Bethany
|
Hoj hoj, Ja, Elina že trdno spi. Jo je jutranje pohajkovanje po parku, kofetkanje na mestni plaži v družbi Tjaše (ki je postala prava mala čveka, da včasih Elina sploh ne pride več do "besed", hehe!!! ) in malega Anžeta, ki sta ga obe babiki ful fascinirali, pa potem obilen zajtrk, ful zmatralo. Upam da bo spala vsaj uro in pol, da nadoknadi naše potepanje in zamudo s spancem. Zobek: se že vidi, juhuhuu! Sam otipam ga pa še ne. Ampak bo, danes ali jutri!! Tjaša od Lolite: Vse naj naj za 5. mesecev! JA, čas drvi.... Lasje: Pomoje, če bi jih Elini postrigla, bi tudi naslednji bolj močni zrasli. Ja, Alini se ful na fotkah vidi, kok ima močne laske. Tadeja, kak si jo pa ustrigla?? Naša ne zna bit sekunde pri miru, mi je njeno striženje zaenkrat mission imposible. Mogoče čez par mesecev. Pa priznam, da bi pogrešala njene dolge laseke, ki se ob straneh tako luštno kodrajo. Hujšanje in Monti: mi kar lepo gre. Brez pregreh zaenkrat, če odštejem malo krompirja v kumarični juhi zadnjič... Sej je kul, ko lahko jem kolikor hočem, samo izbrat je treba pravo hrano, tak da bi se načeloma tudi lahko basala z dovoljenimi jedmi, ampak mi enostavno ne paše toliko jest. Ful je fajn, ko enkrat začneš, sploh ni težko vztrajat, sploh ko se takoj pozna na boljšem fizičnem in tudi psihčnem počutju. Tehtala se pa še nekaj časa ne bom, da mi ne bo slučajno volje pobral. Bom itak prej ali slej vidla na cotah, pa potem stopim na vago. In vam poročam moje uspehe. Kathy, ti pa res ne rabiš slabe vesti, če imaš apetit. Sej si ja tak suhcena...
|