|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
13.3.2009 19:49:10   
limma
Triš, user posted image user posted image držim pesti in upam na najboljše user posted image user posted image

katee, sem vesela, da šuma ni več user posted image

Pina, Daša in ostali bolančki user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 726
13.3.2009 20:20:41   
katarinas
Hojla,

samo tole bom napisala, ker vidim da si Sunny tu gor: potem za nedeljo velja? Popoldan verjetno, ne?user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 727
13.3.2009 20:37:45   
mala pikica
draga triška močno stiskam pesti, da se beta hcg dvigne user posted image user posted image user posted image

martinca in nana sem vesela, da sta za. Vama bolj odgovarja petek ali sobota? muzika je rekla, naj se zmenimo in naj ji potem sporočim. Jaz sem za to, da se kar hitro dobimo user posted image

Moja kolena... hvala vsem, ki ste držale pesti, pa tudi za vse pikapolonice user posted image Kirurg pravi, da v samih kolenih sicer ni nič tragičnega, je pa neka sprememba na desni stegnenici, tako da sem spet dobili dve novi napotnici in fizioterapijo. Pregled po končani fizioterapiji, do takrat pa seveda nič drugega... Razne aktivnosti odpadejo user posted image Zmešalo se mi, eno leto že to traja, pa nič in nič. Mene pa kar naprej boli...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 728
13.3.2009 20:37:58   
vaney
evo še malo mene

nekako smo pregural teden v službi in vrtcu, Anže je včeraj nekaj zakuhal v vrtcu, ampak je bilo potem čez noč v redu in je bil tudi danes v vrtcu v redu...upam, da ostane zdrav

sem pa jezna na svojega user posted image , ker sem mu že iz službe sporočila, da se počutim grozno slabo in sem jedla Dalerone kot bonbone, pa še Anžeta bi bilo fajn prej pobrat v vrtcu glede na prejšnji dan, pa mu ni uspelo, ker je bil z majstrom na piciuser posted image , prišel je domov 2 uri kasneje, se preoblekel in šel na neko jagrsko predavanje, ki bo do 22h vsak petek in soboto od 18h-22h naslednje 3 meseceuser posted image spet ne bomo nič skupaj...pa še za jutri sva bila zmenjena, da greva na večerjo in v kino, ker je na 8. marec pozabil, pa se je danes spomnil, da ne bo šlo in da pravzaprav naslednje 3 mesece ne bova mogla skupaj nikamoruser posted image ah, saj ne vem ali sem jezna ali razočarana, mislim, da bolj to drugouser posted image ah, bo že.....

triš, joj, kaj jaz beremuser posted image močno močno stiskam pesti, da bo v torek vse v reduuser posted image user posted image

katarinas, jaz sem tudi gledala tobogan, se mi zdi v redu...jaz sem pa danes rezervirala peskovnik (školjko), samokolnico in vedro z lopatkami (danes se akcija začne, pa nimajo še nič)...mogoče bi pa še tobogan, ampak bo moja denarnica preveč trpela, ker bi avto tudi rad nove čevlje, pa Grega ima rojstni dan....bom morala malo šparat

D+BK, jaz sem takoj za kakšen skupni piknik in juhcouser posted image , sem itak že skoraj pozabila kako izgledate

govor; Anže reče mama in U-A (Ula-naša psička), to je pa tudi vse, ati je pa a in seveda je ati užaljen, ker je trenutno mama najbolj zaželjena oseba pri Anžetu, atija pa ne šmirgla preveč....

saj vem, da sem večino stvari pozabila....saj je vikend, pa mogoče mi rata kaj več se oglasituser posted image (berem pa vas-v službi med malcouser posted image )

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 729
13.3.2009 20:39:47   
vaney
jao, vse sem pozabila počrnit....boste morale malo bolj gledat, za katero je kajuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 730
13.3.2009 21:29:34   
katee
triš: močno upam, da boš v torek slišala srčka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem šla pa danes pogledat sestrično in njeno malo Doro (stara 7 tednov). Sem že čisto pozabila, da so dojenčki tako mali user posted image

klepetka: tudi tebe je bilo lepo videti, čeprav za kratek čas. Naslednjič obljubim, da greva na sprehod!

< Sporočilo je popravil katee -- 13.3.2009 21:30:36 >

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 731
13.3.2009 21:40:53   
Anonimen
triš močno močno stiskam pesti zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
  Neposredna povezava do sporočila: 732
13.3.2009 23:59:45   
urssyy
Triš tudi jaz držim pesti za v torekuser posted image user posted image user posted image

Klepetkaa hvala ti user posted image user posted image user posted image , si me danes presenetila in si mi naredila vikend lepšiuser posted image , ti jutri pošljem ZS. Hvala!!

Mala pikica čuvaj kolenca, vem pa da ti ni prijetno zaradi bolečin. Upam, da kmalu ugotovitre v čem je težava.

Vsem ostalim več napišem jutri zjutraj, grem ajat, mala skozi joka, ker je prehlajena in ne more dihati skozi nosek, pa nikakor ji ga ne morem sčistiti, razmišljam na tisto pumpico, a ve to prakticirate?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 733
14.3.2009 7:16:08   
martinca
dobro jutro!

PAtrik še spi, Uroš je v službi jaz pa že cote perem in malo na RR, kam pa drugamuser posted image

majra, jaz sem PAtriku kupla jakno v H&M-u. je taka fajna tud za po dežju. no potem pa hitro v Lj. kako pa kaj križ? je že boljše?

mala pikica, meni bolj odgovarja sobota. ker zdaj Uroš dela ob sobotah te veš kako bi jaz zgledala zjutraj ko bi se že PAtrik ob osmih ali devetih zbudil. v nedeljo pa ga bo Uroš imela, da se bom jaz naspala.user posted image no če vas pa bo večina za petek bom pa jaz tudi. bom že preživela.user posted image

vaneyuser posted image user posted image user posted image ne bm nič rekla glede tvojega dragega. samo toleuser posted image . pa hitro se pozdraviuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

govor; Anže reče mama in U-A (Ula-naša psička), to je pa tudi vse, ati je pa a in seveda je ati užaljen, ker je trenutno mama najbolj zaželjena oseba pri Anžetu, atija pa ne šmirgla preveč....

se vidi da je bolj malo z njim, da si ti več.

urssyy, jaz mu čez dan špricam s fiziološko. zvečer pa mu po enkrat v vsako nosnico špricnem MArinase cold, po potrebi še ponoči. sesam pa mu nič, no vsaj zdaj ni bilo potrebe ko je bil nazadnje prehlajen.  user posted image za Vivi da prehlad čimprej mine in bo spet sladko spala.user posted image

mamica Suzana vse najboljše za tvoj rojstni dan!!!!
user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 734
14.3.2009 7:56:20   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

mala pikica, meni bolj odgovarja sobota. ker zdaj Uroš dela ob sobotah te veš kako bi jaz zgledala zjutraj ko bi se že PAtrik ob osmih ali devetih zbudil. v nedeljo pa ga bo Uroš imela, da se bom jaz naspala.user posted image no če vas pa bo večina za petek bom pa jaz tudi. bom že preživela.user posted image

Iz podobnih razlagov tudi meni odgovarja sobota user posted image Se bodo morali moški žrtvovati user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 735
14.3.2009 8:10:59   
majra
Jutro!

Naša noč je bila super in kar je najboljše, spale smo do pol 8. Pri nas se zmeraj zbujamo okoli 6, tako da je to res veliko.

Martinca, križ še zmeraj boli, odvino koliko se naprezam. Danes smo same s Katjo, potem veš, da nimam časa mislit na križ.

Vaney, ta tvoj jager.... user posted image

Suzana, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 736
14.3.2009 8:24:32   
majra
user posted image  Kaj dajete pit vašim sončkom, predvsem čaji me zanimajo, ker sokov mi niti ne povohamouser posted image

Grem hitro skuhat kosilo in pičimo ven na sončka

Lep vikend

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 737
14.3.2009 8:32:55   
katee
Mamica Suzana vse najboljše za tvoj rojstni dan  user posted image

user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 738
14.3.2009 9:00:10   
klaja
Suzana vse lepo ob tvojem prazniku in lepo praznuj!!!

Majra moji dve pijeta ponavadi vodo ali pa instant čaj, pa tudi pomarančni sok.

Urssyy imam paket za tebe že pripravljen, samo ne vem če mi bo uspelo na pošto prit še danes v pravem času, drugače pa v ponedeljek.

< Sporočilo je popravil klaja -- 14.3.2009 9:01:14 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 739
14.3.2009 10:07:47   
mml
Suzana vse najboljše in eno res dobro službo
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 740
14.3.2009 11:31:14   
lutiropan
Suzana vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 741
14.3.2009 11:42:41   
klepetkaa
SUzana, najlepše želje ob rojstnem dnevuuser posted image

user posted image

vsem skupaj pa prelep danuser posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 742
14.3.2009 12:40:12   
katee
majra: moj Žan Luka pije mešanico jabolčnega soka in vode. Zadnjič sem mu pa sadni čaj naštimala, pa ga je tudi popoil. Drugače pa mi čajev ne pijemo, samo sok in vodo.

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 743
14.3.2009 12:42:15   
katee
Evo, jaz sem iz frizerja, mi je spet pramena naredila in sem zelo zadovoljna z barvo, pa mičkeno me je strigla - samo špice. Ta čas sta bila Žan Luka in user posted image na sprehodu (celo doma je user posted image user posted image user posted image user posted image ), sedaj pa mali spančka. Potem gremo na kosilo in k mojim na obisk. Jutri gremo pa še h gorenjski babici.

Vsem želim čudovit dan!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 744
14.3.2009 12:42:46   
katee
Aja, moram malo smetiti, da pridem do 5. user posted image . A katero moti? user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 745
14.3.2009 12:43:11   
katee
Sej vam obljubim, da ne bom preveč nadležna! Zdej pa res neham.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 746
14.3.2009 13:40:36   
nana35
Na hitro,ker sumim ,da mi bo crknil monitor.Včeraj nisem mogla nič napisat,tega še niste jemale,celotna slika na monitorju je obrnjena narobe,na glavo...jaz še česa takega nisem videla svoj živi dan.Pa tudi miška mi dela v nasprotni smeri.Ne vem,kaj je to,če bi zdaj videle,kaj sem naredila z monitorjem...obrnila sem ga narobe,da vidim sliko prav.Prebrala nisem nič,ker bom raje najprej poslala post.Tako da veste,če me nekaj dni ne bo tukaj...nimam monitorja.In se javim,ko bom imela.

Lp,S.

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 747
14.3.2009 13:55:36   
nana35
Sunny v službi,lepa slikica male čebelice.

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Jogi .- pri nas enojni, mi je to zelo všeč, imam 8 mesec Dormeo Spominska pena - u glavnem jaz ga bom reklamirala, ker so na moji strani tud udolbine, in mi gre na živce, drugač pa ni težak, samo po moje je problem, ker sem jaz težja od moža, tako da bi vzela Dormeo, sam navadnega...

Sem se tukaj nasmejala...spominska pena ja...pa teža...user posted image user posted image user posted image

Triš,user posted image ubogica...pošiljam ti lepe tople pozdravčke in objemčke.Potolaži se kmalu...Upam pa vseeno na vse dobro.In stiskam pesti!

Lunca,upam,da se Pina kmalu pozdravi,se mi kar smilite pri vas,...vsake toliko je nekdo bolan.

martinca,zakaj bi pa mogli it na morje z I.in G.?Saj lahko greste sami,pa še lažje se bosta z U.uskladila,tako pa se morate vsi 4-je.In kako je z mojimi slikami na CD-ju?Mogoče so se zgubile na pošti...user posted image a bo kaj???Ti,ti...

mala pikica,meni bolj odgovarja sobota,ker v petek še delam popoldan do 19h,pa v soboto tudi do 12h.

vaney,brez besed.Samo toleuser posted image .

majra,Klemen pije vodo,ampak ne mara preveč.Čaj je boljši,katerikoli,samo da je čaj in ima okus.Pa sokec tu in tam.

Suzana vse najboljše za tvoj rojstni dan!!!user posted image user posted image

:))

(odgovor članu Sunny v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 748
14.3.2009 14:22:45   
Anonimen
user posted image

SUZANA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN!!!

Mi smo pa danes zapravljali dopoldan. Smo kupili obema adidaske, pa Janu smo kupili še traktorja....
Sedaj oba spita, popoldan pa se gremo še sončku nastavljat!

Lep dan vsem!

(odgovor članu limma)
  Neposredna povezava do sporočila: 749
14.3.2009 14:38:50   
mala pikica
Suzana, vse najlepše ob rojstnem dnevu!!!

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......