Poka
|
Meni se zdi, da če v vezi nekoga prevaraš, imaš en problem, ki v bistvu ni trenuten, ampak se vleče že od prej. Tako, da je treba stvari sproti račiščevat, da do tega ne pride. Če pa stvari nisi sposoben sproti razčiščevat, potem nisi sposoben za vezo. Je pa res, da ima vsak šibke trenutke in da če je to eno obdobje, s katerim opraviš, pa se to ne ponovi več, si očitno zmagal... Pri naju je tako, da sem jaz bolj tista, ki hoče sproti reševat probleme. urejeni odbnosi i veliko pomenijo. Mojemu pa več pomeni delo in na splošno ni človek, ki bi se navezal, tako pravi, kaže pa sicer drugače. Bom rekla, da se zaveda, da ima problem s soočanjem s čustvi. In ko je pod pritiskom, ga take stvari samo obremenjujejo in jih da na stran. Še sreča pa, je vseeno pripravljen sodelovat, če dam jaz pobudo za pogovor in moram rečt, da vedno obrodi pozitivne rezultate in se potem ful trudi. Gre se za to, da ko so taki trenutki pritiskov (npr. pomanjkanje denarja, problemi v službi...), se me začne izogibat, ampak samo v spolnosti, drugače je pa še vedno nežen. In sem sprva, ko se je začelo dogajat, poleg tega da dela z bivšo, pomislila na to, priznam. Ampak po pogovoru mi je razkril svoje občutke, kar je velik uspeh in stvari so se začele izboljševat. Hočem rečt, da če nebi tega razistila, se bi ga mogoče začela izogibat tudi jaz, pravzaprav sem mu celo rekla, da tako ne bo šlo naprej in da če je tako, bova šla vsak svojo pot, no in če bi ostala skupaj, pa nebi bila deležna ljubezni eden od drugega, pol se lahko zgodi, da iščeš to potrditev drugje in takrat pride do varanja.
|