nana35
|
ursulina, za Lenartove korakce.Počasi bodo še daljši in večji. intruder,tvojim avatarom pa že skoraj ne sledim več...vedno kadar se javiš imaš novega. No,pri nas je tudi podobno,kadar pride Klemen k nama v posteljo in ga jaz objamem (pa tako bi bila srečna)in se takoj oglasi,mu ne paše. Meni pa! Kakšen jogi imava midva itak veš,imava pa vsak svojega,ker nama je tako bolje,v sredini pa ni nobene luknje med jogijema,ker so zdaj taki,da je ni,ker se tesno prilegajo en ob drugega.Meni osebno je bolj všeč če sta dva jogija,ker ko se bova skregala kdaj,bom svojega odnesla drugam .Ampak tudi mene boli križ in hrbtenica,ampak to je samo po porodu,če ležim na hrbtu ali na trebuhu.Ne zaradi jogija. IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Intruder midva imava en jogi, ker mi gre na jetra da vmes padeš v luknjo. Preoblačenje jogija pa je delo mojega moža. Evo glih to je dobro pri moji postelji, čeprav je dvojni jogi, se tega sploh ne čuti.... No,nekako tako bi tudi jaz rekla za moj dormeo. Upam,da se kaj vidimo kmalu,jutri sem zjutraj,pa v soboto tudi,če ti bo za kako srečanje,mi povej. Triš,meni ni bilo v nosečnosti nič kaj slabo,bruhala tudi nisem,samo 1x pred pregledom,pa še to samo vodo,ker sem jo pila pred tem.Drugače pa sem imela en kup vsega drugega,vsaj slabosti so mi bile prihranjene.Sem pa jemala Tifol,mi ni bilo po njem nič slabo,niti po Elevitu,ki sem ga jemala le en mesec,potem pa sem raje spet Tifol,ker so tabletke veliko manjše.Po Elevitu se mi je dvigoval pa res želodec zaradi velikosti tabletke in sem komaj čakala ,da mi zmanjkajo. katee,potem se mora že kaj pomembnega zgoditi,če se jaz ne bi javila...saj veš da se vedno,pa če mi polknice že dol lezejo... pa saj mi nikoli ne,samo ko se vležem.Lepo da si me pogrešala. Vsaj nekdo...Klemen me nič ne,ko sem v službi...HB,si mislim. Upam,da je bilo na UZ srčka vse ok,kot predvidevaš.Pa seveda je bilo. Vidim,da je bilo . katarinas,uboga revica,si kar mislim,kako ti je bilo "fajn"ko si imela oba s seboj v trgovini,ju že vidim in slišim,kako delata...groza...Si se mi kar malo zasmilila,ko sem brala tvoj post in potem sem čutila pravo olajšanje,ko si napisala,da je bil pa potem miiiir.... urssyy,me zanima če kaj posebnega potrebuješ,karkoli,mogoče bi se kaj našlo. karatina,ti pošljem ZS.Glede varstva mislim.Kar se tiče striženja,po mojih izkušnjah so punčke veliko bolj pridne pri striženju,je pa drugače tudi to,ker ko so manjši otroci,prvo leto še gre,potem pa nastanejo problemi.. mala pikica,jaz sem ZA.Držim pesti da bodo tvoja kolena kmalu našla rešitev! No,danes je pa malo dajši post.Lp.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 12.3.2009 22:35:04 >