mml
|
Dan, toliko da vas pozdravim, sem med telefoni, bolniki, izvidi...skratka ni mi dolgčas...za povrh sem pa staknila še prehlad, tako da sem četrtek in petek presmrkala in prekihala. Ugotovila, da pomaga Aspirin Complex...no včeraj sem začela pa še kašljat, tako da zdaj kreham kot star tuberkulozn bolnik, da je vse skupaj še boljše, se mi je spet pojavil herpes (3 v mesec in pol, prej pa 9 let nič), sem šla danes na laser in je super boljše... ..pozitivno je to, da sem v sprejemni samo še 3 dni ...še bolj pozitivno je pa to, da smo končno našli za 100% varuško za Matica, čisto blizu doma. Gospa pazi še 4 druge čmrlje in mislim, da bo super. Prejšnja varuška je namreč nekaj jamrala in stokala, tako da sem imela vsega zadosti in sem pač našla konkretno varstvo...po tem pa upam, da bo septembra vrtec... ...v Jani je danes objavljen intervju z mano in menda še ena fotka, tako da če ste pri volji si preberite... ...pa hvala vsem za oddane glasovnice in se seveda še priporočam klaja super za dober izvid...malo odkopa od RR včasih paše martinca čestitke in lepo nosečnost trišupam, da ne bruhaš več in je Žan OK katarinas vse najboljše alfabeta upam, da je Ajdina ustnica že boljše katee super za službo...najprej za malo, po tem pa za vedno več... velika postelja: Manca je šas spat v posteljo 90x190 cm, ko je bila stara slabi dve leti, ima sicer ograjico, ampak odkar spi v tej postelji spi čisto mirno, prej je pa poskakovala in se kotalila, lepo se sama pokrije...tako da zaenkrat ne razmišljam, da bi Matica že kam selila... Zdaj grem pa nazaj delat Lepo se imejte