|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bi hotele/hoteli vedeti?
27.2.2009 20:53:44   
Mesečnica
Zadnje čase se na DIPO veliko piše o varanju, pa se mi je porodilo vprašanje: Če bi vas partner/partnerka prevaral/a, bi to hotele/hoteli vedeti? Recimo, da bi šlo za enkratni dogodek, za "one-night stand" oz. nekaj podobnega, kar se ne bi ponovilo, in da bi bilo partnerju/partnerki za to žal. Raje vidite, da tega nikoli ne bi izvedeli, ali pa bi hoteli vedeti, ne glede na to, kaj bi to pomenilo za vašo zvezo? To vprašanje mi je spodbudila tema, v kateri je ena RR-ovka spraševala, kaj naj stori, ker je prevarala moža, pa so ji eni svetovali, naj o prevari pove možu, drugi pa so zagovarjali mnenje, da naj bo raje tiho in upa, da mož tega ne bo izvedel.

No, jaz sem šla vprašat moža, kaj si on misli o tej zadevi. Sva imela zelo zanimiv večer, ko sva to temo predebatirala po dolgem in počez user posted image user posted image user posted image . Jaz pravim, da bi hotela vedeti, on je bil sicer nekoliko neodločen in je nihal med obema možnostima, a je na koncu tudi dejal, da bi hotel vedeti. Ne glede na to, kako bi se ob takem dogodku počutila, bi torej oba hotela vedeti in to dejansko slišati od partnerja, ne pa od nekoga drugega (npr. da slučajno izveš od neke tretje osebe). Sicer ne veva, kako bi se ob tem počutila, kakšna bi bila moja/njegova reakcija (tega itak ne moreš vedeti, dokler se v taki situaciji dejansko ne znajdeš), a sva dogovorjena, da si, če bi do prevare prišlo, to poveva. Pa da ne bo kdo narobe razumel, nobeden od naju nima namena drugega prevarati user posted image user posted image user posted image , a človek res nikoli ne ve, kaj se mu lahko zgodi, a ne user posted image

Kaj pa ve/vi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bi hotele/hoteli vedeti?
27.2.2009 20:55:17   
Naja31
JA, definitivno.

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2009 20:56:11   
Anonimen
Če bi bil sam enkratn "spotik", nočem vedet. K če bi vedla bi šla. K jst nism zmožna požret določenih stvari. Tk da ..... boljš da ne vemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2009 20:56:28   
Butterfly_
Ja,zelela bi vedeti.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2009 20:56:56   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Mesečnica
Če bi vas partner/partnerka prevaral/a, bi to hotele/hoteli vedeti?

Ja.

Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2009 20:57:31   
Anonimen
Če bi bilo samoenkrat in bi mu bilo žal nebi hotela vedet.Raje ne.Pa ne,da bi ga kuj brcnila v rit zradi tega ampak kar neveš ne boli.Če pa zveš od koga drugega pa je težko verjamem.

Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2009 20:57:54   
veveričica
če bi bilo to samo enkrat in nikoli več nebi hotela vedeti.ampak  nedaj bože da izvem od koga tretjega

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.2.2009 21:00:33   
Naja31
Meni je dovolj, da me samo 1x prevara.

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.2.2009 21:01:49   
veveričica
vprašanje je če bi hotla vedet

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.2.2009 21:04:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Ja sej men tud. Zato pa neb hotla vedet. Zakaj bi vrgla 12 lepih let stran zarad ene ure k je on mozak zgubu, al pa jaz? K požret pa tega neb mogla. On bi recimo da jst to nardim. Jaz pa vem da nism zmožna. Čeprav realno razmišljam o tej uri. Sam mene bi požrlo da kej tacga zvem. Tk da boljš da ne vem.....

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.2.2009 21:05:15   
rija
Ne. Naj se sam žere.

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.2.2009 21:07:44   
pondelak
jaz tudi nebi hotla vedet,ker bi šla narazen...nebi mogla oprostit...tak da boljše da ne zvem...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.2.2009 21:08:04   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Ne. Naj se sam žere.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.2.2009 21:11:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Ne. Naj se sam žere.

Tako jauser posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
27.2.2009 21:13:02   
zmajaz
Če bi šlo za enkratni dogodek, jaz ne bi hotela vedeti, ker bi me preveč bolelo - oprostila bi težko, kar prekiniti vezo bi mi pa spet bilo težko zarad enkratnega dogodka.  Če bi šlo pa za dlje trajajočo avanturo, bi pa definitvno hotela vedeti, ker v tem primeru pa sploh ne bi prišla v poštev druga možnost kot da greva narazen.

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.2.2009 21:14:12   
Anonimen
če bi šlo res za samo enkratno zadevo in se to ne bi ponavljalo ne bi hotla vedt, povedala pa tut ne bi.

(odgovor članu pondelak)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
27.2.2009 21:40:09   
gita10
jaz nebi hotela vedeti- sem enkrat imela nekaj sumu pa sem samo opazovala, če se bo to še ponovilo nisem pa raziskovala če se je to zgodilo, ker mislim, da bi si vse skupaj zakomplicirala. Nisem pa tudi sama prepričana da se še kdaj na kakšne poslovnem potovanju tudi meni ne zgodi in če bi bilo do to le kakšen flirt mu nebi nikoli povedala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.2.2009 21:46:23   
uwaga
Nikakor ne bi hotela vedeti.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 18
27.2.2009 21:51:26   
Naja31
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Ja sej men tud. Zato pa neb hotla vedet. Zakaj bi vrgla 12 lepih let stran zarad ene ure k je on mozak zgubu, al pa jaz? K požret pa tega neb mogla. On bi recimo da jst to nardim. Jaz pa vem da nism zmožna. Čeprav realno razmišljam o tej uri. Sam mene bi požrlo da kej tacga zvem. Tk da boljš da ne vem.....

Na 12 lepih let je treba pomisliti preden se prevara, ne pa potem. In stran vržena so z dejanjem prevare. Očitno sem čudna,ker jaz prevare,pa če tudi je enkratna in v mrtvo pijanem stanju, ne bi nikoli oprostila. Ker sama premorem dovolj samokontrole, da vem kje je meja, da to pričakujem tudi od partnerja.
Ampak jaz verjamem v zvestobo do groba.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.2.2009 21:57:43   
gita10
Nikoli ne reci nikoli ker ne veš kaj te še vse v življenju čaka. Jaz sem ko sem bila mlajša govorila isto ampak danes ko sem že ,malo starejša in vidim vse kaj se v zakonih dogaja vem da se lahko zgodi tudi meni ali pa mojemu možu.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.2.2009 21:57:51   
ely*
Jaz bi hotla vedeti.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.2.2009 22:00:13   
Naja31
Ne, jaz zase lahko dam roko v ogenj. Toliko pa že sebe poznam in toliko sama vase zaupam, da tega ne bom naredila partnerju. Nikakor pa ne morem trditi, da tega partner nikoli ne bi naredil meni. Lahko samo upam.

A ti sama sebe nimaš toliko pod kontrolo?

(odgovor članu ely*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.2.2009 22:00:37   
Doll
naja31 je povedala točno to kar jaz mislim

me kar zmrazi koliko je teh odg. da ne bi hotele vedeti
žalostno

(odgovor članu ely*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.2.2009 22:01:58   
Naja31
IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Nikoli ne reci nikoli ker ne veš kaj te še vse v življenju čaka. Jaz sem ko sem bila mlajša govorila isto ampak danes ko sem že ,malo starejša in vidim vse kaj se v zakonih dogaja vem da se lahko zgodi tudi meni ali pa mojemu možu.

Kako se ti prevara lahko zgodi? A se spotakneš in padeš na drugega moškega? 
Meni je prevara zavestno dejanje.   

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.2.2009 22:05:26   
rija
seveda je zavestno dejanje.

nikoli ne reci nikoli.

...vox populi...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?