|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
15.7.2009 20:47:33   
lucky girl

Zelo zanimivo in da te še ginekološko lahko pregleda? To pa kr mal ne verjamem... Itak se pa pustmo presenetit user posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
15.7.2009 21:01:08   
Nončika
babice pridejo na dom? uau, to je očitno nekaj novega.

jaz brcike čutim še vedno pod popkom, pa sem že v 25t. mam pa nizko ležečo posteljico to je pa res.

moja mala je pokasirala neko vnetje okic. zdaj je pa prej pričela z počitnicami. prvotno smo meli namen pričeti z ponedeljkom, a je včeraj pediater rekel, da bomo ostali doma. zdaj pa je živa ko trije fantje. le od kod ma tolko energije?

računalnika nisem mela vklopljenega 2dni, pa ste tolko načvekale, da sem se komaj prebila skozi. komentirala bom pa pozneje.

giotti, taki buši sem jaz valda mela v 16t. v 1.nosečnosti pa podobno kot ti zdaj. si pa res prava, pravcata suhica.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
15.7.2009 23:57:19   
gold fish
Pozdravljene user posted image ,

....se opravičujem, da vdiram na vašo temo.....

mogoče katero zanima al pa katera kaj rabi....

http://www.ringaraja.net/maliOglasiPodrobno.asp?katID=4&vrsta=Prodati

.....že šibam...

aja, pa lepo nosečnost vam želim...

pozdravček od sept.08user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
16.7.2009 8:37:59   
toba
Dobro jutro,
tudi sama sem v 25. tednu pa čutim brcike samo še pod popkom...po moje je to ok. Drgače pa imamo mi pod popkom cel žur...naš mali brca kar naprej, zjutraj, popoldne, zvečer....tudi navzven se že kaže moč našega user posted image - mi tako trebuh izboči, da tudi sodelavci to opazijo  user posted image
Lep dan

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
16.7.2009 8:50:30   
Nezy85
Dobro jutro souser posted image
Ja glede teh babic nisem niti jaz v to prepričana, da te lahko pregleda ginekološko, pa da prekontrolira vse kaj imaš pripravljenouser posted image Ne vem, to znajo povedat tiste ki že imajo user posted image , sem pa 100% da pride babica par dni oz 1 mesec prej domov na obisk!

Aja punce ste vidle tole sranje na TV, ko sta starša 19dni staro punčico pustila v žgočem avtu!!!!??? Folk je totalno zmešan, take bi jaz kr zaprla, pa skrbništvo vzela katastrofa!!!Bogi otročeki, ki so še odzadaj!!!Pa ona mati narkomanka, pa kaj socialna ni že prej vedla da se drogira haloooo??Bi že lahko posredovaliuser posted image grooozauser posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
16.7.2009 9:01:16   
toba
Nezy85 sama prvič slišim za obisk babice pred porodom. Ko sem prvič rodila je babica prišla dan po tistem ko sva prišli domov, ˝pobrala˝ nekaj osebnih podatkov in to je blo to. Naslednji obiski ( mislim, da so bili trije) pa so potekali manj formalno, je pogledala moje šive (imela CR) pa našo tamalo, pa skopali smo princesko ko je bil popek OK... tko je blo pred 5-timi leti.
Je pa res, da glede na svoj značaj, ne bi pustila,da mi nek tujec, pa je to babica ali pa kdorkoli drug, pregleduje moje stanovanje oz. stvari, ki jih imam pripravljene za otroka... ne vidim smisla v tem, itak ti lahko svetuje ko pride po porodu.
Kar se pa včerajšnih novic tiče-ludje smo res brezvestni...koko zelo pa dokazujejo vsakodnevne novice. Nimamo (nimajo) pravega (spoštljivega) odnosa do lastnih otrok, kaj šele do sočloveka in narave.... to nikamor ne pelje. Sama sem sedaj tako občutljiva za te stvari, da jih rajši kar spregledam (hormoni pač...oziroma se tako razburim, da se naš, drugače precej živahten otroček  čist umiri user posted image  tega pa nočem...obremenjujem sebe in tako tudi njega)
Pazite nase in vaše trebuščke.

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
16.7.2009 9:10:33   
eva1
Jutro!

Kar se tiče brcik jih jaz čutim čisto spodaj, pa še to ne brca na trebuh, ampak proti hrbtu...en nežen dojenček bo toleuser posted image Alja je tak čas v trebuhu imela prave žurke!
Luka pa je tudi bil bolj miren-pa še sedaj je tako...Luka bolj nežno, mirno bitjece, Alja pa ful temparamentna, ma da ji skoz neki dogaja...

Sem pisala da je Luka zbolel, no včeraj zvečer se je potem izkazalo da ima škrlatinko, zjutraj sem ga peljala k zdravniku, je rekel da ima angino, popolne pa se je pojavil izpuščaj, ki je čist značilen za škrlatinko, pa jezik..uglavnem, sedaj je že bolje, Ospen je prjel, sam upam, da mi še Alja ne zboli sedaj, čeprav ni dolgo kar jo je prebolela(Par mesecev nazaj)!

Glede babce, k meni je pršla po porodu 2-3x, prvega mi je še skopala, pri tamali sem rekla, da ne rabim pomoči, tako da jo je samo stehtati prišla in to je to!

Ja te dva ki sta pustila otroka v avtu-nimam besed..jaz bi jim otroka vzela, res no, če nebi bilo človeka ki bi opazil dojenčka v avtu, bi danes brali še veliko bolj tragične novice

(odgovor članu toba)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
16.7.2009 9:38:11   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Nezy85
Punce a ve ste slišale, da baje pridejo babice na dom (ppar dni pred PDP-jem) prekontrolirat, če imaš vse stvari poštimane tako kot treba!! In da znajo biti zelo stroge!!??

Lahko to malo bolj pojasniš prosim, ker tega pa res ne razumem? Kaj pomeni "kot je treba"?

Drugače pa samo en lepo pozdravček od mene, še en čudovit dan je pred nami user posted image , izkoristite ga in uživajte user posted image .

Vsem en velik user posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
16.7.2009 9:49:40   
Nezy85
Da imaš vse oprano, zlikano, zloženo, pripravljeno za dojenčka!! Tudi jaz  težko vrjamem da bi mi kr neka 3 oseba stikala po mojih omarah, pa me kontrolirala! Sodelavka ima avgusta rok in sma se včeraj pogovarjale, da ji pride nasledni tedn babica v kontrolo, če ima vse pripravljeno in urejeno (tudi jaz ne vidim tukaj nobenega smisla)user posted image

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
16.7.2009 10:45:55   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Nezy85

Da imaš vse oprano, zlikano, zloženo, pripravljeno za dojenčka!! Tudi jaz  težko vrjamem da bi mi kr neka 3 oseba stikala po mojih omarah, pa me kontrolirala! Sodelavka ima avgusta rok in sma se včeraj pogovarjale, da ji pride nasledni tedn babica v kontrolo, če ima vse pripravljeno in urejeno (tudi jaz ne vidim tukaj nobenega smisla)user posted image

user posted image Ja, to je kr neki user posted image Sliši se tako, kot da bi živeli v kakšni totalitarni državi in seveda v tovrstna sporočilca ne verjamem. Sem samo malo provocirala user posted image Pa tisto o ginekološkem pregledu pa sploh zveni zelo, zelo "rumeno" user posted image
Papa user posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
16.7.2009 10:57:07   
Eva19
moja sestra ima 3 mesece starega fantka in je tud babca pršla...ampak je pršla potem, ko sta bla oba že doma...pa še to samo tamalga prevert, če je vse ok, pa stehat, pri sestri je preverla šive, če so se lepo celil...dala par nasvetov o negi dojenčka, ga potem ko je bil popek ok tud skopala prvič... ostalih stvari pa ni nič čekirala...povedala jim je samo če je temperatura kjer je mali bil čez dan ok. to je blo pa to kokr se jaz spomnim. potem je pršla še dvakrat mislim da, čist na hitr,samo stehat pa to... zdej jo more pa poklicat potem, ko bo mali že pripravljen na kakšno drugo hrano, ne samo njeno mleko. tut men ne bi bilo všeč, če bi mi pršla neka x oseba dobesedno stikat po stanovanju in preverjat, če je vse ok. ker se to kako bom mela jaz vse urejeno tiče samo nas...

lepo mejte, božajte svoje bušije user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
16.7.2009 11:00:06   
ursa1981
Pozdravljene souser posted image  user posted image

Se vam po dolgem času spet oglašam. Danes sem dobila sklep zdravniške komisije o podaljšanju bolniškega staleža in sem prav vesela saj imam podaljšanega do 2.10.2009 - potem pa je itak toliko malo dni še do nastopa porodniške, da tudi če mi ne podaljšajo imam dopust, ki mi bo drugače itak propadel user posted image

Me pa nekaj zanima, če ima katera izkušnje, namreč napisano imam mirovanje doma oz. izhode k zdravniku oz na napoteno terapijo. To pomeni, da mi moja zdravnica lahko napiše, da grem lahko zaradi tega in tega tja, tja in tja,.... Ampak, ali kaj veste ali je kaj nevarno če se greš s hematomom namočit v morje. Bom klicala danes svojo zdravnico, a me je strah da bo rekla da to ni priporočljivo ? Za toplice sem 100% in tja itak nebi šla, kaj pa morje ?!!!

Tko bi rada z možem za kak dan šla na morje, tko enkrat med tednom, da bi peljala našo Anjo, ker še ni bila na morju, pa se malo bojim, da ne ne bom mogla izpolnit najine želje user posted image

Drugače sem pa kar vredu, v prihodnjih dneh me more mož malo poslikati, ker sama ne morem verjeti kako mi je v nekaj dneh zrastel trebuh, pri Anji sem imela v avgusti manjšega kot ga imam zdaj - pa je rok poroda tokrat le 10 dni pred Anjinim roj. dnem user posted image  Srajica, ki sem jo nosila pri Anji še septembra je zdaj tako ozka, da jo komej zapnem čez trebuh... Ja kakšne razlike v nosečnostih.

Glede ciste pa ki so mi jo odkrili ne vem ali sem vam že napisala ali ne bom operirana po porodu, tako da me je že kar strah tistih dni, ker bom mogla biti s štručko dalj v porodnišnici user posted image

No, se pa kaj še javim...

(S)mejte se !!!

LP

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
16.7.2009 11:20:46   
tassika
Ursa1981 zelo mi je žal, ampak mislim, da ti zaradi bolniške ne bo dovolila iti na morje. KAr se tiče hematoma pojma nimam kaj pa kako, ampak če ne smeš telovadit pomoje niti plavanje ni priporočljivo, ker te ful razmiga, jaz ko sem se po 2m bolniške spravila na morje in prvi dan zaplavala mi je vse zategnilo, sem rekla ujoj res bo treba migat. Vprašaš pa lahko, škoduje nič. Saj poznaš pregovor kdor jezika špara, kruha stradauser posted image

Ko pa ti poteče bolniška pa povej zdravnici, da bi rada koristila dopust in naj ne da za podaljšanje, ker če bo dala potem ti bo res propadel.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
16.7.2009 11:46:56   
lelyka
ojla..
kako ste danes...
evo mi se mamo zelo luštno:)brcamo in se martinčkamo kr pred hišo..
ker itak drugam ne smem,komisija ne pusti:)

glede tiste 5letne punčke,pa 3tedne stare dojenčice..je res katastrofa..
pa še na našem koncu se to dogajalo..tako,da res sramota..
v dveh dneh dva primira na goriškem o zanemarjenju otrok..
tiste dva,ki sta pa punčko v avtu pustila..bi jih jaz njih tako noter zaprla..pa
še gretje bi jim do konca dala..bi potem videli,če bi še kaj takega gdaj naredili..
baje imajo še doma 5otrok..bogi oni..me prav zanima v kakšnih razmirah živijo..
ona narkomanka je pa tud čist aut..sedaj ima kao jo oče..ampak se sprašujem
a je on sposoben jo imeti??ali je ravno tako zmešan ko ona..
ko se bo pa kaj zgodilo bodo pa na socjalnem izjavili,da so naredili kar je bilo v njihovi moči:(
verjetno je še velik kakšnih podobnih primirov ampak ne pride v medije...

glede babice na domu pa sem sestrično uprašala,če je njo kaj prej prišla pogledat...
pa je rekla samo po porodu in to je bilo to..pa nič stikanja..
bomo videli novembra..;)

lepo se mejte ali v senčki ali na sončku...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
16.7.2009 12:32:11   
valerija77
pozdravljene

Mi smo se pa včeraj namakali in tamali je tolk užival da smo ga moral vlečit ven iz vode. Detece me je pa tudi nekajkrat opozorilo z brcami da mu je prevroče. Danes sva imela z tamalim še psihološki pregled zdaj pa bo za nekaj časa malo miru.
Z kilami sem še vedno na +4 tak da se ne obremenjujem preveč, bolj me skrbi celulit, ki se ga je pa res nabralo.user posted image
Tudi mene babica pred porodom ni obiskala. prišla je samo po porodu toliko da mu je odpadla popkovina in ga prvič ona umila, pol je pa ni bilo več. Jaz pa z pripravami ne bom čakala do konca ker te lahko kaj preseneti, pa tudi na koncu je precej težje vse pripravljat. Mi se v kratkem tko selimo in bomo istočasno kr uredili sobico ter oblekce. V omari bo tak vse počakalo.
Mene pa dete nabrca kr vsepovsod..zgoraj, spodaj, levo, desno... Me pa vedno zbudi okoli 5 ure zjutraj in takrat so brce tudi najmočnejše. Tko da se bomo očitno zgodaj zbujali.user posted image

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
16.7.2009 12:45:06   
Anonimen
Helo user posted image .
Mi smo se tud včeri mal namakal, smo šle v Snovik, tamala je čist nora na vodo, ona bi bla kr tri ure notruser posted image . Uglavnem, luštn je blo. Zdej pa spi, tko da mam mal časa.
Glede obiska babce pred porodom pa prvič slišimuser posted image . Tud kolegica je en mesec nazaj rodila pa je ni blo, pri men lansko leto tud ne, tko da ne vem če je to res. Pride patronažna po porodu, ene 4x in to je to.

(odgovor članu valerija77)
  Neposredna povezava do sporočila: 4091
16.7.2009 12:50:44   
pocahontas
Še en pozdrav od mene!

Pri nas so brike kar čez cel dan, jih pa čutim bolj spodaj. To bo en zelo živahen otrok, še hujši od prvega, pa že ta ima neomejeno energije.user posted image user posted image user posted image

Za obisk babice pred porodom pa prvič slišim. Pri meni je prišla po porodu 3- krat, pa ni nič pregledovala, samo malo je stehtala in skopala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
16.7.2009 13:05:14   
tassika
Punce eno vprašanje, jaz imam zjutraj ko se zbudim čisto tr trebuh, potem grem pa na wc in pol s epočasi stanje stabilizira, spim na boku oz mogoče tudi malo na hrbtu, odvisno od noči, se pa ponoči obrnem na hrbet pa sploh ne vem, a je to normalno, d ami zjutraj tako otrdi, ker čez dan je potem ok?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
16.7.2009 13:21:53   
Anonimen
Tassika jest mam tud zjutraj čist trdega, ko grem  pa na wc je pa počas bolš. Tko da pomoje ni nč narobe.
Spim pa jest še kr na trebuhuuser posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4094
16.7.2009 13:27:59   
tassika
no samo da nisem edina, me to malo potolaži, mi je pa ful smešno k je tko trd, boli pa ničuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
16.7.2009 13:33:55   
eva1
tassika-kar se tče trdega trebuha, tut men ful trdi, sploh ko ležim, ne vem zakaj!
Urša-meni je G prepovedal kopanje tudi v morju k sem imela hematom! Je rekel, da pri hematomih je prolem če se inficirajo, ker potem lahko povzročijo splav/začetek poroda! Pa do sedaj še n izginil hematom, al kaj?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
16.7.2009 14:06:48   
*I.am.happy*
Ojla user posted image !

Mi smo mel pa danes MF in ne bo user posted image , ampak je vmes ratal user posted image , se mi je kr zdel, da bo lulček nekje zrasu! Bo treba zdej mal plane sprement glede imena, barve vozička in podobno;) No pa sej, važno je da je bebica zdrava, prov velka, mat.vrat uredu vse OK. Je rekla G., da niti pod razno nisem kandidat za kakršnokoli rizično nosečnostuser posted image

Uživite, pazite nase in na bušije!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
16.7.2009 14:16:18   
Nezy85
Ja tudi jaz imam čist trdi trebuh zjutraj, pol ko pa grem na wc pa je bolše, men otrdi tudi proti večeru!
Joooj sploh ne vem kje je to sodelovka pobrala, me pa res zanima če bo prišla k njej babica nasledni tedn in to 1 mesec pred PDP-jem, ne vem več kaj si naj mislimuser posted image kr nekaj.....

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
16.7.2009 14:51:06   
mayamaya
ej user posted image !

ja, jaz mam tudi čisto trd trebuh zjutraj. sem se danes zjutraj kar malo ustrašila. ampak če nisem edina sem že potolažena user posted image

tole s to patronažno na domu pred PDP, mi je pa čisto mimo. kr neki! user posted image mislim kaj se pa grejo, pa ne bojo menda one meni zdaj narekovale kaj naj imam in kako user posted image
sicer pa tle pri nas še nisem od nobene slišala za kaj podobnega tako, da...

a vam je kaj vroče drugače? meni je kar fajn tole vreme, sem sicer zato bolj zvečer zunaj ampak paše user posted image

lepo se imejte

aja, čestitke za MF še preostalim souser posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
16.7.2009 15:00:52   
tassika

user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK    (STAR.)    (?user posted image ,?user posted image )   NAS. PREGLED         SPOL

30.10. 
1.user posted image Nončika (27 )               (2.user posted image ,?. user posted image )      ?                        user posted image
31.10. 
2.user posted image rožica13 (24)               (1.user posted image ,?.user posted image )        ?                      user posted image  

3.user posted image soča (? )                        (?.user posted image ,?.user posted image )         ?                      user posted image
4.user posted image murkica (24)                (1.user posted image , ?.user posted image )                                user posted image
01.11.         
5.user posted image piška goriška (34)        (1.user posted image , 1.user posted image )        ?                      user posted image
6.user posted image marby (33)                    (?. , ?. )                ?                     user posted image
7.user posted image  katja34 (36)               (4.user posted image , 4.user posted image )         ?                      user posted image  
8.user posted image  ellam(30)                     (2.user posted image , 1.user posted image )        ?                       user posted image
02.11.             
9.user posted image pocahontas (29)          (2.user posted image , ?.user posted image )         
?                        user posted image
10.user posted image Pikica28 (28)              (1.user posted image , ?.user posted image )      4.8.                      user posted image

11.user posted image lucky girl (?)                (1.user posted image , ?.user posted image )         ?                       user posted image

12.user posted image stuhica   (30)               (4.user posted image ,?user posted image . )           
?                    user posted image
13.user posted image  sanjacka (34)              (2. user posted image ,?user posted image )          29.7.                user posted image
14.user posted image   sunny1980(29)           (2.user posted image ,?user posted image )          29.7.               user posted image             
03.11
15.user posted image  Monika985 (? )             (1.user posted image ,?.user posted image )          5.8.                  user posted image
16.user posted image  Maša88 (? )                  (?.user posted image ,?.user posted image )                ?                 user posted image
17.user posted image  Toba (33)                        (2.user posted image ,1.user posted image )      23. 7.                user posted image
18.user posted image   Nonička (28)                     (2.user posted image ,1.user posted image )       28.7.            user posted image
04.11.  
19.user posted image Perlica76 (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )            ?                      user posted image
05.11.

20.user posted image Bojana82 (26)                 (2.user posted image ,1.user posted image )          ?                    user posted image    
21.user posted image Anonimna (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )             
?                   user posted image
22.user posted image  Juniorka (?)                   (?. ,?. )                 12.8.               user posted image
06.11. 
23.user posted image Lupinica (23)                 (2.user posted image ,?.user posted image )               ?                   user posted image   
24.user posted image  srecna_zvezda (?)                 (2.user posted image ,?.user posted image )               ?           user posted image   
7.11.     
25.user posted image daisy1980 (28)             (2user posted image ,0user posted image )                                        user posted image
26.user posted image tante (?)                         (?. ,?.user posted image )                ?                       user posted image   
27.user posted image  cari (30)                      (1.user posted image ,0.user posted image )           3.8.                     user posted image
08.11.  
28.user posted image aurarina (?)                   (1.user posted image ,user posted image )         
      ?                        user posted image
29.user posted image zanka (?)                       (2. ,?.user posted image )                ?                        user posted image
09.11.
30.user posted image m031281(27)               (?.user posted image ,?.user posted image )            
?                        user posted image
31.user posted image  Pecorella (?)                  (1. ,1.user posted image )               22.7.                user posted image   
10.11.  
32.user posted image robikA (?)                       (3. ,?.user posted image )                ?                       user posted image
33.user posted image  mayamaya (32)           (1. ,?.user posted image )             28.7.                   user posted image
11.11.  
34.user posted image srecna_zvezda (?)         (2.user posted image ,?.user posted image )           
?                        user posted image
35.user posted image divja (26)                       (1.user posted image ,?. user posted image )           ?                        user posted image
36.user posted image jj24 (24)                       (2. ,1 )               ?                               user posted image
37.user posted image metuljcica77 (?)             (1. ,0 )               ?                              user posted image
12.11.    
38.user posted image  jona3 (31)                     (3.user posted image ,3user posted image             ?                       user posted image        
13.11.  
39.user posted image nina68 (40)                    (3.user posted image ,user posted image        
5.8.                          user posted image
40.user posted image valerija77 (32)              (3.user posted image ,1.user posted image )        11.8.                      user posted image         
14.11.
41.user posted image Nezy85 (23)                   (2.user posted image ,?.user posted image )          ?                           user posted image  
42.user posted image  ROZICI (??)                    (2.user posted image ,?.user posted image )              ?                      user posted image
15.11.        

16.11.

43.user posted image   iribiri (27)                         (1.user posted image ,?.user posted image         ?                      user posted image
44.user posted image  Mashy (27)                     (3.user posted image ,1.user posted image )           ?                        user posted image   
45.user posted image   ninka80(29)                  (2.user posted image ,1.user posted image )           ?                       user posted image       
46.user posted image   lelyka(?)                         (?.user posted image ,?.user posted image )             23.7.               user posted image     
47.user posted image    sasika (31)                      (2.user posted image ,?.user posted image )          konec julija     user posted image
48.user posted image    ninka80 (28)                  (2.user posted image ,user posted image 2. )           ?                     user posted image
49.user posted image    spelap1 (21)                      (1.user posted image . ,0user posted image . )        15.7.MF         user posted image   
50.user posted image   Eva19 (19)                      (1. . ,0. )                    30.7.              user posted image
17.11
51.user posted image among_the_clouds(?)    (2.user posted image ,?.user posted image              
?                      user posted image
52.user posted image MC09(?)                         (1.user posted image ,0.user posted image         24.7.                     user posted image      
53.user posted image  luan  (?)                           (2.user posted image ,1.user posted image        ?                            user posted image       
18.11. 

54.user posted image *i.am.happy* (31)            (1.user posted image  ,?user posted image )          ?                         user posted image
19.11.
55.user posted image stelaJ (30)                         (1. user posted image ,?.user posted image )      
?                             user posted image       
56.user posted image  MajchaT (?)                    (1.user posted image  ,?.user posted image )           
?                       user posted image              
57.user posted image december06 (30)           (2.user posted image , 2.user posted image )            ?                           user posted image   
58.user posted image  caryn (?)                         (1.user posted image , 0.user posted image )            ?               user posted image                    
20.11.
59.user posted image pikapoka83 (26)             (2.user posted image  ,2.user posted image )           ?
                          user posted image           
60.user posted image sashy (20)                       (2.user posted image ,?.user posted image )          5.8.                        user posted image      

61.user posted image  barbchen(31)                  (2.user posted image ,?.user posted image )         14.8.                      user posted image      
62.user posted image  mamka3(37)                  (3. user posted image ,? user posted image )                                        user posted image
21.11
63.user posted image summer410 (29)            (1.user posted image ,?.user posted image )           28.7 MF                 user posted image        

64.user posted image  krivonoska (32)            (2.user posted image ,1.user posted image )                  ?                      user posted image  
22.11.
65.user posted image nina7 (27)                       (2.user posted image ,2user posted image )         18.8.                        user posted image
66.user posted image moglan (?)                       (?.user posted image  ,?user posted image )                ?                        user posted image
67.user posted image  giotti  (33)                       (2.user posted image ,?.user posted image )       
20.7.                        user posted image
68.user posted image Menta (27)                      (1.user posted image ,?.user posted image )           ?                             user posted image

69.user posted image  ursa1981 (28)                (2.user posted image ,1user posted image )           ?                             user posted image
23.11.
70.user posted image tassika (25)                    (2.user posted image ,?.user posted image )         27.7.                         user posted image

24.11.
71.user posted image bellamia (?)                    (2.user posted image ,2.user posted image )               
?                         user posted image
25.11.
72.user posted image  karmyka (22)                (2.user posted image ,3user posted image )          ?                               user posted image
73.user posted image  pi82ka (26)                 (1.user posted image ,1. user posted image )          13.7.MF                  user posted image
74.user posted image  Kepica78 (31)               (1.user posted image ,0.user posted image )          13.8.                      user posted image   
27.11.
75.user posted image Ikar (?)                         (3. ,2. )                 
?                            user posted image
76.user posted image  Ninaaa (30)                    (2.user posted image ,2.user posted image )            ?                          user posted image          
28.11.
77.user posted image korala (32)                       (1.user posted image  ,user posted image )             3.8.                   
   user posted image
29.11.
78.user posted image mariee 
(26)                   (1.user posted image ,?.user posted image )             
?                           user posted image
30.11.
79.user posted image  katyn (26)                    (1.user posted image ,1.user posted image )          
20.7.                       user posted image
80.user posted image   ZalaLuka (26)              (2.user posted image ,3,4.user posted image user posted image )       ?                          user posted image       
02.12.
81.user posted image  eva 1(26)                         (3.user posted image ,3user posted image )        22.7                         user posted image
XX.XX. 
82.user posted image **lunica** (?)             (?.user posted image , ?.user posted image )              
?                            user posted image
83.user posted image D.Mateja  (?)                 (?.user posted image , ?.user posted image )          

?                            user posted image
84.user posted image špešla (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )                ?                           user posted image   

Skupaj: 

user posted image :    23

user posted image :    14

user posted image  :    47

user posted image + user posted image + user posted image  = 84

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
Žana21 user posted image
nincrli   user posted image zdajšnja januarka 2010 user posted image

polmaja user posted image  
water lilyuser posted image
Twixy user posted image user posted image   zdajšnja februarka 2010 user posted image
MalaRožauser posted image
miki23user posted image

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4100
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?