|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
1.4.2009 8:12:17   
nussy
Jutro punce!

Še sem živa. Saj preberem vas večkrat, ampak pisati pa ravno ni časa. Zdele ravn ni šefa, pa lahko na hitro malo.user posted image

Z Monio sva OK, ful sem imela težave, ker se ni hotla nehat dojit in to se je razširilo celo na nočno vstajanje tam do petkrat na noč.user posted image  To je blo zame čist preveč, saj me že user posted image  kar izčrpava. No, zlepa ni šlo in sva z možem poskusila nekaj, kar očitno pali. Zadnjič sva se dojili včeraj zjutraj, danes je že prespala skoraj celo noč. user posted image  Sej verjetn boste rekle, da sem žleht, ampak drugač ni šlo. Namazala sem se s soljo in tamala je ene dvakrat probala, in zdej ko vidi sol gor, samo odkima, reče ne in to je to. Vztrajala bom pri tem. No, nasvet, če ima katera podobne težave.user posted image

Sicer sem pa OK, buši raste, spola še ne vemo. Midva mrzlično iščeva stanovanje oz. staro hišo, ker se moramo do septembra nekam preseliti.

Vidim, da nas je zdaj že kar nekaj user posted image . Super!

Lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil nussy -- 1.4.2009 8:13:20 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
1.4.2009 8:41:59   
Alfabeta
Jutro!

Samo javim se..... user posted image  (zeham) v eno

klepetka, nič bat.....naše noči so spet ratale user posted image . Danes ga je biksala od pol polnoči do pol 3 user posted image . Meni so noči postale obup. Tako da povprečno spim na noč 3-4 ure!! user posted image  Rahlo obupavam.

Sicer pa sva šle danes gledat na uro v ZD...Bi morala dobiti 2 dozo cepiva proti pnevmokoku, pa preveč kašljamo user posted image . No, ampak saj imamo še čas, tako da.....

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
1.4.2009 10:26:32   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: limma

lunca, hvala za linke, sem tudi jaz pogledala. Ti si pa super ustvarjalni tip user posted image Mogoče kdaj odpreš popoldanski s.p. ali celo pristaneš v kakšni ustvarjalni službi... ala oblikovanje, oglaševanje user posted image

user posted image user posted image user posted image  tolk ustvarjalna pa nisem

Katee glede na to, da si difovka, bi jaz zjutraj nagnala tamale ene 5 krogov okrog šole, pa bodo takoj porabili odvečno energijo. user posted image

Lana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
1.4.2009 15:12:04   
TRIŠ
Mi pa smo se včeraj poslovili od našega maltežančka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ga je povozil poštaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
1.4.2009 15:25:28   
Lunca1
Revček. user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
1.4.2009 17:22:38   
majra
Katarinas, vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Katee, super za službouser posted image

Mml, sem te prebrala in poslala glasovnice

Lanauser posted image user posted image user posted image  za samostojno hojo

Triš user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
1.4.2009 17:39:56   
mala pikica
Jaz vas pa pozdravljam z Gorenjske! Sem spet službeno tukaj...
Zjutraj sem vstala že 4.30, je Gašper očitno čutil, da se nekaj dogaja, se je zbudil in ni bilo variante, da bi nazaj zaspal. Mami pa je bila vesela, da se je lahko še malo pocartala, ga bom šele jutri proti večeru spet videla user posted image

triš user posted image user posted image user posted image  Verjamem, da vam je vsem hudo user posted image user posted image user posted image

Bom pa si danes privoščila tajsko masažo, si je treba včasih privoščiti malo razvajanja, kajne user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
1.4.2009 19:09:33   
koala
Triš vrjamem da je hudo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

mml sem danes nabavila Jano, lušna fotka, glasovnica pa jutri roma na pošto.

klaja suuuper za rezultat.

nossy lepo da si se malo javila.

Punce moje, jaz sem pa danes žalostna, ker sem izvedela da je kolegova 17 mesečna hčerkica močno zbolela, baje da jo lahko samo čudež reši in vse to iz brezveznega kašlja. Prosim stisnite pesti z mano da se mala izvleče. Malčica jaz močno mislim nate, mamici in atiju pa pošiljam veliiko pozitivne energije da bosta zmogla to torturo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
1.4.2009 19:35:52   
Alfabeta
Čer!

Pa kaj je to danes.....Same slabe novice in user posted image ? A ima katera kako lepo novico? PROSIIIMMMM!!!!!!!!!!!user posted image

triš, user posted image user posted image user posted image

koala, itak da bomo držale pesti. Da se le vse izteče kot mora user posted image user posted image user posted image

mml, prebrala in oddala glasovnico

mala pikica, neskončno uživanje ti želim

majra, kako počutje? Upam da dobro

Zdaj grem pa polovit nočne ure, grem kar v pančevo. lahko noč!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
1.4.2009 20:09:59   
katee
triš: joj, verjamem, da ti je hudo, še posebej, če si bila zelo navezana na maltežančka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

koala: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim na vso družino in jim pošiljam veliko pozitivne energije!!!

Midva z Žan Luko sva bila na telovadbi. Tako je divjal, da je sedaj zvečer samo dol padel in spi. Tako hitro že dolgo ni zaspal.

mala pikica: zdaj si sigurno na masaži, tudi meni bi ena prijala :) Uživaj!

Vsem pa želim lep večer in mirno noč (predvsem vama Alfabeta in Klepetka)

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
1.4.2009 20:15:32   
TRIŠ
Koala bom molila za malo deklico,joj kaj vse morajo starši prestatiuser posted image

Žan pa bruha in ima visoko vročinouser posted image .HB je dneva konec

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
1.4.2009 20:20:42   
Sunny Morning
Lana user posted image za prve samostojne korake.

nussy lepo, da si nas prišla pogledat. Te je pa za razumer, da zmanjkuje časa.

koala za tvojo prijateljico in njenega user posted image pošiljam ogromno user posted image , za malo Sončico pa neskončno user posted image user posted image user posted image , da bi se pozdravila.

Novi jogiji so zakon. Danes sem se zbudila spočita, brez bolečin v križu...uglavnem zelo sem zadovoljna. Grem še malo pospravit, potem pa veselo spat. Nočka.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
1.4.2009 20:28:01   
urssyy
Jaz se moram danes orng zjokatuser posted image user posted image user posted image , me tišči v prsih tista bolečina, saj jo poznateuser posted image user posted image user posted image

Sem imela danes ragovor na socialni, da bi dosegla soglasje z mojim bivšim glede stikov, zaupanja skrbništva in preživnine. Pa je moj take klobasal, da sem čisto psihično utrujena. Da hoče sostrševstvo, da hoče vsako soboto otroka, da je vedno bil z otrokom, da jo je previjal, hranil, dal spat......user posted image user posted image  on je pa v resnici ni dal niti enkrat samkrat spat, še danes ne ve kaj otrok sploh papa, previt je ne zna še danes.....je rekel, da sem otrokla tepla....a si predstavljate kako ta beseda prizadene, ko te v oči gleda in se take stvari laže, a po drugi strani se strinja, da je otrok pri meni....halo?? Je rekel, da ne bom imela nikoli več takega dobrega tipa kot je on??? Je rekel, da mi da 130 € na mesec  preživnine za otroka (trenutno pa je samo vrtec 200€), on pa na mesec porabi samo za smučanje zase 130€, brez tistega dodatnega luksuza (bord za 1000€, kolo za 2000€...), halo jaz pa se borim za moj in otrokov obstoj, res se mi srce trga, kako sem bila slepa, da nisem tega prej uvidela kakšen v resnici jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Noče mi vrniti zdravstvene kartoteke, nove smuči s pancerji, ki mi jih je on sam podaril,  letne gume in felge.......skratka vse kar mi je podaril je dejansko skril.....on pa živi samo sebe, ampak tako škrt, da bi lastno mamo prodaluser posted image

Soryy da sem Vam zatežila, ampak res moram dati to ven iz sebe, se mi duša para od žalosti

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
1.4.2009 20:47:13   
Golobček
Urssy pa kaj jaz to berem.user posted image user posted image A so res taki psihiči na svetu. user posted image user posted image Veš kaj bi jaz naredla da reče da jo je previjal pa hranil pa spat dajal. Prišla bi z otrokom mu dala pampers plenico, po možnosti bi tamala mela še pokakano rit in bi mu pričo socialne delavke in ostalih ljudi rekla naj jo previje tako kot je to počel včasih. Pol pa da te jaz vidim.
Vprašala bi ga kaj ji je dajal za jest in pri kolkih mesecih, je začel z gosto hrano... pa še kakšno vprašanje bi se najdlo, ki bi ga spravlo iz tira..

Klepetka bravo za Lano in njene prve korakeuser posted image user posted image

TRIŠ bogi kuža

Moj Jan pa je bil danes cepljen v obe rame pol so mu pa še kri vzeli, je hodo tak kot kak rambo, ampak se mi je zasmilo pa je spet dobil buldožerja al kaj že, saj niti sama ne vem.

Katarinas vse najboljše

Zdej pa grem pod tuš in spat ker ima Nina spet nočne.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
1.4.2009 21:21:31   
ursulina
urssy, joj, joj, pa saj res ne morem verjet, da ti lahko takšne hudobije dela... bodi močna in upam, da bodo na socialni odločili prav...  vsi držimo pesti za vaju z vivi!!! user posted image user posted image
golobček, se strinjam, bi moral malo previt kar tam, pa da te vidimo, frajer! user posted image

triš, ubogi psiček in upam, da bo žan kmalu dober!

koala, res so danes same žalostne novice! držimo pesti za punčko!

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
1.4.2009 21:37:12   
nana35
mml,še eno glasovnico bom jutri oddala zate!!Pa v novi Jani je še ena in ko jo bodo stranke v salonu prebrale,oddam še toleuser posted image .

martinca,tole pa nisem jaz rekla sani,da si ti žurerka(čagatorka bi rekli miuser posted image ), ampak saj sama vidi,če pa skoz neki hodiš,pa čagaš in hodiš v disko,pa na koncerte,pa na striptiz pa tako...user posted image

nussy,upam,da kmalu najdete primerno stanovanje ali hiško.Pa seveda lepo da nosečnost lepo napreduje.

triš,joj ubogi psičekuser posted image  user posted image  user posted image Tale poštar...
Pa mislim na Žana da kmalu ozdravi.

koala,tudi jaz stiskam pesti za punčko in močno upam,da ozdravi in da obstaja takle čudež.

urssyy,joj,kaj pišeš,se mi kar srce trga...Ja,komaj kasneje včasih vidiš s kom si živela in ga imela rada.Včasih res ne moreš verjeti in se sprašuješ ali je ta človek bil vedno tak......ali ga je situacija pregnala tako daleč...no,jaz kaj takega ne bi spravila ven.Upam,da ni socialna delavka ni verjela vsega,pa da si ti tudi kaj rekla...Upam,da se vse uredi dobro v tvoj prid.Mislim na vaju in držim pesti zelo močno.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 1.4.2009 21:38:19 >

:))

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
1.4.2009 22:58:26   
dašabina
VSEM EN GROMOZANSKI OBJEMuser posted image user posted image user posted image user posted image
DANES JE 1. APRIL, BI SE MORALE SMEJAT, NE PA JOKAT......
BOLANČKIuser posted image user posted image
NOVI HODALČKIuser posted image user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
2.4.2009 5:54:06   
TRIŠ
Urssyy sedaj si resnično videla da si storila prav ko si ga zapustila.Prosim ne bodi žalostna,ker bo Vivi vse občutila.Glede vrtca pa pojdi na občino in boš dobila samo 10%

Mislim na vaju z Viviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
2.4.2009 7:26:22   
Alfabeta
Jutro!

No, pa imamo nekaj novega! DEŽ!!!!! user posted image  Aja, to ni novo....sem se malo zmotila GRRRRR a ga ne bo konec. HOČEM poletje, sončna in lepa pomlad bo šla itak mimo user posted image

Sicer pa upam, da bo današnji dan bolj +, v včerajšnjem je nakj bilo, pa ne vem kaj. So vsi imeli neke težave, spal ni itak nihče ponoči, pa s komer sem govorila ga je nekaj bolelo user posted image

Tako da, dajmo danes doživet veliko user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image  ter user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj bo lep dan, kljub dežju. Naj ta dež spere vse tegobe in težavice, da bomo lažje dihali.user posted image

Urssyy, edino prav da si zapustila tega psihiča user posted image user posted image user posted image . In prosim začni gledati pozitivno, da bo vse boljše. Pa se bo menda tudi zate kaj na + obrnilo. Držim pesti, pošiljam pa ti user posted image

koala, iz kakšnega kašlja je pa to ratalo? Sem potem ponoči sanjala, ......Ajda namreč že kak mesec kašlja, pa pravijo da ji naj nič ne dajem. In potem sem na hitro prebrala tvoje sporočilo, depresivna sem bila že prej v nulo, potem pa ponoči vse mogoče..... Prosim, pomiri me..... 

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
2.4.2009 9:06:44   
Lunca1
Jutro. No danes in jutri bomo spet malo sami, ker je moj na enem seminarju v Portorožu.

Urssyy. user posted image user posted image user posted image  Kako pa je on prišel do tvoje zdravstvene kartoteke? Drugače pa lahko samo rečem kreten. user posted image user posted image user posted image

mala pikica a si bila v Kranju? Upam da si uživala v masaži.

Koala držim pesti za malčico.

Ja tele dni pa res ene slabe informacije kapljajo.user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
2.4.2009 10:26:26   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
Urssyy, edino prav da si zapustila tega psihiča user posted image user posted image user posted image .

psihič na kvadrat...HB ti je dokazal, da si se pravilno odločila. Mi je pa popolnoma jasno, da ti je hudo in težko, ker da ti take klobasa je res noro. Se pa strinjam s puncami, da naj kar tam demonstrira kako se otroka previje. Še kar ne morem verjet kakšne je tvezil. Vem, da je težko ampak probaj čimbolj pozitivno razmišljat, zadeva se bo enkrat rešila in škoda bi bilo, da bi bila potem ti živčna razvalina. Vivi potrebuje zdravo in veselo mamico, kar pa ti tudi si. Poskusi se ne preveč obremenjevat, ker itak ne bo nič pomagalo. Za vrtec pa le pojdi na občino, tak kot ti je TRIŠ rekla.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
2.4.2009 10:29:19   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
sunny, kaj pa naj bi bilo narobe s tvojim tickerjem? user posted image

Pr....user posted image  se noče nič v minus premaknit. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
2.4.2009 11:33:26   
koala
Dan!

Alfabeta, v bistvu zelo malo vem, ker mi je moj dragi to povedal, baje da je mala nekaj kašljala potem pa kar naenkrat zaradi kašlja nehala dihat baje neki virus sumijo. Nimam pa nič novičk ker mamičine tel. nimam, kolega pa se ne javlja ne telefon. Hvala vam vsem za pestke in lepe misli, jaz sem trdno prepričana da se bo mala izvlekla iz tega, ker ko januarčice skupaj stopimo ni šment da je vse OK.

urssyy, jaz sem čisto brez besed.......... Mislim da bi se jaz zelooooo težko obvladala da ga nebi tresnila. Bi ga bilo res treba postavit na preizkus, praktični. Mislim nate in Vivi. Držita se.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
2.4.2009 12:11:30   
klepetkaa
 En lep deževen pozdrav vam namenjamuser posted image .

Zdaj je pa že tečno tole vremeuser posted image

Lana gre čedalje bolje, bolj samozavstno hodi,mislim, noči so zadnje čase čisto ok, tako da če bo tako ostalo bom čist zadovoljna.

koala, držim pesti za malo deklicouser posted image user posted image user posted image

alfabeta, tudi vam resnično želim, da se noči normalizirajo..user posted image user posted image
 triš, ubogi psiček.. in vi z njimuser posted image

urssyy, resnično človek ostane brez besed ... Iskreno vama z Vivi želim, da se stanje umiri in reši vama v priduser posted image user posted image

user posted image

golobček, a boste tud vi imeli letos prvošolčka? Sklepam po cepljenju v obe ramiuser posted image .. midva z D. sva bila tud v petek na sistematskem pred šolo

nusyy, super da ste ok.. stanovanje ali hiško boste pa tud našli.. user posted image . Pa čist nič nisi žlehtuser posted image

sunny, super da sta zadovoljna z jogiji,.. zdaj pa imaš da si vsak dan  poskočna ko srnica že od ranega jutra, ko se zbudiš naspana in spočitauser posted image user posted image

Pri nas se tud odločamo gelde novega ležišča... no smo že odločeni, sam še naročit je trebauser posted image

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 2.4.2009 12:15:31 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
2.4.2009 12:41:38   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Alfabeta, v bistvu zelo malo vem,

Hvala za pojasnilo. Seveda da  bo vse ok user posted image user posted image

sunny, a to si mislila! Glede tickerja......a mojega pa nisi videla? user posted image user posted image  Pa tud nobena druga user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?