|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
13.3.2009 10:06:57   
Lunca1
Katarinas uživaj v shoppingu.

No mi smo pa še vedno pri ma ma in a ta, v hudi nuji tudi mam     mam     mam  mam  mam mam mam user posted image user posted image user posted image    user posted image . Potem se pa počasi zaključi.

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 13.3.2009 10:07:18 >

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 701
13.3.2009 10:08:45   
Lunca1
No Luka pa bananco od Pininega mikrofona hoče vtikat v vtičnico. user posted image  Dobro da imamo zaščitene.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 702
13.3.2009 10:46:51   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Katarinas uživaj v shoppingu.

No mi smo pa še vedno pri ma ma in a ta, v hudi nuji tudi mam     mam     mam  mam  mam mam mam user posted image user posted image user posted image    user posted image . Potem se pa počasi zaključi.

Sej naša običajno tud tako, sem pa tja ji kaj rata...če vidi muco reče MAU, avto je ATO, jaz sem MAMA, babica je BABAuser posted image ...to je v glavnem to.
Se pa pogovarja po svoje, v vrtcu so rekle, da jim vztrajno nekaj razlaga, prav po odraslo ampak je nič ne razumejo, itakuser posted image  
So pa pri nas vsi otroci kmalu čvekali, zdaj če je to kaj dedno pa ne vemuser posted image

Aja pa zjutraj mi je dala ene 10x poljubčka, en za drugim, prav na usta...user posted image

Zdej pa moram it, ker visim na tem internetu že cel dopoldan, moram skuhat kosilo (speeet....ma ni prav nič luštno bit doma, moram samo delatuser posted image ).

Aja nisem se mogla upret danes, sej me bo moj najbrž spet okregaluser posted image , ker še nič ne ve o tem. Na spletni strani Baby centra sem zasledila da je toboganček v akciji in jaz sem ga kar naročila. Je tak bolj majčken, mogoče je Lara še premajhna, ampak za poleti bo glih prav...pa še ko bo sestrična prišla na obisk bo super, pa še kdo...npr. Nejauser posted image ...jaz sem si ga vedno želela pa ga seveda nisem nikoli dobila.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 703
13.3.2009 11:28:56   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Aja nisem se mogla upret danes, sej me bo moj najbrž spet okregaluser posted image , ker še nič ne ve o tem. Na spletni strani Baby centra sem zasledila da je toboganček v akciji in jaz sem ga kar naročila. Je tak bolj majčken, mogoče je Lara še premajhna, ampak za poleti bo glih prav...pa še ko bo sestrična prišla na obisk bo super, pa še kdo...npr. Nejauser posted image ...jaz sem si ga vedno želela pa ga seveda nisem nikoli dobila.

Si naročila URGENT, da bo že v nedeljo. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 704
13.3.2009 11:41:38   
klepetkaa
Dober dan,

da vas malo pozdravim in ponudim eno user posted image

Sva imeli z Lano(samo ona je spala in še spi) prejle prav prijeten obisk; obiskala sta naju katee in Žan Luka. user posted image
Hvala vama za obisk, prav prijetno vaju je bilo spet videti in malo poklepetatiuser posted image

katarinas, user posted image  za tobogan. Verjemi da ne bo sameval. Mi ga imamo tud, sicer bo za letos za Lano še mal prevelik, ampka zna biti to od spomladi do jeseni najbolj oblegan prostor.

no, evo , bujenje....

lep dan

(odgovor članu Sunny v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 705
13.3.2009 12:03:18   
TRIŠ
No ponoči sem dobila krče in zjutraj sem šla v bolnico,kjer so mi naredili UZ in gastacijska vrečka je praznauser posted image user posted image user posted image ,so mi vzeli kri da vidijo porast ali padec v torek pa imam še enkrat UZ ,tako sem žalostnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 706
13.3.2009 12:13:16   
mml
Oh triška user posted image user posted image user posted image user posted image . Pri meni se pri Maticu tudi v 7. tednu ni v GV še nič videlo, pa po tem sem še nekaj zakrvavela, pa je bilo vse OK. Tako da močno stiskam pesti, da bo beta HCG danes hudo visokuser posted image user posted image user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 707
13.3.2009 12:21:53   
Alfabeta
Dan!

vas moram vsaj pozdraviti, ker vas malo zanemarjam....samo kaj ko ni časa. Saj bo bolje.

No, naše noči so še vedno user posted image . Spimo do določene ure (ali 2 ali 3 ali 5), potem sva kako uro in pol pokonci, pa greva nazaj spat. Ampak saj bo minilo. Itak tako hitro zrastejo

katarinas user posted image  za nakup. Jaz sem ga imela že pri F. ampak nekako ni šel v "promet", smo mu potem kupili tavisokega. Potem sem ga pa svakinji posodila, ta malega, tako da ga imajo oni. Naša je namreč zmešana na gugalnico. Bognedaj, da prideva domov in ne gremo na gugalnico user posted image , se dere da se hoče raztrgat, pa samo kaže na gugalnico pa a-a-a-a. Pa zadnjič je padalo in ful pihalo, pa se ji ne da dopovedat. Jaaa, tud to mine. Pol pridejo pa še hujše stvari user posted image .

klepetka, hvala za kavo. Ta je že moja 4-ta danes user posted image . Raje ne grem pritiska meriti, imam občutek kt da sem pijana. Pa nisem nič pila user posted image . Še. Glede tvojega dolga za srečanje pa.....Jaz nisem pozabila,user posted image da smo bile že dogovorjene, da prideš....Takrat k sunny, pa vidim, da ona tudi ni pozabila user posted image

čvekanje, naša glih da bi kej veliko govorila, ne. Pa je baba, glede na to da je F. pri 7 začel, pa so ga pri 1 letu vse razumeli tudi drugi kaj bi rad. Je govoru ko raztrgan. Ta pa ne..... Reče mama, pa oci, pa Ajda, pa ko je lačna tudi zelo nazorno pove AMA-AMA. Pa hvala, ko ji kaj dam, reče ALA, ampak L je tako prisrčen. Nekje med L in J user posted image . Pa kaj še.......Aha, kota (piškot), hja....je nimam zraven pa se ne spomnim kaj še. V glavnem kar ne pove, pa tako nazorno pokaže, da je vsem jasnouser posted image . Sploh če ji kaj ne paše user posted image

triš, meni je bilo slabo do 6 meseca pri Ajdi, pri Filipu pa nič user posted image  Upam, da se je stanje umirilo

intruder, lepo da se spomniš na nas user posted image  in prideš kaj počvekat tule

katee, super za izvide user posted image

klaja, a še nisi imela nuhalne?

postelja, mi2 imava dva jogija, ker jaz menjam rjuhe in ni šans da bi dvignila enega. Pa tudi bolj praktično mi je....Če se slučajno zamaže frišna rjuha, zamenjam samo 1, ne rabim obeh user posted image

lenart, user posted image user posted image user posted image  za prve korake

ančika, za pikico veliko user posted image user posted image user posted image

mml, si rešila z varstvom? Se večkrat spomnim nate

karatina, še malo a ne? Kako prenašaš? Pa bravo za prvo striženje in potrpežljivost user posted image

mala pikica, za tvoje kolenčke pa tudi veliko user posted image user posted image user posted image , pa prijetno srečanje vam želim. Pa da se nam ostalim ne bo preveč kolcalo user posted image

martinca, si poklicala? user posted image

nana , tebi pa user posted image , ker smeškota ki maha ni user posted image user posted image

majra, križ kaj bolje?

Pogrešam pa SPET suzano, vaney, sani,.....

Nič gremo evrčke služit....bo dolgo poletje user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo....toliko malo za.....

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 13.3.2009 12:25:55 >

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 708
13.3.2009 12:23:06   
klaja
Katarinas si jo pa lepo naučila kulture!  Pa kaj lepega si kupi! Jaz sem že tudi rekla mojemu, da naslednji teden hočem imet en dan fraj, ko bo slabo vreme, ker drugače skoz nekaj dela zunaj, upam da bo kateri dan dež.
Za vožnjo po toboganu pa lahko Lari da Hana kake inštrukcije, obvlada stvar, pa ne po kakem malem toboganu, se še jaz ne upam pelatuser posted image , ona pa kar na trebuh in gremo.

Triš ojoj, mogoče pa ni tako hudo in je še prehitro, da bi se kaj videlo. Močno mislim na tebe in upam da bo vse vredu!user posted image

Alfabeta v ponedeljek jo imam.

< Sporočilo je popravil klaja -- 13.3.2009 12:24:14 >

Neposredna povezava do sporočila: 709
13.3.2009 12:23:13   
Alfabeta
JOJ TRIŠ, sem kar trda sedajle ratala. Upam s tabo na najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 710
13.3.2009 12:26:05   
Lunca1
Triš user posted image user posted image user posted image  Ne bi ti rada delala lažnih upov, samo pri moji sestri je bila tud prazna vrečka in ko je šla na čiščenje, so zraven našli še en zarodek in danes ima mala 5 mesecev.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 711
13.3.2009 12:46:32   
lutiropan
TRIŠ   user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 712
13.3.2009 12:53:26   
TRIŠ
Hvala vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj šele čutim kaj mamice doživljajo,jaz se sploh ne morem potolažituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

mml hvala tiuser posted image user posted image user posted image

Nekaj pa objlubim da če bo vse OK se ne obremenjujem z enim zidanjem in nobenim avtom ,bomo že samo da bomo vsi zdravi in živiuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 13.3.2009 12:54:21 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 713
13.3.2009 14:05:20   
katarinas
TRIŠ mi je ful hudo...upam, da bo še vse ok, si pa kar ne morem predstavljati kaj sedaj prestajaš. Drži se.user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
katarinas user posted image  za nakup. Jaz sem ga imela že pri F. ampak nekako ni šel v "promet", smo mu potem kupili tavisokega. Potem sem ga pa svakinji posodila, ta malega, tako da ga imajo oni. Naša je namreč zmešana na gugalnico. Bognedaj, da prideva domov in ne gremo na gugalnico user posted image , se dere da se hoče raztrgat, pa samo kaže na gugalnico pa a-a-a-a. Pa zadnjič je padalo in ful pihalo, pa se ji ne da dopovedat. Jaaa, tud to mine. Pol pridejo pa še hujše stvari user posted image .

UUuuu pa res, gugalnica...to še nimamouser posted image , pa bi res tud zdaj prišlo v poštev...že iščem kje bi kaj bilouser posted image

Sunny sem pod opombe napisala, da pride Neja v nedeljo, morda bodo upoštevaliuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 714
13.3.2009 14:10:03   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Nekaj pa objlubim da če bo vse OK se ne obremenjujem z enim zidanjem in nobenim avtom ,bomo že samo da bomo vsi zdravi in živiuser posted image

Ja to pa res....pa tudi službo dej na stranski tir, bodo že brez tebe in počakali te bodouser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 715
13.3.2009 14:11:34   
Alfabeta

UUuuu pa res, gugalnica...to še nimamouser posted image , pa bi res tud zdaj prišlo v poštev...že iščem kje bi kaj bilouser posted image

Joooj, jaz se bojim da me bo tvoj user posted image  nabunkal, glede na to da sem SPET kriva za praznjenje tvoje denarnice user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 716
13.3.2009 14:22:49   
dašabina
Trišuser posted image user posted image user posted image

Gugalnica je tud pri nas zakon, tobogan pa tud imamo, in mu je že v veselje....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 717
13.3.2009 14:50:43   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Joooj, jaz se bojim da me bo tvoj user posted image  nabunkal, glede na to da sem SPET kriva za praznjenje tvoje denarnice user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo ni panike, glede na to, da gre on trenutno v nakup dost dragega kolesa, mislim, da lahko jst naročim ene tri gugalnice pa naj sam pisne pa bo hudičuser posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 718
13.3.2009 15:44:55   
Lunca1

Samo ni panike, glede na to, da gre on trenutno v nakup dost dragega kolesa, mislim, da lahko jst naročim ene tri gugalnice pa naj sam pisne pa bo hudičuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

aja, a sem vam že povedala, da je Pina spet bolana, ima vročino user posted image user posted image user posted image

no še četrt ure, pa grem domov user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 719
13.3.2009 16:46:02   
klaja
Lunca ena user posted image za Pino in naj čim prej ozdravi!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 720
13.3.2009 17:54:12   
Sunny Morning
TRIŠ močno stiskam pesti in si želim, da bi bilo vse ok in da bo oktobra user posted image .

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 721
13.3.2009 17:55:54   
Sunny Morning
Sunny sem pod opombe napisala, da pride Neja v nedeljo, morda bodo upoštevaliuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pina user posted image user posted image user posted image

Ta je ena boljših. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 722
13.3.2009 18:42:38   
martinca
dober večer!

triš, močno stiskam pesti da bo na UZ vse v najlepšem redu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

alfabeta, nisem še poklicala. dolga zgodba, ki se začne pri mojem možu.user posted image smo bili že vsi za akcijo da gremo na Pag. potem pa URoš reče da njemu pa ni ker je v Mandrah zvečer preveč pusto in bi se morali vozit v Novaljo ali PAg da bi videli kaj stojnic. no potem sem gledala Krk in Njivice ker imata svakinja in njen fant za tja predlog. no tak da zdaj smo ugotovili da sploh nimamo istega interesa za počitnice.user posted image jaz še vedno navijam za PAg. pa upam,da bom zmagala. user posted image pa da še ne bo fraj, kar močno dvomim. no pa še v tistem terminu ne moremo it ko smo hotli, ker še Grega nima fraj takrat.

lunca, user posted image za Pino.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 723
13.3.2009 19:05:00   
majra
Čer!

Triš user posted image , želimo ti od vsega srca, da boš v torek slišala srček user posted image user posted image
Pa oprosti še enkrat za sms, so me solzice tako šokirale, da sem samo preletela. Mislim nate user posted image

Lunca  user posted image user posted image user posted image  za Pino

Intruder, midva imava enojni jogi. Je fajn, ker ni luknje vmes, ni pa fajn, ko se moj slon obrača in me premetava. Čeprav sedaj ni panike, ko ni velike razlike v kg user posted image user posted image , od začetka me je pa ful premetavalo

Smo pa včeraj iskala po trgovinah tricikel in prehodno jaknico, pa sem bila tako razočarana nad ponudbo. Bo treba zgleda v Lj. pogledat

Gremo spat. Je Katja spala danes samo 2x20 min user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 724
13.3.2009 19:09:13   
klepetkaa
triš, močno močno stiskam pesti, da bo na UZ vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

če se otrok ponoči po nesreči polula v posteljo 2
muška

torej vprašanje št. 2 če se otrok ponoči ponesreči polila v posteljo, kdaj potem preoblečete posteljo?

takoj (77%)

naslednji dan (21%)

ko je na vrsti preoblačenje postelj v mesecu (2%)

Število vseh glasov: 270

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!