Alfabeta
|
Dan! vas moram vsaj pozdraviti, ker vas malo zanemarjam....samo kaj ko ni časa. Saj bo bolje. No, naše noči so še vedno . Spimo do določene ure (ali 2 ali 3 ali 5), potem sva kako uro in pol pokonci, pa greva nazaj spat. Ampak saj bo minilo. Itak tako hitro zrastejo katarinas za nakup. Jaz sem ga imela že pri F. ampak nekako ni šel v "promet", smo mu potem kupili tavisokega. Potem sem ga pa svakinji posodila, ta malega, tako da ga imajo oni. Naša je namreč zmešana na gugalnico. Bognedaj, da prideva domov in ne gremo na gugalnico , se dere da se hoče raztrgat, pa samo kaže na gugalnico pa a-a-a-a. Pa zadnjič je padalo in ful pihalo, pa se ji ne da dopovedat. Jaaa, tud to mine. Pol pridejo pa še hujše stvari . klepetka, hvala za kavo. Ta je že moja 4-ta danes . Raje ne grem pritiska meriti, imam občutek kt da sem pijana. Pa nisem nič pila . Še. Glede tvojega dolga za srečanje pa.....Jaz nisem pozabila, da smo bile že dogovorjene, da prideš....Takrat k sunny, pa vidim, da ona tudi ni pozabila čvekanje, naša glih da bi kej veliko govorila, ne. Pa je baba, glede na to da je F. pri 7 začel, pa so ga pri 1 letu vse razumeli tudi drugi kaj bi rad. Je govoru ko raztrgan. Ta pa ne..... Reče mama, pa oci, pa Ajda, pa ko je lačna tudi zelo nazorno pove AMA-AMA. Pa hvala, ko ji kaj dam, reče ALA, ampak L je tako prisrčen. Nekje med L in J . Pa kaj še.......Aha, kota (piškot), hja....je nimam zraven pa se ne spomnim kaj še. V glavnem kar ne pove, pa tako nazorno pokaže, da je vsem jasno . Sploh če ji kaj ne paše triš, meni je bilo slabo do 6 meseca pri Ajdi, pri Filipu pa nič Upam, da se je stanje umirilo intruder, lepo da se spomniš na nas in prideš kaj počvekat tule katee, super za izvide klaja, a še nisi imela nuhalne? postelja, mi2 imava dva jogija, ker jaz menjam rjuhe in ni šans da bi dvignila enega. Pa tudi bolj praktično mi je....Če se slučajno zamaže frišna rjuha, zamenjam samo 1, ne rabim obeh lenart, za prve korake ančika, za pikico veliko mml, si rešila z varstvom? Se večkrat spomnim nate karatina, še malo a ne? Kako prenašaš? Pa bravo za prvo striženje in potrpežljivost mala pikica, za tvoje kolenčke pa tudi veliko , pa prijetno srečanje vam želim. Pa da se nam ostalim ne bo preveč kolcalo martinca, si poklicala? nana , tebi pa , ker smeškota ki maha ni majra, križ kaj bolje? Pogrešam pa SPET suzano, vaney, sani,..... Nič gremo evrčke služit....bo dolgo poletje Evo....toliko malo za.....
< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 13.3.2009 12:25:55 >
|