|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
25.4.2009 9:01:51   
pi82ka
Živjo punce,
no po dolgem času se javljam in sporočam da sem bila v četrtek na pregledu potrdila je pdp 28.11-slikce nisem dobila, ker mi jo je pozabla dat, jat sem pa pozabla rečt, rekla mi je da bom vidla na slikci kolk je velika pa to,..no pol pa obe pozable-sem bla čist zmedena. Uglavnem13.5. imam NS in 4.6 zopet pregled.
Sem pa mogla dat kri v LJ na oddelku za transfuzijo za razne teste-toksoplazmoza, sifilis,...železo, sladkorno se mi zdi,...a je še kera druga dala  kri za te prglede?
Uglavnem komaj čakam NS da dobim v roke kako sliko ali pa celo cd. Naročila sem se pa v Ljubljani in sicer v porodnišnici v 4. nadstropju-baje, da bodo delala še neke raziskave in če pridem v raziskovalno skupino mi ne bo treba plačat. Moja G mi je svetovala naj rečem, da bi se vključila v to skupino in baje da bodo še nekaj več pregedal. No ja bomo vidli, sam da bo z mojim pikcem vse o.k.

VSEM, PA ČESTITAM user posted image ZA DOBRE REZULTATE IN UŽIVAJTE V NOSEČNOSTIuser posted image .






(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
   RE: November2009
25.4.2009 10:25:24   
Nezy85
pi82ka ja glede teh testov mora dati kri in vodo čisto vsaka nosečnica, ker to so nujno potrebni podatki za G.!Tako da smo vse šle na te preglede, nič bat!!


(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
   RE: November2009
25.4.2009 14:26:10   
sanjacka
Drage nosečke,  končno  se še jaz  pridružujem! Berem vas že od začetka, veliko vzpodbude, lepih besed in informacij sem dobila od vas! Drugače sem v 13 t nosečnosti, moj pdp je 2.11. in včeraj sem bila pri dr. Strahovi v Domžalah. Zelo sem zadovoljna, gospa zdravnica odlična, zelo prijazna, dobili smo tudi CD, (povejte vnaprej),da si ga želite in stane 12 eur.Na NS so bili izvidi  vredu, zaenkrat vse normalno, 1,4 in riziko 1:3590, tako da sem se zelo oddahnila in vsi trije smo bili presrečni, saj sta bila poleg tudi partner in 10 letni sinek. Moj naslednji ginek. pregled je 21.5. Kar pa se tiče nosečnosti, so bili kr naporni dnevi, delam v kozmetičnem salonu in moram povedat kako mi vsa olja, kreme eterične svečke smrdijo...moj vonj je izostren 100%. Slabosti pa so še, le sreča da ne bruham več...Ko sem bila noseča prvič pred desetimi leti, nisem čutila nobene spremembe, bila sem polna energije, nič slabosti, utrujenosti,samo takrat sem bila stara 24 let. Zato svetujem vsem, da se odločite za otroka čimprej pred 30 letom. Toda se ne dam,  doma smo vsi  v desetih nebesih, saj smo se  mogli za našega drugega dojenčka zeloooo potrudit, skoraj 3 leta smo delali in končno smo uspeli!!!! LP in uživajte na sončku!

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
   RE: November2009
25.4.2009 20:30:30   
eva1
Hoj!

Ekola, tamaladva sta končno zaspala, mal sem popedenala po hiši, zdej pa še mal časa zame(pa za RRuser posted image )...
čestitke vsem za preglede, NS...jaz sem tudi sedaj že malo povedala da bomo še enega imeli in moram reč, da so bili vsi ful pozitivni-sej veste nekateri pač ne štekajo da želiš imeti 3 otroke-ker to je pa za ene že tu mač....

sanjacka-dobrodošla..veš jaz mislim, da nioso to toliko leta, ampak je čisto odvisno od nosečnosti..meni v prvi nosečnosti ni bilo čisto nč slabo, ful sem se dobr počutla, kot da nebi bila noseča...14 mesecev po prvem porodu sem spet zanosila, pa je bila nosečnost katasrofa prve mesece-slabosti , bruhanje, utrujenost...je pa res da je bil prvič user posted image drugič user posted image in pri meni je to kr držalo, da se pri fantkih super počutiš, pri punčkah pa si boj bogi...
no sedaj je nosečnost ful podobna drugi(tudi filing imam da bo še ena pupa)...še vedno mi je slabo, ful sem utrujena, včasih mi nič ne paše, razen popila bi na hektolitre pomarančnega soka..pa utrujenaaaaa-ampak ne vem, al od nosečnosti, ali od naporne službe, 2 malih otrocih-vrjetno vse skupaj!

Sem pa drugi teden doma, imam dopust, tako da upam, da se bom malo spočila..a sedaj sem zvedla, da je punčka ki sta bila tamaladva ful v stiku z njo dobila norice, tako da samo čakam lahko kdaj bo kaj izbruhnilo...je pa Alja že itak ful prehlajena, kašlja, pa iz nosa ji teče...upam, da bosta zdrava, da bomo vsaj malo uživali zdej k bom doma!

Mirno noč vam želim...

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
   RE: November2009
26.4.2009 7:46:39   
mashy
Pozdravljene! Sem nova na forumu, ampak sem vam pridružujem. Tudi mi smo v pričakovanju user posted image , in sicer imam rok 15. 11. 2009. user posted image Naslednji teden grem na nuhalno dr. Strahovi. Se že veselim. Lep pozdrav vsem skupaj! 

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
   RE: November2009
26.4.2009 8:37:49   
toba
Dobrodošli mashy&sanjacka!
Eva1, če je tako kot si napisala bo že res, da pod srcem nosim fantka (tako je tudi G na NS napovedala). Moja prva nosečnost je res potekala malo bolj naporno kot ta, pa čeprav sem bila šest let mlajša. Kot sem že večkrat napisala sedaj sploh nimam občutka, da sem noseča(včasih me to malo skrbiuser posted image -v smislu, kaj pa če se moje dete ne razvija, raste....). Verjamem pa da ko bo trebušček večji in tako tudi moje dete, ki ga bom lahko že čutila kako telovadi bo tudi občutek nosečnosti bolj prisotenuser posted image .
Punce uživajte v prelepi nedelji, pazita nase in na svoje user posted image .
lp

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
   RE: November2009
26.4.2009 8:41:23   
tassika
No jaz bom pa imela punčko, ker sem obupšno mozoljasta, bruham še vedno vasko jutro, mogoče je en dan presledka in potem jovo na novo, spala bi pa ves čas, ampak to ni kvalitetni spanec, zdi se mi da se celo noč premetavam in si kar domišljam da spim.

Punce, a je katera tukaj na bolniški, rabim nasvet, jaz živim pri mojemu ampak čisto neuradno, a mislite, da si moram za komisijo uredit vsaj začasno prebivališče?

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
   RE: November2009
26.4.2009 8:54:42   
toba
Mogoče zaradi komisije res ne bi bilo slabo uredit začasnega bivanja. Sama sicer s komisijami nimam izkušenj, ampak kljub vsemu boljše se oglasit na občini in uredit teh nekaj papirjev kot pa imeti probleme.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
   RE: November2009
26.4.2009 9:05:26   
zoya24
prve mesece-slabosti , bruhanje, utrujenost...je pa res da je bil prvič user posted image drugič user posted image in pri meni je to kr držalo, da se pri fantkih super počutiš, pri punčkah pa si boj bogi...


Eva1 ne govori neumnosti, ker bi pri nas potem bile rozike na kvadrat, pa so fantički user posted image .

Drugče pa vsem novemberkam čestitam, še posebej pa moji sestrici!!!!

Lepo bodite!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
   RE: November2009
26.4.2009 9:06:06   
zoya24
IZVIRNO SPOROČILO: zoya24

prve mesece-slabosti , bruhanje, utrujenost...je pa res da je bil prvič user posted image drugič user posted image in pri meni je to kr držalo, da se pri fantkih super počutiš, pri punčkah pa si boj bogi...


Eva1 ne govori neumnosti, ker bi pri nas potem bile rozike na kvadrat, pa sta fantička user posted image .

Drugče pa vsem novemberkam čestitam, še posebej pa moji sestrici!!!!

Lepo bodite!

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
   RE: November2009
26.4.2009 9:29:03   
valerija77
Živjo

Tassika zakaj bi pa rabla začasen naslov? Saj imaš stalnega. Na komisiji jih pa res ne briga kje živiš. Jaz sem sicer na zavodu, ampak sem tudi v bolniški. Komisije še nekaj časa ne bo ampak mislim da ne bodo gledali bivališča ampak tvoje zdravstveno stanje. Naj ti tvoja G. napiše da moraš počivati. Pa malo jamraj da te boli križ, kolk,bruhaš...Meni je moja G napisala počitek zaradi predhodnega splava. Bom pa potem tudi pojamrala da me kaj boli, tolk da mi še mal podaljšajo. Mi je sama svetovalka na borzi rekla da naj vlečem bolniško, pa bom vidla kak dolg bo šlo. Itak me noseče noben ne bo vzel delat.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
   RE: November2009
26.4.2009 9:38:24   
Anonimen
Ja zoya- kaj naj rečem, probaj še 1x mogoče bo pa pr teb lih kontra user posted image user posted image user posted image Itak pa sta vedve z višnjo prepričane da bo tokrat user posted image ..no ja..bomo vdil!

tasika-kar se tiče bolniške, ja pomoje bi bilo prav da si urediš začasno bivališče, ker te lahko iz komisije kontrolirajo, pa gredo preverjat na naslov ki je uraden! Tako da če te dobijo da nisi doma, je lahko kazen...tako da pomoje bi bilo pametno da bi to uredila! Urediš pa tako da s tistim, ki je lastnik hiše/stanovanja greš na urad pa podišeta ene papirje za 1 leto, da si začasno prijavljenja tam...vsega fertik v parih minutah!

(odgovor članu valerija77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1562
   RE: November2009
26.4.2009 10:17:43   
Nončika
novi nosečki, dobrodošli!!!

eva1, to, da ti je full slabo in bruhaš ne pomeni, da boš mela še eno pupiko. jaz sem se v prvi nosečnosti počutila idealno, pa sem rodila avgustovko2005. zoya24user posted image user posted image ti pa si vzami za vzor tvojo sestrico in hitro v akcijo.user posted image user posted image user posted image

_____________________________

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
   RE: November2009
26.4.2009 10:20:39   
tassika
Evo sem našla luknjo v zakonu, sem brala nek spis s sodišča, ni nujno da si na stalnem ali začasnem bivališču, ker naš zakon opredeljuje kot kraj bivanja in ti mora g. na pač obrazlošitev napisat zraven, dejansko biva tam pa tam in to naj bi bilo dovolj. Saj vem da mi ne uzame nič časa, da se prijavim in se bom do novembra itak, samo mi mora tašča napisati potrdilo, ker je ona lastnik stanovanja, to mi je pa kar malo tako, do sedaj ni nič rekla, da bi se prijavila.

Valerija jaz sem tudi na bolniški zaradi grozečega ponovnega splava in bom najbrž tudi do nadaljnega, ker sem krvavela in jemljem progesteron (hormonske tablete). Saj kaj preveč ne bom okoli hodila, ker niti ne morem, me takoj začne bolet trebuh in res večino časa preležim, zvečer grem na kakšen krajši sprehod in to je to. Vsaj te tri tedne bom še bolj mirna, da dam te rizične dneve mimo, potem pa upam na najboljše.

_____________________________

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
   RE: November2009
26.4.2009 11:09:18   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

novi nosečki, dobrodošli!!!

eva1, to, da ti je full slabo in bruhaš ne pomeni, da boš mela še eno pupiko. jaz sem se v prvi nosečnosti počutila idealno, pa sem rodila avgustovko2005. zoya24user posted image user posted image ti pa si vzami za vzor tvojo sestrico in hitro v akcijo.user posted image user posted image user posted image


Jaz nisem zaradi slabosti in bruhanja rekla, da bo punčka...zgoilj občutek, da bo pupa, pa ta občutek sem imela še predn mi je bilo slabo...ne vem, to je lih tko, kot sem drugič in tretjič takoj po O vedela da sem noseča..sestra se mi je smejala, k sem ji zdej tretjič takoj po O rekla, dam glavo stran da sem noseča..jaz tega ne znam obrazložit..pač sem vedla, tako kot se mi je v prvo zdelo da bo fant, v drugo da bo pupa..ne vem no..mene 7 čut če ni pustil na cedilu! Pač tak občutek mam, lahko pa da bo fant..itak mi je vsejn, mam parček doma-tak da nimam neke želje glede spola-samo da bo vse ok!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
   RE: November2009
26.4.2009 12:28:43   
Nončika
eva1, ene se pač zanašajo na različne znake. jaz sem v prvi nosečnosti mela kontra skoraj vse. zdaj mam in sem mela večje slabosti, hitreje sem utrujena, kg grejo hitreje gor, koža na obrazu je pravo nasprotje. aja, pa mam spet občutek da bo punčka. bomo vidli. v prvi nosečnosti so mi do zadnjega vsi trdila da bo fant, evo in je punčka. za tvojo sestro sem pa mal tak rekla, da se lahko zgleduje po tebi, saj vem, da bi ona tudi mela 3.otroka. smo na privat čveku.user posted image user posted image

če sem te malce narobe razumela, sorry.

_____________________________

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
   RE: November2009
26.4.2009 12:47:56   
Maša88
Hello!

No, pa se vam še jaz pridružujen. Rok mam 3. 11. 2009. A je tu še katera, ki bo rodila v Mariboru. A katera hodi v tečaj za nosečnice? Me zanima kak je, če se splača it?

hvala


_____________________________

Pomoč in svetovanje mamicam in nosečkam pred in po porodu

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
   RE: November2009
26.4.2009 14:26:18   
pi82ka
Jaz sem moji G samo omenla bolniško...pa me je full čudn pogledala...da jih full preverjajo in da se morajo za vsako nosečko, k je na blniški zagovarjat pred zdarvstvom zakaj in kako. Ne vem sicer kolk je to res ampak men je rekla da kljub slabosti pa bolečinam na levi strani, nimam kaj delat doma in da take zdrave nosečke ne bo dala na porodniško. No ja sej po eni strani res, po drugi pa v službi težko delam...ampak bom pač mogla potrpet. Rekla pa je, da za ker teden pa naj osebno zdravnico prosim. Če bo pa kar koli narobe, pa seveda takoj na bolniško. Jaz ene poznam, ker so od 1. dne na bolniški in jim dejansko ni nič, so pa nekatere ki delajo in so direkt za bolniško pa jih ne dajo ali pa se ne upajo it na bolniško, zaradi odpuščanja. Če se bom full sabo počutla bom res najprej šla k osebni zdravnici, pol pa še k svoji G, sej kaj pa čem.
Te komisije pa pri nas itak firme pošiljajo in jaz, ko sem bila na bolniški zaradi izven maternične nosečnosti, so prišli 1. dan ko sem prišla iz operacije-en full aroganten tip., poslal pa ga je firma v kateri sem zaposlena. Jaz vem, da s tem se ni za hecat in se nikoli nisem i ns ene bom. Takrat ko sem bila na bolniški, sem pa dala firmi 2 naslova od doma kjer živim in naslov od moža na koruzi (ha,ha,ha), kjer sva skoraj vsak vikend.  Pa niso nič komplicerali.
Pridne bodite in se certajte.

(odgovor članu Maša88)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
   RE: November2009
26.4.2009 16:35:17   
Nezy85
Maša88 jaz sem tudi iz Maribora, in bom tudi v Mariboru rodila, glede tečaja za nosečnice pa sem se odločla da grema z mojim bol proti koncu nosečnosti, in to kar v MB-sko porodnišnico ker tam ti vse sobe pokažejo tudi porodne!Se mi bol dopade kot pa v zdravstvenem domu!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
   RE: November2009
26.4.2009 18:28:09   
Lupinca
Dobrodošle nove nosečke!! user posted image user posted image

tassika upam da bo tvoje počutje kmalu bolše! user posted image Verjetn res ni fajn, da se tkole počutiš...


Kako pa ste kaj ostale?
Aja jaz sem pa včeraj prvič bruhala...v 13tuser posted image Sem se kar smejala zraven. Do zdej nisem čisto nič, še slabosti ni bilo..nič...evo po NS, pa meni slabo in včeraj objemanje wc školjke. Tako da nobenim zadevam kot so...če do 8t ne bruhaš, neboš nikoli v nosečnosti, ne verjamem večuser posted image

Pa lubk mi je v soboto zjutraj kupil Angelsound...ma kok je to fajn napravca.user posted image Bi kar skos poslušala srčka najine žabice. user posted image user posted image user posted image

Zdej pa šibam še na en sprehod, potem pa imam razkuževanje v kopalnici...si bom malo časa zase vzela in se razvajala s pilingom in kremcamiuser posted image

uživajteuser posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
   RE: November2009
26.4.2009 19:39:06   
eva1
nončika-sej konec koncev je vsejn...samo tisti občutek..za zoyo pa itak vem, da bo 1x mela še enega pobalinčka-sej tamala, če je treba deca prepričat, ga ti kr men prepust...se bova že med ploščicami zmenla user posted image user posted image user posted image user posted image ...mal zajebancije....drugač pa mislim, da je tebi prav luštn-vsi trije fantje za rač-blagor tebuser posted image user posted image


Glede bolniških sem pa tudi jaz slišala, da je sedaj kr problem, jo baje ne dajo kr tako ne lep uč, sploh komisija jo rada zavrne...sej če je upravičeno itak ni problema, sam večina nosečnic bi recimo  lahko delajo, pa malo pojamrajo, pa so na bolniški! Meni je G že sedaj spet rekel, da po 20 tednom bova spet bolj pazila(pri 2 nosečnosti me je dal takoj po 20 tednu na bolniško), zaradi 3 operacij na maternici, čeprav če se bom ok počutla, bom pomoje delala do konca..čeprav včasih ni najlažje, delam v zravstvu, 60 km se v eno stran peljem..ampak bo šlo...zdej se mi zdi, da je čezdalje lažje, ker utrujenost počasi pojenjuje!

Zoya.kaj mi lahko pošlješ slike vozička..plis.. na mail(siol.net)



(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
   RE: November2009
26.4.2009 21:06:41   
Nončika
eva1, občutki so pomembni. naša mala se je odločila, da bo mela sestrico, jo je že poimenovala. ko ji pa rečejo, kaj pa če bo fantek, pa ona kar reče: ne pa ne bo.user posted image user posted image user posted image
misliš, da bo zoya mela še enega pobiča? kaj pa če bo deklica? k dvema fantoma bi prav pasala princeska.

vidim, da se že spogleduješ z vozički. kaj maš v mislih?

_____________________________

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
   RE: November2009
27.4.2009 9:33:42   
katyn
Lupinica pol tud zame še ni rečen da bo šlo vse tko lepo k do zdej. Sem v 9 tednu pa sem bruhala takoj na začetku, pa pol še enkrat. Sem bla pa že vesela da z mano ne bo tko hudo k druge pravjo da jim je. user posted image  

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
   RE: November2009
27.4.2009 9:55:25   
Nončika
lupinca, bruhala si? zraven pa se smejala? no pol pa ti ni hudega. jaz sicer nisem bruhala ne v 1.nosečnosti, ne sedaj. si pa tudi ne želim, ker če jaz bruham pol sem fertik za 3dni. do sedaj sem v življenju bruhala ene 3x.


_____________________________

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu katyn)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
   RE: November2009
27.4.2009 10:09:41   
Bojana82
Ko ste ravno pri bruhanjuuser posted image .....tudi jaz sem prvič bruhala v trinajstem tednu kot lupinica, ko sem bila že 100%, da je najhujše že za manouser posted image ....

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Posteljno zadovoljstvo
binyy

Ali vas vaš partner zadovolji v postelji?

da, odlično (69%)

ne (7%)

lahko bi bilo boljše (24%)


Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!