vaney
|
evo še malo mene nekako smo pregural teden v službi in vrtcu, Anže je včeraj nekaj zakuhal v vrtcu, ampak je bilo potem čez noč v redu in je bil tudi danes v vrtcu v redu...upam, da ostane zdrav sem pa jezna na svojega , ker sem mu že iz službe sporočila, da se počutim grozno slabo in sem jedla Dalerone kot bonbone, pa še Anžeta bi bilo fajn prej pobrat v vrtcu glede na prejšnji dan, pa mu ni uspelo, ker je bil z majstrom na pici , prišel je domov 2 uri kasneje, se preoblekel in šel na neko jagrsko predavanje, ki bo do 22h vsak petek in soboto od 18h-22h naslednje 3 mesece spet ne bomo nič skupaj...pa še za jutri sva bila zmenjena, da greva na večerjo in v kino, ker je na 8. marec pozabil, pa se je danes spomnil, da ne bo šlo in da pravzaprav naslednje 3 mesece ne bova mogla skupaj nikamor ah, saj ne vem ali sem jezna ali razočarana, mislim, da bolj to drugo ah, bo že..... triš, joj, kaj jaz berem močno močno stiskam pesti, da bo v torek vse v redu katarinas, jaz sem tudi gledala tobogan, se mi zdi v redu...jaz sem pa danes rezervirala peskovnik (školjko), samokolnico in vedro z lopatkami (danes se akcija začne, pa nimajo še nič)...mogoče bi pa še tobogan, ampak bo moja denarnica preveč trpela, ker bi avto tudi rad nove čevlje, pa Grega ima rojstni dan....bom morala malo šparat D+BK, jaz sem takoj za kakšen skupni piknik in juhco , sem itak že skoraj pozabila kako izgledate govor; Anže reče mama in U-A (Ula-naša psička), to je pa tudi vse, ati je pa a in seveda je ati užaljen, ker je trenutno mama najbolj zaželjena oseba pri Anžetu, atija pa ne šmirgla preveč.... saj vem, da sem večino stvari pozabila....saj je vikend, pa mogoče mi rata kaj več se oglasit (berem pa vas-v službi med malco )