|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
12.3.2009 14:48:07   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Lunca ne jem folne ampak elevit,ki naj bi bil boljši in še proti slabostiuser posted image  

Triš po tem je bilo pa meni sploh ekstra slabo. Poskusi jemat Tifol.

Kot je takrat ena (mislim da Nalin) predlagala - Multisola ima tudi folno kislino.

Intruder midva imava en jogi, ker mi gre na jetra da vmes padeš v luknjo. Preoblačenje jogija pa je delo mojega moža. user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 676
12.3.2009 15:24:33   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Kot je takrat ena (mislim da Nalin) predlagala - Multisola ima tudi folno kislino.

po tem ti pa ziher ne bo slabo...user posted image

Intruder midva imava en jogi, ker mi gre na jetra da vmes padeš v luknjo. Preoblačenje jogija pa je delo mojega moža. user posted image

Evo glih to je dobro pri moji postelji, čeprav je dvojni jogi, se tega sploh ne čuti....user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 677
12.3.2009 16:03:43   
katarinas
Kako sem pa jaz vesela: Lara je pojedla cel, skoraj zvrhan krožnik zelenjavne juhe z makarončki!!user posted image user posted image  Končno upam, da se ji je odprlo, ker to je pa za popiz...čeprav pravjo, ne se sekirat, bo že jedla ko ji bo pasalo, me je tole vseeno morilo, ko ni hotla jest.

Lenart user posted image  za hojo!!! Počasi, a previdnouser posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 678
12.3.2009 16:44:36   
mml
intruder jaz prisegam na ločene jogije, ker se manj čuti, če se kdo zraven tebe obrača in premika...imava pa lateks in mi je super, samo če bi še enkrat kupovala, bi kupila malo tršo varianto...

katarinas te čisto razumem, da si vesela, da Lara spet je user posted image

lenart  bravo za prve samostojne korake user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 679
12.3.2009 18:24:36   
klaja
Lenart sedaj pa le pogumno, da boš lahko zbežal mamici!

Katee kako sta opravila, sem se zjutraj spomnila na vaju.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 680
12.3.2009 19:22:44   
TRIŠ
jogi jaz sem za enojnega ker mi se radi stiskamo in potem bi bila non stop na sredini v luknjiuser posted image user posted image user posted image

Drage moje hvala za vse nasvete ampak vem da bo to treba dat skozi pa bouser posted image ,se tolažim da je slabost in bruhanje dober znak za dojenčkauser posted image ,ker če mi ne bi bilo bi dvomila če sem sploh nosečauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 681
12.3.2009 20:24:34   
Sunny Morning
Samo premaknem nazaj na 1. stran.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 682
12.3.2009 20:24:49   
Anchikaa
Čer.

Tako,pa sva opravli pri P.Rezultat: vneto uho.In se baje včeraj ni videlo,danes pa ji je že gnojek začel iz okice tečt.Dobile sva Hiconcil sirup,pa kapljice za oči Tobrex.Zdaj pa baba mala že ajo ajo.

Hvala vsem za pikepoke pa objemčke.Vračam user posted image in vesela sem da vas poznam,čeprav samo virtualno večino vas.
Lenart bravo za korakece.user posted image user posted image

Nimam kaj druga za povedat,pa se grem raje pred tv nastavit.

LP in LN,
Anchikaa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 683
12.3.2009 20:34:40   
katee
Čer!

Midva z Žan Luko sva dobro opravila. No, če pozabim na kričanje in dretje medtem, ko so mu snemali EKG. Jao user posted image kako se je upiral. Komaj sem ga zadržala, da je bil vsaj par sekund pri miru, da je bil dober EKG. Potem ga je pa še zdravnica pregledala in rekla, da ne sliši več šuma, torej ga verjetno ni več. Imava pa kontrolo čez 2 leti.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 684
12.3.2009 20:38:39   
mml
katee super, sem prav vesela, da je vse ok user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 685
12.3.2009 20:47:21   
urssyy
Na razvoji HB vse ok. Ampak mala moja ima komaj 9500 g in visoka 77 ter obseg glavice 49, sicer pa ne more biti drugačna, je cela familija bolj "pretegnjena".

MMl tudi jaz držim pesti, da urediš varuško.Ja kdo ti pa zdaj čuva??Pa z polmesečno zakasnitvijo vsenajboljše za tvoj rosjtni danuser posted image user posted image user posted image  
Katee upam, da je s srčkom Žan Luke vse ok, no pa saj vem da je..user posted image
Intruder ti bom čez vikend malo več napisala na ZS, seveda če smem.

SuzanaKK pa menda že pecivo peče, za sobotino fešto al ne ?? Boš kaj častila??user posted image user posted image user posted image

Grem spančkat, sem utrujena, sem že miljon stanivanj pregledala (eno je preveliko, drugo je predrago, tretje je neprimerna razporeditev, četrto so previsoki stroški, peto je bogu za leđimauser posted image user posted image Držite pesti, da čimprej najdem nekaj pametnega, sem že mela vse zmenjen, za enga malega v Šmarju....pa je šlo vse v maloro......user posted image user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 686
   Sončki januarčic 08 - 6.del
12.3.2009 20:54:30   
karatina
Evo, Karin spi, ati je v nočni, mama pa na RR, ker nima drugega dela user posted image  Sem bila zadnje dni kar malo pod hormoni in sem raje samo brala kot smetila s čemerkoli, kar me je pač tiščalo.

katee super, da sta dobro opravila. Vem kako ti je moralo bit. So Karin na pregledu pred odpustom iz P tudi zaznali neopredeljen šum na srčku.

triš, upam, da bodo slabosti hitro minile. Sama ful močnih slabosti nisem imela, sem pa jih tu in tam, ko se mi je zdelo, da me napadajo, pogasila s par požirki ful, ful ledene vode. Mi je poleg skoraj zmrznjenih zob malo ˝omrtvilo˝ čute v grlu in se je pomirilo. Sicer pa jem Tifol zvečer, zjutraj pa jemljem Centrum materna kot pri Karin.

nana pupa, ki je bila s Karin v varstvu še vedno potrebuje varuško, tako da bi te prosila, če mi lahko (po ZS ali mailu) posreduješ kontakt za gospe, ki čuvata otroke in bi jih mamica poklicala.

Mi smo bili pa včeraj prvič pri frizerju. Me je kar zvijalo, ko smo se peljali tja, ker sem pričakovala ful kričanje, pa je bila tako pridna, da še zdaj ne morem verjet user posted image .

Vsem svežim hodalčkom čestitke user posted image

Vsi bolančki - veliki in mali, pa čim prejšnje okrevanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 687
12.3.2009 20:57:38   
martinca
dober večer!

PAtrik že spi. ga je danes že ob osmih vrglo ker je čez dan spal samo eno uro pa še to bolj dopoldne. popoldne pa ni hotel.

intruder, mi2 imava jogi v celem od DOrmea in sva zeloooo zadovoljna z njim.

katee, upam,da sta z Žan Luko danes dobro zrihtala na UZ srčka.

urssyy, upam,da kmalu najdeta z Vivi primerno stanovanje.

Lenart
čestitke za prve korake.

triš, da slabosti kmalu minejo.

mml, da najdete primerno varuško za Matica.

ančika, da se Daša čimprej pozdravi. no saj zda ko imata AB bo hitro zdrava.

karatina, KArin user posted image za novo frizuro.

lahko noč

< Sporočilo je popravil martinca -- 12.3.2009 20:59:22 >

(odgovor članu Sunny v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 688
12.3.2009 20:58:21   
mala pikica
Jaz vas samo pozdravim, sem preutrujena, da bi vse brala in komentirala user posted image

štajerke z muziko sva se pogovarjali, da bi se enkrat dobile v petek ali soboto zvečer, brez malih štrudlčkov in bi imele večer zase user posted image Ste za???

Jutri imam končno kirurga, me prav zanima kaj bodo naredili s temi mojimi koleni. V obeh je namreč izliv in v obeh še nekaj drugega ob izlivu user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 689
12.3.2009 21:01:08   
martinca
mala pikica, jaz sem za srečanje. pa da boš dobor zrihtala jutri pri kirurguuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 690
12.3.2009 21:08:59   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mml

katee super, sem prav vesela, da je vse ok user posted image

Hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 691
12.3.2009 21:10:56   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Jutri imam končno kirurga, me prav zanima kaj bodo naredili s temi mojimi koleni. V obeh je namreč izliv in v obeh še nekaj drugega ob izlivu user posted image user posted image user posted image

Upam, da dobro opraviš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 692
12.3.2009 22:11:33   
klepetkaa
dober večer,

mml, hvala ti za odgovor user posted image  .Bom spremljala našo bučko. Vidiš, akkšno paniko lahko naredi eno laično mnenje; namreč sestrična mi je rekla, da so njej na infekc. kliniki rekli, da so posledice toliko hujše, ker je bližje možganom.user posted image  Od tu moja panikauser posted image .
Želim vam veliko sreče glede varuške; da bi dobili eno tapravouser posted image

katee, superrr za srčkauser posted image . vEš da sem res vesela. No, mi ga imamo,  kontrolni EKG namreč, pa čez en mesec. Kot veš, so tudi pri Lani  slišali nek šum, baje nenevaren kot pri vas. SE pa že vidim, akko me bo panika grabila tiste dni prej.

intruder, midva imava enojni jogi, pa nama je čisto ok. Je pa dormeo, pa ga ne bi nikoli več. Ker niti približno ni tako kot v reklamah...  zbudite se naspani....naju še bolj boli križ. SEm že razmišljala, da ga vrnem.

urssyy, Lana in Vivi pa imata skorajda identične mere. Lana tehta 9350 g, velika je pa tud 77 cm.user posted image

Pa user posted image  , da sta dobro opravili v RA. SEm prav vesela user posted image

TRIŠ, super da si boljše.user posted image  Naj tako tudi ostane

mala pikica, želim ti in močno stiskam pesti, da boš jutri dobro opravila pri kirurgu. Pa naj tvoje težave čimprej izzvenijouser posted image user posted image

štajerke, boste uživale same en večer, berem..user posted image pa dolenjke ste nekaj časa nazaj pisale o nekem pikniku z župco....
hm, to pomeni, da se moramo pa ljubljublančanke tudi  spomniti nekaj edinstvenega, da se bomo tud me imele lepo oz. še lepšeuser posted image .

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 12.3.2009 22:13:39 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 693
12.3.2009 22:34:25   
nana35
ursulina,user posted image za Lenartove korakce.Počasi bodo še daljši in večji.user posted image

intruder,tvojim avatarom pa že skoraj ne sledim več...vedno kadar se javiš imaš novega.user posted image No,pri nas je tudi podobno,kadar pride Klemen k nama v posteljo in ga jaz objamem (pa tako bi bila srečna)in se takoj oglasi,mu ne paše.user posted image Meni pa!user posted image
Kakšen jogi imava midva itak veš,imava pa vsak svojega,ker nama je tako bolje,v sredini pa ni nobene luknje med jogijema,ker so zdaj taki,da je ni,ker se tesno prilegajo en ob drugega.Meni osebno je bolj všeč če sta dva jogija,ker ko se bova skregala kdaj,bom svojega odnesla drugamuser posted image .Ampak tudi mene boli križ in  hrbtenica,ampak to je samo po porodu,če ležim na hrbtu ali na trebuhu.Ne zaradi jogija.
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Evo glih to je dobro pri moji postelji, čeprav je dvojni jogi, se tega sploh ne čuti....user posted image

No,nekako tako bi tudi jaz rekla za moj dormeo.

Upam,da se kaj vidimo kmalu,jutri sem zjutraj,pa v soboto tudi,če ti bo za kako srečanje,mi povej.

Triš,meni ni bilo v nosečnosti nič kaj slabo,bruhala tudi nisem,samo 1x pred pregledom,pa še to samo vodo,ker sem jo pila pred tem.Drugače pa sem imela en kup vsega drugega,vsaj slabosti so mi bile prihranjene.Sem pa jemala Tifol,mi ni bilo po njem nič slabo,niti po Elevitu,ki sem ga jemala le en mesec,potem pa sem raje spet Tifol,ker so tabletke veliko manjše.Po Elevitu se mi je dvigoval pa res želodec zaradi velikosti tabletke in sem komaj čakala ,da mi zmanjkajo.

katee,potem se mora že kaj pomembnega zgoditi,če se jaz ne bi javila...saj veš da se vedno,pa če mi polknice že dol lezejo...user posted image pa saj mi nikoli ne,samo ko se vležem.Lepo da si me pogrešala.user posted image Vsaj nekdo...Klemen me nič ne,ko sem v službi...HB,si mislim.
Upam,da je bilo na UZ srčka vse ok,kot predvidevaš.Pa seveda je bilo.user posted image  Vidim,da je bilouser posted image .

katarinas,uboga revica,si kar mislim,kako ti je bilo "fajn"ko si imela oba s seboj v trgovini,ju že vidim in slišim,kako delata...groza...Si se mi kar malo zasmilila,ko sem brala tvoj post in potem sem čutila pravo olajšanje,ko si napisala,da je bil pa potem miiiir....

urssyy,me zanima če kaj posebnega potrebuješ,karkoli,mogoče bi se kaj našlo.

karatina,ti pošljem ZS.Glede varstva mislim.Kar se tiče striženja,po mojih izkušnjah so punčke veliko bolj pridne pri striženju,je pa drugače tudi to,ker ko so manjši otroci,prvo leto še gre,potem pa nastanejo problemi..user posted image

mala pikica,jaz sem ZA.Držim pesti da bodo tvoja kolena kmalu našla rešitev!

No,danes je pa malo dajši post.Lp.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 12.3.2009 22:35:04 >

:))

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 694
13.3.2009 6:25:18   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa
intruder, midva imava enojni jogi, pa nama je čisto ok. Je pa dormeo, pa ga ne bi nikoli več. Ker niti približno ni tako kot v reklamah...  zbudite se naspani....naju še bolj boli križ. SEm že razmišljala, da ga vrnem.

Pri nas je bilo od začetka tudi ful dobro, zdaj naju pa tudi vse boli. Pri nas so se pojavile kar udolbine in je groza. Razmišljam, da bi ga reklamirala ampak bom najbrž imela en kup sitnosti in ga bova zamenjala z Meblovim. Imava pa enega velikega.

katee user posted image za dobro opravljen pregled.

mala pikica držim pesti, da danes zadevo končno urediš in, da se tvoje bolečine nehajo.

urssyy, Lana in Vivi pa imata skorajda identične mere. Lana tehta 9350 g, velika je pa tud 77 cm.user posted image

Joj, sami drobižki. Neja je imela že pred dvema mesecema 78cm. Teža je pa kar nekako obstala na 10,5kg HB. Ko povem, da ima 14 mesecev folk sploh ne more verjet.

štajerke, boste uživale same en večer, berem..user posted image pa dolenjke ste nekaj časa nazaj pisale o nekem pikniku z župco....
hm, to pomeni, da se moramo pa ljubljublančanke tudi  spomniti nekaj edinstvenega, da se bomo tud me imele lepo oz. še lepšeuser posted image .

Mislim, da ne bo nobena D + BK huda, če se nam pridružiš. Smo te že pred časom vabile.

katarinas evo komot imaš lahko dva, ker si že navajena. user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  za vse nove korake.

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 695
13.3.2009 7:42:14   
dašabina
Dobro jutro, danes je 13. petek in jjeeeeee PLAČA!!!user posted image user posted image

Jogi .- pri nas enojni, mi je to zelo všeč, imam 8 mesec Dormeo Spominska pena - u glavnem jaz ga bom reklamirala, ker so na moji strani tud udolbine, in mi gre na živce, drugač pa ni težak, samo po moje je problem, ker sem jaz težja od moža, tako da bi vzela Dormeo, sam navadnega...

Katee in Urssy, bravo za dobre rezultateuser posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Sunny v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 696
13.3.2009 8:08:04   
klaja
Urssyy saj se bo nekaj našlo, ki bo primerno za vaju!!

Katee no super, da je vse vredu! Mi je pa znano, kako dretje je pri snemanju EKG-ja, mi ko smo pred kratkim bili z Julijo je tudi tulila ko zmešana.

Mala pikica dobro opravi danes!!

Klepetka če bi bilo s srčkom kaj narobe, bi ti to že opazila sama, tile šumi, ki pa jih zaznajo ob rojstvu, so pa ponavadi le posledica od poroda. Tudi Hani se je takoj po rojstvu slišal šum, vendar so ji naredili UZ srčka in je vse vredu.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 697
13.3.2009 8:52:54   
Lunca1
Samo toliko, da vam zaželim dobro jutro. user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 698
13.3.2009 9:42:50   
Katrin
Tudi jaz user posted image

In lep vikend vsem,
xoxo

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 699
13.3.2009 9:49:10   
katarinas
Dan!

Sem dala smrkljo že nazaj spat, je nekam tečka. Je vse živo že počela, tudi z USB ključem je vrata zaklepalauser posted image

Ima pa novo foro; že nekaj časa govori ko poda kakšno stvar, npr. copatek in reče: LALA (kar naj bi blo "hvala"); zdaj pa ko mi kaj da, jaz rečem hvala, ona pa: LEPA!user posted image user posted image
Joj ta naša čeblauser posted image

Vreme se je nekam poslabšalo, bi moral biti sonček, pa je nekam na meji med oblačno in dežjem!

Danes grem popoldne v Lj, upam da si kupim kaj lepegauser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Ime
suzi89

Katero ime Vam je bolj všeč?

Melanie (84%)

Amy Lee (16%)

Število vseh glasov: 164

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!