|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
13.7.2009 11:13:36   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Mene že 14 dni non stop boli glava-a ima katera kak recept..pa ti glavoboli so prav čudni, lih tok da me boli, zjutraj me ne, zvečer me ponavadi najbolj..pa neha, pa začne...ponavadi me je bolela, pa sem mogla obvezno tablete vzet da je nehalo, sedaj pa kr samo od sebe neha, pa spet začne...kr nekiuser posted image !

Do nedavnega sem jih imela tudi sama. Ne vem, kaj je pomagalo, da so izginili. Sem se pa ves čas trudila zelo veliko piti in čimveč gibati (sprehodi v naravi najmanj uro do dve na dan). Pa še zjutraj vaje iz joge ... Ampak kot pravim, vse to delam ves čas, izginili so pa šele kak teden nazaj. Aja, me je pa vse skupaj bolelo kakšna 2 meseca. Upam, da mine čimprej, res ne vem, če lahko dosti vplivaš na to. Aja, edino ko je bilo najhujše sem ležala z zaprtimi očmi in mrzlimi obkladki na čelu in bila na bolniški. To je omililo bolečino.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
13.7.2009 11:18:03   
mashy
tole za shranjevanje matičnih celic res ni slaba ideja. Tudi misva sva večino stvari dobila, in bi starši lahko prispevali kakšne prispevke v ta sklad. Zadeva je kar precej draga, tako, da si je sama ne bi mogla privoščiti. Si dala dobro idejo. Ravno včeraj me je spraševala tašča, kaj bodo lahko oni kupili (ker imava že skoraj vse), zdaj pa imam odgovor user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
13.7.2009 11:21:25   
tassika
Nič nimam proti pri pomoči pri seznamuuser posted image

No mene pa glava ni skoraj nič bolela, mogoče prkrat vmes, pa je minilo, sem imela pa 300 drugih zadev. Tudi meni se vrača energija sem ful aktivna, se mi pa dogaja, da ko pojem, bi samo zaspala in takrat se ne smem uležt, ker potem me ni iz sobe vsaj dve uriuser posted image  No do mojega pregleda je pa še 2t in bom ravno zadnji dan 5 meseca, uf pol pa že zadnje tromesečje ali kako, ne vem točno kdaj se začne.

Jaz pa imam že par zadev nakupljenih in pa pač tisto kar dobim. Si ne predstavljam, da bi potem letala po trgovinah, ker že zdaj nimam energije za to. ME kar mine hodit po teh velikih centrih in če se le da naročim kar preko neta. Pa tudi slabe izkušnje imam s postrežbo, nikoli me noben ne postreže in ko odprem usta so vsi blazno zaposleni, zadnjič sem za jogi za zibko čakala pol ure in potem znorela in šla domov.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
13.7.2009 12:12:47   
kepica78
pozdav souser posted image

no jest na srečo bolečin z glavo nimam....mam pa skoz probleme z zobmi.....eden je že odšel user posted image

v glavnem se morm pohvalit da sva mi2 tud ta vikend dobla posteljco, tako da imava zdej zaenkrat voziček pa posteljco. za previjalno sva se odločla da jo bo moj kar sam naredil (sam svoj mojster) kaj bo iz tega ratalo pa vam še javim user posted image .

dons mi pa neče ura nikamor it, kr vleče se mi že cel dopoldne, ampak jo bom dočakala, še dobro debelo urco pol pa mamo končno pregled - morfologijo. user posted image user posted image kumi čakam da vidim po dolgem času svojo pikico.
upam sam da bo vse ok.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
13.7.2009 12:55:53   
Anonimen
Dan, končno mamo sončekuser posted image

Končno mam tud jest MF, dons, ampak šele ob 19-ih, morm bit pa tm prej ker morm še kri pa vodo dat pa laboratorij dela sam do 18-ih.

Kepica78 kje pa maš ti g? A boš vprašala kaj boste mel? No velik sreče ti želim

Sm pa full vesela, mi je prijateljica posodila full nosečniških cunj, ene 15 majčk, tunik, pa par hlačuser posted image . No hlače mi ne bojo kej preveč prov prišle, ker so mi prevelike, majčke so pa prov luštne. Sm pa dala dons na moje kavbojke kr elastiko gor, ker jih težko zapnem, pol je pa itak tunika čez pa se ne vid.

Nč punce, uživajte v tem lepem vremenu

(odgovor članu kepica78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4005
13.7.2009 13:27:26   
rožica13
Živjo kveke!

Jaz sem včeraj prišla iz morja. Vreme smo imeli bolj tako ampak sam paše da ne seka tista vročina, ker drugače dobim glavobol. Plavala sem lahko tudi vsak dan. Nisem nič prebrala kaj ste napisale, ker je preveč, bom se lotila enkrat za nazaj.

Želim vam lep sončen dan, zdaj jih bo kaj nekajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
13.7.2009 13:42:44   
Anonimen
Rožica 13 dobrodošla nazaj, pa važn da si se naplavala, jest se še to nism ker je bla tolk mrzla voda.
Grem pa verjetno v sredo mal v Snovik s tamalo

(odgovor članu rožica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4007
13.7.2009 14:10:29   
spelap1
živjo vsem! tudi jaz sem imela delovni vikend, sva z mojim barvala še najino sobo, tko da imama sedaj vse pripravljeno, razen previjalne. je pa moj user posted image zelo aktiven, verjetno zato ker sem tudi sama. cel dan se že pripravljava za na morje, čeprav greva komaj v sredo. zjutraj ob 8ih imam MF potem pa greva na zaslužen dopust. me je pa čez vikend začela pečt gorčica in to zelo hudo-nism si misnala da je tko grozn touser posted image . bom pa še v sredo pred morjm javila kako je bilo na pregledu, lepo se imejte in izkoristite sončka. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
13.7.2009 14:31:53   
valerija77
Živjo

Ja zgaga zna bit res zoprna! Tud jst sm cel dan bolj aktivna tak da bo očitno po brcah sodeč tudi sinko ki bo itak po atiju cel živc. user posted image Sva se pa odločla da bo Matic. Ravno sva bila tudi na ogledu stanovanja, ki ga dobiva. Ampak morava počakati do petka, da bo uradno. Sam pomoje ne bi dajala ključev  od druzga stanovanja če ne bi dobila tega. Upam no, ker stanovanje je čudovito! user posted image user posted image
In če bo vse po sreči, se začneva z 1. avgustom seliti in do konca meseca mora biti zrihtano. Sicer je na novo zbeljeno, ampak želim imeti barvne stene, tak da mal packarije bo še treba. Zdaj grem pa po tamalga v vrtec.

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
13.7.2009 20:34:21   
Nezy85
Jaz pa sem padla po stopnicah in imam celo nogo otečeno, mislim da se v bušija nisem nič vdarla ker nimam odrgnin!!Groooooza, saj ne vem kaj naj nardim!!??!!user posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
13.7.2009 20:42:54   
Anonimen
evo mene z MF, je vse ureduuser posted image  in baje da bo Gaja dobila bratca in ne sestricouser posted image
Naslednji pregled mam pa 18.8

(odgovor članu Nezy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4011
13.7.2009 20:47:19   
Anonimen

user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK    (STAR.)    (?user posted image ,?user posted image )   NAS. PREGLED         SPOL

30.10. 
1.user posted image Nončika (27 )               (2.user posted image ,?. user posted image )      ?                        user posted image
31.10. 
2.user posted image rožica13 (24)               (1.user posted image ,?.user posted image )        ?                      user posted image  

3.user posted image soča (? )                        (?.user posted image ,?.user posted image )         ?                      user posted image
4.user posted image murkica (24)                (1.user posted image , ?.user posted image )                                user posted image
01.11.         
5.user posted image piška goriška (34)        (1.user posted image , 1.user posted image )        ?                      user posted image
6.user posted image marby (33)                    (?. , ?. )                ?                     user posted image
7.user posted image  katja34 (36)               (4.user posted image , 4.user posted image )         ?                      user posted image  
8.user posted image  ellam(30)                     (2.user posted image , 1.user posted image )        ?                       user posted image
02.11.             
9.user posted image pocahontas (29)          (2.user posted image , ?.user posted image )         
?                        user posted image
10.user posted image Pikica28 (28)              (1.user posted image , ?.user posted image )      4.8.                      user posted image

11.user posted image lucky girl (?)                (1.user posted image , ?.user posted image )         ?                       user posted image

12.user posted image stuhica   (30)               (4.user posted image ,?user posted image . )           
?                    user posted image
13.user posted image  sanjacka (34)              (2. user posted image ,?user posted image )          29.7.                user posted image
14.user posted image   sunny1980(29)           (2.user posted image ,?user posted image )          ?                       user posted image             
03.11
15.user posted image  Monika985 (? )             (1.user posted image ,?.user posted image )          5.8.                  user posted image
16.user posted image  Maša88 (? )                  (?.user posted image ,?.user posted image )                ?                 user posted image
17.user posted image  Toba (33)                        (2.user posted image ,1.user posted image )      23. 7.                user posted image
18.user posted image   Nonička (28)                     (2.user posted image ,1.user posted image )       28.7.            user posted image
04.11.  
19.user posted image Perlica76 (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )            ?                      user posted image
05.11.

20.user posted image Bojana82 (26)                 (2.user posted image ,1.user posted image )          ?                    user posted image    
21.user posted image Anonimna (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )             
?                   user posted image
22.user posted image  Juniorka (?)                   (?. ,?. )                     ?                  user posted image
06.11. 
23.user posted image Lupinica (23)                 (2.user posted image ,?.user posted image )               ?                   user posted image   
7.11.     
24.user posted image daisy1980 (28)             (1user posted image ,1user posted image )    28.7./31.7. 3D         user posted image
25.user posted image tante (?)                         (?. ,?.user posted image )                ?                       user posted image   
26.user posted image  cari (30)                      (1.user posted image ,0.user posted image )           3.8.                     user posted image
08.11.  
27.user posted image aurarina (?)                   (1.user posted image ,user posted image )         
      ?                        user posted image
28.user posted image zanka (?)                       (2. ,?.user posted image )                ?                        user posted image
09.11.
29.user posted image m031281(27)               (?.user posted image ,?.user posted image )            
?                        user posted image
30.user posted image  Pecorella (?)                  (1. ,1.user posted image )               22.7.                user posted image   
10.11.  
31.user posted image robikA (?)                       (3. ,?.user posted image )                ?                       user posted image
32.user posted image  mayamaya (32)           (1. ,?.user posted image )             28.7.                   user posted image
11.11.  
33.user posted image srecna_zvezda (?)         (2.user posted image ,?.user posted image )           
?                        user posted image
34.user posted image divja (26)                       (1.user posted image ,?. user posted image )           ?                        user posted image
35.user posted image jj24 (24)                       (2. ,1 )               ?                               user posted image
36.user posted image metuljcica77 (?)             (1. ,0 )               ?                              user posted image
12.11.    
37.user posted image  jona3 (31)                     (3.user posted image ,3user posted image             ?                       user posted image        
13.11.  
38.user posted image nina68 (40)                    (3.user posted image ,user posted image        
5.8.                          user posted image
39.user posted image valerija77 (32)              (3.user posted image ,1.user posted image )        11.8.                      user posted image         
14.11.
40.user posted image Nezy85 (23)                   (2.user posted image ,?.user posted image )          ?                           user posted image  
41.user posted image  ROZICI (??)                    (2.user posted image ,?.user posted image )              ?                      user posted image
15.11.        

16.11.

42.user posted image   iribiri (27)                         (1.user posted image ,?.user posted image         ?                      user posted image
43.user posted image  Mashy (27)                     (3.user posted image ,1.user posted image )           ?                        user posted image   
44.user posted image   ninka80(29)                  (2.user posted image ,1.user posted image )           ?                       user posted image       
45.user posted image   lelyka(?)                         (?.user posted image ,?.user posted image )             23.7.               user posted image     
46.user posted image    sasika (31)                      (2.user posted image ,?.user posted image )          konec julija     user posted image
47.user posted image    ninka80 (28)                  (2.user posted image ,user posted image 2. )           ?                     user posted image
48.user posted image    spelap1 (21)                      (1.user posted image . ,0user posted image . )        15.7.MF         user posted image  
49.user posted image   Eva19 (19)                      (1. . ,0. )                    30.7.              user posted image
17.11
50.user posted image among_the_clouds(?)    (2.user posted image ,?.user posted image              
?                      user posted image
51.user posted image MC09(?)                         (1.user posted image ,0.user posted image         24.7.                     user posted image      
52.user posted image  luan  (?)                           (2.user posted image ,1.user posted image        ?                            user posted image       
18.11. 

53.user posted image *i.am.happy* (31)            (1.user posted image  ,?user posted image )          ?                         user posted image
19.11.
54.user posted image stelaJ (30)                         (1. user posted image ,?.user posted image )      
?                             user posted image       
55.user posted image  MajchaT (?)                    (1.user posted image  ,?.user posted image )           
?                       user posted image              
56.user posted image december06 (30)           (2.user posted image , 2.user posted image )            ?                           user posted image   
57.user posted image  caryn (?)                         (1.user posted image , 0.user posted image )            ?               user posted image                    
20.11.
58.user posted image pikapoka83 (26)             (2.user posted image  ,2.user posted image )           ?
                          user posted image          
59.user posted image sashy (20)                       (2.user posted image ,?.user posted image )          5.8.                        user posted image      

60.user posted image  barbchen(31)                  (2.user posted image ,?.user posted image )         14.8.                      user posted image      
61.user posted image  mamka3(37)                  (3. user posted image ,? user posted image )                                        user posted image
21.11
62.user posted image summer410 (29)            (1.user posted image ,?.user posted image )           28.7 MF                 user posted image        

63.user posted image  krivonoska (32)            (2.user posted image ,1.user posted image )                  ?                      user posted image  
22.11.
64.user posted image nina7 (27)                       (2.user posted image ,2user posted image )         18.8.                        user posted image
65.user posted image moglan (?)                       (?.user posted image  ,?user posted image )                ?                        user posted image
66.user posted image  giotti  (33)                       (2.user posted image ,?.user posted image )       
20.7.                        user posted image
67.user posted image Menta (27)                      (1.user posted image ,?.user posted image )           ?                             user posted image

68.user posted image  ursa1981 (28)                (2.user posted image ,1user posted image )           ?                             user posted image
23.11.
69.user posted image tassika (25)                    (2.user posted image ,?.user posted image )         27.7.                         user posted image

24.11.
70.user posted image bellamia (?)                    (2.user posted image ,2.user posted image )               
?                         user posted image
25.11.
71.user posted image  karmyka (22)                (2.user posted image ,3user posted image )          ?                               user posted image
72.user posted image  pi82ka (26)                 (1.user posted image ,1. user posted image )          13.7.MF                  user posted image
73.user posted image  Kepica78 (31)               (1.user posted image ,0.user posted image )          13.7.MF                 user posted image   
27.11.
74.user posted image Ikar (?)                         (3. ,2. )                 
?                            user posted image
75.user posted image  Ninaaa (30)                    (2.user posted image ,2.user posted image )            ?                          user posted image          
28.11.
76.user posted image korala (32)                       (1.user posted image  ,user posted image )             3.8.                   
   user posted image
29.11.
77.user posted image mariee 
(26)                   (1.user posted image ,?.user posted image )             
?                           user posted image
30.11.
78.user posted image  katyn (26)                    (1.user posted image ,1.user posted image )          
20.7.                       user posted image
79.user posted image   ZalaLuka (26)              (2.user posted image ,3,4.user posted image user posted image )       ?                          user posted image       
02.12.
80.user posted image  eva 1(26)                         (3.user posted image ,3user posted image )        22.7                         user posted image
XX.XX. 
81.user posted image **lunica** (?)             (?.user posted image , ?.user posted image )              
?                            user posted image
82.user posted image D.Mateja  (?)                 (?.user posted image , ?.user posted image )          

?                            user posted image
84.user posted image špešla (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )                ?                           user posted image   

Skupaj: 

user posted image :    20

user posted image :    13

user posted image  :     51

user posted image + user posted image + user posted image  = 84

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
Žana21 user posted image
nincrli   user posted image zdajšnja januarka 2010 user posted image

polmaja user posted image  
water lilyuser posted image
Twixy user posted image user posted image   zdajšnja februarka 2010 user posted image
MalaRožauser posted image
miki23user posted image

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

user posted image

< Sporočilo je popravil nina7 -- 13.7.2009 20:53:53 >

(odgovor članu eva1)
  •   Neposredna povezava do sporočila: 4012
    14.7.2009 6:15:42   
    valerija77
    Joj Nezy pa kak ti je to ratal? user posted image A si šla kej k zdravniku? Če še nisi pojdi čimprej, da se vsaj prepričaš da je z bebico vse ok.
    Mi smo pa včeraj šli na Celjsko in je blo kr luštn. Tamal in moj sta se vozla z bobcartom in je bil tamal tolk navdušen, da smo ga komaj dol spravl. Pol sm pa čist pozabla na telovadbo.user posted image
    Če si ne naštimam opomnika na gsm vse pozabim...tolko o pozabljivosti.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 4013
    14.7.2009 7:28:39   
    kepica78

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dan, končno mamo sončekuser posted image

Končno mam tud jest MF, dons, ampak šele ob 19-ih, morm bit pa tm prej ker morm še kri pa vodo dat pa laboratorij dela sam do 18-ih.

Kepica78 kje pa maš ti g? A boš vprašala kaj boste mel? No velik sreče ti želim

Sm pa full vesela, mi je prijateljica posodila full nosečniških cunj, ene 15 majčk, tunik, pa par hlačuser posted image . No hlače mi ne bojo kej preveč prov prišle, ker so mi prevelike, majčke so pa prov luštne. Sm pa dala dons na moje kavbojke kr elastiko gor, ker jih težko zapnem, pol je pa itak tunika čez pa se ne vid.

Nč punce, uživajte v tem lepem vremenu

vroče dobro jutro user posted image , se že zdej kuham kaj šele bo.

v glavnem mi smo včeraj super prestali morfologijo, vse je v najlepšem redu. ja nina7 midva sva vprašala za spol pa se bebika ni hotla pokazat tako da mi je gin. obljubla da bova naslednjič še enkrat preverili. drgač pa mam gin. v Kamniku Isteničevo, in morm reč da glede na pripombe ostalih čez njo sm jest zelo zadovoljna. naslednji pregled imam 13.08.

aja mi je pa spet na hitr naredila vaginalni pregled, sicer je rekla da je zadnji in da je to samo zaradi materničnega vratu, ki pa je videti ok.

Nina7 čestitke za fantka in uspešno opravljeno MF. kdo pa je tvoj g?

Nezy85 jest bi na tvojem mestu šla čimprej k zdravniku, sam da se prepričaš da je z bebiko vse ok. javi kako in kaj?

aja punce me pa zanima če kera kaj razmišlja o telovadbi, sicer zdele polet je najboljš plavanje, ampak če ne greš na morje.
    a se kera v bazenih kopa?

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 4014
    14.7.2009 7:39:16   
    mashy
    Nezy: z bebico sigurno ni nič narobe. Ti pa vseeno svetujem, da se greš pokazat zdravniku. Da boš mirno spala. Sama sem imela podobno težavo pred dobrim mesecem, in sem cela panična šla k ginekologu, pa mi je naredil UZ in povedal, da je user posted image  v trebuhu fejst zavarovana in obdana z vodo, in da skoraj ni možnosti, da se mi kaj naredi.

Jaz sem se pa včeraj spravila na telovadbo, a je bila zadnjič pred počitnicami user posted image  Tako, da zdaj do 10. avgusta ne bo nič... Drugače pa je super plavanje (predvsem v morju), pa tudi v bazenih (samo da ni voda prevroča), je pa tudi priporočljivo, da v bazenih uporabljate tampone (takšne posebne, ki ščitijo pred bakterijami in vnetji).  Jaz trenutno prekticiram samo urejanje stanovanja in otroško sobico, pa na vrtu delam, pa kak sprehod... tu pa moja rekreacija konča...user posted image

(odgovor članu kepica78)
    Neposredna povezava do sporočila: 4015
    14.7.2009 8:25:16   
    valerija77
    Ojoj a šele avgusta bo zdej telovadba?!? user posted image Mi se pa ravno jutri spravljamo nekam na bazen pa se še nismo čist odločl kam. Drugače pa sem se že pri prvem kopala v bazenih in to brez tamponov, ker po njih še prej dobim vnetje kot od samega bazena. Pa še tako grozno veliki so in se nič dobr ne počutim z njimi (sem jih enkrat probala...BLJAK!).

(odgovor članu mashy)
    Neposredna povezava do sporočila: 4016
    14.7.2009 8:38:50   
    Nezy85
    Dobro jutro drage souser posted image , najprej čestitke vsem za opravljeno MFuser posted image , glede padca pa, joooooj jaz sem taka nerodauser posted image ne vem če je še kje kdo bol nerodn od mene!!! Mislim da ni nič narobe, ker jo je fajn dobila leva noga in rahlo roka ko sem se uprla da ne bi na mojga bušija padla, smo pa meli žurko zvečer v trebuščku tak da nima kaj bit!!Joooj kaki lepi dan imamouser posted image upam da čim dlje ostane tak lepo!!user posted image Tiste ki pa grete na morje pa čim bol uživajte, jaz bi se tudi šla kopat, pa mi je G rekla da mi odsvetuje termalne vodeuser posted image zaj pa ne vem kaj naj, kolko tukaj berem se kr hodite kopat v bazene!!

1mesec-4400kg;54cm
    2mesca-5470kg;58cm
    3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu valerija77)
    Neposredna povezava do sporočila: 4017
    14.7.2009 9:02:55   
    monika985
    user posted image  vsem za preglede!!!

Jaz sem pa danes tako slabo spala... Včeraj sem v eni knjigici prebrala, da lahko po brcah že sedaj razbereš otrokov ritem in če je tako, je naša pupa že sedaj zamenjala dan za noč user posted image . Kaj naj rečem...še bo pestro.

Jaz o telovadbi ne razmišljam (razen daljših sprehodov seveda). Kar pa se tiče plavanja, sem se veliko menila z novopečenimi mamicami, pa se jih je večina kar kopala. Tampone nobena ne priporoča, so pa vse rekle, da hitro pod tuš in preobleč kopalke.

(odgovor članu Nezy85)
    Neposredna povezava do sporočila: 4018
    14.7.2009 9:05:26   
    tassika
    Jaz bi se šla tudi kopat, pa je tudi meni rekla, da naj ne hodim v bazeneuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nezy85)
    Neposredna povezava do sporočila: 4019
    14.7.2009 9:13:13   
    mayamaya
    dobro jutro!

bravo za lepe novičke s pregledov user posted image user posted image user posted image

jaz bi se tudi kopala, pa imamo tako grdo vreme, sploh ni neke toplote, pa ni sončka, pa neki piha... skratka bljak user posted image zjutraj sem šla delat v jakni user posted image . izgleda da imate povsod lepo vreme samo pri nas ga ni... ja, toliko o napovedani vročini

k telovadbi se pa jaz že tudi en mesec spravljam po moje, ampak mi bo ratalo, če ne prej pa drugi mesec po dopustu. pa sej hodim veliko okoli, pa skozi neki doma prekladam, pa ustvarjam user posted image . neki pa je že

uživajte v lepem vremenu kolikor morete

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 4020
    14.7.2009 9:14:02   
    tassika
    Evo če katera še ni zasledila, Wernerjeva andreja je na rok in na svoj roj.dan rodila punčko z imenom Kanenas, kar v grščini pomeni nihče. Jima četitam za naraščaj, izvirnost imena mi je pa čisto mimo, zdaj mi od Lenderove Aria sploh ni več tako grozna izbira. Saj pravim, možnost človeške domišljije je neverjetna, pa ne da sem starokopitna, ampak rada imam taka imena, ki jih vsaj znam dobro izgovorit.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 4021
    14.7.2009 9:38:36   
    pi82ka
    ojla cvekesouser posted image ,
    včeraj sem imela morfologijo...vse o.k. baje bo user posted image , sam ni še čist zihr. Pravi, da je vse o.k.!
    Mam pa mal visok pritisk...moram si ga doma merit, če bo nad 150 je rekla naj pokličem in grem na bolniško. No ja danes začnem merit pritisk in bomo videli.

Nimava pa še čist nč za jenčija...razen sobice...porisane ha,ha,ha in na novo pobeljene in omare prelepljene-obnovljene.
    Pa novo kopalnico...brez pohištva zaenkratuser posted image . Mah neki se premika, ampak sploh ne vem kje naj začnem z nakupi....voziček bova šla verjetno kar v Pikopolonico kupit-Jane.

bodte fajn in pazite nase in na jenčije...brez poletov po stopincah-bogica....no jaz sem opazla da sem zmeri bl štorasta ratala in moram sama nase full pazituser posted image .

lp

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 4022
    14.7.2009 9:59:38   
    *I.am.happy*
    ojla klepetulje!;)

Ja zdej pa počasi ratuje vroče pa do dopusta je še daaaaleč. računam na kopanje in tovrstno razgibavanje, ker telovadba mi poleti ni všeč v smislu, da moram v zaprte in zatohle telovadnice.

Nezy...ti si omenjala masažo. Kam pa hodiš? Jaz bi tudi nekam šla, ap ne vem kam. Če nič drugega ne eno dobro masažo stopal, baje je dobro če ti zatekajo. Aja bebica je pa res tako dobro zaščitena, da padec, če ni bil hud, nebi smel škodit! Ni pa odveč malo povprašat in it pogledat.

Werner, tamala, Kanenas...hm ja....pa ne vem, če mi je všeč tovrstna "izvirnost"user posted image Sploh pa, če pomeni NIHČE, sploh krasno.

LP

(odgovor članu pi82ka)
    Neposredna povezava do sporočila: 4023
    14.7.2009 10:33:46   
    Nezy85
    Jaz hodim sem na masažo : http://www.saithai.si/index.html    je pa izvrstno!!Samo je v Mariboru!!Ne vem iz kerega kraja si, samo menije izvrtno, pa še prilagojeno imajo za nosečnice!!

1mesec-4400kg;54cm
    2mesca-5470kg;58cm
    3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu *I.am.happy*)
    Neposredna povezava do sporočila: 4024
    14.7.2009 12:02:43   
    juniorka
    pozdrav souser posted image

nezy85- si mi pa s tole masazo kr luste nardila, bi kr prletela v MB, sem stajerka drgac ja... pa k Ilichu na torticouser posted image
    Za padce pa pravijo, da so bebice zascitene, kot so ze druge napisale, edino za rh- nosecnice je priporocljivo, da grejo po injekcijo, za preventivo. Jaz sem tud enkrat po stopnicah poletela, po tazadnji, kot v risanki, mali pa me je spodaj gledal in mami, mami vpil. sem bla ful presenecena, da se je ustrasil zame, ker pravijo, da pri 2letih user posted image se nimajo cuta za empatijo.
    telovadba- sem bla vceri v telovadnici na eliptiku 1uro, ker se ze 2 meseca odlocam, kterga kupit, pa sem pol vceraj najdla enega fajnega, ne predragega z merilcem utripa, da se ne pregonimuser posted image . Sem pred nosecnostjo redno telovadla in mi ful pase, ko so se pa slabosti zacele, sem pa nehala in se mi na stegnih pozna, sem ze 1cm pridelalauser posted image . Tako da od jutri naprej bom lepo doma aktivna. Plavanje je tudi meni ginekolog v prvi user posted image odsvetoval, ker se svasta najde v bazenih, sem pa nagnjena k vnetjem...
    mashy- a se ti tamponi za plavanje se dobijo in kje, ker tukaj jih ne poznajo... ker ce bi ih dobila, bi sla na plavanje za nosecnice, je tu zastonj, druge telovadbe pa ni organizirane, na suhem...
    Jutri imam pregled pri midwife, bova papirje postimali/ smo ze pri 24 tednih, uh, kako cas bezi/pa srcka bo poslusala verjetno.
    tassika- daj se meni popravi, ko bos seznam delala, da bo punci, pa enega razbojnika ze imamo, stara sem pa 33.
    Zdaj pa kuhat, si je moj svinjsko pecenko zazelel- se nismo letos svinjine tu jedli... saj se da kupit, samo vecino je drugo meso v ponudbi, ker je dost muslimanov...
    a ja, mojo mami skrbi za prasicjo gripo, je ze 16 ljudi tu umrlo in nazadnje eden zdrav 19 letni fant... a tera ve, ce se lahko cepis med nosecnostjo? ker delam v trgovini sem kr izpostavljena, pa se odporna nisem/ jem pregnacare vitamine za nosecnice, pa alojo pijem... upam, da me ne doleti, no, sem kar flegma glede tega, doma panicarijo, ker pride sestra drug mesec na obisk.
    glede vitaminov se to, sem elevit jemala v prvi user posted image , pa sem alergijo fasala, me je lasisce tako srbelo, da je dr. rekla, da so glivice in mi dala neko tekocino za masirat, pa nic pomagalo, pol sem pa le na forumu- kje drugjeuser posted image - prebrala, da so imajo ene probleme z elevitom, pa sem nehala in po 2 dneh je blo lasisce ok!
    Zdaj pa res grem, lepo se mejte, kjerkoli ste!

(odgovor članu Nezy85)
    Neposredna povezava do sporočila: 4025
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
    Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?