Intruder24
|
Pa sem našla nekaj časa, da se vam javim. Mi smo fajn, včeraj smo bili pri alergologinji in smo se dogovorili, da ga še ne bomo nič testirali, ker ima zdaj lepo kožo, prebavo....tako, da bom počasi začela uvajat še sadje in še ne preizkušeno zelenjavo. Sadni jogurti odpadejo in vsi izdelki, ki vsebujejo jajca in konzervanse... Cepljeni bomo šele pri 15 mesecih in pod nadzorom, kar pomeni da bomo mogli bit v ZD še kakšni 2 uri po cepljenju. Drugače pa imamo posvetovalnico naselednji teden. Vid že lepo sam stoji, korakecov pa sam še noče nardit jih bo pa kmalu potem pa nas ne bo več križ bolel. Veselo vse oponaša kaj mu pokažeš, vspeovsod trka in posluša zvoke, bobna, najraje se zunaj igra s kamenčki in jih zlaga, notri pa bere knjige , se igra s kockami (gradi stolpe), z avteki se bolj tako tako, samo kolesa vrti in se čudi...pač vse mora imeti neke zvoke in bolj je glasno boljše je. Ima ene 3 najljubše ppesmi, ki niso otroške , kr izsiljuje, ampak večinoma samo mamo preiskuša...ima pa obdobje ko lepo uboga, ko mu rečeš ne in pokima z glavico "nene" in ne nardi ... potem pa to ponavlja npr. hoče dat kamenčka v usta in ga ne da me pogleda in naredi nene. Govori čisto svoj jezik, ki pa tu pa tam vsebuje kakšno besedo, ki jo razume. Ko mame ni in ga kaj razkuri kliče mamo, ko ateja ni pa ateja ... v glavnem kljub temu, da sem čisto izčrpana od malega vrageca, ki čez dan tudi spi samo 1-2 uri 1x...sem SREČNA Ponoči ima zdaj ene 3 noči neke izbruhe in je spet lačen, najbrž ima porast al kaj ke bo zdaj 5 dni jedel ponoči potem pa spet ne, saj zdaj že cel mesec ni jedel ponoči...Ponoči pride k nama spat in se stiska k enemu in drugemu, če ga pa kaj objameš pa se takoj buni . Bova pa to soboto šla po novo posteljo 180cm in se ne bomo rabli tako gužvat . Zdaj se še morava samo odločit kakšen jogi...in bi bila vsela kakšnega nasveta...al naj imava vsak svojega al v celem in iz kakšnih materialov? No, tako je pri nas...nimam časa več skoraj nič, pa zdaj smo večinoma zunaj, ker je Vid taaaaak srečen ko capkava zunaj in si kr jucka, ko mu rečem greva papa? Vsem novim srečkam nosečkam želim lepo nosečnost in da bodo vsi pregledi OK...brez zapletov. TRIŠ upam, da slabosti minejo, pri meni niso in sem bila ok le zadnji mesec nosečnosti...edino kar nisem zbruhala je bil Mcdonalds majra lepo, da si me pogrešala, hvala za skrb... zmajevke, pride v aprilu za veliko noč. Kar se pa tvojega križa tiče pa le počivaj....joj boga reva...mene boli križ samo ne tako fejst klaja mislim na tebe, da boš svojega mičkenega sončka, ki se razvija iz pikice lepo opazovala na NS kako skače gor in dol in bo lepo zdrav... katee upam, da se prav odločiš glede vaju in da boš kmalu srečna... limma upam, da ti hitro mine do sobote, sicer pa če imaš takšno gužvo, potem ti itak... vsem bolančkom nana upam, da se kmalu kaj vidim tudi Vid se večinoma zbudi okoli 6, včasih še prej...če bi prej hodla spat bi bila lepo naspana...samo kaj ko mi ni vsem za nove avatarje so vsi zelo lepi