Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: sahary ... bethany jooj kaka lepa pupa je to taboljša je na zadnji fotki skupaj s tabo ko je takoo ponosno nasmejana v smislu :jap tole je moja zlata mamca ma pa fuul dolge laseke a nima? a ji puščaš dolge? a si jo že kaj strigla? jaz ne vem kaj naj nardim pri moji babiki...ma sicer lepe laseke ampak sred glave ma tak vrtinec da je vseeno če jo po kopanju s fenom posušim pa dam kapico gor za 2h, pol pa še špangico za čez noč da ji lase drži dol-ne, ko se vstane v roku dveh ur ji ti lasje stojijo naravnost navzgor!!!! tiste slike ki sem objavila tu pa vse ostale ki jih imam na FB Neža ni na nobeni brez špangic,ker zgleda čist zapuščena če je ne uredim ji nardim dva čopka moj pravi da ma rogece hehe čakam da bojo malo daljši in se bojo enostavno mogli poležt, že zarad gravitacije hehe ... drgač pa da ne boste deža priklicale do naslednjega ponedeljka čaw hehe, na zadnji fotki se res ful hecno drži, sam res zgleda tak, kot si rekla, hehe. Zanimiva je, ko zdaj že ful take grimse dela, kot da res hoče kaj povedat. Laseke ima res ful dolge. Ko gledam starejše fotke, šele vidim, koliko si ji še zraven zrasli (pa se je že rodila s konkretno čupo) pa kako zelo so se posvetlili. Na soncu ima prav zlate. Ne, nisem je še strigla. Pri tem migecu niti ne vem kako to naredit, pa da ne bi zgledal totalno zafušan. Bom verjetno še kar malo počakala, laseke, ki pa ji siilijo na oči, pa včasih spnem s špangicami, čeprav jih načeloma nimam rada. Me skrbi, da si jih bo dol potegnila in pojedla. No, pa vseeno pokaži kako fotko "zapuščene" Neže, ziher je kljub štrlečim lasekom luškana. Sej so vsi dojenčki, ne glede na frizurco. Nekaterim celo paše, če so mal skuštrani. Mnn je recimo Elina ful bolj kjut, če ima lase take, kot ji pač sami stojijo, kot pa če jo počešem, da je čist polizana, hehe. Zadnjič sem ji sprednje laseke nazaj spela, pa je bila tak hecna (ampak vseeno luštna, itak ), se je splooh nisem mogla navadit, da je to ona. Lepo se mejte na morju... Dež? Ni straha, pri tem minimalnem čvekanju tle gor ziher ne bomo niti par kapljic priklicale, kaj šele kako ploho
|