|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
19.6.2009 7:43:32   
pi82ka
user posted image Dobro jutro souser posted image ,
joj jaz sem se pa lih v ponedeljek hvala, da se full dobr počutim, na trenutke pa sploh ne vem da sem noseča. Včeraj sem pa jedla za kosilo pečen mlad krompi, zeleno solato s fižolomin malo gob pravtako popečenih-katastrfa...full me je v želocu tiščal in vse bolel v trebuhu tko čist spodaj in še danes nisem čist o.k. Upam da so res sam gobe al kar koli sem že narobe pojedla in da z mojim čmrlom ni nič narobe...naslednji pregled imam šele 13.7 morfologijo...pa tok me trtica boli čist spodaj do rite v bistvu do luknje za kakatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ja sem mal smeš napisala, ampak ne znam drgač povedat. Tko da sploh ne vem kaj me boli rit al trtica.
A še kero tko ščipa in kje?

Pridne bodite...

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
19.6.2009 8:55:48   
summer410
IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny1980

Hej punce!

Tudi jaz prej nisem poznala te blazine. Sicer zaenkrat še nimam večjih težav s spanjem (razen, da bi zjutraj najraje spala še vsaj kako uro/dve več), ampak bi si jo tudi rada čim prej naročila. Pa me zanima, kako je z velikostjo? Na podlagi česa se odločaš?

Hvala in lp

jaz sem se odločila kar za največjo (190 cm). sem tudi sama bolj velika, pa sem si mislila, da daljša kot je boljše je. imam več maneverskega prostora, pa še včasih se kar k njej stisnem ko dragi še dežura pred tv user posted image .

jaz sem si tudi danes naročila tole 190cm...iz istih razlogov:))
v pikapolonici 190cm pride 90 eurov...v babycentru pa 40...!!!
upam samo, da ne bo dolgo trajalo

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
19.6.2009 9:46:39   
*I.am.happy*
Ojla srečke user posted image !

Ha danes sem pa jest tud z blazino spala, počas pa se bom kr navadla nanjo;) Ko jo enkrat prov naštimaš je carska;) Pa meni, kr zadost dolga, čeprov tud sama nisem pr tamajhnih;) Je pa problem, čez njo na WC ponoč lezt, k sem že tko vsa težka pa zaspana;)

No pa smo le dočakale petek. uživite še v današnjem sončku, ker jutri bo baje en sam dežuser posted image

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
19.6.2009 10:54:10   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: *I.am.happy*

...Je pa problem, čez njo na WC ponoč lezt, k sem že tko vsa težka pa zaspana;)

dober in lep dan pupice!

ja sej, to imam jaz tudi problem , ki jo moram umikat, pa se dobesedno plazit čez njo, jaz pa vsa zadeta od spanja user posted image ...
sej pol se zvijem k njej in zaspim nazaj ko ubita. še malo pa ne bom sploh več rabila dragega v postelji user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
19.6.2009 11:09:54   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

...pa tok me trtica boli čist spodaj do rite v bistvu do luknje za kakatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ja sem mal smeš napisala, ampak ne znam drgač povedat. Tko da sploh ne vem kaj me boli rit al trtica.
A še kero tko ščipa in kje?

Pridne bodite...

pi82ka kot da bi jaz napisala, tudi mene tako boli, pa sem pogruntala, da od stola v službi, ki naj bi bil super duper najboljši, no in sem ga nadomestila z napol foteljem in je 100% bolš, pa večkrat vstanem, naredim par korakov, če imam možnost pa še na nekaminutni sprehod med službo skočimuser posted image če komu kaj ne bo všeč, bom rekla pa da bom šla na bolniško...user posted image pa me bojo pr mir pustiluser posted image . Mislim tudi, da moj škratek leži bolj v ledvenem delu in da tudi zato bolečine - kaj šele bouser posted image  mah, bomo že zmogle, te pa čist razumem, ker je kr boleče vse skupi, meni je zdaj že od torka mnogo bolje, držim pesti, da se bo tudi pri tebi izboljšalouser posted image

Lep petek souser posted image , izkoristite ga!

Carpe Diem!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
19.6.2009 11:18:56   
Nezy85
IZVIRNO SPOROČILO: lucky girl

Pozdravljene user posted image dame...

Po dolgem času se vam spet mal javim, čeprav vas redno berm. Imate zanimive teme.
V tem času sem opravila pregled, na katerem smo poslušali srce najinegauser posted image ...bil je najlepši zvok (vem, da se vse strinjate z mano)...
Svojega osebnega ginekologa imam v NM -ju, na pregled za morfologijo so me poslali v Lj. Upam, da bo vse uredu.
Drugače sem tudi jaz na začetku čutila mehurčke (konec 18 tedna začetk 19). Zdaj pa čutim nežne dotike predvsem ponoči ali zgodaj zjutraj me prebudi (imam rahel spanec). Seveda me pa tudi opozori čez dan, če sem preveč aktivna v službi.

Zanima me vaše mnenje o Hartan vozičkih?

http://www.hartan.de/index.php

Lep preostanek večera želim

Kakšne so pa cene teh vozičkov?? Videt so full lepi, edino barv mi niso všeč, če bi še meli kakšne bol žive bi še bli lepši, men osebno so to premrtve barve!!Kje pa se lahko nabavijo pri nas v Sloveniji?

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu lucky girl)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
19.6.2009 11:45:19   
Pikapoka83
Punce, a ste bile kaj na razprodajah v H&M? Na strani od oktoberk sem prebrala, da so zelo velika znižanja. Zanima pa me, če v vseh H&M-ih al samo na Rudniku. Kaj H&M na Rudniku se nahaja v Supernovi? Nisem iz tistih koncev, pa se mi ne sanja :( Jutri se odpravljam v Ljubljano po nosečniške hlače k v teh koncih je kriza user posted image  Grem do trgovine Popek pogledat. Upam, da kupim kaj pametnega.

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
19.6.2009 11:51:02   
*I.am.happy*
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka83

Punce, a ste bile kaj na razprodajah v H&M? Na strani od oktoberk sem prebrala, da so zelo velika znižanja. Zanima pa me, če v vseh H&M-ih al samo na Rudniku. Kaj H&M na Rudniku se nahaja v Supernovi? Nisem iz tistih koncev, pa se mi ne sanja :( Jutri se odpravljam v Ljubljano po nosečniške hlače k v teh koncih je kriza user posted image  Grem do trgovine Popek pogledat. Upam, da kupim kaj pametnega.

Pikapoka 83 pa ne vem, če so še vedno, mogoče pa. Jaz sem svoje 3/4 hlače tam kupila pred kakim tednom, če ne celo dvema. Ni vse znižano. so pa določeni artikli zelo zelo. npr. 50% ali pa na 5€ ipd.

Drugače pa sem že zadnjič napisala. Da v primerjavi s pokom ima nosečniški beneton v Emporiumu precej lepše stvari. Cenovno so pa tam tam, če ne celo malenkost cenejše, vsaj po cenah, ki so jih punce tukaj omenjale.

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
19.6.2009 12:48:53   
Pikapoka83
I.am.happy hvala, bom šla pogledat tudi v beneton - upam da imajo tudi št.44user posted image .

Pa še ena nova ugotovitev - zadnjič sem se jezila, da nobena zavarovalnica ne krije kakršnihkoli težav povezanih z nosečnostjo. Preučila sem vse - Triglav, Adriatic Slovenico, Coriss, evropsko kartico ZZZS - NE KRIJEJO!
Krije pa Zavarovalnica Maribor in sicer težave povezane z nosečnostjo do 6. meseca nosečnosti - JUHU user posted image  Bravo Z. Maribor!

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
19.6.2009 13:44:07   
pi82ka
barbchen ...mi imamo v službi najbl zjajcane stole...pa sedim za rač. 8 ur...tko da...kupil so jih 4 leta nazaj...no tale moj je celo stra ene 10 let in je res najbl pocen stol na kolščkih...šarajo od nekdaj tam kjer ni treba.

Ja sej jaz tud probam vstat večkrat sam kej ost se pa ne smem sprehajat...ker pol hitr dobiš kej po dnos...mah...vse bom potrpela sam da bo z mojim čmrlčkom vse o.k....če me bo pa res full full bolel pa bom pač prosila za bolniško nimam kaj.

Uglavnem moj trebušček se je umiril in sem očitno une gobe spravla venuser posted image .

Kje vse prodajajo vozičke, vem za:
baby center, baby boom, buši, pikapolonica,...A JE ŠE KAKŠNA TRGOVINA Z VOZIČKI?

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
19.6.2009 14:04:06   
kepica78
lepo pozdravljene novemberke..se vam tudi jaz pridružujem..me je dons tassika naucila tele prijave..še dobr da jo poznam :) skratka moj PDP je 25.11 to je moja 1. nosečnost, stara pa sem 31 let. upam da me boste dodale na svoj seznam.

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
19.6.2009 14:06:35   
valerija77
Pozdravljena kepica.

Seveda te sprejmemo. Kje si pa tolk časa hodila? Sej ne grizemo...user posted image
A lahk vprašam s katerga konca si?

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
19.6.2009 14:24:21   
kepica78
ha ha sej verjamem da ne grizete...sam sem totalni antitalent za rač.user posted image drgač pa sem trenutno nastanjena v Domžalah, sem skori soseda od Tassike.......
drgač pa sem vas skoz pridno prebirala....
iz kje pa si ti VALERIJA77? če se prav spomnim imaš na isti dan PDP kot jaz

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
19.6.2009 14:25:11   
Cari
Ojla,

tudi jaz vas pridno berem...se pa sploh ne morem pa ne morem spravit da kaj napišem.

Torej sem vaša souser posted image , PDP imam, hmmmm po menstruaciji 07.11, ginekolog pravi 05.11, na nuhalni ugotovili 03.11. Ne vem katerega ve upoštevate. Nuhalna že davno za nami, čaka nas morfologija, ki jo imamo 03.07. Imeli pa bomo user posted image , razen če mali sramežljivi pajacek pokaže že prej kaj bo. Jaz tako preveč ne verjamem v napovedi, tako da bo vse univerzalno, rumeno, oranžno, rdeče, .... skratka, pisano.

Se bom pa kaj bolj pogosto sedaj javljalauser posted image .

Cari

Neposredna povezava do sporočila: 3289
19.6.2009 14:27:09   
ellam
Živjooo user posted image

Dolgo se že nism javila, ne user posted image
Danes sm končala z službo za 1,5 meseca. V septembru pa delam samo prvih 14dni user posted image  In vam bom vsak dan težila user posted image
Danes ob 15.30  imam MF - komaaaj čakamuser posted image  Gresta Lija in mož z mano potem pa pičimo v baby center in pikapolonico pogledat vozičke user posted image user posted image

Naš trebušček fuul raste.. user posted image  vsak dan bolj telovadi user posted image  Zdaj so že tiste taprave brce, se prav čez trebuh že vidijo hribčki user posted image  Hčerka je cela nora,ko ga tudi ona lahko čuti, ko pa dragi da roko gor pa se tamali čisto umiriuser posted image
eva1 wauu.. kakšen bušiuser posted image

Grem počasi še v vrtec po Lijo pol pa na lepšee user posted image

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
19.6.2009 14:28:26   
mayamaya
kepica78, dobrodošla user posted image user posted image user posted image

boš videla, da ne bo težko klepetat z nami user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3291
19.6.2009 15:07:13   
valerija77
Uh kepica, pa menda mi ja ne bo treba tak dolgo čakat na porod?  user posted image user posted image Jaz ga imam na petek 13., po nuhalni pa 10.11. Pa bi bla vesela če bi se rodil-a še kaj prej, ker zadnji dnevi so za znoret.
Pri prvem sem zadnje dni jokala ker nsem vedela kaj naj oblečem, ker mi je bilo že vse premalo, za mesec dni si pa nisem šla kupovat cot. In prvi porod je pri meni trajal kar 12 ur, tak da upam da bo tokrat hitreje. Me je pa malo strah ker je bil moj pri rojstvu čez 4 kg. Ker sem pa majhna, so me že pri prvem porodu čakali z operacijsko če bo potreben CR, pa je bil 3590g. Pa sm se raj kr pomatrala in rodila naravno. 

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
19.6.2009 15:37:29   
Nezy85
Dobrodošle nove souser posted image
Ne vem kje ste se tako dolgo obiraleuser posted image
Ene pa že imate morfologijo uh ko bi jo že jaz tudi imelauser posted image ellam javi nam kako je bilo in kakj ti bo povedala me že tak firbec mantra kak zgleda tale MF!!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

Neposredna povezava do sporočila: 3293
19.6.2009 15:58:47   
tassika
user posted image
user posted image user posted image

PDP / NICK    (STAR.)    (?user posted image ,?user posted image )   NAS. PREGLED NS SPOL

30.10. 
user posted image Nončika (27 )               (2.user posted image ,?. user posted image )      7.7.                     user posted image
31.10. 
user posted image rožica13 (24)               (1.user posted image ,?.user posted image )        24.6.                   user posted image  

user posted image soča (? )                        (?.user posted image ,?.user posted image )     18.6.                   user posted image
user posted image murkica (24)                (1.user posted image , ?.user posted image )    23.6.MF              user posted image
01.11.         
user posted image piška goriška (33)        (1.user posted image , 1.user posted image )     22.6.                 user posted image
user posted image marby 
user posted image  katja34 (36)               (4.user posted image , 4.user posted image )                                user posted image  
user posted image  ellam(30)                     (2.user posted image , 1.user posted image )     166167.6.MF              user posted image
02.11.             
user posted image pocahontas (29)          (2.user posted image , ?.user posted image )     16.6.                   user posted image

user posted image Pikica28 (28)              (1.user posted image , ?.user posted image )      4.8.                    user posted image

user posted image lucky girl (?)                (1.user posted image , ?.user posted image )                                   user posted image

user posted image stuhica   (30)               (4.user posted image ,?user posted image . )                  
                 user posted image
user posted image  sanjacka (34)              (2. user posted image ,?user posted image )           24.6.                user posted image     
user posted image   sunny1980(29)           (2.user posted image ,?user posted image )          20.7.MF            user posted image             
03.11
user posted image  Monika985 (? )             (1.user posted image ,?.user posted image )       17.6                  user posted image
user posted image  Maša88 (? )                  (?.user posted image ,?.user posted image )                                  user posted image
user posted image  Toba (33)                        (2.user posted image ,1.user posted image )      24.6. MF           user posted image
user posted image   Nonička ()                     (2.user posted image ,1.user posted image )        16.6.                user posted image
04.11.  
user posted image Perlica76 (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )                                   user posted image
05.11.

user posted image Bojana82 (26)                 (2.user posted image ,1.user posted image )     22.6.                  user posted image    
user posted image Anonimna (?)                 (?.user posted image ,?.user posted image )                                   user posted image
user posted image  Juniorka (?)                   (?. ,?. )         22.6.MF                 

06.11. 
user posted image Lupinica (23)                 (2.user posted image ,?.user posted image )     18.6.3d/29.6.MF user posted image   
7.11.     
user posted image daisy1980 (28)             (1user posted image ,1user posted image )         1.7.                     user posted image
user posted image tante (?)                         (?. ,?.user posted image )                                       user posted image   
user posted image  cari (?)                            (?.user posted image ,?.user posted image )          3.7.MF            
08.11.  
user posted image aurarina (?)                   (1.user posted image ,user posted image )         
                              user posted image
user posted image zanka (?)                       (2. ,?.user posted image )                                        user posted image
09.11.
user posted image m031281(27)               (?.user posted image ,?.user posted image )                                     user posted image

user posted image  Pecorella (?)                  (1. ,1.user posted image )          11.6.                     user posted image   
10.11.  
user posted image robikA (?)                       (3. ,?.user posted image )                                        user posted image
user posted image  mayamaya (31)           (1. ,?.user posted image )           16.6                     user posted image
11.11.  
user posted image srecna_zvezda (?)         (2.user posted image ,?.user posted image )           
                         user posted image
user posted image divja (26)                       (1.user posted image ,?. user posted image )                                    user posted image
12.11.    
user posted image  jona3 (31)                     (3.user posted image ,3user posted image       29.5.                     user posted image        
13.11.  
user posted image nina68 (40)                    (3.user posted image ,user posted image         5.6.     AC 29.5.    user posted image

user posted image valerija77 (32)              (3.user posted image ,1.user posted image )        10.7.                     user posted image         
14.11.
user posted image Nezy85 (23)                   (2.user posted image ,?.user posted image )         8.7.MF                 user posted image   
user posted image  ROZICI (??)                    (2.user posted image ,?.user posted image )                                     user posted image
15.11.        

16.11.

user posted image   iribiri (27)                         (1.user posted image ,?.user posted image                                   user posted image
user posted image  Mashy (27)                     (3.user posted image ,1.user posted image )          2.7.MF                   user posted image   
user posted image   ninka80(?)                     (?.user posted image ,?.user posted image )           17.6.                      user posted image       
user posted image   lelyka(?)                         (?.user posted image ,?.user posted image )            2.7.                       user posted image    
user posted image    sasika (31)                      (2.user posted image ,?.user posted image )          26.6.MF                user posted image
user posted image    ninka80 (28)                  (2.user posted image ,user posted image 2. )           8.7.MF                  user posted image
user posted image    spelap1 (?)                      (?user posted image . ,?user posted image . )                                        user posted image
17.11.
user posted image among_the_clouds(?)    (2.user posted image ,?.user posted image                                        user posted image

user posted image MC09(?)                         (1.user posted image ,0.user posted image         22.6.MF                  user posted image      
user posted image  luan  (?)                           (2.user posted image ,1.user posted image        XX.7.MF                  user posted image       
18.11. 

user posted image *i.am.happy* (31)            (1.user posted image  ,?user posted image )      7.7.MF                    user posted image
19.11.
user posted image stelaJ (30)                         (1. user posted image ,?.user posted image )      22.6.                     user posted image       
user posted image  MajchaT (?)                    (1.user posted image  ,?.user posted image )                                       user posted image            
user posted image december06 (30)           (2.user posted image , 2.user posted image )                                       user posted image   

user posted image  caryn (?)                         (1.user posted image , 0.user posted image )                                       user posted image                    
20.11.
user posted image pikapoka83 (26)             (2.user posted image  ,2.user posted image )        10
.7.MF                 user posted image          
user posted image sashy (20)                       (2.user posted image ,?.user posted image )          8.7.MF                   user posted image      

user posted image  barbchen(31)                  (2.user posted image ,?.user posted image )         6.7.MF                   user posted image      
user posted image  mamka3(37)                  (3. user posted image ,? user posted image )                                       user posted image
21.11
user posted image summer410 (29)            (1.user posted image ,?.user posted image )          9.6.AC                    user posted image        

user posted image  krivonoska (32)            (2.user posted image ,1.user posted image )                                         user posted image  
22.11.
user posted image nina7 (27)                       (2.user posted image ,2user posted image )         13
.7.MF                   user posted image
user posted image moglan (?)                       (?.user posted image  ,?user posted image )                                         user posted image
user posted image  giotti  (33)                       (2.user posted image ,?.user posted image )       6.7.                         user posted image
user posted image Menta (27)                      (1.user posted image ,?.user posted image )                                        user posted image

user posted image  ursa1981 (28)                (2.user posted image ,1user posted image )                                        user posted image
23.11.
user posted image tassika (25)                    (2.user posted image ,?.user posted image )         26.6.                       user posted image

24.11.
user posted image bellamia (?)                    (2.user posted image ,2.user posted image )                                         user posted image
25.11.
user posted image  karmyka (22)                (2.user posted image ,3user posted image )         16.6.                         user posted image
user posted image      pi82ka (26)                 (1.user posted image ,1. user posted image )          13.7.MF            
user posted image   Kepica78 (31)               (1.user posted image ,0.user posted image )          13.7.MF                 
27.11.
user posted image    Ikar (?)                         (3. ,2. )          9.6.AC       

user posted image   Ninaaa (30)                    (2.user posted image ,2.user posted image )     19.6                            user posted image  

28.11.
user posted image korala (32)                       (1.user posted image  ,user posted image )         2.6                           user posted image       

29.11.
user posted image mariee 
(26)                   (1.user posted image ,?.user posted image )          6.4.                
          user posted image
30.11.
user posted image  katyn (26)                    (1.user posted image ,1.user posted image )          22.6.                       user posted image

user posted image   ZalaLuka (26)              (2.user posted image ,3,4.user posted image user posted image )                          
02.12.
user posted image  eva 1(?)                         (3.user posted image ,user posted image )             9.7. MF                   user posted image
XX.XX. 
user posted image **lunica** (?)             (?.user posted image , ?.user posted image )                                            user posted image
user posted image D.Mateja  (?)                 (?.user posted image , ?.user posted image )          
                                user posted image
user posted image anonimnauser posted image (?)       (3.user posted image ,?.user posted image )                                            user posted image   

user posted image  špešla (?)                      (?.user posted image ,?.user posted image )                                            user posted image   

Skupaj: 

user posted image :    2

user posted image :    6

user posted image  :     58

user posted image + user posted image + user posted image  = 66

Z nami so začeleuser posted image user posted image user posted image

KulGirl   user posted image
Žana21 user posted image
nincrli   user posted image zdajšnja januarka 2010 user posted image

polmaja user posted image  
water lilyuser posted image
Twixy user posted image user posted image   zdajšnja februarka 2010 user posted image
MalaRožauser posted image
miki23user posted image

user posted image                                     user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
    PREGLEDI           
    user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA       SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
    NOSEČNOST                    ŠOLA ZA STARŠE
    NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
    MAMA.SI                           NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ 

• urejanje dokumentacije:
    Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
    vloga S-1/1
    priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
    vloga S-1/2
    Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
    Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
    Priznanje očetovstva
    Kako do otroškega dodatka

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3294
    19.6.2009 16:00:53   
    tassika
    user posted image    

user posted image   Pi82ka 15t 

user posted image tassika 15t 

user posted image   nezy85 16t 

user posted image  Valerija77 16t3d 

user posted image sashy 15t3d 

user posted image  giotti 15t 

user posted image  mashy 16t 

user posted image  Rožica13 18t2d 

user posted image   ellam 18t1d

user posted image Nonička 18t1d

user posted image murkica 18t3d

user posted image nina7 15t2d

user posted image mayamaya 17t

user posted image summer410 15t

user posted image Eva1 16t

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3295
    19.6.2009 16:02:12   
    tassika
    Matr sem rabila 1 uro, d sem prišla čez seznam, ne smemo ga več toliko zanemarituser posted image

Kdaj naslednjič slikamo trebuščke?  1.7. ali v pon. 29.6.?

Kepica in vse ostale dobrodošle. Kepica vidva pa komot prideta na kofe, sva zvečer doma, samo pokliči pa je user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
    Neposredna povezava do sporočila: 3296
    19.6.2009 17:31:39   
    Anonimen
    Tassika res si pridna, je kr velik dela s seznamom, če se redno ne obnavlja. Men sploh ne znese, da bi ga popravljala, mi Gaja vzame velik časa, bom septembra pomagala ko gre v vrtecuser posted image

Cari in kepica78 dobrodošli user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest pa mal pakiram, gremo na morje ponoč, me mal skrbi kako bo tamala prenašala vožnjo glede na to da se ne mara vozit,zato upam, da bo spala

(odgovor članu tassika)
      Neposredna povezava do sporočila: 3297
    19.6.2009 18:46:41   
    giotti
    Dobrodošle nove srečke nosečke user posted image

Hej, kaj katera mogoče v službi sedi na žogi? Menda je to kar zdravo za naše hrbtenice? Mi imamo v pisarni kar dve žogi, ma se mi prav ne da lovit ravnotežja. Dokler me še nič ne boli, sem kar na komot na super stolu, pa noge po turško obvezno. Ajoj, če izberem žogo, potem pa ne bom mogla met nog v luftu oziroma pri sebi user posted image

Sicer pa tisti črv od blazine še kar ni prišla, danes je že 7. dan in napisali so, da pride najkasneje v 6-ih dneh user posted image . Po moje jim jih je zmanjkalo al kaj? Zakaj me ne pokličejo, če so že prekoračili rok? Ne maram neodgovornosti in doslednosti user posted image

Mejte lep vikend in ne se pustit zmest zimi, ki spet prihaja. Jaz se že psihično totalno pripravljam, štumfi in flisi so že spet na polici user posted image

Tassika, hvala za seznamček!

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 3298
    19.6.2009 19:28:30   
    ellam
    Mi smo nazaj user posted image user posted image user posted image

Bilo je super. G. si je resnično vzela čas za nas in smo bli noter skoraj 45minut. Vse smo pregledali, vsi organi na svojih mestih user posted image  Na začetku je bil user posted image  malo sramežljiv, se je skrival in si z rokicami pokrival obraz user posted image  Smo se hecali,da je tak nefotogeničen ko mami user posted image  No pol pa se je pokazal v prvem kadru user posted image user posted image  Dal noge narazen in smo videli,da bomo imeli enega lulčkauser posted image user posted image
    Moj dragi je čist presrečen,da bo dobil pomoč pri dveh puncahuser posted image

Pol smo itk mogli še v šoping it user posted image  Sem si jaz kupila eno tuniko in ene kratke nosečniške hlače. Tak,da bom sexy user posted image
    Za vozičke pa je tak.. Še bolj zmedena kot sm bila prejuser posted image  Še vedno mi je Mutsy najbolj všeč. Edino za barve se moram pozanimatuser posted image Pol sm danes "probala" stokke explory in je user posted image user posted image user posted image  
    Za Muro pa imam nekaj + in nekaj - ki jih moram še pretehtat.
    Upam,da bomo še ta teden šli v Lj da še Bugaboo-ja sprobamuser posted image  Ampak se mi zdi,da se bom odločala med Muro in Mutsy-jemuser posted image

(odgovor članu giotti)
    Neposredna povezava do sporočila: 3299
    19.6.2009 19:53:21   
    monika985
    Pozdravček user posted image ke in novinke!!! Tudi jaz se javljam iz pregleda morfologije. Bila sem v Domžalah. Pregled poteka pridljižno tako kot nuhalna. G. je bila odlična, vzela si je velik časa (40 min), vse je O.K., mere v povrečju, tako da sem danes čisto paf... Ker se je otrok full premikal slikce in filemčki niso nevemkaj, sem pa končno zvedela da bomo imeli pupo (baje 100%).

Tiste, ki ste spraševale glede brc (med drugim tudi jaz user posted image )...sem se danes pozanimala in sem vprašala, zakaj gede na to da sem že krepko v 20 tednu ne čutim brc, pa mi je povedala, da imam nekako v smislu vse obrnjeno bolj navzven in da to ublaži brce, da jih na trebuhu pač ne čutim. Je pa vprašanje dni kdaj jih bom. Tako da brez skrbi user posted image !!!

Uživajte v vikendu!!! 

(odgovor članu ellam)
    Neposredna povezava do sporočila: 3300
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
    Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
    10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
    Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?