|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
24.6.2009 14:52:15   
korala
user posted image  Giotti!

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
24.6.2009 14:54:00   
ninka80
Giotti, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prelep občutek , kajne? Zdej se bojo pa sam še stopnjevale, na koncu te pa včasih kar malo prestavi, ko te orng butne v trebuščku.user posted image user posted image

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
24.6.2009 14:56:06   
KAHLO
MURKICAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj sem komaj vidli da boš zibalauser posted image user posted image user posted image tako sem vesela čestitaaaaaaaaaaaaaam!!!!

(odgovor članu Sunny1980)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
24.6.2009 15:21:42   
tassika
Giotti čestitke, sem rekla, da bo kmalu, pri meni včasih tako dogaja, da kar poka v trebuhu. Še enkrat čestitamuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
24.6.2009 16:36:04   
giotti
user posted image hvala vam punce, na sprehodu pa je imel preveč placa, zato več nisem čutila. Ampak važno, da se dogaja user posted image

Pupike, dajte prosim skupaj z mano tiščat pesti za prijateljico, ki je zanosila, zdaj pa ne ve, ali bi obdržala otročka ali ne, da ga obdrži! Ima že dva, stara je 43 let, se ji je tole pač zgodilo, ampak si ful želim, da ga obdrži. Ne upam ji pa seveda nič rečt, ker je to absolutno njena odločitev. Ampak potihem pa lahko upam, da se bo odločila za življenje, a ne? To pa ni greh če upam in ve z mano, a ne da ne?

Jao, kolko dela se mi je nabralo, ker sem čisto preveč euforična danes, da bi delal ... tako da se že vidim v ponedeljek zabetonirano v delo in potem zvečer z glavobolom... samo itak je še daleč ponedeljek user posted image

Mejte se sladko...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
24.6.2009 16:45:43   
barbchen
Hojla souser posted image , podaljšan vikend se je začeluser posted image user posted image user posted image user posted image

korala, tudi mene kar vleče tale bebecomfort, sem že z nekaj uporabnicami govorila in so zelo zadovoljne, sodelavka mi je pa rekla, da če si ga omislim, da mi posodi košaro in lupinco, tako da ne bo prevelik strošek; druga pa mi je že ponudila, da si ga lahko pridem v miru pogledat, sprobat, skratka me kar vleče, res. Dejstvo pa je, da so vozički v splošnem kar težki z manjšimi odstopanji.

giotti, user posted image user posted image user posted image user posted image za metuljčke in brcike, tudi meni se zdi, da danes nekaj čutim, ampak bom še mal počakala z veseljem, da se ornk prepričamuser posted image

jutri pa s klapo pokamo na Krk in se že zelo veselim, malo odklopa, dolgih sprehodov, pa dojenčka bom peljala na obalo poslušat morjeuser posted image , ker za kopanje bo verjetno premrzla voda - me šele na 23stopinj ogreta voda premamiuser posted image .

Tudi vam želim prijetne dneve - naredite si jih najboljše!

Carpe Diem!

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
24.6.2009 18:32:26   
lucky girl
Pozdravljene user posted image

Berem da ste pri metuljčkih, mehurčkih, brcike... jaz  sem začutila že 28. maja prvi dotik. Občutek je bil kot bi počil mehurček ali pa kapljica padla na list papirja in se razlila (tako mi ga je opisala ginekologinja)in se čist strinjam z njo. Potem ga pa nisem začutila kar nekaj časa (skoraj teden dni) samo se nisem obremenjevala, pustila sem času čas...zdaj je zelo živaho v meni, (preden zaspim, potem pa seveda ponoči okoli dveh-štirih zjutraj in tudi zjutraj, če pa slučajno ni zjutraj je pa na poti v službo veselo).
SAJ RES: Ima mogoče katera izmed vas pas za nosečnice (v avtomobilu je kot nek dodatek varnostnemu pasu), oz. ga uporablja? Zdi se mi, da sem zasledila reklamo, da ga prodajajo v trgovini Pikapolonica.

V torek imam pregled MONOGRAFIJO v Lj porodnišnici. Ima katera izkušnje oz. je že bila na pregledu. Zanima me 3D ultrazvok, ali je plačljiv???

Hvala za odgovore...user posted image

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
24.6.2009 18:53:08   
lucky girl
Ej punce se opravičujem, ne vem kaj sem misla...

Morfologija je pravi izraz...

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
24.6.2009 19:04:59   
piška goriška
Nooo pa smo nazaj iz Morfologije!!!! In je VSE OK!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gin. se je zelo potrudila, vse pokazala, posnela pol urni filmček - na katerem jaz sicer prav nič ne razumem, pa sem potem dobila še enkrat komentarje celega filmčka...je včasih res super da imaš zdravnice doma.
Se pa malo user posted image ni hotelo pokazat, pa tako sva upala, da izveva spol. No ja, gin. je rekla, da bo verjetno user posted image , kar me je totalno šokiralo. Stoprocentna sem bila, da bo user posted image . Toliko o nezmotljivi intuiciji... Sicer mi je čisto vseeno kaj bo, jasno...ampak sem bila res prepričana..user posted image
Krasno je videt, ko se detece premika, kaže jezik, stiska pesti...ne moreš verjet!
Res sem bila kar malo živčna kar nekaj dni pred pregledom, ampak zdaj sem pa res srečna, da je vse ok. Pa maternični vrat je še pregledala z UZ, kar je baje sploh nujno. Skratka: user posted image !!!

korala - Bebe Confort High Track je krasen!!!! Sva ga šla gledat v IT. Super se zloži, meni se sploh ni zdel težak in mi2 sva že kar odločena. Cena 310EUR +130lupinica. Košare ne bova imela, ker je boljše za otrokov razvoj kar samo lupinica.

giotti - bravo za brcike!!!user posted image a ni super? Pol je pa vedno večji žur. Jaz sem jih 1vič začutila pred 1tednom, zdaj pa se malo neprestano izraža in pleše...

Pozdravčke vsem!user posted image

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
24.6.2009 19:36:18   
Lupinca
pikabu moje souser posted image user posted image  

ma se čisto drugače zdele počutim, ker sem bila končno na malo daljšem sprehodu s psom, ker se je celo mal sonček pokazal in sem si nafilala baterije.

Kaj pa ostale kaj počenjate? Js razmišljam če bi šla pečt rižev narastek ali ne...bomo še videli.

Nončika user posted image  sem kr mal jezna...ziher ne počivaš zadosti in te spet buba! Daj počivaj no, upoštevaj nasvete, ki si jih meni dala! Relax pa počivanje. Drugače pa ja, tudi mene še občasno tišči vse dol, ampak se uležem potem pa je bolš. user posted image  šibej se mal spočit. Zdej ko bo podaljšan vikend imaš idelano šanso.

Giotii user posted image  hurej za brcike!user posted image  Ja, res je to nekaj nepozabnegauser posted image

piška goriška bravo za MF!user posted image  in za user posted image user posted image  

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
24.6.2009 21:30:26   
Nončika
lupinca, mogoče maš prav. še sreča, da je mala dopoldan v vrtcu. je kar zahtevna. pomoči nimam nobene. moj dela od jutra do večera.

podaljšan vikend, to že, a bo pretežno delaven. jutri mamo spet delovno akcijo. srčno upam, da končno zaključijo s stropom.

piška, bravo za MF. in za pupiko.

< Sporočilo je popravil Nončika -- 24.6.2009 21:31:16 >

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
24.6.2009 21:36:28   
spelap1
GIOTTI čestitamuser posted image upam da bom tudi jaz kmalu začutila brcike.
čutim že premikanje kot nek pritisk in ko se mi prstavla imam
trebušček na eni strani bolj izbočenuser posted image je ful smešno ko to vidiš,
je pa dobr občutek ko ga čutiš. mislim pa da je vsak način ko
čutiš otroka edinstven in nepozabljiv. komaj pa čakam da bo november
ko bom otroka držala v naročju-to bo pa nepozabno.
lepo se imejte

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
24.6.2009 22:04:31   
MC09
IZVIRNO SPOROČILO: piška goriška

Se pa malo user posted image ni hotelo pokazat, pa tako sva upala, da izveva spol. No ja, gin. je rekla, da bo verjetno user posted image , kar me je totalno šokiralo. Stoprocentna sem bila, da bo user posted image . Toliko o nezmotljivi intuiciji... Sicer mi je čisto vseeno kaj bo, jasno...ampak sem bila res prepričana..user posted image

te čisto razumem, jaz pa glih obratno user posted image

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
24.6.2009 22:23:53   
sanjacka
user posted image  Zdravo punce,oz.dober večer!
Tudi jaz  imam za sabo pregled - morfologijo! Zelo sem vesela, da je vse ok!user posted image G. se je zelo potrudila, saj je pregledala  detece od glavce-možgančkov do obeh nogic, čez smo dali vse organe, srček, mehur, ledvičke, obraz, želodček....Pregledala me je tudi vaginalno,nisem pričakovala, ampak ok, samo zaradi materničnega vratu, zaradi možnosti prezgodnjega poroda-preventivno.In vse je zaenkart bp.   user posted image Dobili bomo fantka-še enega, in smo zelo presrečni!user posted image user posted image  Naš fantek pa je že težek 500 g in lepo napredujemo, zelo je živahen,postal je pravi migec v brcikah.user posted image To se res nekako stopnjuje, tako da vsaki dan jih čutim bolj močno in dlje časa!
Naslednji pregled imam čez 6 t, dan prej moram it v labaratorij na preiskavo sladkornosti, dobim nekaj za popit, potem pa traja nekako celo uro da se zaključi postopek z rezultati. Spet nekaj novega, kot nuhalna, kot morfologija, pa hvala bogu, da imamo možnost vsega tega v korist naših otročičkov!user posted image
Če samo pomislim, tega ni bilo pred 10 leti, kajšele bo čez 30, ko bomo me babiceuser posted image ?!
Jutri pa se začnemo tudi mi temeljito pripravljati na dojenčka! Selimo se iz sobe v sobo, bomo pleskali in delali kot mravljice, da bo kmalu vse pripravljeno! Vreme bo tako tako, bolj za poležavat, ampak močno upam, da bom imela energije dovolj za vse to!
Zdaj pa hitro končujem, da grem spat, ker sem zelo utrujena od dolge srede, ki pa se je lepo zaključila!user posted image
Ko bom imela čas, pa vas kaj preberem in celo kaj napišem!
Vsem, ki ste bile že na morfologiji enako čestitam,user posted image vse, ki pa še čakate pa želim samo le dobre želje za lepe otročičke!user posted image user posted image  Lahko nočko!

(odgovor članu spelap1)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
25.6.2009 9:07:15   
sashy
Hoj  user posted image !

Dobro jutro dober dan ali je še kdo zaspan ... user posted image  zdaj si kr privoščite spanec, ker ko boste rodile je tega konecuser posted image

Kakšne lepe novičke z morfologijuser posted image , jaz res že nestrpno čakam 8.7. ko bom tudi jaz videla svojega user posted image

Nončika user posted image , ja ta država je res .... Ravno zdaj je bilo po tv kakšne socialne pomoči izplačuje 2,99 €user posted image . Res upam, da se to uredi, in glede nato, da si rizična user posted image  bi moral bit bolj uvidevni.

Gotti user posted image  ja to je res enkraten občutek ampka verjemi še veliko lepše bo, ko ga bo lahko tudi user posted image  čutil, ko bo položil na trebuh roko in se bo user posted image  opiral ob tvoj trebuhuser posted image

no zdaj gremo pa v živalski vrt, lepo se imejte!

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu sanjacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
25.6.2009 9:13:08   
tassika

user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK    (STAR.)    (?user posted image ,?user posted image )   NAS. PREGLED NS SPOL

30.10. 
user posted image Nončika (27 )               (2.user posted image ,?. user posted image )      7.7.                     user posted image
31.10. 
user posted image rožica13 (24)               (1.user posted image ,?.user posted image )        24.6.                   user posted image  

user posted image soča (? )                        (?.user posted image ,?.user posted image )                               user posted image
user posted image murkica (24)                (1.user posted image , ?.user posted image )     15.7.                  user posted image
01.11.         
user posted image piška goriška (33)        (1.user posted image , 1.user posted image )                              user posted image
user posted image marby 
user posted image  katja34 (36)               (4.user posted image , 4.user posted image )                                user posted image  
user posted image  ellam(30)                     (2.user posted image , 1.user posted image )                               user posted image
02.11.             
user posted image pocahontas (29)          (2.user posted image , ?.user posted image )                                user posted image

user posted image Pikica28 (28)              (1.user posted image , ?.user posted image )      4.8./10.7.3D      user posted image

user posted image lucky girl (?)                (1.user posted image , ?.user posted image )        30.6.MF             user posted image

user posted image stuhica   (30)               (4.user posted image ,?user posted image . )                  
                 user posted image
user posted image  sanjacka (34)              (2. user posted image ,?user posted image )          29.7.                user posted image
user posted image   sunny1980(29)           (2.user posted image ,?user posted image )          20.7.MF            user posted image             
03.11
user posted image  Monika985 (? )             (1.user posted image ,?.user posted image )                                user posted image
user posted image  Maša88 (? )                  (?.user posted image ,?.user posted image )                                  user posted image
user posted image  Toba (33)                        (2.user posted image ,1.user posted image )      24.6. MF           user posted image
user posted image   Nonička ()                     (2.user posted image ,1.user posted image )                                user posted image
04.11.  
user posted image Perlica76 (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )                                   user posted image
05.11.

user posted image Bojana82 (26)                 (2.user posted image ,1.user posted image )                               user posted image    
user posted image Anonimna (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )                                   user posted image
user posted image  Juniorka (?)                   (?. ,?. )                              

06.11. 
user posted image Lupinica (23)                 (2.user posted image ,?.user posted image )     18.6.3d/29.6.MF user posted image   
7.11.     
user posted image daisy1980 (28)             (1user posted image ,1user posted image )           1.7.                   user posted image
user posted image tante (?)                         (?. ,?.user posted image )                                       user posted image   
user posted image  cari (30)                      (1.user posted image ,0.user posted image )          3.7.MF            
08.11.  
user posted image aurarina (?)                   (1.user posted image ,user posted image )         
                              user posted image
user posted image zanka (?)                       (2. ,?.user posted image )                                        user posted image
09.11.
user posted image m031281(27)               (?.user posted image ,?.user posted image )                                     user posted image

user posted image  Pecorella (?)                  (1. ,1.user posted image )                                     user posted image   
10.11.  
user posted image robikA (?)                       (3. ,?.user posted image )                                        user posted image
user posted image  mayamaya (31)           (1. ,?.user posted image )           3.7.MF                 user posted image
11.11.  
user posted image srecna_zvezda (?)         (2.user posted image ,?.user posted image )           
                         user posted image
user posted image divja (26)                       (1.user posted image ,?. user posted image )                                    user posted image
12.11.    
user posted image  jona3 (31)                     (3.user posted image ,3user posted image                                   user posted image        
13.11.  
user posted image nina68 (40)                    (3.user posted image ,user posted image                                      user posted image

user posted image valerija77 (32)              (3.user posted image ,1.user posted image )        10.7.                     user posted image         
14.11.
user posted image Nezy85 (23)                   (2.user posted image ,?.user posted image )         8.7.MF                 user posted image   
user posted image  ROZICI (??)                    (2.user posted image ,?.user posted image )                                     user posted image
15.11.        

16.11.

user posted image   iribiri (27)                         (1.user posted image ,?.user posted image                                   user posted image
user posted image  Mashy (27)                     (3.user posted image ,1.user posted image )          2.7.MF                   user posted image   
user posted image   ninka80(?)                     (?.user posted image ,?.user posted image )           8.7.MF                   user posted image       
user posted image   lelyka(?)                         (?.user posted image ,?.user posted image )            2.7.                       user posted image    
user posted image    sasika (31)                      (2.user posted image ,?.user posted image )          26.6.MF                user posted image
user posted image    ninka80 (28)                  (2.user posted image ,user posted image 2. )           8.7.MF                  user posted image
user posted image    spelap1 (?)                      (?user posted image . ,?user posted image . )        15.7.MF                 user posted image
17.11
user posted image among_the_clouds(?)    (2.user posted image ,?.user posted image                                        user posted image

user posted image MC09(?)                         (1.user posted image ,0.user posted image         24.7.                      user posted image      
user posted image  luan  (?)                           (2.user posted image ,1.user posted image        XX.7.MF                  user posted image       
18.11. 

user posted image *i.am.happy* (31)            (1.user posted image  ,?user posted image )      7.7.MF                    user posted image
19.11.
user posted image stelaJ (30)                         (1. user posted image ,?.user posted image )      22.6.                     user posted image       
user posted image  MajchaT (?)                    (1.user posted image  ,?.user posted image )                                       user posted image            
user posted image december06 (30)           (2.user posted image , 2.user posted image )                                       user posted image   

user posted image  caryn (?)                         (1.user posted image , 0.user posted image )                                       user posted image                    
20.11.
user posted image pikapoka83 (26)             (2.user posted image  ,2.user posted image )        10
.7.MF                 user posted image          
user posted image sashy (20)                       (2.user posted image ,?.user posted image )          8.7.MF                   user posted image      

user posted image  barbchen(31)                  (2.user posted image ,?.user posted image )         6.7.MF                   user posted image      
user posted image  mamka3(37)                  (3. user posted image ,? user posted image )                                       user posted image
21.11
user posted image summer410 (29)            (1.user posted image ,?.user posted image )                                        user posted image        

user posted image  krivonoska (32)            (2.user posted image ,1.user posted image )                                         user posted image  
22.11.
user posted image nina7 (27)                       (2.user posted image ,2user posted image )         13
.7.MF                   user posted image
user posted image moglan (?)                       (?.user posted image  ,?user posted image )                                         user posted image
user posted image  giotti  (33)                       (2.user posted image ,?.user posted image )       6.7.                         user posted image
user posted image Menta (27)                      (1.user posted image ,?.user posted image )                                        user posted image

user posted image  ursa1981 (28)                (2.user posted image ,1user posted image )                                        user posted image
23.11.
user posted image tassika (25)                    (2.user posted image ,?.user posted image )         26.6.                       user posted image

24.11.
user posted image bellamia (?)                    (2.user posted image ,2.user posted image )                                         user posted image
25.11.
user posted image  karmyka (22)                (2.user posted image ,3user posted image )         16.6.                         user posted image
user posted image      pi82ka (26)                 (1.user posted image ,1. user posted image )          13.7.MF            
user posted image   Kepica78 (31)               (1.user posted image ,0.user posted image )          13.7.MF                 
27.11.
user posted image    Ikar (?)                         (3. ,2. )                 

user posted image   Ninaaa (30)                    (2.user posted image ,2.user posted image )                                        user posted image  

28.11.
user posted image korala (32)                       (1.user posted image  ,user posted image )         8.7.MF                     user posted image       

29.11.
user posted image mariee 
(26)                   (1.user posted image ,?.user posted image )                               
          user posted image
30.11.
user posted image  katyn (26)                    (1.user posted image ,1.user posted image )          22.6.                       user posted image

user posted image   ZalaLuka (26)              (2.user posted image ,3,4.user posted image user posted image )                          
02.12.
user posted image  eva 1(?)                         (3.user posted image ,user posted image )             9.7. MF                   user posted image
XX.XX. 
user posted image **lunica** (?)             (?.user posted image , ?.user posted image )                                            user posted image
user posted image D.Mateja  (?)                 (?.user posted image , ?.user posted image )          
                                user posted image
user posted image anonimnauser posted image (?)       (3.user posted image ,?.user posted image )                                            user posted image   

user posted image  špešla (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )                                            user posted image   

Skupaj: 

user posted image :    2

user posted image :    6

user posted image  :     58

user posted image + user posted image + user posted image  = 66

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
Žana21 user posted image
nincrli   user posted image zdajšnja januarka 2010 user posted image

polmaja user posted image  
water lilyuser posted image
Twixy user posted image user posted image   zdajšnja februarka 2010 user posted image
MalaRožauser posted image
miki23user posted image

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3441
    25.6.2009 9:13:14   
    tassika
    user posted image     

user posted image   Pi82ka 17t5d 

user posted image tassika 18t 

user posted image   nezy85 16t 

user posted image  Valerija77 19t4d 

user posted image sashy 15t3d 

user posted image  giotti 15t 

user posted image  mashy 16t 

user posted image  Rožica13 18t2d 

user posted image   ellam 18t1d

user posted image Nonička 18t1d

user posted image murkica 18t3d

user posted image nina7 15t2d

user posted image mayamaya 17t

user posted image summer410 15t

user posted image Eva1 16t

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3442
    25.6.2009 11:00:58   
    murkica

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

MURKICAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image zdaj sem komaj vidli da boš zibalauser posted image user posted image user posted image tako sem vesela čestitaaaaaaaaaaaaaam!!!!

Ja tudi nam je uspelo!!!!!!!!!!!!!! Pa baje, da bomo imeli tudi mi punčko tako kot vi user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu KAHLO)
    Neposredna povezava do sporočila: 3443
    25.6.2009 17:14:54   
    pi82ka
    ojla so user posted image ,

user posted image user posted image user posted image bravo za brcike in preglede...no ja sem v 18t in še vedno nič ne čutim...user posted image ...UPAM DA NI KAJ NAROBE.

glede bolnišk, pa mam v bližini gospodično, ki je bila skoz doma ...njena tašča pravi, da brez razloga...razen tega, da je imela problem s ščitnico in ni takoj zanosila, ji ni bilo nič. Imela je pač veze očitno. Potem, ko pa je dobila porodniško ji je bilo pa žal, da ni delala. Ni vedela, da bo dobila tako malo denarja...Bla je pa skoz naokol...z avtom gor in dol,...uglavnem, če si na bolniški se nimaš kaj po kavicah hodit po trikrat na dan n več...tko da...so primeri ko jim ni nič pa so doma...teta je medicinska sestra in mi marsikaj pove...imensko ne, ampak pove pa, da so razni primeri, ko ljudje izkoriščajo. Pozna pa primere, ko je osebna zdravnica prosila, da so podaljašali bolniški nosečnici v 7 mesecu, noseča z dvojčki...tko da NI PRAVICE IN DOGAJA SE MARSIKAJ.

Vrem pa je res...grrrrrrrrrrrrrrrrr ampak punce me se ne damo.
    PRIDNE BODITE
    user posted image

(odgovor članu murkica)
    Neposredna povezava do sporočila: 3444
    25.6.2009 17:22:40   
    spelap1
    živjo vsem. upam da ste izkoristle tale dan za sprehode in polnenje baterij na sončku, meni pa ni uspelo ker že celi dan rihtam sobico za našo prihajajočo bibiko, user posted image aja pa da ne pozabim, user posted image je bil tudi aktiven, zgleda da sm mal preveč delala. lepo se imejte, jaz pa grem lovit še zadnje sončne žarke  by

(odgovor članu pi82ka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3445
    25.6.2009 18:31:52   
    Eva19
    No pa se vam pridružujem še jaz, verjetno najmlajša med vami, pa zato čisto nič manj presrečna v pričakovanju našega novega člana. Kljub temu da ni bil načrtovan, se nismo mogli odločit da ga ne bi obdržali in niti najmanj ne obžalujem svoje odločitve, pa čeprav vem, da mi v prihodnje ne bo prav lahko, pa vendar, ko imaš enkrat svojo user posted image v rokah, je vse povrnjeno.. sem pa zlo vesela da lahko tukaj mal prebiram, ker imate vse že več izkušenj, če ne z otroci pa ste nasplošno v življenju dale skozi verjetno več kot jaz. mi pomagajo forumi, ker se kljub podpori fanta in domačih počutim zmedeno in nevedno v teh novih občutjih. pdp imam 16.11. in z našo user posted image je zaenkrat vse ok, nuhalno prestali brez težav, rezulltati dobri... 1.7. pa greva na morfologijo in že prav komaj čakam, da spet vidim to malo dete. zaenkrat user posted image brez težav, user posted image pridno raste ter pridobiva na teži, saj smo težki že okrog 250g. zelo bom vesela kakšne spodbudne besede, se pa kaj kmalu spet oglasim,  da sporočim kaj novega.

lep pozdrav vsem user posted image

(odgovor članu spelap1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3446
    25.6.2009 18:43:59   
    valerija77
    Eva dobrodošla!!user posted image user posted image
    Moram reči da sem kar malo presenečena ker se še res mlada, ampak sem pa tudi vesela da sta se odločila otročka obdržati. V današnjem času nas je vedno več ki smo stare 30 in več, jaz sem bila stara pri prvem 28. Lepo je slišati da je z bebico vse ok in da pridno raste. Kar oglasi se še kaj.
    Jaz sem pa šla prej z mojim na sprehod čez mesto do parka in nazaj in me je malo pred domom tolk zagrabl v križu da sem pol komaj prlezla do doma. Zdaj je že k sreči bolje. Sem pa bila včeraj na zavodu ker sem morala nesti bolniški list in odločbo komisije. Moje svetovalke ni bilo zato sem šla k drugi. Sem ji pa rekla da ne mislim več bolniške vlečt ker sem itak doma pa mi je sama rekla da se naj spravim nazaj k svoji g in da mi kr naj napiše potrdilo za bolniško. Pol jih pa zastop. Po en stran jamrajo o recesiji, po drugi me pa sami tišijo na bolniško.
    Grem še malo na zrak pa se še kej oglasim.

(odgovor članu Eva19)
    Neposredna povezava do sporočila: 3447
    25.6.2009 20:08:36   
    tassika
    user posted image      

user posted image   Pi82ka 17t5d 

user posted image tassika 18t 

user posted image
      nezy85 16t 

user posted image  Valerija77 19t4d 

user posted image sashy 15t3d 

user posted image  giotti 15t 

user posted image  mashy 16t 

user posted image  Rožica13 18t2d 

user posted image   ellam 18t1d

user posted image Nonička 18t1d

user posted image murkica 18t3d

user posted image nina7 15t2d

user posted image mayamaya 17t

user posted image summer410 15t

user posted image Eva1 16t

user posted image piškagoriška 15t

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3448
    25.6.2009 20:14:35   
    spelap1
    Eva dobrodošla, tudi sama sem zelo mlada 21let vendar mojuser posted image je bil načrtovan. vrjamem pa da ti klub mladosti po glavi rojijo marsikatera vprašanja in iz lastnih izkušen ti povem, da čeprav sma z fantom načrtovala otroka, imam še zdaj včasih dvome,če bom zmogla(čeprav zdaj se zavedam da mi bo šlo). mislim pa da so tudi starši tisti ki ti dajo vso podporo in če pri taki starosti nimaš podpore od staršev potem je to najhujše.
    tudi jaz imam 16.11. rok lahko da bomo skupaj "trpele" (v lepem smislu). vem pa ne samo za katero porodnišnico si se odločila. jaz grem v celjsko ki mi je najbližje.

lepo se imejte

(odgovor članu valerija77)
    Neposredna povezava do sporočila: 3449
    25.6.2009 20:21:48   
    eva1
    IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

glede bolnišk, pa mam v bližini gospodično, ki je bila skoz doma ...njena tašča pravi, da brez razloga...razen tega, da je imela problem s ščitnico in ni takoj zanosila, ji ni bilo nič. Imela je pač veze očitno. Potem, ko pa je dobila porodniško ji je bilo pa žal, da ni delala. Ni vedela, da bo dobila tako malo denarja...Bla je pa skoz naokol...z avtom gor in dol,...uglavnem, če si na bolniški se nimaš kaj po kavicah hodit po trikrat na dan n več...tko da...so primeri ko jim ni nič pa so doma...teta je medicinska sestra in mi marsikaj pove...imensko ne, ampak pove pa, da so razni primeri, ko ljudje izkoriščajo. Pozna pa primere, ko je osebna zdravnica prosila, da so podaljašali bolniški nosečnici v 7 mesecu, noseča z dvojčki...tko da NI PRAVICE IN DOGAJA SE MARSIKAJ.

sori, tole pa morem komentirat...kot prvo ščitnica je velik problkem v nosečnosti, kajti če ne deluje dobro, ni važno ali je hiper ali hipotiroza je lahko če ni nadzarovana je otrok lahko težko prizadet! Kot drugo če ima teto med. sestro,kaj ima to veze z komisijo in bolniško????
    Kot tretje kako si lahko 9  mesecev zaprt v hišo-valda greš na kavo, na izlet, sej druga ti ne preostane drugače lahko še predno greš v porodnišnici pristaneš na psihiatriji!
    Jaz sem bila v obeh nosečnostih v bolniški...ampak ne kar tako, vedno z razlogom, pa seveda da sem šla tudi okoli..kaj pa naj..sedaj ko sem na bolniški zaradi krvavitev, namesto da bi strogo ležala, kot mi je bilo zabičano, sem vsak dan peljala otroke v vrtec in nazaj, popoldne se z njima igrala, kuhala...kaj pa čem. to je tako če imaš družino doma...in ja sama delam kot med sestra v KC pa mislim, da nikoli ni to imelo kaj veliko vezo za bolniško, pa čeprav se 60km vozim v eno stran, imam 2 operaciji za sabo na maternici, preeklampsijo v 1 nos...res pa da čist zaradi bolečin v nogah nisem nikoli prosila bolniške...

Res mogla sem tole napisat, ker se mi zdi grozno, da drug po drugi udrihamo...komisija kar tako nobeni ne bo odobrila staleža...

Aja glede porodniško, jaz sem šla na stalež v 13 tednu, pa sem si zračunala da bom imela nekje 30€ manj porodniške kot če bi do konca delala...tak da se lih ne pozna toliko!!!

(odgovor članu pi82ka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3450
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
    Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?