tassika
|
Lupinica komot povem, saj mislim, d ane bo reklama, če pa bo naj pa kdo zbriše. Barvala sem z belinkinimi barvani natančneje z aqua emajlom, ki je na vodi osnovi. Bela je navadna, samo matirana, oranžno so mi pa zmešali, saj mislim, da se moj spomne katero cifro, mislim pa da je bila K089, je pa faj prej preverit, ker sem pozabila, imajo tam v trgovini barvno karto. Potem je pa moj najprej zibko zbrisal z nekim čistilom, ki je kot bencin samo z manj oktanov in ne poškuduje, očisti pa dobro in malo zbrusil, jaz pa sem začela barvat. In ker sem imela tako lepo sončno in vetrovno vreme, je bilo kar težko, ker mi je prehitro sušilo, ampak meni so doma rekli, da je pač ročno delo in če je kje kaj barve steklo jo pač je, je unikat, če bi hotela, da je čist tipi topi bi mogla špricat, pa nimam te mašine doma. Metuljčke sem sprintala z neta, narisala na karton in izstrigla, potem pa dala gor in pobarvala, malo se je razlivalo pa sem naknadno popravljala in to je cela umetnost. Ampak je pa moja umetnost Saj pravim, kakšnim se mogoče zdi prezgodaj, ampak ta teen sva oba doma in sva imela čas, da sva to naredila, za kasneje nič ne vem kako bo, pa saj je še ne bom postavila v spalnico, napol sestavljena bo počakala v bodoči otroški sobici. Lupinica če ti ponujata da ti posodita, ti kar vzemi, bo veliko prišparano in boš potem dojenčku lahko več drugega nudila.