|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
10.6.2009 14:16:26   
giotti
Hej, pa ve res že skoraj vse čutite gibe user posted image

Jaz tudi hardly, hardly wait, da bi kaj začutila, ker sicer nič ne čutim. Ne slabosti, ne špikanja, nobenih bolečin v trebuhu ali maternici, ne bolečin v mečih, trtici, križu, nimam mozoljev, nisem več utrujena, imam normalen apetit kot pred nosečnostjo, jesti mi paše vse, prsi iste že od samega začetka in nikoli nič ne čutim, da se kaj v prsih dogaja, obseg trebuha že tedne isti (81 cm) ... user posted image

Seveda je vse OK, to vem, pa vendar vem, da mi bo drago, ko bom začutila prve gibe. Pa jih še ne čakam, je rekla dospa G, da šele nekje v 20. tednu naj pričakujem, torej še cele 3 tedne bom potrpežljivo čakala.
Srečno vsem user posted image

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
10.6.2009 14:19:43   
piška goriška
valerija77 - mi2 greva pogledat ta voziček v IT. Ko najdem kako trgovino, bom poročala user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
10.6.2009 15:13:18   
summer410
ojla punce...
pravkar sem se pogovarjala s sestrino sodelavko ,ki ima ta voziček.....fantka ima starga 2 leti in pol in pravi, da ga ne bi menjala za nič na svetu...
tako, da komaj čakam,da ga grem preizkusit....če se res tako fajn obnese, vam javim..
piška goriška- tegale bom tud vzela pod drognogled..je mogoč še boljši zarad večjih kolesuser posted image sam moti me to da ima 3 ne 4...drugače, pa tud pade v ožji izbor

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
10.6.2009 15:16:36   
summer410
piška goriška...ne dela mi link ko hočem pogledat ponudbo....imajo pri nas kaj podobnega

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
10.6.2009 15:19:41   
valerija77
Jaz sem pa imela nagledanega tega...   http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197638
Je tud super, enostavno se zloži, pa vse je na klik tak da se ni treba nič kaj matrat ko zamenjaš košaro za jajčko,...

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
10.6.2009 15:37:43   
summer410
košara  izgleda ful fajna....zaprta....za naše pikice fajn, ker bo mraz....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2981
10.6.2009 16:34:03   
Nončika
po krajšem premoru se spet oglašam.

uras81, junior dobrodošli.

nezy, tale pierre cardin- v oranžni barvi dobiš na madžarskem za cca 320€. prilagam ti link: www.babakocsit.hu/

eva1,počivaj in držimo ti pesti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

vidim, da mate debato o imenih. midva mava definirano ime za deklico, se je naša frčafela odločila. za fanta pa potekajo debate. če sklepam po naši frčafeli in imenih, pol bomo meli spet deklico. saj sva pri njej mela definirano ime, za fanta pa sva se pogajala vse do konca. user posted image user posted image

očitno ne razkuri samo mene moja tašča. v nedeljo smo meli obhajilo, nečak je bil pri obhajilu. celi dan sem pomagala in sem se tu pa tam malo vlegla. nato pa sem pričela čutit krče in sem prosila mojega, da gremo domov. moj seveda nekaj talamuti in sem šla spet ležat. na meni je skakal pes, nečakinja mi ni dala niti minute mira. in sem se dvignila in mojemu naznanila, da zdaj pa gremo. sem konkretno čutila,da me boli. tašča pa, da kaj se delam fino in da naj grem ležat in če lahko doma ležim pol tam tudi lahko. halo!!!

naslednji dan pa je izjavila svakinji, da sem zganjala celi hrup in stok ter jok. pa da sem očitno preveč občutljiva. in si malce vse skupaj domišljam, saj mi pri mali nič ni bilo, zdaj pa sem taka in taka. hallo!!!user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
10.6.2009 16:48:41   
ninka80
nončika, lubi boh, kaka taščauser posted image user posted image . Itak, da morš poslušat svoje telo, kaj ti narekuje, ne pa tašče.  Ma no comment....
No, moja je pa bolj tiha, jst ji nč ne razlagam, pa mam mir.user posted image Vedno pa nardim po svoje, pa če ji paše al pa ne.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
10.6.2009 16:51:41   
ursa1981
Še enkrat hvala lepa vsem za spodbudne besede in lep sprejemuser posted image

Tele tašče so pa povsod pereča tema, že ko sem bila noseča z Anjo so se začele debate v temi pod decembrčki07 user posted image  Groza, pa kaj ne morjo dat mir še ko ste noseče. Jaz imam kar srečo, živimo skupaj in moram reč, tudi glede na to da je tašča stara čez 70 let, da vse postori in pomaga čuvati Anjo, pa četudi jo daje zdravje. Upam, da bo tako tudi naprej. Če pa pride do nesoglasij se pa raje umaknem user posted image

Ja imena, midva se tud še nisva 100% odločila, jasno bo ko bo otročiček prijokal na svet.

V ponedeljek sva z možem končno naročila posteljo za Anjo, poleg tega pa vse kar paše zraven (posteljno dno, ležišče in oddejo). Za ostalo prevleke ipd., pa bom nahecala mojo mami, da bo kej prispevala, da ne bo vedno nosila same igrače user posted image  

No, zdaj pa grem gledat hrvaški top model, je zadnji del, pa čeprav vem katera bo zmagala, ampak sem kar notr padla, k se jim kr nasmejimuser posted image  

Lepo se mejte.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
10.6.2009 17:30:47   
sasika
user posted image user posted image user posted image Pozdravljene!!!

jaz se tudi že karnekaj časa nisem oglasila. Predvsem zato, ker že sto let čakam izvide (6. teden) in me stalno nategujejouser posted image . No, saj niso oni krivi. Baje, da se moje celice delijo zelo počasi. Včeraj so mi vsaj povedali, da otročiček nima nobene od tistih trisomij. Hvala bogu. Vsaj nekaj. Ne me vprašat, katere preizskave morajo še opraviti. Vsak dan pa čakam poštarja, kot najbolj zaželenega moškega na tem svetu.

Danes sem imela pregled pri moji ginekologinji in je vse ok. Morfologijo pa imam  26.6. Komaj čakam. Brcke že čutim in so totalno fajn.

Mi se tudi trudimo opremiti sobo za tamalo. Doma imam dva mizarja, samo mama malo komplicira user posted image user posted image user posted image . Sem že toliko sobic videla, da ne vem, katero naj izberem. Če že kakšno, ne paša noter.user posted image

Imen še nisva izbirala. Čakam, da vidim kakšnega spola je naše detece. Potem bo dosti manj težkega uskaljevanja okusovuser posted image user posted image user posted image user posted image . Vem iz izkušenj.

Jaguar car voziček pa je meni všeč. Predvsem cenovno. V prvo sem imela enga starega in vse kar je boljše od tistega je d best. Čeprav moram reči, da sploh ni bil slab. Samo, da si sedaj želim enega takega, da lahko montiram lupinico vanj, da ne bom vsa zlomnjena od nošenja. user posted image user posted image  V prvo sem imela eno tako težko lupnico, da mi še sedaj dela slabo ko se spomnim nanjo.

Sicer pa, se že veselim opremljanja, pripravljanja cunjic,.... Če ni to romantičnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
10.6.2009 18:47:56   
mayamaya
a teče debata že o vozičkih vidim. jaz bi pa imela enega na 4 kolesa, velika, pa z dobrim vzmetenjem in da ima obvezno košaro zraven. pa kar gledam mi ni kaj preveč všeč. zdej pa ne vem ali ni izbire ali sem pa jaz tako izbirčna user posted image . s tem bom imela še težave.

pa ve? a se bolj nagibate k 3 ali 4 kolesniku?

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu sasika)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
10.6.2009 19:03:25   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Hej, pa ve res že skoraj vse čutite gibe user posted image

Jaz tudi hardly, hardly wait, da bi kaj začutila, ker sicer nič ne čutim. Ne slabosti, ne špikanja, nobenih bolečin v trebuhu ali maternici, ne bolečin v mečih, trtici, križu, nimam mozoljev, nisem več utrujena, imam normalen apetit kot pred nosečnostjo, jesti mi paše vse, prsi iste že od samega začetka in nikoli nič ne čutim, da se kaj v prsih dogaja, obseg trebuha že tedne isti (81 cm) ... user posted image

Seveda je vse OK, to vem, pa vendar vem, da mi bo drago, ko bom začutila prve gibe. Pa jih še ne čakam, je rekla dospa G, da šele nekje v 20. tednu naj pričakujem, torej še cele 3 tedne bom potrpežljivo čakala.
Srečno vsem user posted image

giotti jaz tudi še ne čutim nič, na momente se mi zdi da ja, pol si pa rečem, da si itak domišljam, mozoljev nič vveč kot jih je bilo, apetit normalen, trebušček že kar konkretno viden, križ me grozno boli, ampak zdajle dva dni sem čisto sama kriva, sem renovirala zibko in jo je moj zbrusil, jaz pa v celoti pobarvala in poslikala in me obupno boli, utrujena sem pa toliko da komaj živim, ampak bom zdržala.

Toliko od mene, ker več trenutno nisem sposobna.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
10.6.2009 19:57:51   
rožica13
Joj te tašče Nončika, če bi se pri meni kaj takega zgodilo bi sama odvihrala domov mojemu pa rekla da grem peš, da če želi lahko pride z avtom za mano. Ne to me pa res razpi....., pa svakinja, kaj pa misli da je, očitno sama še ni imela bolečin!

Punce, kako drage vozičke gledate! Meni je všeč marsikateri a kaj ko so vsi tako dragi, če kupiš komplet. Jaguar car mi je zelo lep, cenovno pa je pri cenejših, čeprav jaz bi dal še manj in razmišljam o Hauch-u, ki je v Rutarju za 350€ vse komplet, me pa kolesi matrajo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
10.6.2009 20:16:32   
Nončika
rozica, tašča je bila tista, ki je šla svakinji razlagat kako sem se jaz baje vedla v nedeljo. svakinja pa je meni povedala, kaj govori tašča.

letos je obup kako se spravlja na mene. ampak vse to za mojim hrbtom. odkar sva se midva spravila zraven, da sva si začela delat svoje stanovanje pri mojih starših je pravi obup. non stop ma neke pripombe na mene, čeprav niti s prstom ne pomaknem. zadnjič mi je celo rekla, kam se nama mudi, da zakaj delava tam stanovanje. pred tistim sta vedno govorila, da bosta finančno pomagala, ko bova midva delala stanovanje, saj sta tudi drugima dvema sinovoma pomagala. zdaj pa je tišina. zadnjič je celo izjavila, da naj si delava sama, če mava tolko keša. to ne govori pred sinekom, to govori meni, pred sinekom pa reče, da jaz pretiravam.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
10.6.2009 20:39:25   
rožica13
Aja nončika sem narobe razumela. Te tašče so res vse iste, tudi moja ne prenese, da si midva delava pri mojih starših stanovanje. Skoz je govorila, da bo njen sinček živel pri njej, čeprav nimajo niti ene sobe, kjer bi lahko bila, pri meni imava pa celo nadstropje. Moraš svojga na lep način nagovoriti kako ti nagaja.
Upam da ti ne bo spila preveč živcev!

Zdaj sem se spet vrgla v iskanje vozičkov in tale mi je ful lep, še bolj zaradi barve user posted image , ampak spet ne vem ali so kolesa dovolj velika za po makedamu.

http://www.baby-shop.si/si/otroski-vozicek-gemma-3-v-1-bordo-i60.shtml?tselimage=134#images

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
10.6.2009 21:02:03   
rožica13
In tale mi je tudi zelo všeč.

http://www.soncek.si/si/baby-ace-pink-i16294.shtml

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
10.6.2009 21:17:25   
tassika
Evo punce, moje dvodnevno delo user posted image  sem se močno potrudila kljub nevšečnostim, sem narisala na zibko metuljčka in jo sestavimo in vidim da se ne vidi in sem naknadno risala še dva na nosilne stranice, ampak zdaj je narejena do koncauser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
10.6.2009 21:30:00   
valerija77
Dober večer

Jaz se vam javljam iz pregleda. Danes je mojo g nadomeščal drug in sem kr malo razočarana. Slišala sem da je dober ampak nisem pa vedela da te kr na hitro spravi skozi pregled. user posted image Povedala sem mu da me boli križ in spodnji del trebuha. Na hitro je pogledal maternični vrat in rekel da je ok. Pol pa je še uz naredil čez trebuh. Sploh ga nisem utegnila videt, sam slišala sem srčka - vsaj to. Tud slikce mi ni dal nobene. Rekel mi je da je živahen. Vprašala sem ga če se vidi spol pa ni niti dobr pogledal ampak kr rekel da ne oz. več sreče prihodnjič. user posted image Cel pregled je trajal 3 min. Naslednji pregled imam 10.7. takrat imam morfologijo. Upam da bo takrat že moja g nazaj.
Zdej grem pa malo počivat, pa jest borovničke.user posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
10.6.2009 21:31:20   
valerija77
Tassika zelo lepa je. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2994
11.6.2009 8:18:33   
rožica13
Tassika lepo si to pobarvala. Mi imamo prav takšno zibelko še od naju s sestro in jo je že moja sestra prebarvala na belo za svoje otroke, sedaj jo bom imela pa še jaz imela.

Neposredna povezava do sporočila: 2995
11.6.2009 8:43:53   
tassika
Rožica tudi ta je še mojauser posted image  sam ker sem prva sem jo pobarvala po svoje, sem rekla tamali da ko bo pa ona na vrsti se pa lahko zmišljuje naprej, zdaj je taka, je pa res rabila obnove, saj ne da bi bila zanič, samo malo obtolčena in odrgnjena, predvsem pa sivkasto rumena, saj če ti je vseeno bi bila dobra, ampak ker bo šla še par rodov naprej je pa čisto vseeno če jo obnovim, pa še kljub utrujenosti priznam da sem uživala, ker je to prva nosečniška zadeva katere sem se lotila, ker vse ostalo dobim skoraj novo.

Sem pa zdajle doma in je tako umazano, da me je kr groza, bom še en teden pucala, sem rekla mojmu, da naslednjič naj vzame toliko več kredita, da bom še čistilni servis najela na koncu, prah je čisto povsod, med vrati, povsoduser posted image , odločbe za bolniško pa tudi še ni, jutri se mi pa izteče, sploh ne vem a naj kličem v službo ali počakam do jutri, itak mam planiran dopust za drugi tedenuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
11.6.2009 9:09:51   
Pikapoka83
Dobro jutro punce!

No mene so pa mal razjezile te naše zavarovalnice. Čeprav plačaš zavarovanje za tujino ti zapletov v nosečnosti ne krijejo. In to tako Vzajemna kot Triglav. Torej, če si noseč in greš na dopust si moraš vse stroške zdravljenja povezane z nosečnostjo krit sam. Saj po eni strani mi je to razumljivo, po drugi pa me jezi. Barabe!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
11.6.2009 9:30:27   
pikica 28
da se na hitro javim....

no dolžna sem še slikico sobice, kako sem jo pobarvala in narisala medvede...ter slikico mojega ogromnega trebuščka...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
11.6.2009 9:37:17   
mashy
Pikapoka83; si mogoče povprašala za Coris? Imajo tudi zavarovanje za tujino. To pa ni OK, da ne krijejouser posted image  

Vidim,da ste pridne z urejanjem sobic in barvanjem posteljic... Tudi mene to še čaka, ampak dokler imam roko deformirano, ne bo šlo...user posted image  Sobico sva že dobila (tudi rabljeno) in bo tudi potrebna predelave. Tako da mi čez poletje ne bo dolgčas user posted image  Komaj čakam, ko vidim, kak ste fajn ve zrihtale...

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
11.6.2009 9:51:08   
*I.am.happy*
ojla čvekice!

ste se pa razpisale, full fino, pridem v službo dam kofetek na mizo in berem, berem pro v fajnuser posted image sam še delat bi blo fajn začet;)

skratka, tašče, ja to kot maš ti Nončika, tega ne poznam (trkam)user posted image je pa to delikatna zadeva, jest vem glede na moj karakter, da bi bla že v vojni z njo, kar pa res ni dobro, tko, da sem kr brez nasvetov pri tej temi.

voziček....ja naš bo tudi kar 4kolesnik, napihljive gume, za zdaj vodi mura4 od maxi-cosi, pa vse je na klik, pa košaro bo mel, pa višina je taka, da mi ustreza, saj pri mojih 1,8muser posted image aja summer, baje, da ma baby welt ene izmed višjih ročajev, me je zadnjič ena mamica podučila oz. kar pokazala na svojem vozičku. res visok ročaj.

sobice...blagor se vam. midva bova mela kar v spalnici en kotiček za pojstlco na pisalni mizi bo pa previjalna mizica. tako, da smo malenkost prikrajšani za užitke in radosti tega dela priprav. bi pa , če bi imela dinarčkov neomejeno sigurno kej v tej smeri izbrala. mi je tko lepo in ne tako kičasto, kot pri nekaterih proizvajalcih. res noro. sam cene so pa da te kap;) http://www.europebaby.co.uk/ ampak gledamo pa vseen lahko;)
nasploh imajo pri tem bebe-jou prekrasne stvari.

tassika...ti si pa umetnica, jest sem čist prez teh ročnih spretnosti, dve levi roki mam za take stvari oz. mi bolj domišljije primankuje;) ha ha beljenje in kakršnikoli mojstri zahtevajo potem eno veliko generalko, sploh pa ko se ploščice režejo, adijo pametuser posted image

lp

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?