|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
11.3.2009 19:49:27   
majra
Čer!
Sem prišla malo pojamrat, ker me je spet zagrabilo v križu. Sem ful žalostna, ker če bo tako še pol leta, ne vem kaj bo. Katja res ne bo imela nič od mamiceuser posted image  Moram še ta teden potrpet, moram v službi naredit do konca zadeve, potem grem pa na bolniško, če ne bo boljše, da probam sanirat ta moj nesrečni križ.

Vidim, da so imele dolenjke spet debatni dopoldan. Kak sm vam foušuser posted image  

Katee, super, da Žan Luko ne matrajo zobki. Sem spet foušuser posted image

Katarinas, upam, da bo današnja noč boljša. Vem kako je, imamo tudi mi burno

Klopni meningitis...sedaj ste mi pa dala misliti....cepiti ali ne

Alfabeta, tudi vam želim prespano noč

Zaščita...nisva prakticirala zaščite user posted image

Koala user posted image  tudi tebi želim prespano noč

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny v službi

Jaz že en teden kličem, da bi se naročila za pregled, pa se noben k.... ne oglasi.user posted image

a je to kamuflirano sporočilo kot od majre? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nam hočeš kaj povedati? user posted image user posted image

Zdaj pa berete med vrsticami user posted image  babji user posted image user posted image user posted image user posted image  no, in, bo kaj novega pri Sunnyjevih?
.... berem, da nič user posted image  šeuser posted image

Triš user posted image user posted image user posted image  da slabosti čimprej minejo. ČUvaj seuser posted image

Daša user posted image user posted image user posted image  pozdravi se, Anchikaa user posted image

Triš, upam da ti je kebab teknil

Kje je pa Intruder? Upam, da je z Vidom vse Ok. Ali ima zmaja spet na obisku?
Pa Vaney?

Sedaj gremo pa spat. Upam, da ne bom spet zaspala pred Katjo user posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 11.3.2009 19:52:21 >

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 651
11.3.2009 19:55:57   
limma
Anchikaa, Neži je vročina padla samo po Voltaren svečkah, tako da prosi P, da ti da recept...

katarinas, vaše kosilo je bilo pa res njamiii user posted image user posted image Čisto zame user posted image

Upam, da bosta Daša in Lara čim prej zdravi user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 11.3.2009 19:59:44 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 652
11.3.2009 19:59:20   
limma
majra, upam, da te čim prej neha matrat in da boš lahko tekala za Katjo user posted image user posted image user posted image

jaz tudi par punc pogrešam... pa suzane tudi že nekaj časa ni z namiuser posted image

Zdaj pa res LN user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 653
11.3.2009 20:14:51   
katee
Joj, da še tukaj napišem, zakaj nimam več na FB zaročenega stanja. Ker sem na začetku nekaj tipkala, sedaj sem pa samo hotela skriti moje stanje. In ni nič narobe!!!! Vsem en velik user posted image , ker mislite name!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 654
11.3.2009 20:39:51   
urssyy
Hvala še za zakasnela voščila, pa saj ne bi bilo trebauser posted image

Golobček kaj tvoj Nick gre odstranit kožico na lulčku al kaj??Sicer pa bolje, da je operacija prestavljena, ker ob polni luni so še zdravniki "drugačni"user posted image user posted image user posted image  Mml to zate ne veljauser posted image user posted image user posted image

Triš upam, da se boš kmalu bolje počutila in bo konc slabosti, Majra ti pa hitro na kako masažo za hrbet (na stolu), jaz sem bila v Zrečah , pa je bilo super

Kontarcepcijske tabletke sem tudi jaz dobila Carazette in so super- sam zdaj itak jih ne rabim ker nič neuser posted image , obročka pa ne bi imela nikoli, ker so pogosta zavračanja tujkov v telesu...primer moja sestrična...je morala takoj na operacijo zaradi sepse...

Anchikaa tudi moji Vivien je vročina padla samo po Voltaren svečkah, ampak je dovolj če je daš samo pol-so full močne

Jutri pa imam razvojno ambulanto v Celju, upam, da bo vse ok. Aja pa Vivien uvajam že drugi teden v vrtec in ma kr mal čustvene krize....upam, da bo kmalu bolje.....pa ločitev staršev.......upam, da vse to  ne bo imelo kakih trjnih posledic nanjouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 655
11.3.2009 21:05:31   
lutiropan
Jutri pa imam razvojno ambulanto v Celju, upam, da bo vse ok. Aja pa Vivien uvajam že drugi teden v vrtec in ma kr mal čustvene krize....upam, da bo kmalu bolje.....pa ločitev staršev.......upam, da vse to ne bo imelo kakih trjnih posledic nanjouser posted image user posted image user posted image

Veš da bo vse v redu.user posted image

Drugače pa res vse čestitke za to odločitev, ki je marsikatera ne zmore- da gre iz začaranega kroga. Mislim, da bi Vivien imela več posledic , če bi še dolgo vstrajala v nemogočem. Moja mami je zbirala pogum 12 let....predolgo...jaz nimam nič od otroštva.... Pa še potem tako hitro šla iz enega zakona v drugi zakon, ki pa ni bil nič boljši...vsaj za naju z bratom ne.... Tako da te res občudujem in podpiram....Drugače pa se lahko slišiva tudi po zs, se prej nisem javila, saj imam sama res take spomine na otroštvo, da mi je kar malo težko... Samo veliko obtimizma,user posted image ko ti bo najhuje se spomni na tvojo Viven, in ti bo dala vso energijo tega sveta....user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 656
11.3.2009 21:07:06   
lutiropan
 mala pikica hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 657
11.3.2009 21:49:56   
dašabina
Lutiropan, krasen avataruser posted image user posted image  sem ti pisala mail....
nočko..

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 658
11.3.2009 21:55:49   
lutiropan
Lutiropan, krasen avataruser posted image user posted image sem ti pisala mail....

a na službenega...jutri grem v Kranj danes nisem bila, saj danes šefice ni bilo, da bi mi določene stvari podpisala, je bila v NM...Se jutri potem bereva ...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 659
11.3.2009 21:59:21   
nana35
lutiropan,sem opazila,da imaš nov avatar.Je lep.Toliko,da veš,da vse opazim.user posted image

Moja prijateljica si je dala maternični vložek,pa je zanosila po 9 mesecih.Tako,da nevem...No,to je bilo pred 12.leti...njen sinko je že toliko star.
Jaz tega ne rabim,ker imam sterilizacijouser posted image ,sicer nenačrtovano,ampak imam zaščito za vekomaj...tako da o tem tudi ne bo treba razmišljati,sploh o nobeni zaščiti.

Klemen se že dva jutra vstaja ob 6h,ponoči pride k nama spat,ker se kar vrže iz postelje k nama,če nima rešetke potegnjene na postelji čisto do vrha,no,zjutraj pa veselo odmašira s postelje in začne stikat po sobi,takoj se odpravi prižigat radio,potem pa malo pomeša postaje...ja potem je pač treba vstati.
Drugače je priden,spančka in tudi ponoči je postal boljši,več spi,samo kaj se hitro zbudi.Mami bi še malo spala,če lahko...

Triš,upam,da bodo slabosti kmalu minile in boš vesela in srečna nosečka.

majra,Intruder in Vid sta ok,zmaja menda ni,samo ne utegne...se bo javila,verjemi.user posted image

:))

Neposredna povezava do sporočila: 660
12.3.2009 6:52:51   
TRIŠ
No včeraj sem obdržala vse v trebuščku user posted image user posted image user posted image ,danes pa že razmišljam če bi šla lahko drug teden delatuser posted image ,mogoče pa mi uspeuser posted image

Lutiropan lep avataruser posted image user posted image user posted image

Urssyy glede Vivi se ne obremenjuj.Otrok je še premajhen da bi razumel,huje bi bilo če bi bila starejšeuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 12.3.2009 6:54:17 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 661
12.3.2009 7:39:43   
martinca
dobro jutro!

triš, upam,da slabosti čimprej minejo.user posted image

sunny, to si pa res prišla hitro na vrsto za pregled.user posted image user posted image madona a so res take vrste user posted image

anchikaa, ojoj. boga DAša. da bi se čimprej pozdravilauser posted image user posted image user posted image saj če je kri dala se tako vidi če bi bila dehidrirana, ker praviš da noče pit in jest.user posted image

majra, da se križ čimprej ugliha nazaj da ne bo več bolelo.user posted image user posted image

nana, Klemen je pa falot, da ti zjutraj ne pusti spat. no pri nas pa zjutraj ravno dolgo spi. redko se zgodi da je že ob sedmih pokonci.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 662
12.3.2009 8:03:00   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
No včeraj sem obdržala vse v trebuščku user posted image user posted image user posted image ,danes pa že razmišljam če bi šla lahko drug teden delatuser posted image ,mogoče pa mi uspeuser posted image

Da ne bi šla slučajno.user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 663
12.3.2009 8:37:44   
Lunca1
Triš meni je bilo slabo, če sem jemala folno kislino. A jo ti jemlješ?

(odgovor članu Sunny v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 664
12.3.2009 9:19:18   
klaja
Majra naj tvoje tažave s križem čim prej minejo, ker tole pa res ne more bit prijetno!

anchikaa naj se Daša čim prej pozdravi!

Triš saj bo, par tednov še, potem pa bo bolje! Meni so se slabosti nehale, edino kar sem zvečer tako utrujena, da bi šla že kar ob 8 spat.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 665
12.3.2009 9:28:03   
TRIŠ

Ah veš kaj ,sem tako švoh, da ne bo šlouser posted image .Cel dopoldan samo poležavam da potem popoldan funkcjoniram 3 ure z otroci,tako da ne vem če bo šlouser posted image

Lunca
ne jem folne ampak elevit,ki naj bi bil boljši in še proti slabostiuser posted image

Klaja
jaz sem tudi tako utrujena da sem jezna sama nase,kaj šele bo

majra
ta tvoj ubogi križekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 666
12.3.2009 10:23:24   
Golobček

Lunca
ne jem folne ampak elevit,ki naj bi bil boljši in še proti slabostiuser posted image

Triš meni je bilo po elevitu  tako slabo da sem vse zbruhala, sem potem kar tifol kupla in je bilo boljše -probaj

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 667
12.3.2009 10:57:40   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček
Lunca ne jem folne ampak elevit,ki naj bi bil boljši in še proti slabostiuser posted image

Triš meni je bilo po elevitu  tako slabo da sem vse zbruhala, sem potem kar tifol kupla in je bilo boljše -probaj

Meni je bilo pa glih po Tifolu ful slabo in mi je potem G rekla, da naj kar neham, da bo ok, ker sem ga jemala že nekaj časa pred nosečnostjo. Pravijo, da proti slabosti pomaga B12. Sem si kupila ampak ni bilo glih učinka. Nič TRIŠ bo treba še malo potrpet. user posted image

majra za križek pojdi na kakšno masažo.

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 668
12.3.2009 10:59:52   
Sunny v službi

Ah veš kaj ,sem tako švoh, da ne bo šlouser posted image .Cel dopoldan samo poležavam da potem popoldan funkcjoniram 3 ure z otroci,tako da ne vem če bo šlouser posted image

Ti samo počivaj in pazi na user posted image . V službi bodo zdržali tudi brez tebe.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 669
12.3.2009 11:33:16   
ursulina
ja, katee, je mene tudi zaskrbelo, kaj je narobe!

vse user posted image , upam, da se stanje umiri čimprej in boste uživale s trebuščkom in malimi otročki zraven...

pri nas pa je lenart včeraj naredil prve previdne korake, čisto malo razdaljo, tako da uradno še ne hodi, je pa v nizkem štartu, jeeeeeeeeeeeeeeee user posted image  točno na 14. mesecev, LOL

nedvigovanje telefona pa mene tako razuser posted image ... pri nas to odpade... res bi morali malo drugače organizirati vse te ZDje in ordinacije...  ne vem, zakaj ne določijo ure za naročanje, takrat vse popedenajo in bi bilo dosti lažje za vse... ne pa da zvoni cel dan v prazno... edino če so tele sestre že gluhe za telefon...user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

Neposredna povezava do sporočila: 670
12.3.2009 12:33:51   
Intruder24
Pa sem našla nekaj časa, da se vam javim.

Mi smo fajn, včeraj smo bili pri alergologinji in smo se dogovorili, da ga še ne bomo nič testirali, ker ima zdaj lepo kožo, prebavo....tako, da bom počasi začela uvajat še sadje in še ne preizkušeno zelenjavo. Sadni jogurti odpadejo in vsi izdelki, ki vsebujejo jajca in konzervanse...
Cepljeni bomo šele pri 15 mesecih in pod nadzorom, kar pomeni da bomo mogli bit v ZD še kakšni 2 uri po cepljenju. Drugače pa imamo posvetovalnico naselednji teden.

Vid že lepo sam stoji, korakecov pa sam še noče nardit jih bo pa kmalu user posted image  potem pa nas ne bo več križ bolel. Veselo vse oponaša kaj mu pokažeš, vspeovsod trka in posluša zvoke, bobna, najraje se zunaj igra s kamenčki in jih zlaga, notri pa bere knjige user posted image , se igra s kockami (gradi stolpe), z avteki se bolj tako tako, samo kolesa vrti in se čudi...pač vse mora imeti neke zvoke in bolj je glasno boljše je. Ima ene 3 najljubše ppesmi, ki niso otroške user posted image , kr izsiljuje, ampak večinoma samo mamo preiskuša...ima pa obdobje ko lepo uboga, ko mu rečeš ne in pokima z glavico "nene" in ne nardi ... potem pa to ponavlja npr. hoče dat kamenčka v usta in ga ne da me pogleda in naredi nene. Govori čisto svoj jezik, ki pa tu pa tam vsebuje kakšno besedo, ki jo razume. Ko mame ni in ga kaj razkuri kliče mamo, ko ateja ni pa ateja ... v glavnem kljub temu, da sem čisto izčrpana od malega vrageca, ki čez dan tudi spi samo 1-2 uri 1x...sem SREČNA user posted image
Ponoči ima zdaj ene 3 noči neke izbruhe in je spet lačen, najbrž ima porast al kaj ke bo zdaj 5 dni jedel ponoči potem pa spet ne, saj zdaj že cel mesec ni jedel ponoči...Ponoči pride k nama spat in se stiska k enemu in drugemu, če ga pa kaj objameš pa se takoj buni user posted image . Bova pa to soboto šla po novo posteljo 180cm in se ne bomo rabli tako gužvat user posted image . Zdaj se še morava samo odločit kakšen jogi...in bi bila vsela kakšnega nasveta...al naj imava vsak svojega al v celem in iz kakšnih materialov?
No, tako je pri nas...nimam časa več skoraj nič, pa zdaj smo večinoma zunaj, ker je Vid taaaaak srečen ko capkava zunaj in si kr jucka, ko mu rečem greva papa? user posted image

Vsem novim srečkam nosečkam želim lepo nosečnost in da bodo vsi pregledi OK...brez zapletov. TRIŠ upam, da slabosti minejo, pri meni niso in sem bila ok le zadnji mesec nosečnosti...edino kar nisem zbruhala je bil Mcdonalds user posted image

majra lepo, da si me pogrešala, hvala za skrb... zmajevke, pride v aprilu za veliko noč. user posted image  Kar se pa tvojega križa tiče pa le počivaj....joj boga reva...mene boli križ samo ne tako fejst user posted image

klaja mislim na tebe, da boš svojega mičkenega sončka, ki se razvija iz pikice lepo opazovala na NS kako skače gor in dol in bo lepo zdrav...

katee upam, da se prav odločiš glede vaju in da boš kmalu srečna...

limma upam, da ti hitro mine do sobote, sicer pa če imaš takšno gužvo, potem ti itak...user posted image

vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image

nana upam, da se kmalu kaj vidim user posted image  tudi Vid se večinoma zbudi okoli 6, včasih še prej...če bi prej hodla spat bi bila lepo naspana...samo kaj ko mi ni user posted image

vsem za nove avatarje user posted image  so vsi zelo lepi

Radi se mejte!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 671
12.3.2009 12:35:31   
mml
Dan,

tale moja službena računalniška škatla je že tako stara, da še komaj melje in dobim skoraj živčni zlom, če hočem kaj pogledati na internet, ker je explorer že tako star, da ne podpira več številnih stvari...

...pa ker sem ravno v službi, bom začela kar z zdravstvenimi nasveti user posted image

klepetka klop na glavi ni čisto nič bolj nevaren kot kjerkoli drugje na telesu!!! Sploh je pa značilno, da imajo otroci v vveč kot 50% klope na galvi in vratu, odrasli pa na nogah...tako pač je. Opazij Domnovo lasišče, če se pojavi kakšen kolobar (večinoma tam okrog 10. dneva, max. po 3 tednih) bo pa dobil AB in bo vse OK user posted image

cepljenje proti klopnemu meningitisu: jaz ga priporočam in sem tudi sama cepljena. Je pa tako, da otroci do 3. leta ponavadi ne zbolijo s pravim meningitisom, ampak poteka večinoma okužba bolj kot ena viroza...skratka smiselno je cepljenje nekje po dopolnjenem 3. letu. Tako da jaz bom Manco cepila letos jeseni oziroma pozimi. Matica pa čez dve leti

slabost po folni kislini: meni je bilo slabo tako po Tifolu kot po Centrum mama...tako da triš upam, da ti bo čim manj slabo, če pa bo neznosno pa prenehaj z jemanjem, kaer najbolj pomembna je zadostna količina folne kisline v prvih 6 tednih nsoečnosti, ostalo je pa bolj kozmetično. Sploh pa, če ješ normalno in raznovrstno prehrano, dobiš zadosti vitaminov in mineralov.

...včerja je prišla še ena potencialna varuška, zanimiva gospa...edino kar me skrbi je to, da nisem prepričana, da ve, kako naporno je vsakodnevno pazit otroka 9 ur in me malo skrbi, da si bi po kakšnem tednu ali dveh premislila... 

Jaz bi se morala česa lotit, pa ne vem kje naj začnem, tako da sem trenutno spila en zeleni čaj in upam, na izboljšanje razpoloženja. Prej smo se pa na oddelku lepo namalicali, ker ima oddelčni šef RD in je častil user posted image . Ob 14. imamo seminar, da takrat bi morala pa kaj koristnega naredit, če sem že v službi...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 672
12.3.2009 12:41:56   
katee

IZVIRNO SPOROČILO: Golobček
Lunca ne jem folne ampak elevit,ki naj bi bil boljši in še proti slabostiuser posted image

Meni je bilo pa glih po Tifolu ful slabo in mi je potem G rekla, da naj kar neham, da bo ok, ker sem ga jemala že nekaj časa pred nosečnostjo. Pravijo, da proti slabosti pomaga B12. Sem si kupila ampak ni bilo glih učinka. Nič TRIŠ bo treba še malo potrpet. user posted image

Meni ni proti slabosti nič pomagal, ne Elevit, ne B12. Pa saj bo kmalu minilo user posted image user posted image user posted image user posted image

Majra: mene je zadnjo tretjino nosečnosti tudi križ zelooooooo matraj. Sem šla celo na fizioterapijo in tam so mi pokazali par vaj, ki sem jih delala in je pomagalo. Pokazali so tudi, kako se je treba pravilno obračat v postelji, kako se dvigniti,... Pa še medenični pas sem nosilo in mi je bilo malo bolje. Probaj še s kozmodiskom (meni to zelooo pomaga, še sedaj, če me križ boli).

nana: sem te že pogrešala, pa sem videla, da si zvečer oglasila. Klemen je pravi mali lumpek!

Midva z Žan Luko imava pa danes kontrolni UZ srčka in vem, da bo vse dobro, ampak že od jutra sem tako živčna, da mi ne paše ne jesti, ne piti user posted image . Prosim vas, da malo čez 15 držite pesti za naju. Hvala!!

Neposredna povezava do sporočila: 673
12.3.2009 12:52:54   
katee
mml: upam, da te nova varuška ne bo pustila na cedilo, kot te je stara!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 674
12.3.2009 13:22:19   
katarinas
Mi2 pa sva že nazaj od P. Nismo dale krvi, jo je samo malo pogledala, rekla da je ok ker ni več vročine...mi je zaključila bolniško in to je to. Upam, da bo do ponedeljka vse b.p., da grem lahko v službo.

Sem pa imela s sabo še nečaka, ki je tudi nekaj bolan (ga kao boli grlo, da ni treba v šolouser posted image ) in mi je take počel v ZD, da sem bla čist mokrauser posted image ...no sem vidla kako zgleda, če maš dva taka lumpa. Smo šli pol še v Tuš pa mi je nečak non stop nosil kazat katero igračo naj mu kupim, Lara se je pa drlaaaaa ker ni nič s polic doseglauser posted image user posted image  HB sta pol v avtu oba zaspala in je bil miiiiiiiruser posted image

Prej je bil zunaj tak lep sonček, zdej se pa že nekaj oblači.

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
...edino kar nisem zbruhala je bil Mcdonalds user posted image

user posted image user posted image

Za jogi ti pa jaz svetujem, da obvezno kupita tako, da imata vsak svojega - ker enojni je ful težak in ga težko obrneš, tudi ne moreš ga ven zvlečt, da ga npr. prezračiš itd. Jaz imam jogije od Slovenske postelje že kar nekaj časa in sem z njimi ful zadovoljna, so ful dobri, čist se prilagaja telesu, pa prevleka se vsa sname in se opere in sama ga lahko odnesem na balkon, da se prezračiuser posted image  Se pa več ne spomnim iz kakega materiala je, no podobno kot dormeo, samo da nimam tistih stvari iz kokosa pa ne vem kaj še, notriuser posted image  Prevleka pa mislim, da je taka kot dormeo.

Mml res ti želim, da končno najdem tako varuško, s katero boš zadovoljna in predvsem to da bo stalnauser posted image  

Jst sm pa res imela srečo, ker mi v nosečnosti ni bilo nič slabouser posted image  Edino čisto čisto na začetku me je nekaj slabilo zvečer, pa sem vedno mislila, da sem se preveč najedlauser posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

nada56

(81%)

(19%)

Število vseh glasov: 96

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!