tassika
|
Joj punce, saj vem, da sem grozna, ampak meni je tako slabo vsak dan, sploh ne vem več kaj naj nardim, zjutraj je prva stvar, ki jo vidim wc školjka in potem se mi slabost vleče čez cel dan. Sem mislila, da se bo počasi zaključilo, pa se me še vedno drži. Pi82ka, včasih je mali malo manjši, ker je velikost odvisna tudi od staršev, jaz sem velika 160 moj 186 in mislim, da bo otroček nekaj srednjega, saj moji geni niso visoki in mogoče tudi to vpliva na velikost med nosečnostjo. Poglej če srček normalno bije in če je že toliko zrastel potem mislim da ni panike, pri meni je bil prvič problem, ker je bil mali v 10t velik 18mm in je imel neko gensko napako, d ani rastel in zato se je tudi srček ustavil, zdaj drugič smo dali to krizno obdobje že čez in je bil prejšnji teden velik 23mm, moj odziv, ko sem ga videla na UZ je pa bil kako je velik, se mi je g. smejala še 10min. Glede vozička pa će sem prav razumela te zanima quinny ali kakšen drugi, o quinny-u ti lahko kaj povem. lp ps. naročila sem si nosečniško trenirko in pa kapri hlače, zdaj pa upam, da res pride v 14 dneh, ker me vse tišči in gulim cel dan samo eno trenirko in zdaj nimam nič za oblečt, ker sem jo dala prat, sem ful revež, vedno sem si vse kupovala en št manjše, ker mi je drugače padlo z riti, zdaj pa me vse tišči in potem mi je še bolj slabo, sem pa naročila kar preko neckermanna, za začetek bo dobro, pa še oboje je tako, da lahko pas nosiš čez trebuh ali pa ga spodvihaš.