|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
17.8.2009 8:14:11   
Bethany
Kathy, srečno na izpitu!!! user posted image user posted image

Je možno, da si kej pod stresom in posledično Gal to občuti in noče spat?? In jest?? Možno je, pomoje... Ti otročki čutijo "svega i svašta"... ŠE tisto, kar se sam ne zavedaš, da je narobe oz. drugače kot običajno. No, to tudi piše v uni knjigi, ki sem jo zadnjič predlagala. Da velikokrat otrok čuti, da je nekaj norobe (recimo, kake težave v razmerju med starši, samo kot primer... ali kak stres ali negotovost...) in velikokrat s svojim obnašanjem (tudi da noče spat ali jesti) hoče povedat, da nekaj ne štima. Starši si pa to drugače oz narobe razlagamo... Samo kako pa to ugotoviti, je pa vprašanje, ja...

user posted image user posted image
Js pa sumim, da bomo kmalu še drugi spodnji zobek dobili, ker se ponoči prebuja z jokom zadnje dni. Sicer se potem ali sama potolaži ali jo samo malo pobožam, pa je vredu. Ampak jok pa je. Pa tudi zjutraj se zbudi z jokom, kar sploh ni običajno za Elino. Vedno začne čvekat in se smejat. ... Upam, da zobek hitro ven pogleda!!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
17.8.2009 9:59:09   
katja_p
kathy: starocerkvena? Uf ... vso srečo danes!!!!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
17.8.2009 17:21:42   
blue eye
kathy - user posted image user posted image user posted image  

bethany - upam da bo zobek kmalu zuni

mi se pa že skor plazmo, že dviguje ritko in podstavlja kolena, sam nekak mu še ne uspe se odrinit, drgač se pa suče ko vrtavka ko pase kravice in mu še nalašč nastavljam igračke v krogu da gleda sem in tja in da se suče od ene do druge, se mi je pa začel postavljat že na noge, če ga dam v pokomnčn položaj tako kot da bi kupčka podirala čez ramo in se mi ful opira na moje noge in v trebuh, sem že vsa plava k me tako nabrca.

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
17.8.2009 17:23:08   
blue eye
Včeraj smo mel pa tud en luškan obisk - Dali, Etien in očka so prišli po ribice, je pa mali že pravi osvajalec, se tako lepo nasmeji da si ko v rožicah.

21.01.2009 ob 5:57 uri naju je razveselil sinček Jernej

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
17.8.2009 18:10:14   
Lolita23
Živjo!!

Mi smo doma,malo smo utrujeni, ampaak bo že.

Drugače pa Tjaša je že poskusila korenje, krompir in cvetačo in je ko velika, zdej pa poskušamo že jabolko in ni panikeuser posted image user posted image user posted image Aha pa nogico si devamo v uste in itd.

Grem pa jutri kaj prilepim in še povem

Caw

18.3.2009

(odgovor članu blue eye)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
17.8.2009 21:23:42   
tadeja81
čer!

bethany laseki od Aline se ful gostijo in so ful močni, zato jo bomo še zdle enkrat ostrigli, ker zdej je itak še vseeno, ker marsikdo ne loči spola.na začetku, ko pa se je rodila pa je mela ful tanke.

pikica šikani je tale tvoj Aleks in user posted image za polovičko

katja p kako kaj spanje, in zobki?

kar se črpanja tiče, tud jst sm si na začetku ful črpala in se matrala, da sm si načrpala 30 ali 40 ml.sam sm vseeno vztrajala, ker se splača.

bethany super za montija!!!poročaj uspehe

blue eye pri nas je tudi nekaj podobnega, kar se plazenja tiče, dviguje cel trup, dela sklece, in mal se prestavlja, sam ne naprej ampak nazaj.

lolita user posted image za gh, kar tako naprej.

no pa še moja zgodba od danes. alina je zjutraj v postelji začela čeblat ata ata ata..., je blo ful fajn slišat. kasnej dobimo obisk, pride teta, ki je stara že sedemdeset let. in vzame tamalo v roke, greta malo na špancir, nakar se vrneta, in teta se spotakne in padeta z Alino na ploščicah.jst sm bla cela u šoku, tamalo smo hitr skor celo v mrzle obkladke dal, ampak jo je hvalabogu odnesla le z majhnim flekecom na čelu, sm mislala, da bo buška, vendar ni in nekaj površinskih praskic na nogici. teta pa cela potolčena, ker je ful tamalo stisnala, ku je padala in se je ful poškodovala. lahka bi bla pa še večja štala.
potem pa popoldan gledam, ku se je začela smejati in vidim, da je že zgornja enkica ven pokukala.tak da mamo že tri zobeke, ampak en je res še majceni.

lep večer še naprej, jst pa pod tuš in v mižule

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
17.8.2009 21:47:20   
brkn83
čer.

kako ste kaj? No se že dolgo nisem javila tle. Kr nekako med februarčicami se bolj nahajam. Sej preberem vas še, sam komentiram pa ne.

Nik in ati zdele berete knjigo Pujeve želje in nik je ful navdušen nad njo. Js pa mam mal časa za računalnik.

Sej zdej bo treba nika v postlo sprravit potem pa spat, jutri dopoldan grem k frizerju in bo Nik prvič v varstvu. Bo z babico, tk da ni problema.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
17.8.2009 22:38:27   
_kathy_
Bethany, te občudujem! Jst mam pa kr slabo vest, ker tolk jem. Včeraj sem ves čas jedla, pa sem se potem do 2 h zjutraj učila, pa sem prej šla še od kosila golaž pojest. Dans pa spet ... moja ati in mami danes pranujeta 24 obletnico poroke, tako smo šli po našem kosilu u Picikato jest in sem se spet napokala. Ko smo pa domov prišli sem pa planila na kruh in čokino. Ne vem kaj je to ... mogoče živčki zaradi izpitov??! Lubi je sam reku:"Srček, zdej še ne! Gal je zaenkrat dovolj! Par let, pa bomo spet zibali, samo zdaj NE!"user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar se pa črpalke tiče ... jst sem lubiju naročila naj mi jo kupi, ko sem bila še u P. Pa ker ni vedel, če si bom veliko stiskala, je kar ročno kupil. Ampak, ko sem imela mastitis, sem si stiskala obe zizi na pol ure - dan in noč. Bolele so zize, bolele so roke (resnično sem dobila krvave žulje). Potem pa na vsak obrok par mesecev,pa ko sem šla na fax, sedaj pa redko - če noče jest, pa imam prepolne, si jih iztisnem.

Ta noč je bila spet pestra ... kot sem rekla, spat sem šla ob 2 h, potem pa na vsako uro budilka. Sem ga hotla okol prinesit, pa sem ga k sebi stisnila, pa je mislu, da bo dobil zizo, takrat sem mu pa flaško porinla u usta. Je naredu en požirek, potem pa mi jo z roko odbil ter se začel zverinsko jokat.user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
17.8.2009 22:42:53   
_kathy_
Bethany, lubi je tud zihr, da je vse to, kar se nam zadnjih par dni dogaja zaradi stresa ob izpitih. U četrtek še, potem pa direkt za par dni na morje!

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
18.8.2009 8:02:22   
Lolita23
Jutro!!

Danes pa mi praznujemo 5 mesecov:
user posted image

In še slikicauser posted image

user posted image

18.3.2009

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
18.8.2009 8:12:21   
Pikica_82
Tjaši vse najboljše! user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
18.8.2009 9:41:26   
pikicai
no js jo še vseen ponujam medela swing...sm stiskala 10 mesecev mleko....vmes se mi je pokvarla, tko da je ta zlo malo rabljena ker so mi jo zamenjal.....dokupit je treba samo tisto flašklo pa nastavek .....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
18.8.2009 11:19:16   
katja_p
Tjaša user posted image user posted image user posted image

Spanje pr nas: bolš. Sicer se zbudi 1x do 2x, a lepo zaspi nazaj, ko se naje.

Mi smo že iz jutranje kavice na mestni plaži, moje dete spi, za Elino pa še ne vem. Bo mamica poročala.

brkn: greš kdaj na sprehod z nama zjutraj? Kdaj hodita ven z Nikom?

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
18.8.2009 11:49:44   
Bethany
Hoj hoj,

Ja, Elina že trdno spi. Jo je jutranje pohajkovanje po parku, kofetkanje na mestni plaži v družbi Tjaše (ki je postala prava mala čveka, da včasih Elina sploh ne pride več do "besed", hehe!!! user posted image user posted image ) in malega Anžeta, ki sta ga obe babiki ful fascinirali, pa potem obilen zajtrk, ful zmatralo. Upam da bo spala vsaj uro in pol, da nadoknadi naše potepanje in zamudo s spancem. user posted image user posted image

Zobek: se že vidi, juhuhuu! Sam otipam ga pa še ne. Ampak bo, danes ali jutri!! user posted image user posted image

Tjaša od Lolite: Vse naj naj za 5. mesecev! JA, čas drvi.... user posted image user posted image user posted image

Lasje: Pomoje, če bi jih Elini postrigla, bi tudi naslednji bolj močni zrasli. Ja, Alini se ful na fotkah vidi, kok ima močne laske. user posted image user posted image Tadeja, kak si jo pa ustrigla?? Naša ne zna bit sekunde pri miru, mi je njeno striženje zaenkrat mission imposible. user posted image user posted image Mogoče čez par mesecev. Pa priznam, da bi pogrešala njene dolge laseke, ki se ob straneh tako luštno kodrajo. user posted image user posted image

Hujšanje in Monti: mi kar lepo gre. Brez pregreh zaenkrat, če odštejem malo krompirja v kumarični juhi zadnjič... Sej je kul, ko lahko jem kolikor hočem, samo izbrat je treba pravo hrano, tak da bi se načeloma tudi lahko basala z dovoljenimi jedmi, ampak mi enostavno ne paše toliko jest. Ful je fajn, ko enkrat začneš, sploh ni težko vztrajat, sploh ko se takoj pozna na boljšem fizičnem in tudi psihčnem počutju. Tehtala se pa še nekaj časa ne bom, da mi ne bo slučajno volje pobral. Bom itak prej ali slej vidla na cotah, pa potem stopim na vago. user posted image user posted image In vam poročam moje uspehe. user posted image

Kathy, ti pa res ne rabiš slabe vesti, če imaš apetit. Sej si ja tak suhcena...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
18.8.2009 13:39:02   
brkn83
Pozdravljene.

No danes sem s pa privoščila mal časa zase in sem šla v miru k frizerju, nik pa je bil pri babici. Nič kej se mi zdej več ne da, tk da bom kr mal lenarila.

tjaša vse najboljše.

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Tjaša user posted image user posted image user posted image

Spanje pr nas: bolš. Sicer se zbudi 1x do 2x, a lepo zaspi nazaj, ko se naje.

Mi smo že iz jutranje kavice na mestni plaži, moje dete spi, za Elino pa še ne vem. Bo mamica poročala.

brkn: greš kdaj na sprehod z nama zjutraj? Kdaj hodita ven z Nikom?

ja nik se zbudi ob osmih, potem pa se najeva in mava čas, razen jutri dopoldan, ker moram iti v mozirje k odvetnici. Drugače pa sva nekje okrog devetih pripravljena na odhod od doma.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
18.8.2009 13:41:02   
brkn83
joj sem pozabila povedati,, da smo danes dobili 2 zobek, no ravno 6,5 mesecev je tud danes star in že ima zdej 2 zobeka.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
18.8.2009 13:58:15   
suzy124
Pozdravljene

Tjaša vse naj naj za pet mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva z Majem pa sma bila čez vikend na morju in je bilo super, Maj je full užival v vodi in ko se je igral z kamenčki.

Danes smo dobili četrti zobek, zgornjo enkico, mislim pa da bodo še trije v parih dneh, ker ima čisto napete in svetle dlesni.user posted image user posted image

V soboto pa odhajamo na pravi dopust, verjetno prvo malo v Logarsko potem pa še verjetno na morje, je pa vse odvisno kako bo kaj z vremenom.

Zdaj pa grem mal slike urejat in zlagat v album dokler še Maj spi.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
18.8.2009 20:53:46   
Lolita23
Hvala za čestitke. Kaj gre čas hitro a ne??

Vidim, da se vsem nekaj dogaja.user posted image

Bethany vi pa imate profesionalne slike iz dopustauser posted image user posted image Čestitke fotografu za lepe slike

18.3.2009

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
18.8.2009 21:18:28   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: tadeja81

...

no pa še moja zgodba od danes. alina je zjutraj v postelji začela čeblat ata ata ata..., je blo ful fajn slišat. kasnej dobimo obisk, pride teta, ki je stara že sedemdeset let. in vzame tamalo v roke, greta malo na špancir, nakar se vrneta, in teta se spotakne in padeta z Alino na ploščicah.jst sm bla cela u šoku, tamalo smo hitr skor celo v mrzle obkladke dal, ampak jo je hvalabogu odnesla le z majhnim flekecom na čelu, sm mislala, da bo buška, vendar ni in nekaj površinskih praskic na nogici. teta pa cela potolčena, ker je ful tamalo stisnala, ku je padala in se je ful poškodovala. lahka bi bla pa še večja štala.
potem pa popoldan gledam, ku se je začela smejati in vidim, da je že zgornja enkica ven pokukala.tak da mamo že tri zobeke, ampak en je res še majceni.

...

Aaaaaa! me je kr zmrazilo ko sem tole s padanjem prebrala!! To bi js tud bla v šoku! Grozno!! Sam da je vse OK!!! user posted image user posted image user posted image

Super za tretji zobek!! Zadnje dni pa grejo našim dojenčkom zobeki kot po tekočem traku. Zdaj je Tjaša na vrsti, da KONČNO en pogleda ven, ko ga že tak dolgo čakamo. user posted image user posted image

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
18.8.2009 21:27:03   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

...
Bethany vi pa imate profesionalne slike iz dopustauser posted image user posted image Čestitke fotografu za lepe slike

user posted image user posted image user posted image HVALA! Bom posredovala pohvale naprej, mal pa tud za sebe obdržala, ker ene par je tudi mojih, hehe!! user posted image user posted image Drugače pa ima moj možek fuul smisel za fotografijo, js pa tak-tak, no, kulker poberem napotkov od njega... Tulk pazim, da nobenemu na fotki kaj iz glave ne štrli (recimo kak steber ali drevo v ozadju), pa poskušam ujet zlati rez, pa ostrino... kaj bolj zapletenega pa s kompaktom niti ne gre. Ostalo z veseljem prepustim možeku in ornk fotiču. user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
18.8.2009 21:45:31   
katja_p
Moja sestrična pride v CE študirat z oktobrom in rabi stanovanje s še eno kolegico. Če katera daje sobo ali stanovanje v hiši oz. bloku v najem, ali pozna koga, ki to daje, naj mi pošlje zs.
Hvala!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
19.8.2009 2:00:08   
_kathy_
Grem spat, ta s.c.s. je kr neki, še vedno nič ne znam!user posted image user posted image
Upam na čimbolj mirno noč!
nočko

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
19.8.2009 8:52:39   
katja_p
Čuki so zakon! Naša je čist navdušena user posted image  plešema in pojema ... lalala ...
sm kr cd nardila user posted image

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
19.8.2009 10:48:51   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Čuki so zakon! Naša je čist navdušena user posted image  plešema in pojema ... lalala ...
sm kr cd nardila user posted image

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
20.8.2009 1:51:03   
_kathy_
Helou! Danes mam izpit, držte pesti!

No, zdej grem pa res spat, pa prej še povem, da je danes Gal dobil prijateljico. Kolega sta ob 9:18 povila 2900 g težko in 50 cm veliko deklico Saro. Veselje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......