|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
12.6.2009 12:06:25   
mayamaya
giotti blazina ima prevleko iz 100% bombaža, je pralna in mislim, da ne bo nobenega problema če jo bo otrok dal v usta in lizal. sej se tudi meni kdaj zgodi, da se zbudim z obrazom čišto v blazini in je ta potem vsa mokra od sline user posted image
nič komplicirat

pa še moje skromno mnenje: nimaš kaj zgrešit če jo kupiš user posted image res

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
12.6.2009 12:06:28   
giotti
Čist ste hude user posted image Totalno ste me prepričale, komu se da hodit po trgovinah, če lahko preko spleta naročiš take super stvari user posted image

Hej, tole se splača videt, po moje bodo to mega predstave in prava paša za oči, but only for those leaving in Ljubljana or around  ... hi hi user posted image

http://www.ljubljana.si/si/turizem/prireditve/15145/podrobno.html

Prešernov trg, torej zunaj user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
12.6.2009 12:09:30   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Hej, tole se splača videt, po moje bodo to mega predstave in prava paša za oči, but only for those leaving in Ljubljana or around  ... hi hi user posted image

http://www.ljubljana.si/si/turizem/prireditve/15145/podrobno.html

Prešernov trg, torej zunaj user posted image

ej, to bi si pa jaz šla ogledat. moram koga nahecat da gre en večer z mano v lj. ker moj user posted image najbrž ne bi šel

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
12.6.2009 12:15:56   
MC09
Jaz tudi mislim iti v zd na telovadbo. Moram pa še poklicati in se pozanimati. Ti imaš tudi novembra rok, če se ne motimuser posted image . Se ti že fejst pozna?

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
12.6.2009 12:19:42   
valerija77
O ja pozna pa kr. Kot žogica, čeprav sem se do zdaj zredila le 2 kg. Tud jaz želim it malo na telovadbo. Drugače pa grem kdaj tudi na sprehod do šmartinskega in nazaj. Mi prav paše mal sprehoda. Rok imam pa 13.11.  

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
12.6.2009 12:20:53   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Ja, v Lj. živim zato ker tu delam (niti pod razno to ni moj dream place user posted image ). Šiška Merkator se sliši fantastično. Nisem imela pojma, da je tam tudi BC. Hvala za info, pa še do 9h so tam odprti ...

Tassika, kakšne gromozanske ploščice oz. to so že kar plošče user posted image user posted image

Ja to je zdaj moderno in meni so ful dobre k so velikeuser posted image

Giotti peiše: Baby center šiška (pri mercator centru,) celovška 268

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
12.6.2009 12:22:09   
MC09
IZVIRNO SPOROČILO: mashy

MC09, mogoče se vidiva v bolnici, jaz imam nampreč rok 16. 11. 09 (in bom tudi rodila v CeljU)

sori, sem zmedena in pozabljiva upam da je samo del user posted image , če ne....

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
12.6.2009 12:32:07   
valerija77
Mogoče pa mashy hodi na telovadbo?

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
12.6.2009 12:32:27   
mashy
MC09 ni panike user posted image  Meni se pozna tak, tak. Sem dala gor že 4 kg, a ker sem dokaj visoka, se ne vidi tako fejst. Ko povem komu, je presenečen, naslednji trenutek pa reče,...no sej se vidiuser posted image

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
12.6.2009 13:10:26   
mashy
Valerija77 jaz še ne hodim na telovadbo. Sem hotela začet, pa sem padla in imam roko v longeti in bo še kar nekaj tednov trajalo,da se pozdravim. Ko bo roka OK pa sigurno začnem migat user posted image

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
12.6.2009 13:17:09   
valerija77
MC09 v ponedeljek ob 17h pridi v zd celje. Je mmojka sporočila da se začne ob 17h in da lahk kr pridemo da se ni treba naročevat. Jaz grem sigurn.

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
12.6.2009 13:46:48   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

barbchen a točno tako imaš (da ne bom kaj narobe naročila-sem smotka) http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170518

HVAL ZA RAZLAGO-to se mi zdi da bi kar šlo...user posted image

pi82ka tako imam ja, samo je namesto modre barve rdeča z medvedki in je fajn, ker je prevleka iz bombaža in na zadrgo in jo lahko pereš po mili volji; če se naveličaš barve, pa jo zamenjaš, ampak sej zdej ko jo samo ponoči uporabljam, me barva sploh ne motiuser posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
12.6.2009 14:09:03   
summer410
dobrodošle nove članice nobember klubauser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bom tud kupila tole blazino, ker si sedaj dam oddejo spodaj.....super da je v akcijiuser posted image

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
12.6.2009 14:20:55   
Lupinca
ojli čvekice...evo mene spet čisto letečo, sem rekla da samo pridem pokukat, če ste našle blazino na tistem linku, pa vidim da steuser posted image user posted image  
Tassika no fajn da si naročila...aja za prevlekice...jih prodajajo tudi v BC, so pa okoli 9€. Ampak takrat ko sem jaz kupovala so imeli samo te temne modre, neko čudno svetlo modro (kot zaveseuser posted image -nevem od kje mi asociacija) in pa te z medvedki. Tako da za kako lepšo prevleko, je mogoče bolš če sama narediš. A česa mogoče ne znaš ti sama nardit a kaj?user posted image

giotti smeška siuser posted image hehem ne sej čiz razumem, da mora človek prej vidt zadevo. No nej ti povem, da je meni ful fajn, kot je že ena čvekica rekla je prevleka pralna, pa tk je fajn lahka ta blazina, zračna...kaj pa vem.
Kar se pa BTC-ja tiče ti dam pa prav...js se ga tudi izgogiam, zato pa v BC hodoiva sem v Šiško ja. Je pa to če boš šla iz centra proti šiški na desni strani, takoj ob cesti, taka črna nižja stavba, mislim da eno križišče pred križiščem za merkator.
Pa VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA TVOJ ROSTNI DAN!

Pa hvala za link, za labodje jezero! Bom šla jutr 100%. Sem tud sama dolgo plesala balet, pa grem malo pogledat, kako se zdej to dela. user posted image

Pa dobrodošle vse nove! Kok fajn, da nas je vedno več.
Zdej pa letim naprej...lep petek vsem!

< Sporočilo je popravil Lupinca -- 12.6.2009 14:21:54 >

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
12.6.2009 14:21:23   
Anonimen
Dobrodošle vse nove user posted image  user posted image user posted image user posted image , zdej nas je pa že kr velikuser posted image

Vidm da mate d ebato o blazinah. Jest zaenkrat še spim na trebuhu, pa upam, da mi bo še uspeval neki časauser posted image . Pol jo pa tud ne bom rabila, ker me bi motlauser posted image . Ne vem no mal sm čudna zgleda, me bi kr ovirala pri spanju, mam rada sam kovter pa povšteruser posted image .

Zredila sm se pa jest že 5 kg, zdej sm na 54, sam pozna se mi pa še ne neki pretirano.

Ma ne vem več kaj bi mogla napisatuser posted image  Uglavnem vsem user posted image user posted image  za uspešne preglede.

Dejte mi povedat če ma katera tole
http://www.minisvet.si/belly-belt-combo-p-1040.php?osCsid=c43f49541691428276787407095f347e
zaenkrat so mi še vse hlače prov, počasi mi pa ne bojo več pa me zanima če se splača kupit

(odgovor članu summer410)
  Neposredna povezava do sporočila: 3065
12.6.2009 14:31:30   
*I.am.happy*
Ojla čvekice.

dons je pa tko fino, k tko fajn čvekate in je tko lepo tole vse brat, k se mi lih ne da tolk velik delat, ker je pač petekuser posted image

ja blazina je že naročena, zdej pa počakajmo pa bomo vidl a je za kejuser posted image sem pa učer v l'eclercu vidla na listu enih 5-6 načinov uporabe te blazine, tolk, da to dejansko ni samo za spat ampak za veliko več enih stvari in sicer za dojit, lahko se beba vanjo nasloni, za spat, za noge podpret ma svašta;)

giotti hvala za info. tale baletek bo pa prov pasal;)

aja nina7...baje da tale pas ni slaba zadeva, sam bolj paše k tunikam, ker ga prekrijejo. pa še če se ne boš zredila velik je superca! baje.

LEP VIKEND VSEEEEM!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
12.6.2009 14:39:46   
Anonimen
Verjetno bo res mal čudn zgledal če se bo viduuser posted image  Tunik pa neki nimam, mam bl majčke.  Ja v stegna pa rit se verjetn ne bom neki velik zredila, mi bojo hlače prov, sej zato bi mela raj neki tazga. Bi pa rada slišala čim več mnenj, sploh tistih ki to poznate, da ne bom za brezveze kupovalauser posted image

(odgovor članu *I.am.happy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3067
12.6.2009 15:08:34   
nikolinca
punce,kdaj bi bilo pametno kupiti voziček pa postlco?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
12.6.2009 15:58:36   
Anonimen
Nikolinca za te stvari se še ne mudi. Jest sm sicer posteljico podedovala, voziček sm pa kupla en mesec pred PDP. Mogoče je dobr da zdej eno stvar kupiš, pa naslednji mesec drugo...da niso pol naenkrat preveliki stroški.

(odgovor članu nikolinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3069
12.6.2009 16:16:40   
Ninaaa
Nekaj uporabnega, če katera namerava v ZOO 25.6. Danes delijo brezplačne karte: http://www.superdan.si/

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
12.6.2009 16:24:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ninaaa

Nekaj uporabnega, če katera namerava v ZOO 25.6. Danes delijo brezplačne karte: http://www.superdan.si/

sm vidla ja, sam mi bomo takrat na morju, bom pa naprej posredovalauser posted image

(odgovor članu Ninaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3071
12.6.2009 16:57:35   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Nikolinca za te stvari se še ne mudi. Jest sm sicer posteljico podedovala, voziček sm pa kupla en mesec pred PDP. Mogoče je dobr da zdej eno stvar kupiš, pa naslednji mesec drugo...da niso pol naenkrat preveliki stroški.
ja jst mam namen tam konc avgusta začetek septembra kupit voziček pa posteljico...za ostale stvari (pajckee,itd.....)pa bom še malo počakala...jao na sobico sm pa čist pozabila uffff bo enga delaauser posted image ah sobico bom pa kr fantu prepustilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
12.6.2009 17:03:53   
Anonimen
S sobico je pa ponavad itak tko, da damo mamice user posted image  tja ko prespijo celo nočuser posted image . Tko, da se ne mudi. No vsaj pri nas je blo tko, da smo dal Gajo šele zdej v svojo sobo

Neposredna povezava do sporočila: 3073
12.6.2009 17:07:23   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

S sobico je pa ponavad itak tko, da damo mamice user posted image  tja ko prespijo celo nočuser posted image . Tko, da se ne mudi. No vsaj pri nas je blo tko, da smo dal Gajo šele zdej v svojo sobo
ja midva bova svojo spalnico mal pobarvala v žive barve,žal moja bebica ne bo mela svoje sobe ,ker imava enosobno stanovanje....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
12.6.2009 17:09:47   
nikolinca
kok ima pa tvoja gaja let,uuu kok bo vesela k bo dobila bratca/sestrico full lepoo

Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?