|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
15.8.2009 13:29:29   
urška13
sahary jaz sem bila pa v sobi št. 6:) sva ble sosede, tak da se morava ziher na videz poznat;) sem bila sama v sobi, ki je sicer dvoposteljna in ful velika, tak da je blo kul rodila sem pa malo pred tabo, ob 14.21. drugače si me pa lahko na kakem hodniku videla, saj sem ves čas hodila gor in dol, ker sem imela popadke non-stop in nikakor nisem mogla ležat ali sedet.
ne, ne, nič skrbet user posted image ni se moj jokal, je bil ful priden v porodnišnici, ko sva prišla domov je pa pokazal svojeuser posted image se je pa res en otrok precej jokal in me budil in že tako kratkega spanca.

"pakiram za 6 ne 5 hehe, če bi bla moški bi hotla met mene hehe sem superwoman se mi zdi včasih da sama sebe občudujem kako mi rata " user posted image user posted image vse si povedlauser posted image

midva sva prej skoz kampirala, pa si ravno tako letos ne predstavljam bit s ta malim v kampu,, sploh pa e v šotoru. naslednje leto pa že. mislim, da bo zelo užival. kaj češ otroke v hotele zapirat, v kampu so lahko ves čas zunaj, že tako smo doma v bloku.

se moram pohvalit, danes sem mu skuhala jabolko, najprej nobenega interesa, potem pa nisem bila več dovolj hitrauser posted image najbolj se mu je pa voda od kompota dopadla. ful veselauser posted image

tak mi pa popoldne šibamo na obisk v kranj. upam, da bo tokrat vožnja v avtu kaj bolj mirno minila

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
15.8.2009 13:50:45   
sahary
urška 13hmmm skoz študiram pa ne vem kira bi bila...sem sedela okol 11h tam pa čakala da se stuširam pred porodno itd...a si ti taka fuul visoka? pa dolge rjave lase?

joj jaz pa ravno obratno kar se kampa tiče..se mi zdi da je letos boljše kot bo drugo leto...veš ko začnejo hodit jih ne ustaviš in v kampu so takoj na cesti...res pa da maš ti sam enga in bosta 2 ki bosta mela oko nad njim
naši fantje obožujejo kamp, majo prijatelje ki se srečajo vsako leto... in pol pridemo na mesto in grejo v prikolico za 15sek in potem hitr do wc-jev kjer se potem zadržujejo celo poletje razen ko se kopamo ali spimo aja pa jest še pridejo v prikolico
jih danes že hecam :fuuul fajn ane fantje jutr pa na wc.je juhej!!! so jezni češ da ni res user posted image  pa seveda da je

evo zdej pa grem res počasi...pakirat

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
15.8.2009 13:52:25   
sahary
aja in v kateri porodni si rojevala? taveliki?

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
15.8.2009 14:16:32   
urška13

IZVIRNO SPOROČILO: sahary

urška 13hmmm skoz študiram pa ne vem kira bi bila...sem sedela okol 11h tam pa čakala da se stuširam pred porodno itd...a si ti taka fuul visoka? pa dolge rjave lase?

joj jaz pa ravno obratno kar se kampa tiče..se mi zdi da je letos boljše kot bo drugo leto...veš ko začnejo hodit jih ne ustaviš in v kampu so takoj na cesti...res pa da maš ti sam enga in bosta 2 ki bosta mela oko nad njim
naši fantje obožujejo kamp, majo prijatelje ki se srečajo vsako leto... in pol pridemo na mesto in grejo v prikolico za 15sek in potem hitr do wc-jev kjer se potem zadržujejo celo poletje razen ko se kopamo ali spimo aja pa jest še pridejo v prikolico
jih danes že hecam :fuuul fajn ane fantje jutr pa na wc.je juhej!!! so jezni češ da ni res user posted image  pa seveda da je

evo zdej pa grem res počasi...pakirat

ja, visoka, temna, dolgi lasje. pa ti?
so me dali - vsaj mislim da- v ta veliko. nisem ostalih videla. lepo urejena, roza stene. sem morala čakati na porodno, je bilo vse polno. potem sem bila pa že tako odprta, da je šlo po hitrem postopku. kje si bila pa ti?

glede kampa je pa tudi res, da nimava pojma, kako dejansko bo to zgledalo, saj je najin prvi otrok. a vajini pa na wc-ju cel dan, user posted image , kaj pa počnejo? koliko so že stari? sem že pozabila.

tako, mali oddrema svoje, potem pa na obiske, se ful veselim, se bo zbrala cela naša klapa punc s faksauser posted image

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
15.8.2009 16:58:48   
sahary
mislim da vem kera si- tam si hodla pa predihavala popadke pa se ograje držala...mi je blo kr hudo ko sem te gledla...pa mislim da je pol tvoj prišel pa sta šla not
 2 sva pa sedeli,že v pižamah , ena blont pa ena temna-jaz, mam tud ful dolge lase sam ne vem če nisem mela že v figo zvite pred porodom...
sej so se menli da grem 4. sam ne vem če si v tistem stanju kaj registrirala
drgač pa moji dedeki so stari 7,6,4 leta pa pol, vsi spomladanski, kot neža

ah ja in kaj počnejo na wc-ju- saj niso not ampak tam, pač pri tej hiški in pol vsi prijatelji in se zbirajo tam
rišejo s kredami, karte špilajo na pločniku, no tamali je že tud par dni stare lignje ki so bili nastavljeni za mačke jedel ojoj, lani ne letos , no v glavnem jim je fajn pa bolj zanimivo ko v prikolici sedet
jaz se pa jezim da nimajo toplega doma da na cesti živijo haha

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
15.8.2009 19:53:35   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: blue eye

mamice,

zdj mi pa mal pomagajte pri higieni otroških zobkov....kako in s čim in ali uporabiti zobno kremo. Imamo eno od Welede na naravni osnovi za otroke in neko rokavičko od MAM tak zajček k ga daš na dva prsta. Midva mava zdj 2 zobka že čisto zunaj obe spodnji enkici.

...

ne vem, če že obstaja zobna krema za take male. kolikor se spomnim iz MŠ, samo z vodo in krpico ali posebnimi ščetkami za male zobeke. In to bi naj po vsakem obroku. Js ji ta zobek, ki do polovice že ven štrli, čistim kar z mokro pleničko ovito okoli prsta ali pa s tako gumijasto ščetkico, ki se dobi v DM-u, v kompletu treh različnih. Se pa zraven tako buni, da komaj uspem malo podrgniti... user posted image user posted image

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
15.8.2009 20:28:57   
Bethany
Pa še slikce, par utrinkov iz našega dopusta (Elina pripoveduje user posted image user posted image )

Čofotam v morju
user posted image

Če je morje prehladno, pa v čolničku:
user posted image

Na plaži so zelo okusni kamni:
user posted image

... nekaj malega, kaj več pa, ko se shrani.si in slkomat.com odločita spet delat... user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
15.8.2009 20:38:27   
Bethany
Evo, slikomat se me je usmilil, hehe. user posted image user posted image

Takole plavam z atijem:
user posted image

Voda fuuuul utrudi:
user posted image

Pa še malo cartanja z mamico:
user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
15.8.2009 21:29:08   
urška13
Bethany kot vedno, krasne fotke vajine lepotičkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
15.8.2009 21:39:29   
urška13

mislim da vem kera si- tam si hodla pa predihavala popadke pa se ograje držala...mi je blo kr hudo ko sem te gledla...pa mislim da je pol tvoj prišel pa sta šla not
 2 sva pa sedeli,že v pižamah , ena blont pa ena temna-jaz, mam tud ful dolge lase sam ne vem če nisem mela že v figo zvite pred porodom...
sej so se menli da grem 4. sam ne vem če si v tistem stanju kaj registrirala
drgač pa moji dedeki so stari 7,6,4 leta pa pol, vsi spomladanski, kot neža

ah ja in kaj počnejo na wc-ju- saj niso not ampak tam, pač pri tej hiški in pol vsi prijatelji in se zbirajo tam
rišejo s kredami, karte špilajo na pločniku, no tamali je že tud par dni stare lignje ki so bili nastavljeni za mačke jedel ojoj, lani ne letos , no v glavnem jim je fajn pa bolj zanimivo ko v prikolici sedet
jaz se pa jezim da nimajo toplega doma da na cesti živijo haha

ja, spomnim se, da je nekaj punc tam sedelo, ampak se ne spomnim obrazov...pa z eno al dvema sem celo nekaj čvekala ha ha.

svaka čast, štirje porodi...mene je tak bolelo, da ne vem, kako bom še enega dala skoz, ampak bom! kaj si imela vse 4 po naravni poti in brez komplikacij?

ja, bi rekla, da je ta malim vse druga bolj zanimivo kot biti v prikolici, če je pa v kampu toliko prijateljev in zanimivih stvari. po vsakim kamnom neki novega;)

če se ne beremo več, lepo se imejte

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
15.8.2009 23:42:55   
_kathy_
Mi smo back!
Fajn je blo, samo gužva je malo delala težavice. Drugače smo pa šli k teti na kosilo, k jezeru, se šetkat okoli ...user posted image
Bomo septembra, ko ne bo tolikšne gužve, ponovili za več dni.

Bethany
, midva si zobke sčetkava s krtačko (DM), a se mi zelooo buni in mi potem dela proteste, noče spat ... če mu pa obrišem s plenico, pa jovo na novo ista pesem. Res ne vem, kaj naj!user posted image

urška13, jst pa pogosto, če ne morem zaspat obujam porod ... Nisem si nikoli mislila, da bo to tako lepa, najprej boleča, a potem nepozabljena izkušnja. Kaj bi dala, da se ponovi, da pokličem svoje in jim povem to prekrasno novico in da v rokah držim svoje bitje, še tako nebogljeno, za katero sem vedno rekla:"Imela bi ga, a rodila nebi!!!" Sedaj sem to premagala in počutim se, kot da sem premagala najvišjo goro -  ponosna sem nase.!user posted image user posted image user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
16.8.2009 0:48:03   
sahary
urška 13 bo kr držalo mislim da si govorila z menoj, sam si bla res boga
ja vse 4 po naravni poti prva dva z umetnimi popadki- groozno,ko bi mi kdo vsako minuto celo minuto lomil kosti,
druga dva čisto naravno, ne morem vam povedat kako zelo je lažje!!! Mislim prestajat popadke-moji naravni so bili čisto šibki sploh ni začelo prav bolet pa je že prenehalo, pa sem se vseeno lepo odpirala in normalno rodila
je pa tretji porod grooozno bolel-izključno porod ker je bla ena blesava do amena babica-ko sva rojevale midve je bila na dopoldanski smeni, taka kratke lase črne, starejša, bolj okrogla...sem bla ful vesela ko sem videla da je šla domov
no mi je pustila da se je otrok zagozdil in sem mislila da bom ušla s porodne tako je bolelo res, bolj kot vsi 4 porodi skupaj...

bethany jooj kaka lepa pupa je to
taboljša je na zadnji fotki skupaj s tabo ko je takoo ponosno nasmejana v smislu :jap tole je moja zlata mamcauser posted image
ma pa fuul dolge laseke a nima? a ji puščaš dolge? a si jo že kaj strigla?

jaz ne vem kaj naj nardim pri moji babiki...ma sicer lepe laseke ampak sred glave ma tak vrtinec da je vseeno če jo po kopanju s fenom posušim pa dam kapico gor za 2h, pol pa še špangico za čez noč da ji lase drži dol-ne, ko se vstane v roku dveh ur ji ti lasje stojijo naravnost navzgor!!!! tiste slike ki sem objavila tu pa vse ostale ki jih imam na FB Neža ni na nobeni brez špangic,ker zgleda čist zapuščena če je ne uredimuser posted image  ji nardim dva čopka moj pravi da ma rogece hehe
čakam da bojo malo daljši in se bojo enostavno mogli poležt, že zarad gravitacije hehe

_kathy_ , čudovito napisano!!! sem kar solzne oči dobla
Jaz se spominjam še ko sem bila v enem osmem mesecu pa sem mela kinderpet pri postelji pa sem gledla not pa sem mislila : ne saj to ne more biti res...nikoli ne bom dočakala da bo moja HČERKA ležala tule noter...(so mi na UZ 6x povedli da bo pupa pa nisem mogla verjet)
5m je stara pa se vsak večer spomnim teh misli in sem takoo zelo vesela da jo imam, ne narobe razumet vse 4 obožujem ampak po treh fantih se mi je rahlo utrgalo ko je bla punčka user posted image   sem rodila 3 dni čez rok pa sem ji rekla : ne 3 dni, 7 let zamujaš!!!!
Sem si jo tako želela da je bolelo...res.... in ko sem rodila sploh nisem mogla povedat kako ji bo ime...samo gledala sem jo...

in tisti prvi trenutki ko so bili vsi presenečeni in so deževale čestitke mislim -to je zame nepozabno res....nisem nikomur povedala da bo punčka in sem se celo nosečnost bolj v moškem spolu pogovarjala in eni so bili res šokirani, pa seveda veseli
bo menda prvo svečko upihnila preden bom dojela hehe

blu eye
za zobke se dobi-ne vem mislim da od firme mam- en tak naprstnik z bulicami tist je za prvo čiščenje zobkov, lahk mu seveda tud  z namočeno pleničko obrišeš
potem ko so malo večji so ful navdušeni nad umivanjem zob,nad okusom zobne paste,  no vsaj naši, sem enkrat kazensko nagnala tasrednjega takoj spat in je jokal v postelji češ da mu naj dovolim vsaj zobke še umit

oo super danes pa ni sam polnoč ampak že skor ura čez ojej
jutr pa na morje

vas kaj preberem če pridem do gsma od mojga user posted image

drgač pa da ne boste deža priklicale do naslednjega ponedeljkauser posted image

čaw

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
16.8.2009 7:13:19   
Bethany

...
bethany jooj kaka lepa pupa je to
taboljša je na zadnji fotki skupaj s tabo ko je takoo ponosno nasmejana v smislu :jap tole je moja zlata mamcauser posted image
ma pa fuul dolge laseke a nima? a ji puščaš dolge? a si jo že kaj strigla?

jaz ne vem kaj naj nardim pri moji babiki...ma sicer lepe laseke ampak sred glave ma tak vrtinec da je vseeno če jo po kopanju s fenom posušim pa dam kapico gor za 2h, pol pa še špangico za čez noč da ji lase drži dol-ne, ko se vstane v roku dveh ur ji ti lasje stojijo naravnost navzgor!!!! tiste slike ki sem objavila tu pa vse ostale ki jih imam na FB Neža ni na nobeni brez špangic,ker zgleda čist zapuščena če je ne uredimuser posted image  ji nardim dva čopka moj pravi da ma rogece hehe
čakam da bojo malo daljši in se bojo enostavno mogli poležt, že zarad gravitacije hehe

...
drgač pa da ne boste deža priklicale do naslednjega ponedeljkauser posted image

čaw

user posted image user posted image hehe, na zadnji fotki se res ful hecno drži, sam res zgleda tak, kot si rekla, hehe. Zanimiva je, ko zdaj že ful take grimse dela, kot da res hoče kaj povedat. user posted image user posted image Laseke ima res ful dolge. Ko gledam starejše fotke, šele vidim, koliko si ji še zraven zrasli (pa se je že rodila s konkretno čupo) pa kako zelo so se posvetlili. Na soncu ima prav zlate. Ne, nisem je še strigla. Pri tem migecu niti ne vem kako to naredit, pa da ne bi zgledal totalno zafušan. Bom verjetno še kar malo počakala, laseke, ki pa ji siilijo na oči, pa včasih spnem s špangicami, čeprav jih načeloma nimam rada. Me skrbi, da si jih bo dol potegnila in pojedla.

No, pa vseeno pokaži kako fotko "zapuščene" Neže, ziher je kljub štrlečim lasekom luškana. user posted image Sej so vsi dojenčki, ne glede na frizurco. Nekaterim celo paše, če so mal skuštrani. Mnn je recimo Elina ful bolj kjut, če ima lase take, kot ji pač sami stojijo, kot pa če jo počešem, da je čist polizana, hehe. Zadnjič sem ji sprednje laseke nazaj spela, pa je bila tak hecna (ampak vseeno luštna, itak user posted image ), se je splooh nisem mogla navadit, da je to ona. user posted image user posted image

Lepo se mejte na morju... Dež? Ni straha, pri tem minimalnem čvekanju tle gor ziher ne bomo niti par kapljic priklicale, kaj šele kako ploho user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
16.8.2009 7:15:30   
Bethany
aja, še neki sem hotla povedat:

sem na morju vidla enega dojenčka, starega nekje med 8 do 12 mes., ki je imel tapravo hirokezo narejeno iz lask. Groza!! Na srečo so bili svetli in niso tako izstopali, ampak to je pa že mal "tu mač". Vsaj za mene. Ok, sej narediš tak mal za hec in smeh, ne pa za v javnost. Je zgledu kot tak mini panker v vozičku. user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
16.8.2009 12:28:15   
tadeja81
hej hej!

vau ste napisale, ste ble pridne.

bethany ful dobre slikce, kjut Elina.

ste ful zanimivo temo užgale, kar se frizur tiče.bom nalimala ene par fotk, kakšno frizuro pa nosimo mi.se trudim, da bi imela bolj poležene lase, pa žal ne gre.

stari 2 meseca:
user posted image

stari skoraj 4 in že enkrat postriženi:
user posted image

stari 5 mesecev:
user posted image

stari 6 mesecev:
user posted image

drugič pri frizerju:
user posted image

postriženi:
user posted image

u glavnem, ko ji lasje malo zrastejo, se ji naredi irokezauser posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
16.8.2009 17:12:48   
Bethany
hehe, kak je fajna na zadnji fotki, ko tak punčkast fantek. user posted image user posted image Zgledajo pa ful močni laseki, a so? Ker od naše so taki čist mehki in tanki in lepo dol padejo, tudi prej, ko so bili še krajši. Sicer pa, tale hirokezica, ki jo ima Alina na drugi fotki, je prav kjut! user posted image user posted image Nič v primerjavi s tistim dojenčkom na morju, on je imel prav z želejem dvignjene laseke.

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
16.8.2009 17:34:48   
Pikica_82
Hvala vsem za dobrodošlico!

Kakšne lušne fotke user posted image !

Bom še jih jaz dala nekaj gor če smem:

1 mesec star:
user posted image

4 meseci:
user posted image

5 mesecev:
user posted image

Na morju:
user posted image

S včerajšnjega piknika za polovičko:
user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
16.8.2009 20:41:30   
Bethany
Pikica, super fotke! In dobrodošla med celjske čveke tudi od mene. Fotke naših dojenčkov so pa tle gor vedno dobrodošle, tak da kar pogumno!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
16.8.2009 22:01:48   
katja_p
Sem vas uspela prebrat za nazaj, za pokomentirat nimam nič ... frizer: ga še ne rabmo, učenje: za nami, porodnišnica: nisem rodila v CE ... še kaj? Aja ... fotke maih so pa itak vse odlične! Sm s5 mal lušte dobila z morjem, sam ga imamo itak kr doma user posted image

Naše spanje: kakor kdaj ... kak dan dobro, kak dan slabš.
Naše hranjenje: odvisno od dneva in vrste hrane ...

Zobki: nič, samo bunkice! Blue eye: mogoč bi pa res blo treba na eno kavico in ribji biftek prit ...

Sicer imam pa zdaj kak dan počitka. Sm mela namreč sestrično na počitnicah, pa včeraj celodnevni piknik, z podaljšanim obiskom do danes dopoldan. Pa nikak ni zneslo še računalnika pržgat. Zvečer sm sam padla. Bom zdaj bolj vestna user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
16.8.2009 22:05:35   
katja_p
Pikica dobrodošla user posted image

Bethany: user posted image  za Montija

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
16.8.2009 23:17:34   
_kathy_
Ojla, jst se učim, ker mam ju3 izpituser posted image .
Drugače pa to noč smo se zujali na vsako uro, jst sem bla zjutr čist blef ...user posted image user posted image user posted image
Popoldan pa je bil sitn, nič mu ne paše, sam če ga maš na rokah je ok. Pa kr nekaj se joče, upam, da ne bo zbolel.user posted image Drugače pa je začel še žličko zavračat, če pa kaj uspeš mu v uste porinit pa ven špukne. Sam na zizi bi bil. Sem zjutraj že mela čisto krvave bradavice.user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
16.8.2009 23:28:08   
pikicai
dober večer čvekice! že dolgo me ni blo na vašem čvekuuser posted image user posted image user posted image joooj kaj vse sem le zamudilauser posted image se bom potrudla pa prebrala mal za nazajuser posted image drugače pa mi skos nekaj na morju pa okrog pa ni blo časa pisat user posted image da se še tu malo ponudim.....a rabi katera električno črpalko? js bi se je rada znebila.....user posted image user posted image user posted image sej jo šenkamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
17.8.2009 7:17:23   
tadeja81
jutro vsem!

ena user posted image za prebujanje.

pikicai kakšno električno črpalko pa imaš?sestra ma rok čez dva meseca in si je pri taprvem tako stiskala z navadno, da je že mela čist žuljaste roke (namreč mali ni hotel vlečt, posledično črpanje).

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
17.8.2009 7:37:05   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: tadeja81

jutro vsem!

ena user posted image za prebujanje.

pikicai kakšno električno črpalko pa imaš?sestra ma rok čez dva meseca in si je pri taprvem tako stiskala z navadno, da je že mela čist žuljaste roke (namreč mali ni hotel vlečt, posledično črpanje).

jutroooo,

tadeja, mogoče pa pri ta drugem ne bo treba črpat, bo lepo vlekel. user posted image user posted image ah, to mora bit naporno si skoz črpat. Občudujem tiste, ki ne dojijo, ker tamali noče vlečt in imajo voljo črpat, da dobi materino mleko. Res!! user posted image user posted image

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
17.8.2009 7:39:20   
Bethany
Monti, ja js sem letos že tretjič začela z montijem, pravijo da v tretje gre rado, user posted image user posted image pa tokrat resno, brez grehov, ker moram do oktobra spravit dol vse odvečne kile. Zaenkrat lepo kaže, imam voljo, sladkarije in ostale pregrehe me ne mikajo preveč, tak da BO!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?