Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.3.2009 12:11:51
|
|
|
|
dašabina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: Sunny v službi Jaz že en teden kličem, da bi se naročila za pregled, pa se noben k.... ne oglasi. a je to kamuflirano sporočilo kot od majre? Nam hočeš kaj povedati? ti sunny, je to res vidim, da se Triš še ni javila, bom kar povedala, ker vem, da skrbite, ostala je doma, počiva in poskuša kaj pojest saj bosta dva meseca minila hitro, pa bo boljš ....
< Sporočilo je popravil dašabina -- 11.3.2009 12:14:29 >
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.3.2009 12:17:49
|
|
|
|
TRIŠ
|
Klaja držim pesti in prosim da so s teboj in otročkom ,ko boš na nuhalni.Bo pa vse OK vrjemi Urssyy VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ PRAZNIK,TER DA BI ŽIVLJENJE ZAJELA Z POLNO ŽLICO SREČE IN LJUBEZNI No jaz sem pa ,sem sicer vztrajala v službi dokler nisem padla skupaj ,sedaj pa bom lahko doma ležala oz.bom srečna če ne bom rabila v bolnico .Sicer vrjamem v najboljše ,ampak kadar je človek doma razmišla samo grdo in negativno,uf sem jezna nase.Toda vsak zakaj ima svoj zato in vsaka stvar je za nekaj dobra,čeprav na začetku tega ne razumemo. Grem ležat ker se pripravlja nov val slabin in kozlanja
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.3.2009 12:29:26
|
|
|
|
Sunny v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: Sunny v službi Jaz že en teden kličem, da bi se naročila za pregled, pa se noben k.... ne oglasi. a je to kamuflirano sporočilo kot od majre? Nam hočeš kaj povedati? Ne, tukaj ni nobene kamuflaže, samo reden pregled ampak vseeno
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.3.2009 12:31:27
|
|
|
|
Sunny v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: Sunny v službi Jaz že en teden kličem, da bi se naročila za pregled, pa se noben k.... ne oglasi. a je to kamuflirano sporočilo kot od majre? Nam hočeš kaj povedati? ti sunny, je to res Brezamedežno spočetje še ni ratalo. TRIŠ kako se mi smiliš. Ti nisem nič fovš. Drži se.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.3.2009 12:46:50
|
|
|
|
Alfabeta
|
triš, upam, da hitro prideš k sebi . Drži se! katee,....te bo raje tukaj vprašala....a se je kaj spremenilo, glede na to, da si na FB napisala, da ni več zaročena? Upam, da si ok sunny v službi, sedaj dela. Sem sedaj govorila z njo
< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 11.3.2009 12:47:27 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.3.2009 13:10:04
|
|
|
|
lutiropan
|
TRIŠ
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.3.2009 13:10:39
|
|
|
|
katee
|
we are sorry.......že 2×
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.3.2009 13:15:20
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta katee,....te bo raje tukaj vprašala....a se je kaj spremenilo, glede na to, da si na FB napisala, da ni več zaročena? Upam, da si ok Ne, nič ni narobe, vse po starem. Še vztrajam, ampak ne vem, koliko časa bom še lahko . Včeraj mi je spet eno tako povedal, da sem obsedela z odprtimi usti. Namreč, jutri imava z Žan Luko kontrolo UZ srčka, ker so mu ob rojstvu našli šum na srčku, nič resnega. Pa sem dragega vprašala, če gre z nama na pregled. In je rekel, da ima preveč dela, da bi čakal v čakalnici zato, da bi potem rekli, da je vse OK. Ja, takle mamo pri nas doma. Ampak jaz še vztrajam in upam na boljše čase.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.3.2009 13:16:57
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee we are sorry.......že 2× Si ziher hotla kaj tazga napisat da ti ne pusti objaviti katarinas, Cerazette so tiste tabletke
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.3.2009 13:19:31
|
|
|
|
katee
|
Katarinas: tudi meni so poslali, da se lahko prijavim na "Tečemo skupaj". Ampak jaz ne bom šla. Imam dovolj svoje aerobike Sem se pa ravno prej zmenila z enim kolegom, da bom prišla k njemu, da mi izmeri maščobno, mišično in kostno maso in mi na podlagi tega napiše en jedilnik. Se bom vsaj tako redno in pravilno prehranjevala. Dejstvo je, da pojem preveč sladkarij (na srečo se mi to ne pozna, ampak ne vem, koliko časa bo še tako) in premalo druge hrane. Sva zmenjena za naslednji teden. Triš, mati, upam, da bo kmalu bolje!!!!
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.3.2009 13:20:50
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: katee we are sorry.......že 2× Si ziher hotla kaj tazga napisat da ti ne pusti objaviti Jaz pa res ne pišem nič kaj takega V bistvu sem tebe citirala, 2×, pa mi je obakrat to napisalo. No, tretjič je pa ratalo!!!
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.3.2009 13:25:11
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee Katarinas: tudi meni so poslali, da se lahko prijavim na "Tečemo skupaj". Ampak jaz ne bom šla. Imam dovolj svoje aerobike Sem se pa ravno prej zmenila z enim kolegom, da bom prišla k njemu, da mi izmeri maščobno, mišično in kostno maso in mi na podlagi tega napiše en jedilnik. Se bom vsaj tako redno in pravilno prehranjevala. Dejstvo je, da pojem preveč sladkarij (na srečo se mi to ne pozna, ampak ne vem, koliko časa bo še tako) in premalo druge hrane. Sva zmenjena za naslednji teden. Katee ti itak tolk migaš, da sladkor sploh nima čas prit na neprimerne dele telesa. Triš želim ti čim manj .
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.3.2009 13:46:07
|
|
|
|
Sunny v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta sunny v službi, sedaj dela. Sem sedaj govorila z njo Ma jaz kličem sestro in to že en teden po 20x na dan. HB sem jo zdaj dobila in me je naročila za pregled 25. maja.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.3.2009 14:02:44
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny v službi Ma jaz kličem sestro in to že en teden po 20x na dan. HB sem jo zdaj dobila in me je naročila za pregled 25. maja.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.3.2009 14:10:21
|
|
|
|
katarinas
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny v službi IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta sunny v službi, sedaj dela. Sem sedaj govorila z njo Ma jaz kličem sestro in to že en teden po 20x na dan. HB sem jo zdaj dobila in me je naročila za pregled 25. maja. Pa ne mi rečt, da to kličeš v ZDRAVSTVENI DOM in da se ti noben NE OGLASI?! Isto je ko kličeš P - sem klicala 100x, potem sem šla kar peš tja in sem stala zraven sestre, ki je bila ZRAVEN telefona in ni delala nič takega, da ne bi mogla dvignit slušalko...ona pa mrtvo hladno ignorira telefon Mene v službi kmal nabutajo, če bi to delala...tam so itak svet zase in imajo svoj sistem... Alfabeta hvala za info TRIŠ si pa res boga, naj hitro minejo te slabosti... Zdej pa moram letet, grem v mesto. se slišmo še kaj potem
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.3.2009 14:31:16
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Pa ne mi rečt, da to kličeš v ZDRAVSTVENI DOM in da se ti noben NE OGLASI?! Isto je ko kličeš P - sem klicala 100x, potem sem šla kar peš tja in sem stala zraven sestre, ki je bila ZRAVEN telefona in ni delala nič takega, da ne bi mogla dvignit slušalko...ona pa mrtvo hladno ignorira telefon , saj ne moreš verjet. Kaj pa če bi bilo kaj nujnega. Pa kaj jih to stane dvignit telefon.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.3.2009 14:33:55
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny v službi IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta sunny v službi, sedaj dela. Sem sedaj govorila z njo Ma jaz kličem sestro in to že en teden po 20x na dan. HB sem jo zdaj dobila in me je naročila za pregled 25. maja. Hudooo! No, meni je rekla, da se ne rabim naročit, ampak samo pridem in bom malo počakala, pa dobim recept. Sem vprašala, če ne rabim nič pregleda pa je rekla, da ne...samo z dr. pa se vseeno pogovorim. Svašta. katarinas, mene sicer ne bi prebutali...., ampak.....nam naše krovno podjetje daje navodila, da ne sme pozvonit več kot 3x, da se oglasimo, sicer smo na "črni listi", to je kazenski. to bi jaz dala v ZD in podobne ustanove.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.3.2009 14:38:57
|
|
|
|
Sunny v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 IZVIRNO SPOROČILO: katarinas Pa ne mi rečt, da to kličeš v ZDRAVSTVENI DOM in da se ti noben NE OGLASI?! Isto je ko kličeš P - sem klicala 100x, potem sem šla kar peš tja in sem stala zraven sestre, ki je bila ZRAVEN telefona in ni delala nič takega, da ne bi mogla dvignit slušalko...ona pa mrtvo hladno ignorira telefon , saj ne moreš verjet. Kaj pa če bi bilo kaj nujnega. Pa kaj jih to stane dvignit telefon. V ZD je čisto odvisno kam kličeš. Pri Wissu dvigne telefon, razen če je ni v pisarni. Tele pri G so pa katastrofa. Sem tudi takrat, ko sem bila sedela pri sestri, telefon zvoni ona ga pa ne j... 5%. Ampak najbrž ji ne bi toliko zvonil, če bi se oglasila in te naročila, ker potem bi pač nehala klicat, tako pa potem kličeš do onemoglosti in zgleda kot, da jim ves čas zvoni. Jaz se tudi moram oglasit, pa tudi če me to stane 10 minut posla, ker bom mogoče morala spet začet od začetka.
< Sporočilo je popravil Sunny v službi -- 11.3.2009 14:40:31 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.3.2009 14:41:51
|
|
|
|
Sunny v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: Sunny v službi IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta sunny v službi, sedaj dela. Sem sedaj govorila z njo Ma jaz kličem sestro in to že en teden po 20x na dan. HB sem jo zdaj dobila in me je naročila za pregled 25. maja. Hudooo! No, meni je rekla, da se ne rabim naročit, ampak samo pridem in bom malo počakala, pa dobim recept. Sem vprašala, če ne rabim nič pregleda pa je rekla, da ne...samo z dr. pa se vseeno pogovorim. Svašta. Jaz grem kar vsako leto na pregled...čisto preventivno, zaradi sebe.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.3.2009 16:16:30
|
|
|
|
Anchikaa
|
Dan. Triš,upam da boš kmalu na nogah. Smo bili danes pri zdravnici,ni rekla nič takega kar ne vem.Ji je poslušala pljučka pa srčka,še kri pa vodo sva dali pa ni nič našla,kar bi bil vzrok za vročino.Je rekla da naj ji probam zbit vročino,ampak meni naj nekdo pove s čim,ker ji nič ne pomaga. Odkar smo prišli domov je dobesedno prilepljena name z 38,4 vročine.Noče pit,ob enih je pojedla puding,pa 2 žlici juhe.Čisto nič si ni podobna. Ju3 mormo it pa nazaj če vročina ne bi padla. Mi je blo pa ful smešno.Ji doma merim vročino prej ko smo šli mi kaže 37,5 (ob 6h zjutraj je mela še 39,2 ampak se je malo zašvicala) tam pa ji z ušesnim nameri 36,6.Je pa že od nedelje taka,in se po pravici povedano bojim ju3 it nazaj,kaj če naju pošljejo v bolnico . Čisto sem fuč.Ponoči sem spala 2uri,da bi zdaj spala ko mala spi ne morem ker spi na meni,če jo dam dol pa jok. Upam da bo kmalu bolje. LP, Anchikaa
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.3.2009 17:35:03
|
|
|
|
TRIŠ
|
No jaz sem malo bolje in naj vsaj tako ostane.Je šel pa Janez v Novo mesto kupit kolo za Matica in sem mu naročila naj prinese kebab ja samo je predrag za v školjko ,tako da mora vstat v trebuščku Hvala za vse lepe želje,pomaga Anchikaa upam da se Daša pozdravi
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.3.2009 19:15:04
|
|
|
|
koala
|
katarinas, saj zato da nebi nejmu kaj nardila sem raje šal iz sobe, saj potem pa sem itak mela tako slabo vest da sem se še jaz zjokala. Triš, upam da slabosti hitro minejo, si mi pa lušte z kebabom nardila. Jao dvigovanje telefonov, jaz sem od ponedeljka klicala da sem se lahko naročila za kontrolo dojk, pa mi je komaj danes uspelo. klaja, tudi jaz bom držala pesti, sicer bo pa itak ves ok.
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.3.2009 19:16:10
|
|
|
|
lutiropan
|
mala pikica sem ti na gmail poslala pošto...če bo šlo ,mi zamenjaj avatar
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.3.2009 19:24:54
|
|
|
|
katarinas
|
Sem bila na govorilnih...je lepo slišat kaj lepega od naše "kuštre" Sem pa izvedela med drugim tudi to, da se težko umiri pred spanjem in spi pribl. pol ure ali malo več SAj ni čudno, da je potem čist crknjena ko jo pridem iskat in na poti domov kar zaspi...Mogoče bo lažje zaspala, ko se vreme zrihta in bodo hodili ven... Sem šla pa danes kupit Imunoglukan, je pa cena kar navita, samo nimaš kaj, za naše pikce vse TRIŠ jst bi tud kebab , samo da ti ostane v trebuščku... Sem pa danes naredila za kosilo koruzno mineštro in slastne z zelenjavo nadevane palačinke in zapečene v pečici in je je bilo tudi njami...edino se je nekaj pritoževal, ker ni bilo nič mesnega Anchikaa za Dašo in zate , upam, da vama ne bo treba ostati v bolnici. IZVIRNO SPOROČILO: koala katarinas, saj zato da nebi nejmu kaj nardila sem raje šal iz sobe, saj potem pa sem itak mela tako slabo vest da sem se še jaz zjokala. najbrž si tole hotela komu drugemu povedat...po moje alfabeti, ker ne vem če sem jaz to komentirala kaj Gremo počasi v pižame, pančkajte lepo. Jutri pa imamo kontrolo pri P in bo spet pikica v prstek...upam, da bo vse ok...hja itak, da bo ne?! Čao
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 08 - 6.del 11.3.2009 19:47:54
|
|
|
|
limma
|
Dober večer, midve sva že tretji dan sami, tako da jo zrihtam, pospravim in grem spat... komaj čakam sobote, da pride dragi domov koala, nisem še kupila. Hvala za opozorilo katarinas, sem dobila ta program za tek, ampak bi začela z 2 tedensko zamudo, ker sva drug teden spet sami in že tako se kombiniramo z obema babicama in nimam časa... sem pa zelooo za to, da se lotiva tega podviga skupaj Fitnes pa tudi meni ne diši, tako da bova imeli ša kak dan več prosto Lep večer in mirno noč
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Triki za odvajanje od plenic glede na astr...Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kje kupujete?kincapikaKje najraje kupujete nosečniška oblačila?V trgovinah (Slovenija) (
75%)
V trgovinah (tujina) (
9%)
Kataloška prodaja (
4%)
Internetni nakupi (Ebay) (
1%)
Dobim od prijateljic (
11%)
Število vseh glasov: 1357Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!