|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bi hotele/hoteli vedeti?
27.2.2009 22:08:33   
gita10
Seveda je zavestno dejanje saj nisem rekla da ni-ampak v zakonu ko si poročen zelo dolgo se lahko zgodi, da pride do zasitja partnerjev v seksu in potem potrebuješ nekaj novega. Glej ne govorim zase midva sva še kar se tega tiče frišna in ker sva oba dva dosti odsotna nama je skupni seks vedno kaj novega in uživava ne vem pa kaj se bi zgodilo, če bi vsak večer i, iste poze, isti partner.nevem ta trenutek hrepenim po tem da sva skupaj - midva sva skupaj samo med vikendi pa še to ne vsemi in nama je res lepo kaj pa če službi zamenjava in bova vsak večer doma- glej samo razmišljam.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 26
27.2.2009 22:10:48   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Če bi bil sam enkratn "spotik", nočem vedet. K če bi vedla bi šla. K jst nism zmožna požret določenih stvari. Tk da ..... boljš da ne vemuser posted image

Enako. Vendar samo v primeru, da bi šlo za enkraten dogodek. Bog ne daj, da bi mi povedal, ker mu nikdar ne bi oprostila.

Če bi šlo za njegovo zaljubljenost v eno, pa ravno obratno, ga ni hujšega, kot da mi tega ne bi povedal. Ker če bi mi povedal, bi ga imela za nekoga, ki pač ni več zaljubljen vame, ker pač nisva za skupaj in bi se mi zdel vsaj pošten, če mi pa ne bi povedal, bi ga pa imela za navadno lažnjivo izkoriščevalsko nepošteno rit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
27.2.2009 22:12:54   
Doll
gita full dobro razmišljanje jauser posted image

bosta oba imela nek izgovor

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 28
27.2.2009 22:13:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca

Če bi bil sam enkratn "spotik", nočem vedet. K če bi vedla bi šla. K jst nism zmožna požret določenih stvari. Tk da ..... boljš da ne vemuser posted image

Enako. Vendar samo v primeru, da bi šlo za enkraten dogodek. Bog ne daj, da bi mi povedal, ker mu nikdar ne bi oprostila.

Če bi šlo za njegovo zaljubljenost v eno, pa ravno obratno, ga ni hujšega, kot da mi tega ne bi povedal. Ker če bi mi povedal, bi ga imela za nekoga, ki pač ni več zaljubljen vame, ker pač nisva za skupaj in bi se mi zdel vsaj pošten, če mi pa ne bi povedal, bi ga pa imela za navadno lažnjivo izkoriščevalsko nepošteno rit.

Tako....

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
27.2.2009 22:14:19   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Seveda je zavestno dejanje saj nisem rekla da ni-ampak v zakonu ko si poročen zelo dolgo se lahko zgodi, da pride do zasitja partnerjev v seksu in potem potrebuješ nekaj novega. Glej ne govorim zase midva sva še kar se tega tiče frišna in ker sva oba dva dosti odsotna nama je skupni seks vedno kaj novega in uživava ne vem pa kaj se bi zgodilo, če bi vsak večer i, iste poze, isti partner.nevem ta trenutek hrepenim po tem da sva skupaj - midva sva skupaj samo med vikendi pa še to ne vsemi in nama je res lepo kaj pa če službi zamenjava in bova vsak večer doma- glej samo razmišljam.

Jezus, nikdar nisem tako razmišljala, še manj čutila. Počaki, da boš imela froce, pa še živet ne boš imela časa, kaj šele se zasitit v seksu. Poleg tega ti hormoni malo drugače delajo čez leta. Zasitit se enega? Ljubiš ga, vsaj predpostavljam da ga. In z leti samo vedno bolj čutiš, da te človek ljubi, kako bi se ga zasitil? Če pa ti toliko pomeni vsak dan malo drugačen seks, pa imaš še vedno trilion možnosti za to tudi s tem partnerjem.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.2.2009 22:20:26   
BUŠICA
če bi se za vse prevare zvedelo v moji bližnji in širši okolici (za te kar jaz vem), bi bilo toliko ločitev, da joj...zdaj  boste rekle v kakšni družbi sem, ampak ženske ga sračkajo okol, da ne moreš verjet. tudi moški niso boljši- ampak ženske večinoma zamolčijo.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.2.2009 22:24:35   
muška
enkrat, dvakrat, trikrat, .... letel bi čez prag ziher! Breez debate in to zelo dobro ve! Če pa kaj ne prenašam je pa to prevara in laganje v fris. In prevara je zame leganje v fris.
In ja, hotela bi vedet in do smrti bi zamerila tistemu, ki bi vedel in mi tajil. Ker tisto niče, ki bi mi to tajilo si ne zasluži ime znanec, kaj šele prijatelj, oz. kdor koli že

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 32
27.2.2009 22:25:35   
gita10
Imam otroka in ne čutim nobenga pomanjkanja ampak toliko tega vidim, da sem si enostavno takšno razlago naredila iz tega. delam v podjetju, kjer imamo tudi hotel in vidim moške ali pa ženske, ki imajo na videz fenomenalne zakone na koncu pride pa k nam na dnevni počitek z ljubimcem ali ljubico- tako, da enostavno ne verjamem več v zakon brez varanja. Ne naj ne letijo sedaj napadi namene ampak preživite en dan v nekem hotelu, ki ni čisto nekje v centru in opazujte folk- vse vam bo jasno tako kot je meni.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 33
27.2.2009 22:29:38   
marjetica23
ja, sm nevem če bi živ od mene pršuuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 34
27.2.2009 22:29:42   
Doll
ja saj če ne verjameš potem  tudi vemo da tvo jzakon ne bo tak in je to zelo žalostno.
da daš vsem to vedeti- vključno z možem.Bo vsaj znal,da lahko vara brez posledic.
ampak ni panike,saj te ima rad oz. te ljubi,medtem ko v postelji ****...drugo ženskouser posted image

In opazovanje folka mi bo prineslo kaj??
da ni zakona kjer ni prevare user posted image

Madoniš .
samo nekar tako vzgojit svoje otroke no.-...

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 35
27.2.2009 22:32:16   
BUŠICA

Imam otroka in ne čutim nobenga pomanjkanja ampak toliko tega vidim, da sem si enostavno takšno razlago naredila iz tega. delam v podjetju, kjer imamo tudi hotel in vidim moške ali pa ženske, ki imajo na videz fenomenalne zakone na koncu pride pa k nam na dnevni počitek z ljubimcem ali ljubico- tako, da enostavno ne verjamem več v zakon brez varanja. Ne naj ne letijo sedaj napadi namene ampak preživite en dan v nekem hotelu, ki ni čisto nekje v centru in opazujte folk- vse vam bo jasno tako kot je meni.

ti verjamem. sicer ne delam v hoteluuser posted image , ampak kaj se dogaja???!!!! in vedno na videz super zakoni, super veze....partnerji pa nič ne vejo oz. bi dali roko v ogenj za ta drugega..

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 36
27.2.2009 22:36:08   
muška

o tem bi se dalo debatirat ja user posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 37
27.2.2009 22:44:48   
Vijoličarka
Po svoje je odgovor 'ne bi hotela vedeti' zelo udoben. Ampak po drugi strani to pomeni, da je partner sposoben prikriti precej pomembno stvar pred menoj.

Hm, najbrž je to odvisno od vrednot. Poštenje in iskrenost pri meni visoko kotirata. Zato bi raje videla, da bi mi povedal. Ne vem sicer, kako bi to sprejela in kako bi ravnala, vendar imam raje čiste odnose, kot pa nekaj, kar se nadaljuje na laži.

Punce veliko pravite, 'naj se žre'. Ampak to bi definitvno vplivalo na odnos. Tudi če ne bi povedal, bi prav to žretje naredilo svoje v odnosu. Nekomu bi mogoče moral povedati, drugače bi ga razgnalo in nekdo drug, ne jaz bi postal njegov najboljši prijatelj, ki ga bolje pozna in ve več o njem, kot jaz. To pa je zame mnogo huje, kot pa kakšen priložnostni seks. Ne bi bilo več popolne iskrenosti, predanosti, pazil bi se me. Nekako bi že ven udarilo.  Zato se mi zdi 'ne želim vedeti' taktika noja, ki tišči glavo v pesek.

Zato vseeno raje dobim 'lop po glavi', iskren pogovor in gremo dalje. Pa naj bo skupaj ali narazen.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 38
27.2.2009 22:51:43   
tweed
Sam sem tudi delal v hotelu, kjer je bila možnost popoldanskega počitka... Se je dalo tudi kakšno frajlo za 7 takratnih jurjev poklicat...
Trikrat sem ga tudi jaz izkoristil, vendar vsakič z ženo...user posted image

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 39
27.2.2009 23:00:07   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: Mesečnica
Če bi vas partner/partnerka prevaral/a, bi to hotele/hoteli vedeti?

Ja.

jap, ker bi potem takoj postal bivši, kljub otroku.user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 40
27.2.2009 23:01:47   
Mesečnica
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka

Po svoje je odgovor 'ne bi hotela vedeti' zelo udoben. Ampak po drugi strani to pomeni, da je partner sposoben prikriti precej pomembno stvar pred menoj.

Hm, najbrž je to odvisno od vrednot. Poštenje in iskrenost pri meni visoko kotirata. Zato bi raje videla, da bi mi povedal. Ne vem sicer, kako bi to sprejela in kako bi ravnala, vendar imam raje čiste odnose, kot pa nekaj, kar se nadaljuje na laži.

Punce veliko pravite, 'naj se žre'. Ampak to bi definitvno vplivalo na odnos. Tudi če ne bi povedal, bi prav to žretje naredilo svoje v odnosu. Nekomu bi mogoče moral povedati, drugače bi ga razgnalo in nekdo drug, ne jaz bi postal njegov najboljši prijatelj, ki ga bolje pozna in ve več o njem, kot jaz. To pa je zame mnogo huje, kot pa kakšen priložnostni seks. Ne bi bilo več popolne iskrenosti, predanosti, pazil bi se me. Nekako bi že ven udarilo.  Zato se mi zdi 'ne želim vedeti' taktika noja, ki tišči glavo v pesek.

Zato vseeno raje dobim 'lop po glavi', iskren pogovor in gremo dalje. Pa naj bo skupaj ali narazen.

Se podpišem user posted image . Tako tudi jaz razmišljam.

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
27.2.2009 23:06:38   
Mesečnica
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Ja.

Jaz si pa ne bi upala tako odločno reči, kaj bi se potem zgodilo. Kakor zdaj razmišljam in kolikor se poznam, bi bilo veliko odvisno od tega, zakaj, kako in s kom je prišlo do prevare ... Verjetno ne bi tako hitro rekla, da je zdaj med nama vsega konec. No, ja, tako se mi zdajle zdi, trdim pa tega ne. Kot sem že rekla, dokler tega ne doživiš, ne moreš vedeti, kako se boš počutil(a) in reagiral(a).

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   [Brisano sporočilo]
27.2.2009 23:18:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mesečnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
27.2.2009 23:19:52   
barika

Ja.

Jaz si pa ne bi upala tako odločno reči, kaj bi se potem zgodilo. Kakor zdaj razmišljam in kolikor se poznam, bi bilo veliko odvisno od tega, zakaj, kako in s kom je prišlo do prevare ... Verjetno ne bi tako hitro rekla, da je zdaj med nama vsega konec. No, ja, tako se mi zdajle zdi, trdim pa tega ne. Kot sem že rekla, dokler tega ne doživiš, ne moreš vedeti, kako se boš počutil(a) in reagiral(a).

večkrat sem že o tem razmišljala, kaj bi bilo in vedno sem prišla do istega zaključka.

Neposredna povezava do sporočila: 44
27.2.2009 23:27:08   
Mesečnica

Ja.

večkrat sem že o tem razmišljala, kaj bi bilo in vedno sem prišla do istega zaključka.

Pri meni to ne deluje, če še tako premislim zadeve in si jih še tako vizualiziram - zarečenega kruha sem se že veliko najedla user posted image .
Zato raje nič ne rečem, ali bi ga pustila, ali bi ostala z njim.
Sicer pa verjamem, da mi, če bo šla najina veza tako naprej, kot je šla do zdaj, z vsemi vzponi in uspešno prebrodenimi padci, nikoli ne bo treba izvedeti, kaj bi storila v taki situaciji user posted image .

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 45
28.2.2009 5:40:47   
RayBan
Od kje vam pa ideja, da kdor prevara se avtomatsko "ful žre"? 

V bistvu, če ne bi hotele vedet za enkrat, bo tudi v drugo prvič itd.itd

Sploh pa,kdor je sposoben it na dnevni počitek z nekom po službi, ali med njo, se definitivno ne bo žrl. In definitivno ne bo šel samo enkrat. Tak si, ali pač nisi.

Je brisačkarca zadela bistvo:ne bi hotela vedeti ker če bi, bi ga pustila. Ko izveš je treba nekaj ukrenit, lahko pa mižiš in furaš dalje. Je bolj komot.

Neposredna povezava do sporočila: 46
28.2.2009 10:59:14   
hrchy
Za prevaro - ne bi zelela vedeti.

Upam pa, da bo imel dovolj poguma, da mi bo povedal, ce se bodo spremenila njegova custva do mene. Bi mu tezje oprostila, ce bi mi lagal glede tega.

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 47
28.2.2009 12:30:42   
nuala
Ne, ce bi slo za enkratno dejavnost.
Ker bi spakirala in sla, vse bi se obrnilo na glavo in zmedla bi otroka.

Ce pa bi bil to zacetek necesa, bi najraje izvedela takoj.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

Neposredna povezava do sporočila: 48
28.2.2009 19:17:15   
Felicita
sva se o tem pogovarjala... on noče vedt pod nobenim pogojem, jest pa absolutno hočem vedt če (ko?) se bo zgodil... 

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 49
28.2.2009 19:37:31   
Pikicapokica6
Uh, težko vprašanje......user posted image  Nisem nikoli razmišlajla o tem, če povem iskreno. Ampak, če bi zvedela od koga drugega, pakiram 10000000%, če bi mi sam povedal, da je šlo za eno napako in ob določenih drugih okoliščinah (mogle bi biti zelo prepričljive) bi mogoče razmislila tudi o drugi možnosti. Ampak samo mogoče....

Skratka, če bi kaj takega zasral, hočem zvedeti, in to od njega.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?