|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
12.6.2009 9:42:39   
Ninaaa
Pozdravljene,

sem nova med vami, pa sem rekla da se vam kar pridružim, če me marateuser posted image

Stara sem 30, je 2.user posted image , imam doma že eno navihanko, rok imam pa 27.11. Naslednji pregled imam 19.06.
Aja, pa user posted image bomo dobili, menda user posted image  Čeprav vem, da se lahko to pozneje še spremeni - ne bi bila prva, ki ji napačno napovejo spol zaradi slabe vidljivosti v prvih mesecih.

Bi me lahko dale na seznamček?

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
12.6.2009 9:53:05   
valerija77
Pozdravljena Ninaaa!!  user posted image user posted image

Kaj te ne bi marale, saj si vendar naša - novemberka. user posted image   Več nas je, lepše je, pravijo.
Jaz sem že danes zasopihana kot lokomotiva, ker sem šla danes že dvakrat po stopnicah v 4. nadstropje. Pa še vsaj dvakrat bom morala it. Jaz si pa pasa za avto ne bom kupovala, ker ga imam itak pod trebuhom. V prvi nosečnosti sem imela celo prometno pa ni bilo z sinkom nič narobe k sreči. Blazine pa tud ne rabim ker itak spim na boku oz. na polovici bušija ampak me to ne moti. Sem tko spala celo prvo nosečnost. Mi je pa kr malo dolgčas ko nimam nikogar doma da bi se lahk kregala user posted image . Sem zadnje čase kr mal sitna če ni kaj po moje.

Ninaaa javi se še kaj...

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
12.6.2009 10:08:09   
Ninaaa
Oja, seveda se bom javljala, sej imam čas - sem še na porodniški user posted image  pa tudi tamala je pridna, dvakrat gre čez dan za dve urci spat, da mam takrat cajt pospravit in zlikat in še na računalniku kaj nardit user posted image  zdaj pri 9 mesecih se zna že tudi sama igrat za nekaj časa in lahko tudi vmes kaj pospravim.

...upam, da bo tudi naslednja hčerka tako pridnauser posted image

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
12.6.2009 10:16:39   
tassika
Ninaaa dobrodošla, vaša pupika je p aše kar mala, ti je hitro uspelo ponovno zanosit, jaz tudi upam, ko tega spravimo na svet na neko podobno razliko v letihuser posted image

Lupinica sem naročila blazino in upam, da mi bo koristila no saj bo mogla, kje pa se dobijo prevleke, ker drugače bom šla kar sama po blago in jo sama naredila, modra mi ravno ne paše v spalnicouser posted image

No poklicala sem svojo zdravnico, papirji so šli naprej, odločbe ni, meni pa se danes izteče, počakam še kakšno urco, če pride pošta mogoče k meni domov, ker ne vem če imajo posodobljene podatke, drugače kličem v službo, da spet nimam pojma kako pa kaj z mojo bolniško. Sem prov jezna na našo državo, najprej mi podaljšajp za 3t kar pomeni da sem samo zaradi papirjev 2t letala okoli, zdaj pa nič ne vem, ma najrajši bi šla nazaj v službo in bo mir.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
12.6.2009 10:30:18   
MC09
Pozdravljene!

Še jaz se vam pridružim rok imam 17.11, po nuhalni 11.11, moja prva nosečnost, spola še ne vemo, morfologijo imam 22.6. mogoče se bo takrat kaj pokazalo user posted image .

Rodila bom v Celju.

Lep dan vsem!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
12.6.2009 10:42:02   
luan
Evo jaz tudi pašem k vam.user posted image Rok imam 17.11.,bo pa to moja druga beba.user posted image ..Komaj čakamo saj smo se matrali skoraj pet let.Na morfologijo pa so me naročili šele sredi julija, kaka škoda.Tako dolgo bo za čakat da izvemo,če je vse v redu.
LP punce.

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
12.6.2009 10:58:12   
mashy
Pozdravljene vse nove!!! user posted image user posted image user posted image  Zdaj nas je pa že kar nekaj. Super to!

MC09, mogoče se vidiva v bolnici, jaz imam nampreč rok 16. 11. 09 (in bom tudi rodila v CeljU)

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
12.6.2009 11:05:28   
MC09
Super! user posted image

Si tudi drugače iz Celja? Jaz upam, sicer, da bom prej.

Zanima me, če že hodi katera na telovadbo za nosečnice?

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
12.6.2009 11:06:57   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

aja u giotti prej sem se nate spomnla...pa sem podabila napisat. Zadnjič si rekla, da boš naročila tisto blazino za dojenje za svoj rd ane? Upam da sem si prav zapomnila...no prejle sem pa videla v abc novičkah od baby centra, da bodo imeli jutri na spletu znižanje teh blazin za 24%. In to je dnevna akcija, ki traja samo 24ur. Tako da če želiš, lahko to blazino dobiš ceneje. No, toliko da vešuser posted image  Je pa to ta blazina, ki ima tiste male kroglice kot stiropor notri in ne pene...se mi zdi da je boljša taka s kroglicami, ker se bolj prilega ;)

O, hvala za novičko. Torej moram naročiti danes preko spleta, če te prav razumem? Sem sicer mislila it najprej to reč pogledat v živo, da malo pošlatam, ampak mi kar slabo rata, ko pomislim na BTC in avtomobilsko gnečo na tistem koncu, tako da kar odlašam in odlašam. RD pa je že cel teden mimo, a hočejo mi kupit darilo in me čakajo user posted image , da si že izberem. Mogoče pa res kar na blef tole naročimo, pa kar bo, pa bo.

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
12.6.2009 11:13:36   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Lupinica jaz pa ne najdem te akcije, daj mal oveč napiši, a to greš v BC ali preko spleta, nikjer nič ne piše, je pa to taka 190cm dolga bež barve s kroglicami ki drugače stane 40 eur? Meni jo moj dragi kupi za obletnico, pa me res interesira, d abi jo dobil ceneje, mogoče pol dobim še kajuser posted image

Tule je neka znižana cena (saj Lupinica je včeraj rekla, da bo to danes), samo nikjer ne piše, da je to samo za danes. Če kaj več zveš, če je res samo danes, Tassika povej, ker ful nimam časa zdaj brskat.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170518

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
12.6.2009 11:16:35   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

tassika evo zdej ob polnoči so dali na svojo stran to akcijo in traja do polnoči. Moraš pa to preko spleta kupit ja.user posted image
http://www.baby-center.si/DesktopDefault.aspx
je pa to ta blazina ja, ampak zdej prodajajo očitno samo modro v akciji. Sem pa zadnjič vidla da se da kupiti tudi prevlekice...če ti recimo ta modra ni všeč. Moja je z medvedki. hihi.
Lepo, upam da ti bo tvoj lubk res kupil to blazinouser posted image user posted image

oh, vedno odgovarjam, še preden vse preberem user posted image
Torej je res samo danes tale akcija? Joj, da kupim, ne da bi sploh vidla stvar? To mi ful ni podobno ... hm ...

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
12.6.2009 11:23:44   
giotti
Vse nove DOBRODOŠLE !!!! user posted image user posted image user posted image

MC09
, ful zgodaj imaš morfologijo ali se mi samo tako zdi? Koliko boš takrat noseča?

Tassika, bravo za pogum za blazinico. Jaz se bom sigurno odločala še do večera... Tudi meni te vrste modra barva ni všeč.

Mejte super popoldan, mene pa čaka triurni sestanek pozno popoldan. Si lahko mislite, sestanek v petek popoldne user posted image To je tako tipično za našo firmo user posted image

Vsem user posted image

< Sporočilo je popravil giotti -- 12.6.2009 11:24:49 >

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
12.6.2009 11:24:24   
pi82ka
OJLA, POZDRAV IN OBJEM VSEM NOVIM,

Tele blazine me zanima ker ene so te pol-krožne, ene pa ko klobase al pa kot banana-mene zanima kako se uležete na to blazino-ker jaz slabi spim-prej sem spala na trebuhu zdaj pa ne moem več in bi se najraje postavila na glavo, če bi potem lahko zaspalal...in predvsem nekaj časa spala.

hvala punce

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
12.6.2009 11:25:34   
tassika
giotti saj nimaš kaj sfalit, lahko greš pogledat in potem kupiš pa je, je pa to itak standard črv blazina in nič posebnegauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
12.6.2009 11:25:54   
valerija77
O kak lepo! še dve novi nosečki! Super!user posted image user posted image

MC09 a ci celjanka?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
12.6.2009 11:35:13   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

giotti saj nimaš kaj sfalit, lahko greš pogledat in potem kupiš pa je, je pa to itak standard črv blazina in nič posebnegauser posted image

Ja, sam zdaj sem v službi do najmanj petih, potem se dobim s kolegico, ki sem jo že 2x prestavila in nimam srca naresti to še 3-ič, potem pa, da bi šla v BTC v petek zvečer, se mi samo še strga lahko. Res mi gre na user posted image , ko pomislim na BTC. Kaj misliš, da se da še kje drugje videt to blazino kot v Baby Centru? Sicer pa imaš prav, izgleda super, tako da najbrž bo kar okej. Čeprav ne vem, iz kakega materiala je to. Če to otrok na primer liže .. user posted image , ah, sem komplicirana... ne se z mano ukvarjat user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
12.6.2009 11:37:26   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

OJLA, POZDRAV IN OBJEM VSEM NOVIM,

Tele blazine me zanima ker ene so te pol-krožne, ene pa ko klobase al pa kot banana-mene zanima kako se uležete na to blazino-ker jaz slabi spim-prej sem spala na trebuhu zdaj pa ne moem več in bi se najraje postavila na glavo, če bi potem lahko zaspalal...in predvsem nekaj časa spala.

hvala punce

pi82ka, jaz imam to polkrožno in spim na boku tako, da si dam širši del med kolena, zadnji del dam za noge, zgornji del pa objamem spredaj z rokami in spim kot ubita, včasih se zbudim tako kot sem zvečer zaspala. Kasneje pa si lahko zgornji del podložiš pod bok oz. zgornji del telesa pod rebra in je tudi udobno, ker so notri kroglice, ki se prilagodijo pritisku.

Carpe Diem!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
12.6.2009 11:39:07   
barbchen
sej sem vedla, da sem nekaj pozabila (spomin zlate ribiceuser posted image user posted image ) - dobrodošle vse nove, welcome!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa vsem souser posted image želim čimprejšnji zaključek delovnega tedna in prečudovit konec tedna! Uživajte kolikor se le da!

Carpe Diem!

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
12.6.2009 11:44:26   
giotti
Barbchen, maš točno tako blazino, kot jo prodajajo v Baby Centru? Mogoče pa si me zdajle prepričala s to razlago o uporabnosti. Zveni kar logično vse skupaj in udobno user posted image

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
12.6.2009 11:45:19   
tassika
Giotti baby center imaš tudi v domžalah in pomoje tudi kje v centru, da ti ni potrebno ravno v btc lezt ali pa mercatorju v šiški, ne vem točno iz jkje si.

Evo mi pa počasi napredujemouser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
12.6.2009 11:53:28   
giotti
Ja, v Lj. živim zato ker tu delam (niti pod razno to ni moj dream place user posted image ). Šiška Merkator se sliši fantastično. Nisem imela pojma, da je tam tudi BC. Hvala za info, pa še do 9h so tam odprti ...

Tassika, kakšne gromozanske ploščice oz. to so že kar plošče user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil giotti -- 12.6.2009 11:55:33 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
12.6.2009 11:55:09   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Barbchen, maš točno tako blazino, kot jo prodajajo v Baby Centru? Mogoče pa si me zdajle prepričala s to razlago o uporabnosti. Zveni kar logično vse skupaj in udobno user posted image

giotti, ja taka je in jaz je ne dam za nič na svetuuser posted image  se je mož en večer neki štulu zraven, da je to tok fajn za spat, če lohk delim z njimuser posted image , boš morala bit pozorna, da ne boš brez ostalauser posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
12.6.2009 12:01:15   
pi82ka
barbchen a točno tako imaš (da ne bom kaj narobe naročila-sem smotka) http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170518

HVAL ZA RAZLAGO-to se mi zdi da bi kar šlo...user posted image

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
12.6.2009 12:01:59   
mayamaya
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, vedno več nas je, ke lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

dobrodošle vse nove!

IZVIRNO SPOROČILO: barbchen

pi82ka, jaz imam to polkrožno in spim na boku tako, da si dam širši del med kolena, zadnji del dam za noge, zgornji del pa objamem spredaj z rokami in spim kot ubita, včasih se zbudim tako kot sem zvečer zaspala. Kasneje pa si lahko zgornji del podložiš pod bok oz. zgornji del telesa pod rebra in je tudi udobno, ker so notri kroglice, ki se prilagodijo pritisku.

točno tako kot je povedala barbchen in je takooo komot

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
12.6.2009 12:05:02   
mashy
IZVIRNO SPOROČILO: MC09

Super! user posted image

Si tudi drugače iz Celja? Jaz upam, sicer, da bom prej.

Zanima me, če že hodi katera na telovadbo za nosečnice?

Ja, sem iz Celja in to čisti center mesta user posted image  pa ti?

Na telovadbo še ne hodim, ampak razmišljam, da bom kmalu začela hodit v zdravstveni dom. Kjer je brezplačno.

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?