pi82ka
|
najprej lepo pozdravljena najmlajša med nami in cestitke, ker si se tako oločila Eva 1...lej poznam primere za katere verjemi ni jim bilo treba ostajati doma. Verjamem pa, da se počutiš prizadeto, ker si na bolniški in to z razlogom, glede na to, kaj si napisala. Nočem se kregat ampak hočem povedat, da se mi ne punce tu gor pač smilijo ker bi enkrat rade nekaj od našega zdravstva, pa še to le 2 ure bolniške ...pa še takrat jim to neumogočijo. Zakaj se omenila teto, ki dela v zdravstvu, zato, ker pozna take primere. Če ne bi bilo to res, ne bi tega napisala...mogoče smo preveč poštene, da bi vrjele, da se to dogaja. In te stvari me bolijo, ko vidim kaj se dogaja. Glede izplačila porodniške, pa bi se pri meni poznalo minimalno 150€ na mesec bi dobila manj. Pustimo zdaj to, jaz si želim, da bi lahko delala do konca...čeprav mi je včasih težko. In tudi vsem ostalim želim, da bi bile zdrave in s čim manj problemi. Tudi jaz sem se jeseni full veselila dojenčka, potem pa sem imela izven maternično nosečnost, posledično operacijo in težave, bolečine in strah. Poizkusim pozabit na to, predvsem pa pozitivno razmišjat, se veselit,...bit ena srečna . Včasih to ne gre...ravno danes sem imela take krče na levi strani, da hodit nisem mogla...sploh ne vem kaj me je bolelo, ali so bile ledvice, maternic,...ne vem minilo je spila sem pol litra baby čaja in magnezijevo šumko stopljeno še s pol lita vode...ni še čisto popustilo ampak sedaj lahko vsaj hodim in se normalno gibljem. PUNCE LAHKO NOČ in eno bolho za pomoč,...
|