summer410
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Dober dan babe žabe Ne nehajo te utrujenosti in slabosti, a ne? Se kar vleče. Meni sicer ni slabo, ampak utrujena sem pa u nulo. Služba več kot 6 ur mi tako težko pade, da ne znam povedat. Ampak samo čakam konec projekta, potem pa prosim, po Tassikinem nasvetu, za kak teden bolniške ali pa vsaj 4 urni delovnik za kakšna 2 tedna. summer410, prav nimam recepta za tvoje težave, ker nimam nobene izkušnje podobne tvoji Si preverila, kaj ješ? Mogoče bi spremenila način prehrane. Mogoče poskusiš jesti samo riž, ki je zelo lahko prebavljiv, na primer nekaj časa, dokler se ti ne umiri. Jaz se pa še kar čudim, da že kupujete nosečniške obleke, mene je vsak dan manj, logično, če pa z muko kaj pojem. Samo čakam dan, ko bom spet lahko skuhala nekaj z užitkom. Zdaj pa moram priznat, da je imeti apetit veliko bolj prijetno stanje kot tale občutek neskončne sitosti. Vozički pa me sploh ne zanimajo. Mogoče sem čudna, ampak s tem se mi sploh ne da ukvarjat. To bom prepustila kar svojemu fantu, naj najde nakaj varnega in ful poceni. Katera ve, kje bi se našla kakšna razpredelnica, ki točno po tednih in dnevih pove, kdaj stopiš v nov mesec? Na primer, kdaj točno rečeš, da si pa v četrtem mesecu oziroma drugem trimesečju? Pupike drage, sladko se mejte, ful se čuvajte in veliko sprehodov na svežem zraku vam želim. zdaj sem si kupila medicinsko oglje in mi zelo pomaga.....sem že skoraj zdrava.... jedla sem normalno..:)..mislim normalno...velik sladkega pa to, aja pa velik sladoleda ja..... sam je že boljš.... jz še tud nisem za vozičke in te stvari......medtem, ko moj že farba sobo.....:))
|