|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
29.4.2009 19:04:27   
rožica13
Joj nina7 kako si pridna! A bi lahko še meni popravila da imam PDP 13.10. in pa pregled NS je že mimo. Hvala!!!

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
29.4.2009 19:08:26   
Nezy85
Kakšen se vam pa zdi tale voziček?

http://www.mamita.si/model_692682.html

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
29.4.2009 19:09:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rožica13

Joj nina7 kako si pridna! A bi lahko še meni popravila da imam PDP 13.10. in pa pregled NS je že mimo. Hvala!!!

a si mislila 13.11? Si bom napisala pa bom kakšen drug dan popravila, da ne bo preveč seznamov na vsaki straniuser posted image

(odgovor članu rožica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 1653
29.4.2009 19:17:17   
pi82ka
za seznamček 13.5. NS.  Nimam še nobenega nagajivčka doma, sepravi bo to moj prvi otrok. RES SUPER SEZNAM - bravouser posted image in hvala

Glede slabosti,...men je tud največkrat zvečer bl slabo pa boli in ščipa me tud bl zvečer.
Sem si pa danes magnezijeve šumke kupila in je res boli.
Ogledala sem si quennyev voziče od blizu in je res super.

pridne bodite

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
29.4.2009 19:30:05   
monika985
Pozdravček vsem novim nosečkam!!!

Vidim, da vse kupujete in premišljujete o vozičkih user posted image . Jaz z nakupi nisem imela nikoli težav in sem še vsako stvar kupila zelo na hitro. Ker moja nosečnost ni bila načrtovana, bolj kot voziček mrzlično iščem stanovanje user posted image . Ker je to moj prvi otrok, nimam pojma kako je s sprehodi (sploh pa naj bi se rodil bolj v zimskem času), tako da bom jaz voziček kupovala šele po porodu oziroma bom začela razmišljat šele kak teden pred predvidenim sprehodom. Je pa zadnji dve leti pravi "baby-boom", tako da ga bom najverjetneje celo kje dobila.

Uživajte v prvomajskih praznikih!!!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
29.4.2009 19:40:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: monika985

Vidim, da vse kupujete in premišljujete o vozičkih user posted image . Jaz z nakupi nisem imela nikoli težav in sem še vsako stvar kupila zelo na hitro. Ker moja nosečnost ni bila načrtovana, bolj kot voziček mrzlično iščem stanovanje user posted image . Ker je to moj prvi otrok, nimam pojma kako je s sprehodi (sploh pa naj bi se rodil bolj v zimskem času), tako da bom jaz voziček kupovala šele po porodu oziroma bom začela razmišljat šele kak teden pred predvidenim sprehodom. Je pa zadnji dve leti pravi "baby-boom", tako da ga bom najverjetneje celo kje dobila.

Upam, da kmalu najdeta dobro in ugodno stanovanje.
Glede vozička pa ti priporočam, da ga prej kupiš, ker boš vidla da paše it na sprehod, čeprov bo zima. Mogoče bo pa lep novemberuser posted image . Vsaj moje mnenje je, da je fajn da so user posted image  velik na zraku

(odgovor članu monika985)
  Neposredna povezava do sporočila: 1656
29.4.2009 19:48:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nezy85

zgleda ureduuser posted image

(odgovor članu Nezy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1657
29.4.2009 19:52:47   
Nezy85
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Glede vozička pa ti priporočam, da ga prej kupiš, ker boš vidla da paše it na sprehod, čeprov bo zima. Mogoče bo pa lep novemberuser posted image . Vsaj moje mnenje je, da je fajn da so user posted image  velik na zraku

Ja tudi moje mnenje je da so otročički čim več na svežem zraku, seveda ko si mamice opomorejo!
Sam za mene pomeni iti na sprehod v naravo ne pa v nakupovalni center, to me je pa kr groza ko vidim mlade družinice v nakupovalnih centrih, se sploh ne zavedajo koliko bacilov je v teh centrih!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
29.4.2009 19:54:20   
rožica13
Joj ne pa res sm se zmotla, 31.10.user posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
29.4.2009 19:57:56   
Anonimen

Ja tudi moje mnenje je da so otročički čim več na svežem zraku, seveda ko si mamice opomorejo!
Sam za mene pomeni iti na sprehod v naravo ne pa v nakupovalni center, to me je pa kr groza ko vidim mlade družinice v nakupovalnih centrih, se sploh ne zavedajo koliko bacilov je v teh centrih!!

ja to je res, čeprov kdaj pa kdaj tud lahko greš, je pa res pozimi veliko becilov . Jest sm pa itak v naravi doma, sam pol kr dolgčas rata se sam sprehajat tko da greva mal v mesto pa se tm sprehajava. Morm rečt da midve sva res full uzuni in zaenkrat še ni bla nč bolana, morm potrkatuser posted image .

(odgovor članu Nezy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1660
29.4.2009 20:01:44   
rožica13

zgleda ureduuser posted image

Tudi meni zgleda tale voziček vredu! Kakšna je pa kaj cena jaz je ne najdem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
29.4.2009 20:17:49   
Nezy85
Baje vse komplet pride 450€ mi je ena kolegica povedala ko si ga je kupila, in me je full navdušla!
Rekla je da je izredno praktičn in lahki!
Saj v kratkem ga bom šla gledat!!

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
29.4.2009 20:22:58   
Anonimen

Baje vse komplet pride 450€ mi je ena kolegica povedala ko si ga je kupila, in me je full navdušla!
Rekla je da je izredno praktičn in lahki!
Saj v kratkem ga bom šla gledat!!

ja to je blo men full pomembno , da je lahek pa da se lahko zloži. Ker da bi kakšnega težkega dajala skoz not pa vn v avto bi znorelauser posted image

(odgovor članu Nezy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1663
29.4.2009 20:45:38   
sanjacka
nina 7 zelo si  pridna za seznamček, vsaka čast!user posted image Ni nujno, če se ti bo dalo, stara sem 34 let, NS sem imela 24.4..Ta dva podatka sta neobvezna.Spol pa še nismo ugotovili, dete je bilo preveč živahno.Aja, na NS je bil poleg tudi moj 10 letni sinek in mu je bilo zelo zanimivo. Zelo je užival, rekel je, kako mu je srček bil od vznemirjenja, ko je videl malo detece na ekranu. Aha, pa še bal se je, ko je videl kako je plaval in se obračaluser posted image !LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
30.4.2009 8:35:43   
jona3
nina 7 a veš da se je tudi nam lani 18.7.2008 pridružila punčka gaja sedaj pa pričakujemo tretjega ki je pa še presenečenje. ti si tudi noseča.
JAZ SEM STRARA 31 LET NASLEDNJE PREGLED IMAM 29.05, NS PA 4.5.

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
30.4.2009 9:57:56   
summer410
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Dober dan babe žabe user posted image

Ne nehajo te utrujenosti in slabosti, a ne? Se kar vleče. Meni sicer ni slabo, ampak utrujena sem pa u nulo. Služba več kot 6 ur mi tako težko pade, da ne znam povedat. Ampak samo čakam konec projekta, potem pa prosim, po Tassikinem nasvetu, za kak teden bolniške ali pa vsaj 4 urni delovnik za kakšna 2 tedna.

summer410
, prav nimam recepta za tvoje težave, ker nimam nobene izkušnje podobne tvoji user posted image Si preverila, kaj ješ? Mogoče bi spremenila način prehrane. Mogoče poskusiš jesti samo riž, ki je zelo lahko prebavljiv, na primer nekaj časa, dokler se ti ne umiri.

Jaz se pa še kar čudim, da že kupujete nosečniške obleke, mene je vsak dan manj, logično, če pa z muko kaj pojem. Samo čakam dan, ko bom spet lahko skuhala nekaj z užitkom. Zdaj pa moram priznat, da je imeti apetit veliko bolj prijetno stanje kot tale občutek neskončne sitosti.

Vozički pa me sploh ne zanimajo. Mogoče sem čudna, ampak s tem se mi sploh ne da ukvarjat. To bom prepustila kar svojemu fantu, naj najde nakaj varnega in ful poceni.

Katera ve, kje bi se našla kakšna razpredelnica, ki točno po tednih in dnevih pove, kdaj stopiš v nov mesec? Na primer, kdaj točno rečeš, da si pa v četrtem mesecu oziroma drugem trimesečju?

Pupike drage, sladko se mejte, ful se čuvajte in veliko sprehodov na svežem zraku vam želim.

zdaj sem si kupila medicinsko oglje in mi zelo pomaga.....sem že skoraj zdrava....
jedla sem normalno..:)..mislim normalno...velik sladkega pa to, aja pa velik sladoleda ja.....
sam je že boljš....

jz še tud nisem za vozičke in te stvari......medtem, ko moj že farba sobo.....:))

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
30.4.2009 10:19:19   
pi82ka
Nezy85 tale voziček...ka pa vem kolesa so full smešna...drgač sem pa slišala, da je full full praktičen, sam če je prelahek tud ni vredu, ker se otok če se kobaca, lahko prevrne. Drgač je pa lep, sam sprednja kolesa so hecna ampak je zato zelo vodljiv. Men ne pride  upoštev, ker grem po goznih poteh,...trava, kamni in to in rabim terenca zato sem se zapičla v quenniya freestyle al pa  tistle k je ga je omenila nina7, pride morda upoštev-sam je mal dražji se mi zdi, kolkr sem gledala. Ma odvisno kje ga rabiš-al po asvaltu al po pesku.
Jaz sem dons spala do pol devetih in sem bla full zanč ko sem ustala...zdej sem pa jedla putr pa med pa kruh in kavo in sem ko nova. Zjutraj mi full paše ta kombinacija.Pridne bodite.user posted image

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
30.4.2009 12:02:45   
mashy
Tale seznam je res super. Če boste dodajale, stara sem 27 let, bo moja prva user posted image , nuhalno imam 8. 5., naslednji pregled pa 2. 6.
Včeraj sem šla malo po trgovinah in C&A čista katastroga, nad H&M pa sem bila tudi razočarana. Sploh nimajo velike izbire in vse stvari so tako velike... Mene trebuh že malo veže in bom nujno potrebovala kakšne hlače, ampak ne vem, kje jih bom našla. Bom morala it malo v LJ pogledat, če je kar večja izbira.
Druga pa pri meni vse ustaljeno; spet v službi, ampak ne garam preveč user posted image , zadnjič sem se hvalila, kako so slabosti minile, danes zjutraj pa sem spet pristala pred WC školjko... Bom zdaj raje tiho...

Lep preostanek dneva in lep pozdrav vsem novim nosečkam!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
30.4.2009 12:42:47   
december06
nina7 za seznamček dodaj, stara sem 30 let in NS in hkrati še pregled imam 14. 5.  Pridna si s seznamčkom. Mogoče predlog, da res ne bo prepogosto seznam in da ga tudi tako najdemo, da bi bil seznam na vsako deseto stran.

Ja, otroci morajo biti veliko zunaj. Jaz sem bila s prvim celo zimo zunaj, pa je bil septembra rojen, in ni bil niti enkrat orng bolan, pa je zdaj star leto in pol. Že trkam. Seveda malo prehlajen in poln nosek, to je skoraj neizogibno. Pa še lepo se je naspal v vozičku. Včasih sem šla ven samo zato, da je spal, ker mu doma ni šlo.

Lepo praznike želim in seveda lepo vreme.

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
30.4.2009 13:41:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jona3

nina 7 a veš da se je tudi nam lani 18.7.2008 pridružila punčka gaja sedaj pa pričakujemo tretjega ki je pa še presenečenje. ti si tudi noseča.
JAZ SEM STRARA 31 LET NASLEDNJE PREGLED IMAM 29.05, NS PA 4.5.

Iiiii kako lepo ime Gajauser posted image , ja naša je pa rojena 3.6.2008user posted image

december06 mogoče bi blo bolš, da bi bil seznam na vsaki 5-ti strani, da ga ni treba 10 strani nazaj iskat. Recimo na 70-ti,75-ti....bom dodala še ostale podatke ko bomo na 70-ti straniuser posted image .

Grem se zdej s tamalo igrat , je neki sitna

(odgovor članu jona3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1670
30.4.2009 17:44:25   
Nončika

zelo lepi in še bolj poceni so pa na Madžarskem. user posted image user posted image user posted image  

pri meni je takoj za haberkornom. cena na Madžarskem pa je 75900 huf, to pa je cca po današnjem tečaju 270€

< Sporočilo je popravil Nončika -- 30.4.2009 17:49:04 >

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
30.4.2009 19:03:10   
valerija77
Voziček je ful lepi. Nončika a to je cena za komplet ali samo za športni del? Če je to cena za komplet je zelo ugodno.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
30.4.2009 19:07:55   
soča
Da vas še jaz malo pozdravim, se že dolgo nisem oglasila, čeprav vas redno berem. V glavnem 18.4. sem imela NS, vse je o.K. in res poseben občutek, ko vidiš svoje malo dete.
Jaz očitno nosečnosti ne prenašam najboljše. Predvsem moje slabosti so grozne, tako da že cel mesec delam po 4 ure, sedaj sem pa dobila tudi še podaljšano s strani komisije. V glavnem izvide mam res grozne, sem total dehidrirana in črpam lastne zaloge hrane. Dejansko po 4h urah ko pridem iz službe grem lahko samo še vodoravno. Zdi se mi, kolikor sledim po blogu imam zares smolo z mojim počutjem. Tako sem že naveličana, da komaj čakam, kdaj bo zame prišel dan D. Sedaj je že 3 mes in pol pa ni videti konca. Držte pesti da čim prej mine.

Vidim, da ste se že zelo razgovorile o vozičkih. Jaz o tem še ne razmišljam, ker se z mojim dragijem junija poročiva in imam še cel kup enih stvari za urediti od mene pa nič. Po poroki pa v akcijo za vozičkom in vsem, kar bomo še rabili. Upam, da bodo darila v denarni obliki, ker naju bo tale poroka total izčrpala. 14 dni po zaroki sem namreč naredila test in tako imava sedaj dvojno veselje, seveda pa tudi stroške. Ampak bo že, ker to je najlepše kar se nama je zgodilo in kar sem si že dolgo želela.

Tako sem se malo razpisala, pozdravček vsem...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
30.4.2009 19:15:53   
ninka80
Nezy85, mi imamo podoben voziček  sam da je od Babywelta Moon in sem zelo zadovoljna z njim, ker se super obnese na terenu (gozd, travnik, kamenje). Všeč mi je tudi, da imaš lahko otroka obrnjnega k sebi in stran od sebe, kar dosti vozičkov nima.
Tko da  imam vse stvari že doma.
Trenutno se ukvarjam s sobico za prvaga otročka, da bo lahko posteljico in previjalno prepustil naslednjemu.

soča, čestitke za poroko.user posted image Boš imela prečudovito leto 2009.

Naš mali je končno prišel s počitnic pri babici. Zdej pa seveda že več kot urco lepo pančka.

user posted image user posted image punce, za doplnjevanje seznamčka. Full ste pridne.
Aja, pri meni lahko dodate, da imam doma že enega fantiča.

Pozdravčke vsem.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
30.4.2009 22:46:21   
Nezy85
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

zelo lepi in še bolj poceni so pa na Madžarskem. user posted image user posted image user posted image  

pri meni je takoj za haberkornom. cena na Madžarskem pa je 75900 huf, to pa je cca po današnjem tečaju 270€

A morda veš kje na Madžarskem pa jih imajo?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?