|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
11.6.2009 10:03:18   
summer410
sasika....jaz sem šele na začetku čakanja zato te razumemuser posted image ampak glede na to kar so ti povedali po telefonu si prava srečnicauser posted image

I am happy....bom pogledala hvala....user posted image sam jaz bi imela košaro mal višje....
bom kr ustavila kakšno mamico in se mal pozanimala, ko ko vidim s kakšnim od primernih vozičkovuser posted image

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
11.6.2009 10:07:14   
Pikapoka83
Coris tudi izključuje nosečnost user posted image  

Pa kaj se sekiram, saj bo vse ok!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3002
11.6.2009 10:25:44   
eva1
Hojla!!!

Tassika lepo si pobarvala postlco..res kjut zgleda....Mi bomo tudi sedaj urejali sobico ta tavelkadva škratka, midva bova šla v otroško sobo, onadva v spalnico, ker je ful večja..mali pikec pokec pa bo imel še eno malo sobico na razpolago..tako da bo za vse super...jaz sem se zadnje dni ubadala z cunjami od otrok-tok jih imam da bi lahko prodajat začela, pa nekaj sem jih dala še prijateljicam, polovico sem jih stran pometala..pa jih je še vedno ogromnooo...se res nabere...

Ja glede zavarovanje-živ obup...lahko samo upamo, da bo na morju vse ok!

Sedaj počasi se krvavitev umirja-danes tudi zjutraj ni bilo več rjavega izcedka(tok, tok), tako da res upam da bo sedaj ok...res ne predstavlajm si da bi šlo zdaj kaj narobe...nasledjni četrtek imam pregled pa UZ...upam, na najboljše!!!

Jaz brcik še ne čutim, čeprav sem tretjič noseča...parkrat sem že mislila da je to-to...sej možno da je bilo, ampak kaj vem! Aja tista ki popravlja seznamček...meni so PDP spremenili na 2.12.2009, kaj lahko popravite prosim...

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
11.6.2009 10:28:28   
Lupinca
Helou čvekice...

evo mene, čiz veselo, ker si lah en popoldan frej vzamem, ker sem dans odpisala zadnji izpit v tem tednuuser posted image  Zdej pa samo še 2 naslednji teden in en julija pa avgusta, pol sem pa fertik. Ampak iz velike gužve sem ven in kar lažje duham, tud pikica je kar bolj živahna v bušijuuser posted image

ej tassika ful ful lepo si naredila z zibko!user posted image user posted image  a mi mogoče lahko poveš s kakimi barvami se to lahko barva? user posted image  js sem to čist antitalent. Ful mi je lepa ta marelčna barva...kje pa se kupi tako lepo barvo?user posted image  vem, čiz se nevedna...ker jaz bi tudi našo posteljico tkole malo popestrila! Sam nevem če mi bo takole uspelo...user posted image

drugače pa greva dans zvečer do enega kolega, ki z ženo zelo močno vztrajata naj ne kupujeva stvari, da imata ona vse zadeve po seznamu in da nam bosta vse posodila...ma mi je tako lepo ko sta tako vztrajala in naju priganjala da se oglasiva, da sem se kar raznežila user posted image  ampak to zato, ker jz poznam samo tega očkota, žene njegove pa ne...tako da mi je zato toliko lepše. user posted image

Ste pa tok velik načvekale, da morm it najprej malo prebrat ane...se še kej javim ;)

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
11.6.2009 10:45:55   
tassika
Lupinica komot povem, saj mislim, d ane bo reklama, če pa bo naj pa kdo zbriše. Barvala sem z belinkinimi barvani natančneje z aqua emajlom, ki je na vodi osnovi. Bela je navadna, samo matirana, oranžno so mi pa zmešali, saj mislim, da se moj spomne katero cifro, mislim pa da je bila K089, je pa faj prej preverit, ker sem pozabila, imajo tam v trgovini barvno karto. Potem je pa moj najprej zibko zbrisal z nekim čistilom, ki je kot bencin samo z manj oktanov in ne poškuduje, očisti pa dobro in malo zbrusil, jaz pa sem začela barvat. In ker sem imela tako lepo sončno in vetrovno vreme, je bilo kar težko, ker mi je prehitro sušilo, ampak meni so doma rekli, da je pač ročno delo in če je kje kaj barve steklo jo pač je, je unikat, če bi hotela, da je čist tipi topi bi mogla špricat, pa nimam te mašine doma. Metuljčke sem sprintala z neta, narisala na karton in izstrigla, potem pa dala gor in pobarvala, malo se je razlivalo pa sem naknadno popravljala in to je cela umetnost. Ampak je pa moja umetnostuser posted image

Saj pravim, kakšnim se mogoče zdi prezgodaj, ampak ta teen sva oba doma in sva imela čas, da sva to naredila, za kasneje nič ne vem kako bo, pa saj je še ne bom postavila v spalnico, napol sestavljena bo počakala v bodoči otroški sobici.

Lupinica če ti ponujata da ti posodita, ti kar vzemi, bo veliko prišparano in boš potem dojenčku lahko več drugega nudila.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
11.6.2009 11:33:56   
sasika
Tassika nič ni prezgodaj. Čez poletje bomo itak skozi vse v laufu in potem se nam bo pa dalo, ko bomo vse okrogle in zmatraneuser posted image user posted image . In ni lepšega kot pripravljanje stvari za novega člana. Jaz sem že v prvo ful uživala. Celo v pranju in v likanju.
Sicer pa si res talent. Res lepo. Jaz imam za te vrste umetnost dve levi, čeprav v vse izdelke vložim ogromno truda in časa na koncu izgledajo bedno. Pa še jaz sem vsa umazana. Prava packa.user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
11.6.2009 12:12:43   
piška goriška
Bravo tassika - zelo lepo!!! Jst tudi podedujem zibko in bom začela malo razmišljat o poslikavi, si mi dala prav zagon!

A si je katera kupila nosečniški pas za v avto?
http://nakup.pikapolonica.com/vse-za-mamice/besafe-pas-za-noseCnice/5200337043485200339
Kaj mislite, ali je res potreben? Kake izkušnje?

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
11.6.2009 12:57:50   
pi82ka
tassika zelo lepo si pobarvala...mene čakajo stene v sobici, imamnamen narisat muco in par velikig rožic, pa sonček...samo cvetke. Soba bo večinoma bela razen 2 steni bosta  pastelno rumeni do višine 1,4m, kjar bodo narisane bele rožice in muca, ki bo segala z glavo v belo, nad tem pa bo sonček...pohištvo bova samo prenovila in s tapetami prevlekla-bele barve zaenkrat, če bo pa preveč belo, bom pa še kaj narisala in nalepila.

Brcik še ne čutim, ampak trebušček pa raste zelo opazno.

Jast sem pa še vedno navdušena nad tem vozičkom: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=157032

pridne bodite

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
11.6.2009 13:59:01   
pikica 28
meni je tudi ta quiny zelooo všeč....mi ga kolegica ponuja....za polovično ceno...morem ga poledat kako je ohranjen...če bo ok, ga vzamem...dokupim še košaro in lupinico mi pa posodi...tako, da bom prišparala...seveda, če bo res ohranjen, tako kot trdi...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
11.6.2009 14:16:03   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: piška goriška

Bravo tassika - zelo lepo!!! Jst tudi podedujem zibko in bom začela malo razmišljat o poslikavi, si mi dala prav zagon!

A si je katera kupila nosečniški pas za v avto?
http://nakup.pikapolonica.com/vse-za-mamice/besafe-pas-za-noseCnice/5200337043485200339
Kaj mislite, ali je res potreben? Kake izkušnje?

Meni pas itak pride pod trebuh, zato ne razmišljam o kakršnikoli drugi opciji.

Tassika, res si pridna in res lep unikatni izdelek si naredila user posted image

Tole z zavarovanjem ne razumem (ne dojamem) ravno, se bom pa gotovo pozanimala. Ne verjamem, da bi se šli takšne diskriminacije pri nas, da nosečka kar ne bi mogla brezskrbno uživati na morju in bit hkrati zavarovana!, čeprav je pa vse možno. No, do septembra, ko grem na morje, je še čas za obisk na zavarovalnici.

Objem vsem za vas in vaše bejbike user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3010
11.6.2009 16:31:18   
lelyka
pozdravljene..

no jaz voziček že imam,ker ga bom kr od sestrične imela..pa je full ohranjen pa
še pocen mi ga proda..
postelco pa tudi dobim samo malo jo po potrebno pobarvati pa te zadevce..
drugače bo pa moj dojenček spal v najini spalnici,ker trenutno ni prostora,tako
da bom samo malo tisti kotiček kjer bo pikica ajčala polepila s kakšnimi motivi..

drugače pa glede na to,da mam zlo nizko ležečo postelco ne sanjarim preveč,ker nočem
da bi potem bilo kaj narobe,da bi recimo pikico izgubila..ker sem brala,da je ta stvar kar nevarna..
upam,da se do naslednjega pregleda vsaj malček dvigne..da bom bolj pomirjena..

a katera ve,če se lahko plava,če maš nizko ležečo postelco,al ni priporočlivo..?ker če ni dobro ne bom niti za par dni šla na morje..ker je pikica bolj pomenbna...
moje g nisem nič uprašala,ker me je tako šokirala s tem,da mam nizko,da sem jo  pol stvari pozabila uprašat..
ona mi je pa samo spolne odnose odsvetovala,da ne bi začela krvaveti..drugega pa ni nič omenila..

no čuvajte bušije in sebe tud..

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
11.6.2009 18:28:02   
ikar
Hoj, da se oglasim po parih dneh počivanja po AC. Pred slabo uro sem prejela tudi že izvide hitrih testov, ki so izključili vse 3... in ostale genetske napake. Celoten izvid AC prejmem v 10ih dneh. Mi je pa prim. Berzigarjeva zatrdila, da je vse ok user posted image
Kako zelo sem vesela. Po nekaj tednih, končno diham user posted image user posted image user posted image

Punce držim pesti še za vse vas. Vse bo ok.

Glede vozičkov, se strinjam z giotti. Tudi meni je bil top izbira Stokke, potem pa je zaradi že navedenih razlogov odpadel.
Sem se pa "obsedla" z zibelko od leanderja user posted image user posted image in bo zagtovo od mojega user posted image .
Pazite nase in svoje bauhije. Jaz svojega nalimam, ko se nazaj poredim. Psiha zadnjega tedna je naredila svoje user posted image

Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
11.6.2009 18:31:27   
mayamaya
lep pozdrav punce

v zadnji reviji Nosečnost (pomad-poletje 2009) piše kar nekaj o dopustih na morju in zavarovanju. drugače pa piše neki tudi na strani od zzzs-ja (pod posamezno državo) kaj točno pokriva zavarovanje v posamezni državi. zase vem, ko sem bila zdaj v Švici mi je na agenciji sama rekla da naj najprej pogledam kaj sploh krije tale evropska kartica zavarovanja, ki je od zzzs-ja zastonj in da naj se potem odločim kaj bom. tako da kar se švice tiče mi je bilo krito tudi to, če bi mi slučajno (hb ni bilo nič) bilo kaj narobe z nosečnostjo.

malo se splača pobrskat okoli. verjamem pa da ima vsaka zavarovalnica neke svoje ''kaprice'' user posted image

drugače pa:
tassika zibka je čudovita, mene še to tudi čaka user posted image . a pa so ti v trgovini svetovali kakšne vrste barva je najbolj primerna ali si se kar sama odločila?

lelyka
pogumno!

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
11.6.2009 18:33:39   
mayamaya
ikar čestitke user posted image user posted image user posted image , zdej pa uživat. moreš nadoknadit še za nazaj user posted image je parv lepo slišat take lepe novice

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
11.6.2009 18:38:18   
tassika
Ne mayamaya vprašal sem in so rekli, da je ta najbolj primerna, ker je na vodni osnovi.

Midva sva pa ravnokar nazaj z brnika, sva dva pospremila v grčijo, če bi bilo vse ok bi tudi midva letela v pon. tako ap sem doma, bo pa drugo leto bolje

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
11.6.2009 19:25:12   
Lupinca
tassika hvala za "podatke"!Sem si zapisala vse.user posted image   Fajn ideja ja, da tkole šablonco nardiš iz kartona..user posted image
Nevem pa zakaj bi bilo še prekmalu? Men je pa to fajn, da se lepo počasi in postopoma tko v miru brez hitenja pripravi na novega člana.

aja u giotti prej sem se nate spomnla...pa sem podabila napisat. Zadnjič si rekla, da boš naročila tisto blazino za dojenje za svoj rd ane? Upam da sem si prav zapomnila...no prejle sem pa videla v abc novičkah od baby centra, da bodo imeli jutri na spletu znižanje teh blazin za 24%. In to je dnevna akcija, ki traja samo 24ur. Tako da če želiš, lahko to blazino dobiš ceneje. No, toliko da vešuser posted image  Je pa to ta blazina, ki ima tiste male kroglice kot stiropor notri in ne pene...se mi zdi da je boljša taka s kroglicami, ker se bolj prilega ;)

No to sem rekla da še javim, zdej pa šiam pod tuša.
Lep večer vsem!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
11.6.2009 19:45:19   
Nončika
lelyka, pri meni je tudi posteljica nizko. leži čisto spredaj na spodnji strani, nizko sega vse do materničnega vratu. tako mi piše v materinski. v 1.nosečnosti pa je bila mala previsoko in se ni hotela spustiti pri porodu. zdaj pa obratno. aja, to da nosim full nizko se pa opazi tudi na sliki mojega bušija. ve mate vse višje, jaz pa full nizko.

tassika, bravo!!!!

morje? zavarovanje? pri naju letos dopust in morje odpade. če se hočeva res do poroda vseliti v lastno stanovanje pol nama ne preostane drugega. sicer pa potrpim to eno leto in bomo pol drugo leto šli in vse nadoknadili.

za seznam: danes nisem bila na pregledu, grem pa 16.6

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
11.6.2009 19:45:57   
Nončika
ikar, user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
11.6.2009 20:14:38   
Pecorella
da se še jaz malo oglasim in da vas pozdravim...kar dolgo nisem nič pisala, ampak berem vas pa kar redno.ste tok zanimiveuser posted image če bo slučajno katera obnavljala seznam: naslednji pregled imam 1.7. in takrat bo tudi morfologija. sem prav razmišljala, kako gre hitro čas. nekatere bomo kmalu že na polovici user posted image .

piška goriška jaz imam ta pas za nosečnice. jaz tudi nisem vedela, če bi ga kupila ali ne, ampak na koncu mi ga je dragi kupil in sem zelo zadovoljna. je pa res odvisno koliko časa preživiš za volanom. jaz se vsak da vozim v službo in še čez vikende ponavadi kam, tako da mi zelo prav pride. imam tudi že kar lep okrogel trebušček in se  potem bolj komot počutim. nič ne stiska tam čez.

punce...še jutri pa je vikend in malo počitka se bo kar prileglo aneuser posted image

lepo se imejte vse skupaj, za tiste pa ki še čakate kakšne izvide, držim pestiuser posted image in vam pošiljam vedro dobre volje in optimizma!

Neposredna povezava do sporočila: 3019
11.6.2009 20:29:02   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

aja u giotti prej sem se nate spomnla...pa sem podabila napisat. Zadnjič si rekla, da boš naročila tisto blazino za dojenje za svoj rd ane? Upam da sem si prav zapomnila...no prejle sem pa videla v abc novičkah od baby centra, da bodo imeli jutri na spletu znižanje teh blazin za 24%. In to je dnevna akcija, ki traja samo 24ur. Tako da če želiš, lahko to blazino dobiš ceneje. No, toliko da vešuser posted image  Je pa to ta blazina, ki ima tiste male kroglice kot stiropor notri in ne pene...se mi zdi da je boljša taka s kroglicami, ker se bolj prilega ;)

Lupinica jaz pa ne najdem te akcije, daj mal oveč napiši, a to greš v BC ali preko spleta, nikjer nič ne piše, je pa to taka 190cm dolga bež barve s kroglicami ki drugače stane 40 eur? Meni jo moj dragi kupi za obletnico, pa me res interesira, d abi jo dobil ceneje, mogoče pol dobim še kajuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
11.6.2009 21:37:20   
lelyka
nončika..a pa g ti je rekel,da moraš kaj počivati al kaj podobnega..
ker meni ni rekla nič posebnega..samo glede spolnih odnosov..

lp

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
12.6.2009 0:16:01   
Lupinca
tassika evo zdej ob polnoči so dali na svojo stran to akcijo in traja do polnoči. Moraš pa to preko spleta kupit ja.user posted image
http://www.baby-center.si/DesktopDefault.aspx
je pa to ta blazina ja, ampak zdej prodajajo očitno samo modro v akciji. Sem pa zadnjič vidla da se da kupiti tudi prevlekice...če ti recimo ta modra ni všeč. Moja je z medvedki. hihi.
Lepo, upam da ti bo tvoj lubk res kupil to blazinouser posted image user posted image

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
12.6.2009 8:32:39   
*I.am.happy*
Dan user posted image !

Ikar user posted image user posted image user posted image vse ostale, ki cakata izvide AC pauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lupinca lepo od tebe, da si naredila dizertacijo tehle blazin, ker sem včeraj tud jest v novičkah gruntala bi, nebi, bi nebi;) Aja sem jih pa v l'eclercu, kjer imajo ta teden en kup opreme za malčke znižane, tud vidla, majo eno prov s temi medvedki je pa celo 19€. Majo pa eno poleg za 40€. Pomoje bo tale iz BC zmagala.

LP

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
12.6.2009 9:36:07   
mashy
Tale blazina zgleda res super. Mislim,da si jo bom tudi jaz naročila. user posted image  Prav tako razmišljam, da bi kupila pas za v avto, ker glede na to, da bova poletje preživela na več krajših izletih, in bova še vedno dosti časa preživela v avtu, se mi zdi dobra ideja...

Je, danes pa petek! user posted image  Pred nami pa je lep sončen vikend!!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3024
12.6.2009 9:41:17   
caryn
jutro,

v sredo sem bila na pregledu in sem videla da je z user posted image vse ok user posted image ...spola se še ni videlo, tako da upam da bo viden naslednjič, na morfologiji. drugače vse ok, mogoče pritisk malo nizek, kg naraščajo počasi (0,5 kg od prejšnjega pregleda).

glede vozičkov me zanima če katera pozna baby boom-a? je eden izmed mojih favoritov. a se ga da videt tudi kje v LJ ali samo v KP?

Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?