Menta
|
Po doooolgem času se pa še jaz oglasim. Sicer sem vas ves čas brala, ampak ne vem zakaj nisem nič pisala. Ni razloga. Moja nosečnost poteka super. No, razen tu pa tam glavoboli, ki jih težko prenašam, ampak glede na to, da je ostalo vse dobro, se ne smem preveč pritoževati. Nuhalna je že zdavnaj mimo, kmalu bom imela morfologijo (9. 7.). Rezultati nuhalne so dobri, upam, da bo tudi na morfologiji vse ok. Pa komaj čakam, da spet vidim malo bitjece. Na nuhalni mi je bilo tako čarobno, oba sva bila čisto očarana. Morem pa povedat, da tudi jaz že nekaj čutim tam notri , ampak res nisem prepričana, če je to res to. Sploh ne vem, kako bi opisala. Kot da bi mi nekaj trzalo notri, ampak zelo neenakomerno. Včasih čutim zjutraj, prvič sem čutila ponoči, pa tudi čez dan se pojavi. Včasih samo enkrat ali dvakrat "zatrza", včasih pa večkrat zapored. Kaj pa vem, ali je to to. Če se bo občutek pojačal, potem verjetno je. Bom poročala . Za spol bova tudi vprašala, tudi povedala bova drugim, ne bova kaj preveč skrivnostna. No, razen glede imen. Teh ne bova povedala prej. Za punčko sva se že nekako odločila, za fantka pa nikakor ne moreva najti pravega. Pa sej je še čas . Voziček: Bebe confort high track!!! Skoraj sigurno bova tega kupila. Že ful na začetku nosečnosti sva ga vidla v BC in nama je bil ful všeč. Pol sva pa malo gledala lastnosti vozička in se nama obema zdi vse ok. Tudi lupinica ima dobre varnostne teste. Jutri greva slučajno spet v LJ in si ga bova ponovno ogledala. Pol pa nekje avgusta naročila. Jah, tudi meni manjka samo še en teden in polovica bo za mano. Se mi pa zdi, da se mi trebuh še ni ne vem kako povečal. Če se bolj tako "skrivnostno" oblečem, ljudje sploh ne pogruntajo. Vseeno pa nosim nosečniška oblačila že lep čas, ker se nisem mogla upreti skušnjavi. H&M je zakon za te cunjice. Sem jih ful veliko tudi dobila od sestrične, sploh hlače, majčke si pa sama kupim oz. si jih še bom. Tako, da ne bom predolga (kdo sploh bere tako dolge poste ). Se še kaj oglasim. Ve pa uživajte v sončku, trebuščkih, brcikah in še čem. Papa!
|