urssyy
|
Jaz se moram danes orng zjokat , me tišči v prsih tista bolečina, saj jo poznate Sem imela danes ragovor na socialni, da bi dosegla soglasje z mojim bivšim glede stikov, zaupanja skrbništva in preživnine. Pa je moj take klobasal, da sem čisto psihično utrujena. Da hoče sostrševstvo, da hoče vsako soboto otroka, da je vedno bil z otrokom, da jo je previjal, hranil, dal spat...... on je pa v resnici ni dal niti enkrat samkrat spat, še danes ne ve kaj otrok sploh papa, previt je ne zna še danes.....je rekel, da sem otrokla tepla....a si predstavljate kako ta beseda prizadene, ko te v oči gleda in se take stvari laže, a po drugi strani se strinja, da je otrok pri meni....halo?? Je rekel, da ne bom imela nikoli več takega dobrega tipa kot je on??? Je rekel, da mi da 130 € na mesec preživnine za otroka (trenutno pa je samo vrtec 200€), on pa na mesec porabi samo za smučanje zase 130€, brez tistega dodatnega luksuza (bord za 1000€, kolo za 2000€...), halo jaz pa se borim za moj in otrokov obstoj, res se mi srce trga, kako sem bila slepa, da nisem tega prej uvidela kakšen v resnici je Noče mi vrniti zdravstvene kartoteke, nove smuči s pancerji, ki mi jih je on sam podaril, letne gume in felge.......skratka vse kar mi je podaril je dejansko skril.....on pa živi samo sebe, ampak tako škrt, da bi lastno mamo prodal Soryy da sem Vam zatežila, ampak res moram dati to ven iz sebe, se mi duša para od žalosti
|