|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
11.3.2009 12:11:51   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny v službi

Jaz že en teden kličem, da bi se naročila za pregled, pa se noben k.... ne oglasi.user posted image

a je to kamuflirano sporočilo kot od majre? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nam hočeš kaj povedati? user posted image user posted image
ti sunny, je to resuser posted image user posted image user posted image

vidim, da se Triš še ni javila, bom kar povedala, ker vem, da skrbite, ostala je doma, počiva in poskuša kaj pojestuser posted image user posted image  saj bosta dva meseca minila hitro, pa bo boljš ....

< Sporočilo je popravil dašabina -- 11.3.2009 12:14:29 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 626
11.3.2009 12:17:49   
TRIŠ
Klaja držim pesti in prosimuser posted image da so s teboj in otročkom ,ko boš na nuhalni.Bo pa vse OK vrjemiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Urssyy VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ PRAZNIK,TER DA BI ŽIVLJENJE ZAJELA Z POLNO ŽLICO SREČE IN LJUBEZNIuser posted image

No jaz sem pa user posted image user posted image user posted image ,sem sicer vztrajala v službi dokler nisem padla skupajuser posted image ,sedaj pa bom lahko doma ležala oz.bom srečna če ne bom rabila v bolnicouser posted image .Sicer vrjamem v najboljše ,ampak kadar je človek doma razmišla samo grdo in negativno,uf sem jezna nase.Toda vsak zakaj ima svoj zato in vsaka stvar je za nekaj dobra,čeprav na začetku tega ne razumemo.
Grem ležat ker se pripravlja nov valuser posted image user posted image user posted image user posted image slabin in kozlanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 627
11.3.2009 12:29:26   
Sunny v službi
Jaz že en teden kličem, da bi se naročila za pregled, pa se noben k.... ne oglasi.user posted image

a je to kamuflirano sporočilo kot od majre? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nam hočeš kaj povedati? user posted image user posted image

Ne, tukaj ni nobene kamuflaže, samo reden pregled ampak vseeno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 628
11.3.2009 12:31:27   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

ti sunny, je to resuser posted image user posted image user posted image

Brezamedežno spočetje še ni ratalo. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

TRIŠ kako se mi smiliš. Ti nisem nič fovš. Drži se. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 629
11.3.2009 12:46:50   
Alfabeta
triš, upam, da hitro prideš k sebi user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image . Drži se!

katee,....te bo raje tukaj vprašala....a se je kaj spremenilo, glede na to, da si na FB napisala, da ni več zaročena? user posted image  Upam, da si ok

sunny v službi, sedaj dela. Sem sedaj govorila z njo

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 11.3.2009 12:47:27 >

(odgovor članu Sunny v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 630
11.3.2009 13:10:04   
lutiropan
TRIŠ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 631
11.3.2009 13:10:39   
katee
we are sorry.......že 2×

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 632
11.3.2009 13:15:20   
katee

katee,....te bo raje tukaj vprašala....a se je kaj spremenilo, glede na to, da si na FB napisala, da ni več zaročena? user posted image  Upam, da si ok

Ne, nič  ni narobe, vse po starem. Še vztrajam,  ampak ne vem, koliko časa bom še lahko . Včeraj mi je spet eno tako povedal, da sem obsedela z odprtimi usti. Namreč, jutri imava z Žan Luko kontrolo UZ srčka, ker so mu ob rojstvu našli šum na srčku, nič resnega. Pa sem dragega vprašala, če gre z nama na pregled. In je rekel, da ima preveč dela, da bi čakal v čakalnici zato, da bi potem rekli, da je vse OK. user posted image   Ja, takle mamo pri nas doma. Ampak jaz še vztrajam in upam na boljše čase.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 633
11.3.2009 13:16:57   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: katee

we are sorry.......že 2×

Si ziher hotla kaj tazga napisat user posted image user posted image user posted image  da ti ne pusti objaviti

katarinas, Cerazette so tiste tabletke

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 634
11.3.2009 13:19:31   
katee
Katarinas: tudi meni so poslali, da se lahko prijavim na "Tečemo skupaj". Ampak jaz ne bom šla. Imam dovolj svoje aerobike user posted image
Sem se pa ravno prej zmenila z enim kolegom, da bom prišla k njemu, da mi izmeri maščobno, mišično in kostno maso in mi na podlagi tega napiše en jedilnik. Se bom vsaj tako redno in pravilno prehranjevala. Dejstvo je, da pojem preveč sladkarij (na srečo se mi to ne pozna, ampak ne vem, koliko časa bo še tako) in premalo druge hrane. Sva zmenjena za naslednji teden.

Triš, mati, upam, da bo kmalu bolje!!!!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 635
11.3.2009 13:20:50   
katee

we are sorry.......že 2×

Si ziher hotla kaj tazga napisat user posted image user posted image user posted image  da ti ne pusti objaviti

Jaz pa res ne pišem nič kaj takega user posted image user posted image user posted image user posted image

V bistvu sem tebe citirala, 2×, pa mi je obakrat to napisalo. No, tretjič je pa ratalo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 636
11.3.2009 13:25:11   
Lunca1

Katarinas: tudi meni so poslali, da se lahko prijavim na "Tečemo skupaj". Ampak jaz ne bom šla. Imam dovolj svoje aerobike user posted image
Sem se pa ravno prej zmenila z enim kolegom, da bom prišla k njemu, da mi izmeri maščobno, mišično in kostno maso in mi na podlagi tega napiše en jedilnik. Se bom vsaj tako redno in pravilno prehranjevala. Dejstvo je, da pojem preveč sladkarij (na srečo se mi to ne pozna, ampak ne vem, koliko časa bo še tako) in premalo druge hrane. Sva zmenjena za naslednji teden.

Katee ti itak tolk migaš, da sladkor sploh nima čas prit na neprimerne dele telesa. user posted image

Triš želim ti čim manj user posted image .user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 637
11.3.2009 13:46:07   
Sunny v službi

Ma jaz kličem sestro in to že en teden po 20x na dan. HB sem jo zdaj dobila in me je naročila za pregled 25. maja. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 638
11.3.2009 14:02:44   
katee

Ma jaz kličem sestro in to že en teden po 20x na dan. HB sem jo zdaj dobila in me je naročila za pregled 25. maja. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 639
11.3.2009 14:10:21   
katarinas

Pa ne mi rečt, da to kličeš v ZDRAVSTVENI DOM in da se ti noben NE OGLASI?! user posted image user posted image  Isto je ko kličeš P - sem klicala 100x, potem sem šla kar peš tja in sem stala zraven sestre, ki je bila ZRAVEN telefona in ni delala nič takega, da ne bi mogla dvignit slušalko...ona pa mrtvo hladno ignorira telefonuser posted image  Mene v službi kmal nabutajo, če bi to delala...tam so itak svet zase in imajo svoj sistem...

Alfabeta hvala za info

TRIŠ si pa res boga, naj hitro minejo te slabosti...

Zdej pa moram letet, grem v mesto. se slišmo še kaj potem

Neposredna povezava do sporočila: 640
11.3.2009 14:31:16   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Pa ne mi rečt, da to kličeš v ZDRAVSTVENI DOM in da se ti noben NE OGLASI?! user posted image user posted image  Isto je ko kličeš P - sem klicala 100x, potem sem šla kar peš tja in sem stala zraven sestre, ki je bila ZRAVEN telefona in ni delala nič takega, da ne bi mogla dvignit slušalko...ona pa mrtvo hladno ignorira telefonuser posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj ne moreš verjet. Kaj pa če bi bilo kaj nujnega. user posted image  Pa kaj jih to stane dvignit telefon.

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 641
11.3.2009 14:33:55   
Alfabeta

Hudooo! No, meni je rekla, da se ne rabim naročit, ampak samo pridem in bom malo počakala, pa dobim recept. Sem vprašala, če ne rabim nič pregleda pa je rekla, da ne...samo z dr. pa se vseeno pogovorim. Svašta.

katarinas, mene sicer ne bi prebutali...., ampak.....nam naše krovno podjetje daje navodila, da ne sme pozvonit več kot 3x, da se oglasimo, sicer smo na "črni listi", to je kazenski. to bi jaz dala v ZD in podobne ustanove.

Neposredna povezava do sporočila: 642
11.3.2009 14:38:57   
Sunny v službi
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Pa ne mi rečt, da to kličeš v ZDRAVSTVENI DOM in da se ti noben NE OGLASI?! user posted image user posted image  Isto je ko kličeš P - sem klicala 100x, potem sem šla kar peš tja in sem stala zraven sestre, ki je bila ZRAVEN telefona in ni delala nič takega, da ne bi mogla dvignit slušalko...ona pa mrtvo hladno ignorira telefonuser posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , saj ne moreš verjet. Kaj pa če bi bilo kaj nujnega. user posted image  Pa kaj jih to stane dvignit telefon.

V ZD je čisto odvisno kam kličeš. Pri Wissu dvigne telefon, razen če je ni v pisarni. Tele pri G so pa katastrofa. Sem tudi takrat, ko sem bila user posted image sedela pri sestri, telefon zvoni ona ga pa ne j... 5%. Ampak najbrž ji ne bi toliko zvonil, če bi se oglasila in te naročila, ker potem bi pač nehala klicat, tako pa potem kličeš do onemoglosti in zgleda kot, da jim ves čas zvoni. user posted image  Jaz se tudi moram oglasit, pa tudi če me to stane 10 minut posla, ker bom mogoče morala spet začet od začetka.

< Sporočilo je popravil Sunny v službi -- 11.3.2009 14:40:31 >

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 643
11.3.2009 14:41:51   
Sunny v službi

Hudooo! No, meni je rekla, da se ne rabim naročit, ampak samo pridem in bom malo počakala, pa dobim recept. Sem vprašala, če ne rabim nič pregleda pa je rekla, da ne...samo z dr. pa se vseeno pogovorim. Svašta.

Jaz grem kar vsako leto na pregled...čisto preventivno, zaradi sebe.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 644
11.3.2009 16:16:30   
Anchikaa
Dan.

Triš,upam da boš kmalu na nogah.

Smo bili danes pri zdravnici,ni rekla nič takega kar ne vem.Ji je poslušala pljučka pa srčka,še kri pa vodo sva dali pa ni nič našla,kar bi bil vzrok za vročino.Je rekla da naj ji probam zbit vročino,ampak meni naj nekdo pove s čim,ker ji nič ne pomaga.
Odkar smo prišli domov je dobesedno prilepljena name z 38,4 vročine.Noče pit,ob enih je pojedla puding,pa 2 žlici juhe.Čisto nič si ni podobna.
Ju3 mormo it pa nazaj če vročina ne bi padla.

Mi je blo pa ful smešno.Ji doma merim vročino prej ko smo šli mi kaže 37,5 (ob 6h zjutraj je mela še 39,2 ampak se je malo zašvicala) tam pa ji z ušesnim nameri 36,6.Je pa že od nedelje taka,in se po pravici povedano bojim ju3 it nazaj,kaj če naju pošljejo v bolnicouser posted image .

Čisto sem fuč.Ponoči sem spala 2uri,da bi zdaj spala ko mala spi ne morem ker spi na meni,če jo dam dol pa jok.

Upam da bo kmalu bolje.

LP,
Anchikaa

Neposredna povezava do sporočila: 645
11.3.2009 17:35:03   
TRIŠ
No jaz sem malo bolje in naj vsaj tako ostane.Je šel pa Janez v Novo mesto kupit kolo za Matica in sem mu naročila naj prinese kebabuser posted image ja samo je predrag za v školjko ,tako da mora vstat v trebuščkuuser posted image

Hvala za vse lepe želje,pomagauser posted image user posted image user posted image

Anchikaa upam da se Daša pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 646
11.3.2009 19:15:04   
koala
katarinas, saj zato da nebi nejmu kaj nardila sem raje šal iz sobe, saj potem pa sem itak mela tako slabo vest da sem se še jaz zjokala.

Triš, upam da slabosti hitro minejo, si mi pa lušte z kebabom nardila.

Jao dvigovanje telefonov, jaz sem od ponedeljka klicala da sem se lahko naročila za kontrolo dojk, pa mi je komaj danes uspelo.

klaja, tudi jaz bom držala pesti, sicer bo pa itak ves ok.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 647
11.3.2009 19:16:10   
lutiropan
mala pikica   sem ti na gmail poslala pošto...če bo šlo ,mi zamenjaj avataruser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 648
11.3.2009 19:24:54   
katarinas
Sem bila na govorilnih...je lepo slišat kaj lepega od naše "kuštre"user posted image  Sem pa izvedela med drugim tudi to, da se težko umiri pred spanjem in spi pribl. pol ure ali malo večuser posted image  SAj ni čudno, da je potem čist crknjena ko jo pridem iskat in na poti domov kar zaspi...Mogoče bo lažje zaspala, ko se vreme zrihta in bodo hodili ven...

Sem šla pa danes kupit Imunoglukan, je pa cena kar navita, samo nimaš kaj, za naše pikce vseuser posted image

TRIŠ jst bi tud kebabuser posted image , samo da ti ostane v trebuščku...

Sem pa danes naredila za kosilo koruzno mineštro in slastne z zelenjavo nadevane palačinke in zapečene v pečici in je je bilo tudi njami...edino user posted image  se je nekaj pritoževal, ker ni bilo nič mesnegauser posted image

Anchikaa za Dašo user posted image in zateuser posted image , upam, da vama ne bo treba ostati v bolnici.

IZVIRNO SPOROČILO: koala
katarinas, saj zato da nebi nejmu kaj nardila sem raje šal iz sobe, saj potem pa sem itak mela tako slabo vest da sem se še jaz zjokala.

najbrž si tole hotela komu drugemu povedat...po moje alfabeti, ker ne vem če sem jaz to komentirala kajuser posted image user posted image

Gremo počasi v pižame, pančkajte lepo. Jutri pa imamo kontrolo pri P in bo spet pikica v prstek...upam, da bo vse ok...hja itak, da bo ne?!user posted image  Čao

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 649
11.3.2009 19:47:54   
limma
Dober večer,
midve sva že tretji dan sami, tako da jo zrihtam, pospravim in grem spat... komaj čakam sobote, da pride dragi domov user posted image

koala, nisem še kupila. Hvala za opozorilo user posted image

katarinas, sem dobila ta program za tek, ampak bi začela z 2 tedensko zamudo, ker sva drug teden spet sami in že tako se kombiniramo z obema babicama in nimam časa... sem pa zelooo za to, da se lotiva tega podviga skupajuser posted image Fitnes pa tudi meni ne diši, tako da bova imeli ša kak dan več prosto user posted image

Lep večer in mirno noč user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kje kupujete?
kincapika

Kje najraje kupujete nosečniška oblačila?

V trgovinah (Slovenija) (75%)

V trgovinah (tujina) (9%)

Kataloška prodaja (4%)

Internetni nakupi (Ebay) (1%)

Dobim od prijateljic (11%)

Število vseh glasov: 1357

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!