Mesečnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Mesečnica IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Mesečnica Če bi vas partner/partnerka prevaral/a, bi to hotele/hoteli vedeti? Ja. jap, ker bi potem takoj postal bivši, kljub otroku. Jaz si pa ne bi upala tako odločno reči, kaj bi se potem zgodilo. Kakor zdaj razmišljam in kolikor se poznam, bi bilo veliko odvisno od tega, zakaj, kako in s kom je prišlo do prevare ... Verjetno ne bi tako hitro rekla, da je zdaj med nama vsega konec. No, ja, tako se mi zdajle zdi, trdim pa tega ne. Kot sem že rekla, dokler tega ne doživiš, ne moreš vedeti, kako se boš počutil(a) in reagiral(a). večkrat sem že o tem razmišljala, kaj bi bilo in vedno sem prišla do istega zaključka. Pri meni to ne deluje, če še tako premislim zadeve in si jih še tako vizualiziram - zarečenega kruha sem se že veliko najedla . Zato raje nič ne rečem, ali bi ga pustila, ali bi ostala z njim. Sicer pa verjamem, da mi, če bo šla najina veza tako naprej, kot je šla do zdaj, z vsemi vzponi in uspešno prebrodenimi padci, nikoli ne bo treba izvedeti, kaj bi storila v taki situaciji .
|