sprejela še kej drujga za jest.

lep pozdrav, grem sladoleda papat

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
31.8.2009 17:28:12   
tadeja81
aja neki pozabla. blue eye zmenjeno, če bote se kaj doble, bom probala zraven pridet, če me boste sprejele medse. zdej pa res grem

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
31.8.2009 22:21:38   
Bethany
Sahary, kako je bilo prvi dan na ločevalni?? Js sem danes grešila najbolj do sedaj (pecivo, koruza...) Zadnji čas, da stopim malo na vago, da vidim, če gre kaj dol ali ne... user posted image user posted image

Kathy, js sem nehala dojit pred enim mesecem. Zadnje tedne pred koncem mi je tako malo pila oz jedla, ne vem, ali je bilo že tako malo mleka, sam mal za pocartat ali ji ni več toliko pasalo... Po vsakem dojenju je zahtevala še flaško, pa nekak ni bila več zainteresirana za zizo... In sva zaključile. Bio je lepo, dokler je trajalo, hehe! user posted image

Blue eye in Tadeja, vidve kr pridita do Ce, da se dobimo še v naših koncih na kaki kavici... user posted image user posted image In da ne bomo skoz obremenjevale blue eye s strežbo, heh.

Nič, grem js spat, danes z malo slabe vesti, ko sem grehe jedla ... user posted image user posted image

cau

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
1.9.2009 7:53:05   
tadeja81
jutro!

punce svaka čast, da mate voljo da hujšate oz. se drugače prehranjujete.jst se že tud tolk dolgo spravljam, ampak ne najdem volje.pa tolk rada mam sladkarije, da kr ne vem kak bi brez njih.
poročajte uspehe, mogoče še mene premami.
kar pa se pregreh tiče, tudi te morajo biti, drugače izgubiš voljo oz. te enkrat pikne in vse za nazaj nadoknadiš.
jst sm tud bila pred vrsto leti  v enem zavodu za hujšanje in sm tudi izgubila kar nekaj kilogramov, je pa bilo potrebno veliko truda, odrekanja, ampak tudi pregrehe so bile prisotne.tak da bethany nč slabe vesti, boš dons bolj pazila.user posted image

punce povejte mi, kolk pojejo vaši sončki.količinsko me zanima. npr kolk sadne kašice, kosilo,...

grem, Alina je lačna.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
1.9.2009 11:15:05   
katja_p
Kathy: mi2 se dojiva še zvečer in ponoč, ko se zbudi. Čez dan noče več.

Sahary: Držimo pesti! user posted image

Avtosedež: js mislim, da bo kupila Römer King, brez isofixa, ker ga nimamo v avtu.

GH: js nimam nč po g al pa ml, ker či čist razično je. Včasih zlo lepo poje 100g sadne kašice al pa jogurta, včasih se matram z 50g. ji probam bolj pogosto dajat, pač če noče, pustim.

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
1.9.2009 11:30:39   
Bethany
GH: js tud ne merim količine, oziroma takrat ko kaj miksam, pogledam kulk je, ko so glih mere na tem lončku. Je pa tudi zelo različno. Včasih mi v šusu zmaže tudi 300 ml sadne kašice, včasih pa samo tričetrt od 125 g jogurta. Enkrat mi takoj poje cel kozarček ali sadne ali zelenjavne kašice, spet drugič imam en kozarček (cca 200g) za dva dni.... Res ful različno. Odvisno od dneva.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
1.9.2009 13:17:12   
Lolita23
Živjo!!

tadeja81  zdej zaenkrat imava že enega v mislih, če pa odpade potem pa javim,user posted image Iz kod pa si?'

gh pri nas je kar lakota, so pa dnevi ko tud spraviš par žlic noter.user posted image

jaz bi tud prišla kdaj  na kako srečanjeuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
1.9.2009 14:19:02   
sahary
hoj
prvi dan šole, prvi dan diete

zaenkrat super, malo se mi sicer moti.,... ampak po moje je to pomanjkanje cukra v organizmu
ampak jaz se ne dam, mam voljo in željo tako da upam da me ne mine prehitro

šolar čist ponosen po moje bo z rutico spal nocoj

jaz pa zaaaspana danes sem snoči predolgo bedela...bom šla nocoj upam da prej

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
1.9.2009 22:12:23   
Lolita23
hujšanje jaz sem pa danes začela z vajami za trebuh, rit in noge( mi je ljubi pokazal nekaj vaj z utežmi in žogo), bom to izvajala dokler ne dobim orbitreka, jedla bom karseda normalno ker še dojim in bi rada še vsaj 2-3 mesece

18.3.2009

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......