giotti
|
Samo en lep pozdravček od zelo srečne in polne energije nosečke To je vreme zame in na to sem čakala slabo leto. Zdaj bo trajalo mogoče kak mesec, zato moram do zadnje sekunde tole izkoristit. Zato si tako želim živeti v Avstraliji, na vzhodni obali, enkrat mi bo za sigurno ratalo, je prevelika želja. Šele zdaj sem jaz jaz in kar ne morem se naužiti toplote in sonca. Niti malo, niti malo mi ni vroče, ravno obratno, jaz bi še bolj vroče I am sooooo hapy, hapy, hapy , kar skakala bi , pa po šestih urah spanja kar vstanem, ker sem tako vesela sonca - imam na vzhodu spalnico in me sonček tako lepo poboža zjutraj. Potem pa joga na balkanu, ni lepšega v življenju kot biti v sončnem, toplem jutru na svežem zraku. Nizek pritisk, ah, kaj se toliko s tem obremenjujete, veliko pijte in se veliko gibajte in tuširajte z mrzlo vodo. Moj je še nižji od vseh vaših, pa me sploh ne zanima, še nikoli nisem slišala, da je to kakršenkoli "problem". Za seznamček pa super hvala, samo zame je to še čisto prezgodaj. Sem še po cele dneve v službi in sploh mi ne pade na misel še karkoli kupovat. Po takšnih seznamčkih bom začela brskati tam enkrat, ko začnem s porodniško, to pa bo šele čez čez 3 mesece. In tudi midva sva ravno danes rekla, da bova sproti kupovala, če bo kaj treba, ko bo res pojavila potreba oziroma bo moj dragi hodil po trgovinah, ker takrat bom seveda jaz doma z dojenčkom. Še mojih 21 tednov pokažem. Tukaj smo z mami nabirale borovnice v nedeljo, mjami. Borovnice plus limona = železa Naslednjič mi ga merijo, pa moram bit zdaj pridna, da ne bo kakšnega pomankanja. Aja, pa tako lep dan, kot ga imam jaz, želim tudi vam
|