|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
11.6.2009 8:54:57   
Bethany
Uf, danes pa je Elina postala ful hitro tečna in zaspana. Mi je že ob pol devetih začela tečnarit in ji nič ne paše, kakorkoli jo postavim. Zdaj je v postelji in neki protestira... si še očitno ni nabrala dosti spanja od včerajšnjega izleta.

Je bila sicer cel dan ful dobre volje, spala je pa ful malo. Že noč ni bila običajna, ker smo prišli dol malo pred pol deseto zv. pa preden se zrihtaš, je bila enajst, ko smo šli spat, ampak se ji še ni dalo zaspat. Ko sma jo odložila v njen prostorček, je začela tako kričat, kot da jo kdo iz kože deva... Sem jo hitro ven vzela, da ne bi celga hotela zbudila... pol se je pa ene dobre pol ure pri nama v postelji premetavala, čvekala, telovadila ipd. Ko je končno se toliko utrudila, da se je strinjala z odložitvijo v njen spalni kotiček in brez ugovarjanja zaspala.

Smo spali do petih, ko se je na obzorju že kazal sonček. Pol sma pa malo zizale in dremale do nekje pol osmih. Čez dan pa samo še eno uro na sprehodu, pa potem na poti domov od pol šestih do pol osmih... Premalo!

Aha, zdaj je pa tiho... in nič se ne premika. user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
11.6.2009 8:55:53   
Bethany
Oooooo, 100-ta stran!! user posted image user posted image user posted image

pridne smo, pridne... glede na majhno število rednih čvekic, hehe! user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
11.6.2009 9:10:56   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

pridne smo, pridne... glede na majhno število rednih čvekic, hehe! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za 100-tko!!!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
11.6.2009 9:11:53   
Dali*
Dobro jutro!

Bethany in Katja - kdaj bosta kaj v mestu? Se že dolgo nismo sprehodile za Savinjo...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
11.6.2009 9:13:32   
Dali*
Mi smo se zbudili pred pol urce in E se igra v igralnici, jaz sem vas pa prebrala. Sedaj si grem narediti belo kavo in zraven bom papcala piškotke.

Z E bova šla ven okrog 11. ure, ker pride ati domov na malico...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
11.6.2009 9:23:30   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Dobro jutro!

Bethany in Katja - kdaj bosta kaj v mestu? Se že dolgo nismo sprehodile za Savinjo...

js grem, ko se Elina zbudi in naje, verjetno nekje med 11. in 12. uro. Ampak ne vem kako bo kaj s sprehajanjem, ker se moram oglasit na davkarijo, ker gre sodelavka v penzijo in je naredla zaključno fešto. Sicer ne mislim bit dolgo, odvisno od Elininega razpoloženja. Bom pa mogoče parkirala pri bazenu in se sprehodila do mesta ob Savinji, pa te pokličem, Dali, če boš tisti čas kje v bližini. Ali pa potem za nazaj do avta...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
11.6.2009 9:36:22   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Čer... sem nova - tastara tu user posted image če se me še kera spomne... čist sm zanemarla tele celjanke... šment, ma sem se tok spravlala pisat pa kr ni potegnal, no dans sm pa rekla evo zele pa konc res je treba mal napisat .. user posted image

ma sej bi večkrat kej napisala, sam ste ubistvu res same celjanke tle, ane? se vse poznate med sabo in pol sploh nimam kej za napisat k itak nobene ne poznam... ful je pa fajn da se dobivate pa hodite na sprehode, ko bojouser posted image še velčji se boj lahko v parku skupaj igrali, kar je sploh zelo dobro... jaz sem mal predaleč za sprehode... sma pa dans bla mal v šopingu v Cityju pol sma šla še v Tuša... je Taj dobu slinčke pa zookenčke... no pa jst sm si tut mogla kej kupit, ker od prej mi je bolj mal cot prav... sej zdej "hujšam" .. hodim zvečer mal laufat pa na sprehod... upam da bo šlo še kej dol kr se je kr ustavilo vse skupaj... a ve še mate ono dieto? ne spomnem se zdele kok se reče... eno ime je no... ma ni važn....

uglavnem mal se javljam, da še živim... mali je bil včeri star 3 mesece.. ka čas beži ej, res ne morem verjet....  ceplena pa še nisma bla.. bi mogla bit prejšni teden pa smo šli na morje... zdej me pa še niso nič klical...

ej lepo lahk nč vam želim... se mi je začel dremat, grem spat * nočko*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
11.6.2009 9:37:45   
Lolita23

Posvetovalnica: krvi še ne jemljejo (potem, pri naslednji, ko je je že nekaj časa na gh), samo vodo v tisto vrečkico, pa zdravnica spet mal bolj pregleda...

Vreme: Kje pa vidiš dež, Katja??

Js grem danes kar z avtom do mesta. Je prevroče za tako dolgo pot. Zdej po novem se vozima s taščino mazdico, ki ima klimo, seveda, ko je na voljo. Mojga punteka pa pride danes en celo pogledat... mogoče se ga pa počasi rešim... držte pesti!

Katja, super, da ni nič hudega pri Tjaši user posted image user posted image user posted image .... sem js tud mislila, da ti hormoni nagajajo samo v prvih tednih in mesecih. Ej, kam si pa pol šla to? Je kaka dežurna otroška zdravnica?? In kje?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
11.6.2009 9:38:33   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

user posted image user posted image user posted image za 100-tko!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
11.6.2009 9:41:37   
Lolita23
Živjo!!!

Sam nahiter, da greva še malo ven pred najhujšo vročino.

Ma mi se pripravljamo na krst, pa telovadimo beri hodimo na dolge sprehode, mal sem ga biksala z hrano, pa sem dobila 0,5kg gor, zdej jo je treba pa dol spravit.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
11.6.2009 9:41:40   
Bethany
No, pa da še na kratko opišem naš izletek na obalo.

Tašča in tast sta ta teden dol, v Salineri v Strunjanu in smo imeli v planu, da gremo v sredo zjutraj dol, mal na obisk, mal plavat in na kak sprehod. Potem pa se moj dragi v torek po službi, ob šestih, spomni, kako bi bilo fletno se jutri že zbuditi dol, na morju in kr pokliče ata, da rezervira eno sobo za nas. No, pa smo se na hitro spakirali, Elino najedli (brokoli z grahom ni šel ravno lahko v ritko...) in ob pol osmih že štartali iz Celja. Fajn je bilo, ko je bila cesta dokaj prazna, se je dalo lepo gladko peljati, ni bilo veliko tovornjakov in samo ENO delo na cesti, celo pot! Je bil hec, ravno rečem, tam nekje že mimo Loma smo bili:"ja, kaj pa je zdaj to? nobenega dela na cesti??" (na najini zadnji poti na morje jih je bilo najmanj šest!)... no, in čez sekundo znak za delo na cesti, heh! user posted image user posted image

V Strunjan smo prispeli petnajst čez devet, v eni uri in 45 min! Kar vredu, ne? Pa ni bilo divjanja, tam okoli 130-140 km/h. Elina je malo oddremala v avtu, da je bila potem ful dobro razpoložena in je kr vriskala, ko je z babico na balkonu gledala morje in lučke ob obali. user posted image user posted image

Smo imeli še večerjo, kar na balkonu sobe, midva pršut in sir, Elina pa riževo kašico za lahko noč. Potem pa rihtanje v pižamo, pripravljanje Elininega kotička za spanje, ker smo bili prepozni, da bi pripravili posteljico, med nama pa tudi ni mogla spati, ker sta bili ločeni postelji, postavljeni skupaj, vmes pa luknja. Pa smo ji zrihtali na tleh, na dveh penah za na plažo, dekici, okrog in okrog pouštri in tista pregrinjala iz postelje, vse skupaj zavito v jogi rjuho, pa njeno spalno vrečo sem imela zraven pa seveda njeno ninico za spanje.

No, kako smo spali, sem tak že napisala... Zjutraj pa na zajtrk, smo jo kar v vozeku postavili ob mizo, jedle pa sma malo skute in hipp-ove bananine in breskove kašice. Je bila ful pridna, je jedla, se okrog razgledovala, enga malo večjega fantka pri sosednji mizi pecala, da mu je bilo kr nerodno user posted image user posted image user posted image

Potem pa smo se zapeljali do Portoroža, se tam sprehodili od Lucije do Bernardina in nazaj, je bil lušten sprehod, Elino sem obrnila v vozičku, da je gledala naprej in čist v sedeč položaj, se ji je ful dopadlo. Je kr pozabila zaspat. hehe!!

Nato pa nazaj v Strunjan in kooopaaat v hotelski bazen. Kak je bilo luštno! Tak je uživala v vodi. Moj je še lahk končno izkoristil "plavalno vrečko" za fotoaparat in jo je slikal v vodi in pod vodo. Ful fajn izgledajo fotke. Bom dala kako gor.

Elina je bila že kar precej zmatrana, pa še voda je naredila svoje, ampak je še lepo zdržala, da smo šli na kosilo in ga v miru pojedli, celo nekaj Fruteka (korenček, cvetača in krompir) je pojedla, potem pa v avtu, takoj ko smo zpeljali zaspala čisto do doma.

Izletek je res super uspel!! user posted image user posted image Mojmu je ful pasal, da se je mal odklopil od gužve na šihtu, men pa tudi, da mi je malo popestrilo sicer tako podobne dni. user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
11.6.2009 9:42:36   
Bethany
ujej! pa ni glih kratko... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
11.6.2009 14:53:40   
katja_p

Vreme: Kje pa vidiš dež, Katja??

Na severu. Pa napovedane so plohe in toča za dans zvečer.

Katja, super, da ni nič hudega pri Tjaši user posted image user posted image user posted image .... sem js tud mislila, da ti hormoni nagajajo samo v prvih tednih in mesecih. Ej, kam si pa pol šla to? Je kaka dežurna otroška zdravnica?? In kje?

Šla sm vprašat tja na info, tk kot si mi it rekla in so me poslali kr tja, ko je ambulanta za bolne otroke - isti vhod kot za posvetovalnico, sam levo. Pa je bla dežurna dr. Zupančeva. Men je ta ful fajna, škoda, da bo šla v razvojno.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
11.6.2009 15:05:03   
katja_p
Brzinsko poročilo:

veliki smo 64cm
težki 7020g

naslendjo posvetovalnico imamo oktobra, v začetku septembra pa gremo prerezat jeziček. je bila pohvaljena, da zelo lepo sedi, vse teste je opravila, polulala se je v vrečko med potjo do zdravnika (sm ji zjutraj doma amontirala vrečkico).

Doma imam celo zbirko otroških pesmic: ene 10 CD-jev user posted image

Zdaj grem pa jest, lakota ...

Pa odločla sm se, da grem kupit prenosno posteljico v Pikapoko, brez jogija. Motiv žirafe.

Kdaj gremo drug tedn se kopat?

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
11.6.2009 16:10:00   
NoBady
bethany -- ma ste res uživali, lepo... user posted image

Taj je pa dans en sitko... nimam druzga razloga kokr zobi....  a vaši že majo kej zobekov? Taju rasteta dva spodaj, se vidi pa če s prstom podrgnem ko mu mažem z on kremo se čutijo take š****.. bel se še ne vidi, sej mislim da too kar traja da ven pogledajo, ane? kolk časa probližno pa?

katja_p -- bom z veseljam povedala kdaj boma mela kej časa in se lahko dobimo na kavici ja, jutri sicer grema, samo se dobim z dvema sošolkoma iz srednje, ne bom mela časa... kdaj drugič pa sigurno...  user posted image in pa user posted image za tjašo lepo napreduje...

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
11.6.2009 16:36:23   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Brzinsko poročilo:

veliki smo 64cm
težki 7020g

naslendjo posvetovalnico imamo oktobra, v začetku septembra pa gremo prerezat jeziček. je bila pohvaljena, da zelo lepo sedi, vse teste je opravila, polulala se je v vrečko med potjo do zdravnika (sm ji zjutraj doma amontirala vrečkico).

Doma imam celo zbirko otroških pesmic: ene 10 CD-jev user posted image

Zdaj grem pa jest, lakota ...

Pa odločla sm se, da grem kupit prenosno posteljico v Pikapoko, brez jogija. Motiv žirafe.

Kdaj gremo drug tedn se kopat?

bravo!! za dobro opravljeno pos.! user posted image user posted image

sam zmerili in stehtali so ti jo pa malo... ane?? no, sedem kil je čist ok kilaža, sam glede na Elino in Gajo, bi rekla da ima kako deko več. Martka mi je pisala, da ima Gaja 7800 g. user posted image user posted image user posted image pa sta podobne postave - Tjaša in Gaja, Elina pa suhica, pa da ima samo 400 g manj od Tjaše?? hm, ne vem ... sicer pa ni važno!! sam da so zdravi, naši otročki!! user posted image user posted image

Kopanje: moramo en dan dorečt, pa kr iti!! user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
11.6.2009 16:38:45   
Bethany
Nobady, mi smo brez zobkov, tak da še nimam izkušenj glede tega...

Kar se pa srečanja tiče,pa res, ti kar javi kdaj boš kje v Ce in se komot zmenimo za kako kavico. user posted image user posted image od kod pa si?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
11.6.2009 17:18:25   
martka
hoj, ja posvetovalnica...

teža 7800g
dolžina 67,5cm

ja, katja, da nisi narobe napisala 7020 = 7200,  no,  saj bi se meni tudi 7200g zdelo malo glede na Tjašino postavo.
sem mislila da je vsaj toliko težka kot gaja. saj sta nekak enaki. meni se je celo zdelo, da je tvoja večja. no, težka pa tu nekje.

jaz sem stala zraven, ko jo je tehtala in sem videla in skupaj z njo odštevala tiste grame za body.....

nima veze, sam da smo vsi zdravi.

čao, gaja gre spat, pa rabi zizo!

grem z njo. user posted image

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
11.6.2009 18:10:44   
katja_p
Tjašina teža: 7020g, nism se zmotla, sm zraven stala. Na vagi je pisalo 7060, pa je pol v knjižico napisala 7020g. Ja, ne vem ... Edin tale dolžina mi je sumljiva. Mislim, da ima kak cm več.

Nam popoldanska zelenjava NE GRE SPLOH ... Dali je priča. Špuka, se kremži, se davi ... ne in ne. Sm dans nardila riž in brokoli, mal solila, pa pol dala še svoj mlek notr, nič ... Sm dala v skrinjo, ju3 spet probam. Nimam druge, kot da jo bom vsak dan mal silila s to zelenjavo. Ma ktera kak predlog?

Madona, se je ulilo!!!!!!!

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
11.6.2009 18:30:23   
katja_p
14.6. bo na spletni strani BC znižana prenosna postlca, medvedek Pu - sm zdle vidla v reklami. Bom še počakala na to.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
11.6.2009 18:36:16   
katja_p
Sm si že premislila ... je še vseen predraga:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189543

Bom šla kr v Pikapoko po žirafico.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
11.6.2009 20:23:10   
Bethany

Sm si že premislila ... je še vseen predraga:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189543

Bom šla kr v Pikapoko po žirafico.

Mene tud mika un metuljček iz Pikapolonice. Sam mal me bega tisto ležišče... je ali ni? Je treba kaj dokupit ali ne? ... user posted image user posted image

Sma pa danes kupila šotor za na plažo in to takega, ki se kr sam postavi, sam narazen ga daš, pa stoji. Pol se pa samo pritrdi na zemljo s klini. Pa ful je velik, komot za vse nas tri. Edino kar je, da je kr velik zavitek, ko je zložen. Ampak, sej dobima čez slaba dva meseca velik novi avto, hehe. Da nama na velikost ni treba več toliko gledat kot pri Miniju. Čeprav! Včeraj na morju sma spravila not cel vozek in to v "kuferam", ki nima niti 100 l prostornine!! user posted image user posted image , na zadnje zice pa še eno veliko potovalko, eno malo za Elino pa še en kup malih drobnarij... sicer so bile skor vse luknje zafilane, pa ni šans da bi še kakega štoparja naložila user posted image user posted image user posted image Tak, da niti ni tak mali avto, kot zgleda. Ima vse, kar imajo veliki... tudi ceno. user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
11.6.2009 21:22:56   
Bethany
sem rekla, da bom še slikce s kopanja dala gor. Evo, ena nad vodo:

user posted image

pa ena pod vodo:

user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
11.6.2009 21:32:24   
Bethany

...
Nam popoldanska zelenjava NE GRE SPLOH ... Dali je priča. Špuka, se kremži, se davi ... ne in ne. Sm dans nardila riž in brokoli, mal solila, pa pol dala še svoj mlek notr, nič ... Sm dala v skrinjo, ju3 spet probam. Nimam druge, kot da jo bom vsak dan mal silila s to zelenjavo. Ma ktera kak predlog?

...

hm, ja! nam tud ne... user posted image user posted image Par žličk še spravimo dol, pol pa davljenje, kremženje, kašljanje... ko je že ful lakota se zraven še dere ko jesihar, jest pa ne! Ko pa pol pride na zizo, pa tak hlasta in cmoka, kot da smo jo stradali cel teden, ampak brokolija pa neeeee.... user posted image user posted image pa je prav okusna ta čist navadno kuhana zelenjava, z čisto malo soli in konček putra dam zraven.... medtem ko sadje!! Tak cmoka zraven in se oblizuje, pa kr govori med eno in drugo žličko kašice: mmnjam, mmmnjammm, mmmnjaaaammmm..... user posted image user posted image

Js nimam ideje kok jih prepričat, da bi zelenjavo bolj radi jedli. Upam, da potem, ko bo kak mesek zram, da bo boljš. user posted image Js bi pa počas že lahk dodala kej belega mesa, ane? Sam ne vem al ga nej skuham (kuhano meso - bljak!) al je lahk popeceno na malo olja, pa pol zmiksano??

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
11.6.2009 22:13:29   
katja_p
Bethany: si me potolažla ... sm se zbala, da sam naši ne gre dol ... Meso naj bi blo kuhano, kolkr js vem ... iščanček za začetek.
In pr nas isto: je na zizi, kot da ni jedla cel tedn. Tk lepo, ko zdaj je mleko, prej ni nikol. Hmmm ... mogoč je pa lepo nagruntala, da ji hočemo neki drugega dat namest mleka in bo štrajkala ... user posted image  Ker sadje je pa OK. Imam za ju3 breskve in banano. A si ti breskce prej mal pokuhala?

Ej, ful dobre slikce!!!!user posted image

Mi imamo pa še drugo foro: pr atiju noče zvečer kašice jest in se dere ko zverina. Pa se matrata eno uro - dokler js ne pridem domov ... user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Pojav bolezni pri obisku vrtca
endrina

Kaj menite, da je najpogostejši vzrok, da so otroci prvo leto, ko obiskujejo vrtec tako zelo veliko bolani?

stres,ki ga ob tej spremembi doživlja otrok (26%)

premalo preventivnih (higienskih) ukrepov s strani vzgojiteljic (6%)

ker drugi starši vozijo bolane otroke v vrtec (58%)

ne vem (11%)

Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!