|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
30.4.2009 22:49:35   
Nezy85
IZVIRNO SPOROČILO: Nezy85

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

Kakšen se vam pa zdi tale voziček?

http://www.mamita.si/model_692682.html

zelo lepi in še bolj poceni so pa na Madžarskem. user posted image user posted image user posted image  

pri meni je takoj za haberkornom. cena na Madžarskem pa je 75900 huf, to pa je cca po današnjem tečaju 270€

A morda veš kje na Madžarskem pa jih imajo?

Aja oprosti nisem bla pozorna da si napisala haberkornom....user posted image
To pa dela utrujenost!!user posted image

< Sporočilo je popravil Nezy85 -- 30.4.2009 23:02:53 >

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
1.5.2009 8:38:54   
katyn
Res si se zelo potrudla, hvala
Lahko se mene popravš, če se bos kej lotla user posted image . Stara sem 26 let, nobenga user posted image , pregled mam 4.5.2009, ns pa zaenkrat 19.05.2009

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
1.5.2009 8:39:57   
divja
En lep sončen pozdravček vsemuser posted image

po dolgem času se vam malo javljam, sem bila polno zaposlena te dni....služba ...pa še s fantom sva bila v najemniškem stanovanju, in ko sva zvedela za user posted image  sva se odločila da se začasno preseliva k njemu domov, potem bo upam da bo nekega dne tudi kakšna hiška zrasla :)
no zdej sem v 13. tednu, in po pravici povedano če nebi hodila k G, bi skoraj da rekla da nisem noseča, saj k sreči nimam nobene slabosti,razen ko pridem iz službe sem zdaj tako utrujena da moram malo počiti....

NS naj bi imela 7.5.09, vendar me je prejšni teden klicala sestra če bi bila pripravljena priti v torek 28.4.09, tako da NS je za mano, izvidi so normalni, posnela nama je tudi filmček, sicer je moja mala pikica bila zelo zaspana, tako da sem morala malo kašljati da se je prebudila :)
PDP se mi je prestavil na 11.11, naslednji pregled imam pa 12.5.09

lepo se imejte in vživajte v lepem sončnem dnevu (mi2 greva danes malo na obalo pogledat )

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
1.5.2009 10:17:17   
Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

Kakšen se vam pa zdi tale voziček?

http://www.mamita.si/model_692682.html

zelo lepi in še bolj poceni so pa na Madžarskem. user posted image user posted image user posted image  

pri meni je takoj za haberkornom. cena na Madžarskem pa je 75900 huf, to pa je cca po današnjem tečaju 270€

A morda veš kje na Madžarskem pa jih imajo?

Aja oprosti nisem bla pozorna da si napisala haberkornom....user posted image
To pa dela utrujenost!!user posted image

cena na madžarskem velja za pierre cardin, haberkorn pa je tudi na madžarskem cenejši kot pri nas.

točno vem kje majo pierre cardin vozičke. user posted image user posted image user posted image  

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
1.5.2009 10:24:58   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: valerija77

Voziček je ful lepi. Nončika a to je cena za komplet ali samo za športni del? Če je to cena za komplet je zelo ugodno.

cena je za komplet. sicer pa bom takoj še enkrat počekirala.
preverjeno cena velja za komplet.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
2.5.2009 10:42:32   
Nezy85
No punce kaj ste vse zaspale ali tako uživate na tem prelepem sončku?
Moram nekaj napisat da nas vržem nazaj na prvo stran!!

Nončika v katerem kraju na Madžarskem pa imajo pierre cardin vozičke?
Koliko vstaran od meje?user posted image
Lep vikend še naprej!!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
2.5.2009 13:58:51   
nina68
Malce se vam spet javljam. V četrtek sem bila na UZ, pri 11t6d je naš malček velik 47mm, in veseli razgrajač, je ful mahal z rokicami in nogicami, tako ,da je še gin.rekla, da bo zelo živahen in po rasti je izredno zadovoljna z njim. Sedaj mam ponovni pregled pri njej 5.6. po opravljeni AM. Komaj pa čakam na NS, upam, da se bo vidlo, kaj bomo imeli, čeprav nam je vseeno, samo, da srečno pridemo do konca.
Na današnji dan bi moral naš sonček Staš praznovati 1.rojstni dan, a je na žalost po treh uram borbe za življenje za vedno zaprl očke, bil je rojen v 31.tednu. Se psihično pripravljam, da oddideva v Park zvončkov mu voščit.

Drugače pa moje slabosti počasi pojenjajo, utrujenost pa še vedno obstaja, zredila se še nisem nič, malce sem celo izgubila kg, ker sem v začetku aprila prebolela trebušno virozo.

Ko bo kaj novega se vam pa spet javim.

Nina68

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
2.5.2009 14:02:30   
tassika
Nina saj bo, lepo pejta, pa čimhitreje, ker mislim, da bo popoldne spet lilo in prižgita eno svečko za vajinega angelčka.

Tudi pri meni že 3 dan brez slabosti, tudi špikanje se je umirilo, mogoče samo še parkrat na dan, tko da sem včasih že kar malo panična, ampak baje je vse to normalno, vsaj joške me še bolijo, da vem da je s pikico vse ok.

Evo spekla sem eno rolado, pa je že pol manjka, popoldne greva pa k mojim na obisk, ne morem bit cele dneve notri, ker se mi bo zmešalo.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
2.5.2009 14:55:22   
Nončika

No punce kaj ste vse zaspale ali tako uživate na tem prelepem sončku?
Moram nekaj napisat da nas vržem nazaj na prvo stran!!

Nončika v katerem kraju na Madžarskem pa imajo pierre cardin vozičke?
Koliko vstaran od meje?user posted image
Lep vikend še naprej!!

v Lentiju je ena trgovinica in tam ma kar veliko primerkov. bom šla počekirat, če ma ta model tudi. 100% pa se stvar da naročit, ker ga je ena kolegica pred kratkim tam naročila. to je od meje 6-7km. zalaegerszeg pa je dosti bolj založen in je od meje cca 60km.

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
2.5.2009 14:57:08   
Nončika
Nina, bodi močna in misli na to, da je vajin Staš zdaj angelček in čuva ter pazi na pikico pod tvojim srčkom.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
2.5.2009 19:52:18   
valerija77
Nina tvoj user posted image čuva tvoje dete, zato ti želim da bo vse ok. Nončika voziček je res ful lep ampak na slikah je jajčka obrnjena proč oz. ali se da obrnit, da te dete gleda?
Jaz sem se pa danes kr dobr sprehodla. Od doma do šmartinskega jezera in okoli njega sem naredla kr 5 km. So tko lepo uredil stezo okoli jezera in most čez jezero je tud že odprt. Kmalu pa spet grem, kr mi paše se mal sprehodit. pa še na zraku sem mal. V torek pa mam ns user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
2.5.2009 20:33:50   
Nončika
valerija, da se obrnit v obe smeri.

Neposredna povezava do sporočila: 1687
3.5.2009 14:28:12   
lucky girl
Ojla...

Po dolgem času se vam spet oglašam, čeprav vas redno berem. V tem času sem imela NS, vse je v uredu user posted image z najinem user posted image ...
Malce sem žalostna ker mi ni noben voziček še ni postal všeč, čeprav sem se jih že veliko ogledala prek interneta.

A je tukaj mogoče katera iz Nm-ja ali okolice?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
3.5.2009 14:40:20   
valerija77
Voziček si bom šla ogledat v mb in če bo vse ok (predvsem dovolj dolgi pasovi za pripenjat) ga bom potem šla iskat na madžarsko. Tam je res neverjetna cena, pri nas pa ga dobite za 599 eur. sem pa tudi gledala od Cama pa je tud na madžarskem nora cena. Bomo vidl.

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
3.5.2009 15:25:47   
valerija77
Sem našla na drugem forumu tud takle vozek in cena je kr ugodna.

http://cgi.ebay.at/TAKO-JUMPER-Kombi-Kinderwagen-Jogger-Sportwagen-10-Far_W0QQitemZ310127065735QQcmdZViewItemQQptZDE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies?hash=item310127065735&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

Neposredna povezava do sporočila: 1690
3.5.2009 16:17:27   
Nončika
valerija, pametna odločitev. če se boš odločila in če boš rabila kako pomoč se kar obrni name.

lucky girl
, bravo za NS. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1691
3.5.2009 17:48:18   
pi82ka
Ciao punce,
mene pa mal skrbi ta moja pikica...mal izgubljam vse te simptome nosečnic..predvsem joškice me ne bolije več tako kot prej,...no pa tudi slabost ni več tako prisotna,...lulat tud ne hodim tako pogosto...me je pa v petek full glava bolela in sem mogla vzet lekadol. Full me je strah in sem zaskrbljena da ni kaj narobe. Brala sem, da če plodek odmre, da izgubiš simptome, sam itak slabost mine pa energija se povrne, kako pa je z joškicami? Bolijo me le, če pritisnem nanje,
Upam da je vse o.k. in da sam preveč razmišljam o tem kaj bi šlo lahko narobe. Namesto da bi uživala v tem prečudovitem trenutku, ki ga lahko doživi le ženskauser posted image .
Pridne bodite.
Nina68  občudujem ženske, ki so doživele kaj takega, od kje moč in upanje,...jaz sem ena **** proti vam, mela sem sam izven maternično in mi je blo hudo za mojegauser posted image .  No sedaj sem pa v začetku 10t in komaj čakam na NS, ki jo imam 13.5

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
3.5.2009 19:22:49   
nina68
Drage moje,
hvala vam vsem za spodbudne besede; moram pa vam povedat, da je včeraj tudi nebo jokalo z mano, kot, da bi delilo bolečino z mano.
Če ne bi bila tako močan karakter je vprašanje kako bi se pobirala po lanskoletnih dogodkih.
Valerija po tvojem včerajšnjem mailu, da si bila na sprehodu bo Šmartinskem jezeru sem opazila, da si Celjanka. Tudi jest sem doma iz Celja, vendar sem se pred 6 leti preselila v Litijo, ampak po srcu bom vedno ostala Celjanka. Sem zelo veliko v Celju, seveda kadar mi dopušča čas.

Jutri pa ponovno v nove boje, seveda v službo. Lepo se imejte s svojimi malčki.

NIna68

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
3.5.2009 19:31:06   
mashy
Pa se končuje še en podaljšan vikend :( Jutri pa spet veselo na delo. Vidim, da vas je tu kar nekaj Celjank, sem pa tudi sama. Ampak hodim bolj na sprehode za Savinjo, ker sem v bližini le te. No, pa zadnje čase mi blazno paše sladoled, tako da je obisk v mestu, ko grem na sprehod, skoraj obvezen. Lep začetek tedna vam želim!

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
3.5.2009 19:47:13   
Nezy85
pi82ka nič bat midve imava enake simptome, sam če bi karkoli blo narobe z pikico vrjemi da bi se to takoj pokazalo z kakšnim rjavim ali krvavim izcedkom, tako kot se je to meni že zgodilo probaj čim bol pozitivno mislit. ampak sem prepričana da je pri nama najhuje mimo!!Sicer  jaz imam v četrek pregled pri mojem G. v petek pa imam NS!user posted image Upam na najbolše!!In zagotovo bo!
Samo me pa tak seka v križu da še včasih na noge ne morem stopit al pa obstojim ko kip!

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
3.5.2009 20:15:20   
tassika
Pi82ka pri meni je enako, slabosti izginile, joške me pa že od začetka bolijo samo na dotik in to je meni zadosten znak, pa včasih še kakšno špikanje, čeprav ga je vedno manj. Baje s časoma nehajo tudi joške bolet, pa potem spet začnejo. Samo ne smemo panike zganjat, pa bo. Pa nikar kakšnega angel sounda kupovat, ker je brezveze, ker potem pa enkrat ne boš našla srčka bo pa še hujše, dokler ni krčev in krvavitev je vse ok, misli pozitivno in se pogovarjaj s pikico.

Jaz pa jutri dopolnim 11 teden in šibam v 12t sem ful vesela, zdaj grem pa mal počivat, ker sem bila na enem hudem sprehodu in na obisku 4 ure, me je kar utrudilo.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
3.5.2009 20:17:02   
pi82ka
Nezy85 mava pa res podobne simptome, mene pa kolk boli, da včasih kr težko hodim...sem k kakšna mamka.

LAHKO NOČKO IN LEP SANJE.

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
3.5.2009 20:24:33   
toba
hoj punce, samo, da vas malo pozdravim. Nimam kaj pametnega napisat pa se pol sploh ne javim. Vozičkov ne gledam, ga dobim, mal pa iščem cote za nosečnice pa nič pametnega ne najdemuser posted image . Vsi simptomi user posted image  so mimo, no razen vedno večji trebuh... tko, da kar brezskrbi kar se znakov tiče, sem prepričana da je vse OK.
Lepo bodite, pazite nase. lp

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
3.5.2009 21:10:18   
Lupinca
hej hej user posted image
smo danes prišli iz morčka, pa sem vas šla prec pogledat, da vidim kaj je novega. Sej kar pridno čvekateuser posted image
Buši mi je že kar zrastel in zdej pa res drugega kot trenirke ne morem nosit, ker sem imela prej zgleda vse kavbojke skor da ne po meriuser posted image
so se pa na morju slabosti umirile in ne bruham več...ker sem še parkrat potem bruhala, pa se nisem več smejala zravenuser posted image
tassika kako si pa kaj ti in počutje? Se spomnim, da si pisala da si kar boga. Upam da se je že umirilo.
Aja glede angel sounda je ena pisala...naj povem da meni ni brezveze, ker je zdej žabica že tako velika, da jo takoj slišim, samo da si dam slušalke gor, ne rabim nič kaj preveč iskat. user posted image In res uživam ob poslušanjuuser posted image   Sicer ima pa itak vsaka svoje mnenje, jaz samo povem, da ga prekmalu tudi nisem hotela kupovati, ravno zaradi razloga ki ga je napisala tassika, ampak zdej je pa super.

nina68user posted image nevem kaj naj ti napišem, kot samo to, da ti želim da bo tokrat vse ok!!user posted image Se me kar preveč dotaknejo take zadeve in mi je res hudo. user posted image

Kako pa ste ostale kaj? Vas že kaj v križu boli? Mene ob dolčenih gibih in sedenju prav ščipa.user posted image Nevem a je od user posted image ali nerazgibanosti?user posted image

Nič...šibam pisat naprej seminarske, uživajte in lepo izkoristite nedeljski večer!user posted image

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
4.5.2009 8:11:32   
tassika
Jutro punce, jaz sem imela včeraj kar pester dan, sva šla k sodelavki na obisk in sva šle z njenmu tamavmu na 1h sprehod in sem zvečer samo še dol padla, 1t ležanja in je vsa kondicija šla.

Lupinica mene v križu nič ne boli, me pa špika v trebuhu ko sedim, zato sem tudi zelo malo na rač.

Sem imela pa danes zanimive sanje, se mi je sanjalo, da sem imela tak mini UZ doma in sem si dala na trebuh in sem videla veliko pikico in srček, ki ji je biluser posted image  Bi bilo fajn če bi to izumili a ne.

Nič zdaj pa šibam nekaj pojest.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?