|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
28.4.2009 22:28:01   
Nezy85
Ah jaz sem pa mela drug problem, bla sem čisto zaprta da sem mislila da bom mogla v bolnico katastrofa je tale prebava!!!user posted image
No zdaj je hvala bogu bolše!!user posted image

Jaz se pa kr mažem z L"occitanovo kremo iz karatejevega masla in mi je čisto super, že nasploh jo uporabljam včasih si tu in tam namažem trebušček z Eucerinovim oljem!

Za voziček pa že mam nagledano, sam pogledat ga morem iti pa malo sprobat!Upam da mi bo v živo tudi všeč tak ko mi je prek neta!

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
29.4.2009 9:17:52   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

user posted image

Evo pa še filmčk moje žabice. user posted image Sem se res mogla trudit, da se nisem smejala, ker tako skačeuser posted image

iiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
29.4.2009 9:27:57   
sasika
Ojla,

po dolgem času se vam oglašam. Brala sem vas a nisem imela nič kaj pametnega za napisati. Počutim se ok. Slabo mi ni več. Sem pa še vedno utrujena, kar je verjetno tudi posledica tega, da sem slabokrvna. Spet jem železo v različnig oblikah. Kaj čemo.

Vmes sem bila še na pregledu za ščitnico in je vse ok, tako da sem sedaj presrečna. Ena skrb manj. 

Včeraj sem bila na pregledu in je pikica veselo migala, danes pa imam še NS. Imam prav tremo, po drugi strani pa se je zelo veselim.

Trebušček se mi res že  ful pozna pa sem šele v 12 tednu. Z nakupom oblek pa kar odlašam, me očitno ne bom več dolgo.  Zredila se pa nisem še čisto nič. Jupi dupi. Malo me pa vseeno skrbi, ker imam zelo velik apetit in 6 mesecev zna biti kar redilnih.user posted image

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
29.4.2009 9:45:38   
ninka80
pozdravček tudi od mene!

user posted image za vse, ki ste imele zopet preglede in NS. Mene oboje čaka po praznikih.
Drugače sem dobro, ni več slabosti, utrujenosti, se mi zdi, da mam energije za 3.
Opreme ne rabim kupovat, ker imam vse od sina, isto cunje.

Malega mam na počitnicah pri babici, tako a mi je že pošteno dolgčas, no asj jutri pride domov, HB.

Lepo se mejte.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
29.4.2009 10:23:54   
rožica13
Jaz danes malo raziskujem o Plahtici. Med vikendom sem jo nabirala, mami pa je rekla da je dobra za nosečnice, tako da sem malo pobrskala in res piše da po tretjem mesecu zelo priporočajo pitje čaja Plahtice. Ima učinek celjenja, ustavlja krvavitve in pomaga pri belem izcedku, res da ponekod piše da ni priporočljivo za nosečnice ker krči tkivo a s tem se utrjujejo vezi zarodka in krepijo stene maternice kar zelo pomaga olajšati porod in težave po njem.
Tule piše več če katero zanima  http://med.over.net/forum5/read.php?61,2154044

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
29.4.2009 10:27:44   
jona3
Punce dober da upam da se vam lahko pridružim. sem v 12 tednu nosečnosti in imam rok poroda 12.11.2009.To bo moj tretji otroček. prvi je fantek in je star 11 let druga je punčka in je 9 mesecev sedaj pa še ne vemo kaj bo. 

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
   November2009
29.4.2009 12:04:29   
hmmm
Tudi jaz pričakujem svojo prvo user posted image novembra ,
malo me mučijo večerne slabosti, drugače pa sem ves čas
aktivnauser posted image ,tako, da se moram včasih kar malo "bremzat".
uživajte v teh dragocenih mesecih.

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
29.4.2009 12:54:26   
murkica
jona3 dobrodošla!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu hmmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
29.4.2009 13:15:11   
jona3
murkica kdaj pa ti pričakuješ

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
29.4.2009 13:27:18   
JAPE
Se opravičujem, ker takole vdiram v temo.
Knjigo "Velika knjiga o dojenčku" sem dobila za darilo, ampak malo prepozno. Zato se mi zdi škoda, da mi stoji v omari. In se mi zdi zlo fajna, vsak otrokov mesec je podrobno rezložen. Nova stane 29,96 €, jaz jo prodam za 23 €, če slučajno katero zanima.

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
29.4.2009 14:33:45   
december06
hejla punce, ma kolk čvekate... pridne, pridne.

no, zdaj pa še jaz komač čakam na naslednji pregled in NS, ki bo 14.5., šele ob 18:30 uri. Da tudi jaz ponovno vidim moj fižolček, žabico.... jaz ji pravim pikica in da mi reče G da je vse vredu. 

Tiste, ki že imate otročke, kaj ste jih kdaj vzele zraven na UZ? 

No, jaz sem še vedno utrujena in iz izkušenj vem, da to ne traja le prve tri mesece, ampak štiri.

Vidim, da že izbirate vozičke. Ja, težek nakup. Kaj vse moraš premislit.... user posted image  No, to je pa prednost, ko pričakuješ drugege in ne rabiš preveč razmišljat o teh osnovnih prvih stvareh. Ja, zopet se ukvarjaš s prvim otrokom, kakšno posteljico, igrače, za oblečt......user posted image

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
29.4.2009 14:35:32   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: hmmm

Tudi jaz pričakujem svojo prvo user posted image novembra ,
malo me mučijo večerne slabosti, drugače pa sem ves čas
aktivnauser posted image ,tako, da se moram včasih kar malo "bremzat".
uživajte v teh dragocenih mesecih.

Ja, tudi mene mučijo večerne slabosti. Sem se že spraševala, a je to normalno, ker se v nosečnosti govori samo o jutranji slabosti. Kaj bi kaj to pomenilo? Jaz sem že razmišljala, da mi je zvečer slabo zato, ker sem že tako močno utrujena.

(odgovor članu hmmm)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
29.4.2009 14:36:16   
tassika
Jape a to je knjiga, ki ima notri tudi igrice kako stimulirati otorka in pa nekaj simp receptov ko začneš uvajat gosto hrano.
Če je to to, bi mene zelo zanimala, ker iščem eno knjigo v kateri bo vse, ne da bi jih imela 10.

lp nataša

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
29.4.2009 14:54:37   
giotti
Dober dan babe žabe user posted image

Ne nehajo te utrujenosti in slabosti, a ne? Se kar vleče. Meni sicer ni slabo, ampak utrujena sem pa u nulo. Služba več kot 6 ur mi tako težko pade, da ne znam povedat. Ampak samo čakam konec projekta, potem pa prosim, po Tassikinem nasvetu, za kak teden bolniške ali pa vsaj 4 urni delovnik za kakšna 2 tedna.

summer410
, prav nimam recepta za tvoje težave, ker nimam nobene izkušnje podobne tvoji user posted image Si preverila, kaj ješ? Mogoče bi spremenila način prehrane. Mogoče poskusiš jesti samo riž, ki je zelo lahko prebavljiv, na primer nekaj časa, dokler se ti ne umiri.

Jaz se pa še kar čudim, da že kupujete nosečniške obleke, mene je vsak dan manj, logično, če pa z muko kaj pojem. Samo čakam dan, ko bom spet lahko skuhala nekaj z užitkom. Zdaj pa moram priznat, da je imeti apetit veliko bolj prijetno stanje kot tale občutek neskončne sitosti.

Vozički pa me sploh ne zanimajo. Mogoče sem čudna, ampak s tem se mi sploh ne da ukvarjat. To bom prepustila kar svojemu fantu, naj najde nakaj varnega in ful poceni.

Katera ve, kje bi se našla kakšna razpredelnica, ki točno po tednih in dnevih pove, kdaj stopiš v nov mesec? Na primer, kdaj točno rečeš, da si pa v četrtem mesecu oziroma drugem trimesečju?

Pupike drage, sladko se mejte, ful se čuvajte in veliko sprehodov na svežem zraku vam želim.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
29.4.2009 15:02:32   
Anonimen
Dan nosečke, kako smo?
Jest se res že dolg nism javila, sploh nimam neki časa, me tamala skoz okupira al pa se potepava. Vidm da vas je že velik, ki ste mele NS, jest jo imam 12.5 pa še pregled mam takrat, ker moja G dela tud NS, tko da mi ne bo treba dvakrat hodit. Komi čakam, pa upam, da se bo videl spol, jest sm tolk ferbčnauser posted image . Drugače se pa počutim kr uredu, slabosti nimam, samo me pa začne full trebuh bolet, če preveč tamalo dvigujem...
Trebuh se mi še nič ne pozna, zredila sm se pa že 2 kg, pa sej ni čudn k pa skoz jem, sm skoz lačnauser posted image , bo tko kot v taprve.
Dobrodošle vse nove nosečke user posted image user posted image user posted image .
Vidm da mate že debate o vozičkih. No mi mamo tega
user posted image
men je full dobr, zravn sm kupila še lupinco, pa košara je še zravn. Sploh je fajn ker ma velka kolesa, se lohk povsod furaš.
No sam druge barve je, takale
user posted image

Tolk zaenkrat, grem zdej mal kuhat pa se še kej javim, če bo kera tle

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1640
29.4.2009 15:07:12   
tassika
Evo giotti nekaj zate:

mesec    0t0d   do  4t4d
2 mesec    4t5d   do  9t1d
3 mesec    9t2d   do  13t5d
4 mesec    13t6d  do  18t3d
5 mesec    18t4d  do  23t0d
6 mesec    23t1d  do  27t4d
7 mesec    27t5d  do  32t1d
8 mesec    32t2d  do  36t5d
9 mesec    36t6d  do  40t  

Veš kaj ti kar pojdi na bolniško in si malo privošči, lažje boš to dobila kot pa 4 urni delavnik in po teh 4 urah se bo še vedno kdo našel, ki bo rekel samo še tole in bosta spet dve urci naokoli.

Jaz tudi težko kuham, ampak se potrudim, sem ugotovila, da mi je še bolj slabo če ne jem in zdaj jem ko dojenček malo po malo na vsaki dve urci, razen zdajle, ko sem zbasala vase 2 kosa kruha s kislo smetano. Take lahke zadeve mi grejo po grlu, ne prebavljam pa solate, pa kumarce tudi šc stran od mene. Sem tudi jaz trenutno 2kg - ampak si moram kupit nekaj novega, ker sem bolj suhcena in sem vedno vse kupovala 1 št.manjše, da mi ni padlo dol z riti, zdaj pa kljub vsemu ne zapnem, če pa že me pa tišči in mi je potem slabo. Sicer zdaj ko sem doma sem v trenirkiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
29.4.2009 15:58:08   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dan nosečke, kako smo?
Jest se res že dolg nism javila, sploh nimam neki časa, me tamala skoz okupira al pa se potepava. Vidm da vas je že velik, ki ste mele NS, jest jo imam 12.5 pa še pregled mam takrat, ker moja G dela tud NS, tko da mi ne bo treba dvakrat hodit. Komi čakam, pa upam, da se bo videl spol, jest sm tolk ferbčnauser posted image . Drugače se pa počutim kr uredu, slabosti nimam, samo me pa začne full trebuh bolet, če preveč tamalo dvigujem...
Trebuh se mi še nič ne pozna, zredila sm se pa že 2 kg, pa sej ni čudn k pa skoz jem, sm skoz lačnauser posted image , bo tko kot v taprve.
Dobrodošle vse nove nosečke user posted image user posted image user posted image .
Vidm da mate že debate o vozičkih. No mi mamo tega
user posted image
men je full dobr, zravn sm kupila še lupinco, pa košara je še zravn. Sploh je fajn ker ma velka kolesa, se lohk povsod furaš.
No sam druge barve je, takale
user posted image

Tolk zaenkrat, grem zdej mal kuhat pa se še kej javim, če bo kera tle
tale voziček  pa res dobr zgleda..sm mal čekirala na netu kašne so cene in je kr drag , če kupiš celi komplet pride tam okoli 750 eur...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
29.4.2009 16:23:23   
Anonimen

user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK                   (STAR.)    (?. ,?. )   NAS. PREGLED NS

30.10. 
user posted image Nončika                    (27 )   (2.user posted image , user posted image )              15.05         14.04
31.10. 
user posted image soča                         (? )    (?.user posted image ,?.user posted image )             18.03        18.04
user posted image murkica                  (24)   (1.user posted image , ?.user posted image )               15.5.          20.4    
01.11.         
user posted image marby 
02.11.

user posted image pocahontas              (29)  (2.user posted image , ?.user posted image )            16.03.        
20.04
user posted image Pikica28                  (28)  (1.user posted image , ?.user posted image )             13.5.          22.04.

user posted image lucky girl                  (?)      (1., ?.user posted image )                   ?             22.04.

user posted image stuhica                      (30)     (4. ,?. )                      ?
            21.04
user posted image  sanjacka                    (?)     (2. ,?user posted image )                 21.5           
03.11
user posted image Toba                          (? )   (2.user posted image ,?.user posted image )            14.5.          28.5.
user posted image  Monika985                 (? )   (?.user posted image ,?.user posted image )            13.5. 
user posted image  Maša88                         (? )   (?.user posted image ,?.user posted image )            ?          ?     
04.11.  
user posted image Bojana82                  (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )                
?
user posted image Perlica76                  (?)    (?.user posted image ,?.user posted image )             20.5.  
05.11.  
user posted image Anonimna                   (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )             02.04.
06.11. 

user posted image rožica13                   (24)   (1.user posted image ,user posted image user posted image )             21.5.          23.4
7.11.
user posted image Lupinica                   (23)   (2.user posted image ,?.user posted image )               22.4.          24.4 
user posted image daisy1980                (?)     (?user posted image ,?user posted image )               4.5.
user posted image tante                         (?)     (?. ,?.user posted image )                 7.5.            28.4.
08.11.  
user posted image aurarina                   (?)    (1.user posted image ,user posted image )                  
?
user posted image zanka                        (?)     (2. ,?.user posted image )                15.4.
09.11.
user posted image m031281                (27)   (?.user posted image ,?.user posted image )            02.04.
10.11.  
user posted image Daisy1980                (28)    (1.user posted image ,?.user posted image )        
28.4.           24.4.
user posted image robika                         (?)     (3. ,?.user posted image )                ?
11.11.  
user posted image srecna_zvezda         (?)    (2.user posted image ,?.user posted image )                 
?

12.11.    
user posted image *i.am.happy*            (?)    (?.user posted image  ,?user posted image )             30.3
user posted image  jona3                          (?)   (3.user posted image ,user posted image              ?
13.11.  
user posted image nina68                      (40)   (3.user posted image ,user posted image              30.4.     12.5. AC 29.5.

user posted image valerija77                (31)   (2.user posted image ,?.user posted image )            12.5.           5.5.
14.11.
user posted image Nezy85                     (23)   (2.user posted image ,?.user posted image )            07.05.         8.5.
15.11. 
user posted image  Mashy                         (?)   (?.user posted image ,?.user posted image )           ?                ?
16.11.         
user posted image sasika                       (31)  (?.user posted image ,?.user posted image )             08.04.          28.4.

user posted image ninka80                    (28)  (2. user posted image ,?. user posted image )            6.5.             14.5.
user posted image divja                          (26)  (1.user posted image ,?. user posted image )            15.4.
17.11.
user posted image among_the_clouds   (?)    (2.user posted image ,?.user posted image              21.5                 11.5
18.11. 
19.11.
user posted image stelaJ                        (?)     (1. user posted image ,?.user posted image )              10.4.
user posted image december06                        (2.user posted image , 1.user posted image )
user posted image  MajchaT                     (?)      (1.user posted image  ,?.user posted image )                   ?                 ?
20.11.
user posted image pikapoka83              (?)      (?.user posted image  ,?.user posted image )           23.4.            12.5.
user posted image sashy                         (20)   (2.user posted image ,?.user posted image )              ?                  11.5
21.11
user posted image summer410               (29)      (1.user posted image ,?.user posted image )            23.4.           7.5.
22.11.
user posted image nina7                         (27)      (2.user posted image ,user posted image )             12.5            12.5.
user posted image moglan                      (?)      (?.user posted image  ,?user posted image )           21.4
user posted image   giotti                        (33)      (2.user posted image ,?.user posted image )           30.3.
user posted image Menta                        (27)     (1.user posted image ,?.user posted image )           20.4.
23.11.
user posted image tassika                       (25)     (2.user posted image ,?.user posted image )           22.5.        15.5.

24.11.
user posted image  bellamia                       (?)     (2.user posted image ,?.user posted image )             ?                   ?
25.11.
user posted image  eva 1                           (?)        (3.user posted image ,user posted image )              21.5.         18.5.
28.11.
user posted image korala                       (?)        (?.user posted image  ,?user posted image )            ?             cca.20.5.
user posted image pi82ka                       (26)    (?.user posted image ,?.user posted image )            4.6.           13.5.
29.11.
user posted image mariee                      
(25)     (1.user posted image ,?.user posted image )          6.4.               18.5.
30.11.
 user posted image  katyn                         (?)     (1.user posted image ,?.user posted image )             ?                         ?
XX.XX. 
 user posted image **lunica**                 (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )          ?
user posted image D.Mateja                     (?)       (?.user posted image , ?.user posted image )         
?
user posted image anonimnauser posted image          (?)       (3.user posted image ,?.user posted image )           22.04.
user posted image monika985                (26)      (1.user posted image ,?.user posted image )          15.04.            23.4

Skupaj: 
 user posted image :    

user posted image

user posted image user posted image : 47

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
Žana21 user posted image
nincrli   user posted image

polmaja user posted image  
water lilyuser posted image
Twixy user posted image user posted image  
MalaRožauser posted image
miki23user posted image

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

user posted image

(odgovor članu summer410)
  •   Neposredna povezava do sporočila: 1643
    29.4.2009 16:25:44   
    Anonimen
    Nikolinca ja kr drag pride, nam ga je tašča kupila. No pa sej bo zdej dal že druzga user posted image  čezuser posted image

Sm mal popravila seznam, sm se pa kr namatrala, sm mogla dost nazaj gledat podatke. Če sm kakšno spustila pa povejte, da popravimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1644
    29.4.2009 16:58:11   
    twixy

IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca
    user posted image

Evo pa še filmčk moje žabice. user posted image Sem se res mogla trudit, da se nisem smejala, ker tako skačeuser posted image

Moram komentirat user posted image
    Iiiiiiiiii...Lupinica kaksnega cukercka imas v trebuscku user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1645
    29.4.2009 18:02:47   
    Pecorella
    Lep pozdrav punce! tudi jaz se vam pridružujem!user posted image prebiram vas že kar nekaj casa, vendar pa nisem imela poguma, da bi se priključila pogovorom. zdaj pa, ko sem imela NS (25.4) in so rezultati super, sem se kar nekako opugumila.user posted image naslednji pregled imam pa 7.5. aja še PDP....ta naj bi bil pa 9.11. je pa to moja prva nosečnost, tako da sem še čisto nova...in upam na vašo pomoč...če jo bom kdaj potrebovala sevedauser posted image

(odgovor članu Nezy85)
    Neposredna povezava do sporočila: 1646
    29.4.2009 18:08:43   
    Lupinca
    twixy!!!! čvekica naša! kolk lepo da si nas prišla malo pogledat!user posted image user posted image
    kako si kaj?
    ja js se ne morm nagledat filmčkovuser posted image hvalauser posted image

nina7 pridna!user posted image boš samo še meni te stare datume zbrisala in napisala da imam pregled 26.5.? hvalauser posted image

jona3 dobrodošla!user posted image

(odgovor članu twixy)
    Neposredna povezava do sporočila: 1647
    29.4.2009 18:32:12   
    Anonimen

user posted image
    user posted image user posted image

PDP / NICK                   (STAR.)    (?. ,?. )   NAS. PREGLED NS

30.10. 
    user posted image Nončika                (27 )   (2.user posted image , user posted image )              15.05        14.04
    31.10. 
    user posted image soča                      (? )      (?.user posted image ,?.user posted image )            18.03        18.04
    user posted image murkic                 (24)     (1.user posted image , ?.user posted image              15.5.          20.4    
    01.11.         
    user posted image marby 
    02.11.

user posted image pocahontas          (29)    (2.user posted image , ?.user posted image )          16.03.       
    20.04
    user posted image Pikica28               (28)    (1.user posted image , ?.user posted image )          13.5.          22.04.

user posted image lucky girl              (?)      (1., ?.user posted image )                   ?             22.04.

user posted image stuhica                  (30)    (4. ,?. )                       ?
                21.04
    user posted image  sanjacka              (?)       (2. ,?user posted image )                21.5           
    03.11
    user posted image Toba                     (? )      (2.user posted image ,?.user posted image )           14.5.           28.5.
    user posted image  Monika985         (? )       (?.user posted image ,?.user posted image )           13.5. 
    user posted image  Maša88               (? )      (?.user posted image ,?.user posted image )                ?                 ?     
    04.11.  
    user posted image Bojana82             (?)       (?.user posted image ,?.user posted image )                
    ?
    user posted image Perlica76             (?)       (?.user posted image ,?.user posted image )             20.5.  
    05.11.  
    user posted image Anonimna             (?)        (?.user posted image ,?.user posted image )           02.04.
    06.11. 

user posted image rožica13              (24)     (1.user posted image ,user posted image user posted image )         21.5.           23.4
    7.11.
    user posted image  Lupinica              (23)     (2.user posted image ,user posted image )              26.5            24.4 
    user posted image daisy1980           (?)     (?user posted image ,?user posted image )              4.5.
    user posted image tante                    (?)         (?. ,?.user posted image )               7.5.             28.4.
    08.11.  
    user posted image aurarina               (?)         (1.user posted image ,user posted image )                 
    ?
    user posted image zanka                    (?)         (2. ,?.user posted image )              15.4.
    09.11.
    user posted image m031281            (27)      (?.user posted image ,?.user posted image )           02.04.

user posted image  Pecorella            (?)         (1.user posted image ,?.user posted image )           7.5.              24.4.
    10.11.  
    user posted image Daisy1980          (28)       (1.user posted image ,?.user posted image )          
    28.4.           24.4.
    user posted image robika                  (?)          (3. ,?.user posted image )                 ?
    11.11.  
    user posted image srecna_zvezda    (?)          (2.user posted image ,?.user posted image )             
    ?

12.11.    
    user posted image *i.am.happy*      (?)          (?.user posted image  ,?user posted image )            30.3
    user posted image  jona3                  (?)          (3.user posted image ,user posted image               ?
    13.11.  
    user posted image nina68               (40)       (3.user posted image ,user posted image              30.4.     12.5. AC 29.5.

user posted image valerija77         (31)       (2.user posted image ,?.user posted image )            12.5.           5.5.
    14.11.
    user posted image Nezy85              (23)       (2.user posted image ,?.user posted image )            07.05.         8.5.
    15.11. 
    user posted image  Mashy                (?)          (?.user posted image ,?.user posted image )                 ?                ?
    16.11.         
    user posted image sasika                 (31)        (?.user posted image ,?.user posted image )             08.04.          28.4.

user posted image ninka80              (28)        (2. user posted image ,?. user posted image )            6.5.             14.5.
    user posted image divja                   (26)        (1.user posted image ,?. user posted image )            15.4.
    17.11.
    user posted image among_the_clouds    (?)    (2.user posted image ,?.user posted image            21.5.            11.5
    18.11. 
    19.11.
    user posted image stelaJ                    (?)          (1. user posted image ,?.user posted image )           10.4.
    user posted image december06                        (2.user posted image , 1.user posted image )
    user posted image  MajchaT                (?)         (1.user posted image  ,?.user posted image )                ?                 ?
    20.11.
    user posted image pikapoka83           (?)          (?.user posted image  ,?.user posted image )           23.4.            12.5.
    user posted image sashy                     (20)        (2.user posted image ,?.user posted image )              ?                 11.5
    21.11
    user posted image summer410           (29)        (1.user posted image ,?.user posted image )            23.4.           7.5.
    22.11.
    user posted image nina7                      (27)        (2.user posted image ,user posted image )              12.5            12.5.
    user posted image moglan                    (?)          (?.user posted image  ,?user posted image )            21.4
    user posted image   giotti                      (33)        (2.user posted image ,?.user posted image )            30.3.
    user posted image Menta                      (27)       (1.user posted image ,?.user posted image )            20.4.
    23.11.
    user posted image tassika                     (25)         (2.user posted image ,?.user posted image )            22.5.           15.5.

24.11.
    user posted image  bellamia                  (?)          (2.user posted image ,?.user posted image )                ?                   ?
    25.11.
    user posted image  eva 1                       (?)          (3.user posted image ,user posted image )                21.5.         18.5.
    28.11.
    user posted image korala                       (?)          (?.user posted image  ,?user posted image )                 ?             cca.20.5.
    user posted image pi82ka                      (26)         (?.user posted image ,?.user posted image )               4.6.           13.5.
    29.11.
    user posted image mariee                     
    (25)         (1.user posted image ,?.user posted image )              6.4.            18.5.
    30.11.
     user posted image  katyn                      (?)          (1.user posted image ,?.user posted image )                 ?                  ?
    XX.XX. 
     user posted image **lunica**              (?)           (?.user posted image , ?.user posted image )                ?
    user posted image D.Mateja                   (?)           (?.user posted image , ?.user posted image )                
    ?
    user posted image anonimnauser posted image         (?)           (3.user posted image ,?.user posted image )             22.04.
    user posted image monika985               (26)         (1.user posted image ,?.user posted image )              15.04.            23.4

Skupaj: 
     user posted image :    

user posted image

user posted image  :

user posted image user posted image : 57

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
    Žana21 user posted image
    nincrli   user posted image

polmaja user posted image  
    water lilyuser posted image
    Twixy user posted image user posted image  
    MalaRožauser posted image
    miki23user posted image

user posted image                                     user posted image
    ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
    LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

user posted image

< Sporočilo je popravil nina7 -- 29.4.2009 18:37:51 >

(odgovor članu Anonimen)
  •   Neposredna povezava do sporočila: 1648
    29.4.2009 18:38:12   
    Anonimen
    Pecorella dobrodošlauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
      Neposredna povezava do sporočila: 1649
    29.4.2009 18:50:34   
    Nezy85
    Pozdravljene in dobrodošle vse nove nosečke!user posted image

Seznamček je pa res superuser posted image in opažam da nas je vedno večuser posted image le tako naprej!

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 1650
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
    Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
    Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?