tassika
|
IZVIRNO SPOROČILO: giotti Hej, pa ve res že skoraj vse čutite gibe Jaz tudi hardly, hardly wait, da bi kaj začutila, ker sicer nič ne čutim. Ne slabosti, ne špikanja, nobenih bolečin v trebuhu ali maternici, ne bolečin v mečih, trtici, križu, nimam mozoljev, nisem več utrujena, imam normalen apetit kot pred nosečnostjo, jesti mi paše vse, prsi iste že od samega začetka in nikoli nič ne čutim, da se kaj v prsih dogaja, obseg trebuha že tedne isti (81 cm) ... Seveda je vse OK, to vem, pa vendar vem, da mi bo drago, ko bom začutila prve gibe. Pa jih še ne čakam, je rekla dospa G, da šele nekje v 20. tednu naj pričakujem, torej še cele 3 tedne bom potrpežljivo čakala. Srečno vsem giotti jaz tudi še ne čutim nič, na momente se mi zdi da ja, pol si pa rečem, da si itak domišljam, mozoljev nič vveč kot jih je bilo, apetit normalen, trebušček že kar konkretno viden, križ me grozno boli, ampak zdajle dva dni sem čisto sama kriva, sem renovirala zibko in jo je moj zbrusil, jaz pa v celoti pobarvala in poslikala in me obupno boli, utrujena sem pa toliko da komaj živim, ampak bom zdržala. Toliko od mene, ker več trenutno nisem sposobna.