|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bi hotele/hoteli vedeti?
1.3.2009 10:30:08   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Mesečnica

Zadnje čase se na DIPO veliko piše o varanju, pa se mi je porodilo vprašanje: Če bi vas partner/partnerka prevaral/a, bi to hotele/hoteli vedeti? Recimo, da bi šlo za enkratni dogodek, za "one-night stand" oz. nekaj podobnega, kar se ne bi ponovilo, in da bi bilo partnerju/partnerki za to žal.

Pa, daj lepo te prosim, ko bi pa plazil po drugi ženski, mu pa ne bi bilo žal???? Potem pa?
Ja, jaz bi hotla zvedet, iz enega razloga. Da bi ga lahko v rit sunila! user posted image

Ker, če pa česa ne prenesem, je pa to, da se nekdo z menoj igra na tako podel način! user posted image
In še ... res ne bi rada staknila kake bolezni zarad njegovih "one night zadev" user posted image user posted image user posted image

Se pa vseeno tolk cenim, da ga zarad tega ne bi več hotla poznati! Aja, pa otroci gor al dol. Tole ni vzor za otroke.
Meni se je to od nekdaj gravžalo in se mi vedno bo. In ni izgovora za to!

Nisem svetnica, še zdaleč ne, ampak PREVARE pa ne podpiram in je ne bi mogla oprostit, še manj pa živeti z njo.

Ni šanse. To pove vse o človeku koliko te ceni! moje mnenje.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 51
1.3.2009 10:33:07   
ronja
Ja, bi, oba, sva se to že pogovarjala in se zmenila, da si bova v tem primeru pač povedala. Bila bi žalostna, vendar zame to ne bi bil ravno konec sveta, če bi mu bilo žal in bi bil res 1xni dogodek. 

Neposredna povezava do sporočila: 52
1.3.2009 10:33:09   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Seveda je zavestno dejanje saj nisem rekla da ni-ampak v zakonu ko si poročen zelo dolgo se lahko zgodi, da pride do zasitja partnerjev v seksu in potem potrebuješ nekaj novega.

Zakaj se pa potem sploh poročiti? če takoj veš, da se naveličaš? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 1.3.2009 10:35:35 >

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 53
1.3.2009 10:35:25   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ja, bi, oba, sva se to že pogovarjala in se zmenila, da si bova v tem primeru pač povedala. Bila bi žalostna, vendar zame to ne bi bil ravno konec sveta, če bi mu bilo žal in bi bil res 1xni dogodek

1x-ni, za vse ostale pa niti vedela ne bi user posted image .
Oprosti, ne vem zakaj je za mene to naivno razmišljanje.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 54
1.3.2009 10:37:37   
Anonimen
mene če bi partner prevaru bi ga v rit brcnilauser posted image ker se mi zdi da če te je zaprosu oz oženu potem to pomeni da želi biti samo s tabo ne pa še s kero drugouser posted image uglavnem jaz bi ga pred vrata postavlauser posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
1.3.2009 10:39:48   
ronja
1x-ni, za vse ostale pa niti vedela ne bi user posted image .
Oprosti, ne vem zakaj je za mene to naivno razmišljanje.

Nikoli nisem rekla, da nisem naivnauser posted image . Mam pa srečo, da je tudi lubi naiven, tak da gliha skup štriha, pa se dauser posted image . Po moje bi vedela, saj večina nekaj čuti...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 56
1.3.2009 12:13:57   
ksenija12
Ne, ne bi hotela. Čeprav bi najbrž začutila tako ali drugače..

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 57
1.3.2009 13:03:00   
tweed
Da, jaz bi že hotel vedeti, žena pa tudi, saj sva si glede tega zelo podobna... Reakcija bi bila pa čisto odvisna, sigurno bi oprostil, pozabil pa nikoli...

Sicer pa, če človeka dovolj zaposliš, tudi nima časa za takšne zadeve user posted image ...

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

Neposredna povezava do sporočila: 58
2.3.2009 11:23:58   
komarka
Definitvno bi hotla vedent!!! kako na prej pa si ne upam govort...

Raje mam rapadlo zvezo kot ap perfekten zakon za ceno varanjauser posted image

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 59
2.3.2009 15:36:14   
ZARA
Ja, seveda bi hotela vedet. Kako naj ga drugače steram od doma, če ne vem?

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   [Brisano sporočilo]
2.3.2009 15:40:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
   [Brisano sporočilo]
2.3.2009 15:44:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
3.3.2009 6:55:01   
MLADAMAMICA
IZVIRNO SPOROČILO: muška
enkrat, dvakrat, trikrat, .... letel bi čez prag ziher! Breez debate in to zelo dobro ve! Če pa kaj ne prenašam je pa to prevara in laganje v fris. In prevara je zame leganje v fris.
In ja, hotela bi vedet in do smrti bi zamerila tistemu, ki bi vedel in mi tajil. Ker tisto niče, ki bi mi to tajilo si ne zasluži ime znanec, kaj šele prijatelj, oz. kdor koli že

Se strinjam - popolnoma

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 63
3.3.2009 9:13:13   
Poka
Meni se zdi, da če v vezi nekoga prevaraš, imaš en problem, ki v bistvu ni trenuten, ampak se vleče že od prej. Tako, da je treba stvari sproti račiščevat, da do tega ne pride. Če pa stvari nisi sposoben sproti razčiščevat, potem nisi sposoben za vezo. Je pa res, da ima vsak šibke trenutke in da če je to eno obdobje, s katerim opraviš, pa se to ne ponovi več, si očitno zmagal...

Pri naju je tako, da sem jaz bolj tista, ki hoče sproti reševat probleme. urejeni odbnosi i veliko pomenijo. Mojemu pa več pomeni delo in na splošno ni človek, ki bi se navezal, tako pravi, kaže pa sicer drugače. Bom rekla, da se zaveda, da ima problem s soočanjem s čustvi. In ko je pod pritiskom, ga take stvari samo obremenjujejo in jih da na stran. Še sreča pa, je vseeno pripravljen sodelovat, če dam jaz pobudo za pogovor in moram rečt, da vedno obrodi pozitivne rezultate in se potem ful trudi. Gre se za to, da ko so taki trenutki pritiskov (npr. pomanjkanje denarja, problemi v službi...), se me začne izogibat, ampak samo v spolnosti, drugače je  pa še vedno nežen. In sem sprva, ko se je začelo dogajat, poleg tega da dela z bivšo, pomislila na to, priznam. Ampak po pogovoru mi je razkril svoje občutke, kar je velik uspeh in stvari so se začele izboljševat. Hočem rečt, da če nebi tega razistila, se bi ga mogoče začela izogibat tudi jaz, pravzaprav sem mu celo rekla, da tako ne bo šlo naprej in da če je tako, bova šla vsak svojo pot, no in če bi ostala skupaj, pa nebi bila deležna ljubezni eden od drugega, pol se lahko zgodi, da iščeš to potrditev drugje in takrat pride do varanja.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 64
3.3.2009 11:47:02   
srki
Ja, bi hotela vedeti. Nisem jaz tip človeka "česar ne veš, ne boli".

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 65
3.3.2009 11:51:20   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

IZVIRNO SPOROČILO: rija

Ne. Naj se sam žere.

Tako jauser posted image

Pa misliš, da bi se žrl? Po mojem ne, ker če bi se, bi se moral že prej, preden bi to storil. Drugače pa, posle ****nja nema kajanjauser posted image

Pa tudi če bi vedela, saj ni rečeno, da bi ga zaradi tega pustila, ampak, vedeti bi pa vseeno hotela, če že drugega ne, bi mu kdaj pa kdaj to naprej vrgla, če mu ne bi bilo kaj pravuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
6.3.2009 13:00:04   
Taj
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Kako se ti prevara lahko zgodi? A se spotakneš in padeš na drugega moškega? 
Meni je prevara zavestno dejanje.   

Se podpišem.Pod vse, kar je napisala Naja31.

Se ne zgodi po naključju, temveč, ker zadeve ne funkcionirajo (četudi se tega niti ne zavedaš). Če vse štima, pa zlepa ne.

Če hočeš biti srečen, bodi!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 67
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?