|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
9.6.2009 18:57:23   
mayamaya
aja, meni ga je pa dala sedaj zato, ker ko mi je očistila kamen je ob tem ranila tudi dlesni in je rekla, a mi bojo vsaj par dni med ščetkanjem krvavele

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
9.6.2009 18:59:44   
mayamaya
bojana82 tukaj si lahko prebereš:

http://www.medis.si/izdelek.asp?IDpm=16&ID=14133

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
9.6.2009 21:35:01   
sashy
Hoj user posted image !

Da vas še jaz malo pozdravim, sem ravno sredi izpitenega obdobja in res ne utegnem še pisati.
Ursa1981 dobrodošla, za tvojo delodajalko pa ni pomena zgubljati besed user posted image .

Naši trebuščki pridno rastejo in prav je takouser posted image

Papa

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
9.6.2009 21:37:32   
rožica13
Ta Gengi gel za dlesni je res ful dober, jaz sem si z njim mazala, ko sem imela fiksni aparat še ne dolgo nazaj in takrat ti dlesi zelo zatekajo, bolijo in krvavijo. Pa sem si namazala kadar me je bolelo in je bilo dobro. Je pa če se ne motim narejen na naravni osnovi.

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
9.6.2009 21:48:34   
Lupinca
IZVIRNO SPOROČILO: sashy

Hoj user posted image !

Da vas še jaz malo pozdravim, sem ravno sredi izpitenega obdobja in res ne utegnem še pisati.
Ursa1981 dobrodošla, za tvojo delodajalko pa ni pomena zgubljati besed user posted image .

Papa

sashy sva že 2. Kaj že ti študiraš? Pa veliko sreče na izpitih!

No, vam čvekice, ki ste pa ravno pri šopingu, bi pa sam tale link rada dala:
http://www.trgovine.net/?c=17&o=2&start=0
tole je stran,  kjer so linki vseh internetnih trgovin za naše male pikice. Pa sej boste vidle...
zelo ljubke zadevice, sicer eko so mi tukaj:
http://www.srcek.si/si/darila-za-dojencke/otroska-sobica/ostali-pripomocki-g125.shtml
pa ta recimo..http://www.minisvet.si/

V glavnem men je fajn, ker je vse na kupu in tkole malo počekiram.

Napišem drugič kaj več, ker sem čisto crknenja od izpitov.

nočko

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
10.6.2009 8:20:07   
Pikapoka83
Ursa1981 dobrodošla med nami! Imaš pa res zelo pridnega moža! Previjalna mizica je čudovita, ta'mala pa tudi (Anja).  user posted image

Kje ste čvekice? Še vse spite al kaj? :)

Jaz sem ok. Dojenček kar pridno telovadi v mojem trebuščku (ki postaja že kar konkreten trebuh) in jaz sem seveda srečna za vsak njegov gib. V prvi nosečnosti  sem imela zelo majhen trebušček, tokrat pa kar raste user posted image  No, samo da je vse ok z našim user posted image . Lep dan vsem bodočim mamicam.

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
10.6.2009 8:25:04   
summer410
dobro jutro punce:).....jaz imam pa ta teden bolniško, ker sem bila včeraj na AC, tako da pridno počivamuser posted image
ja, pa včeraj sem videla dve mladi mamici z supercool vozički...taki visoki so bili...STOKKE je pisalo...in grem dans v akcijo kje se to kupi....posikala sem spletno stran...in po oddihu, sem se odločila da grem gledat koliko stane...ali pa mogoče katera od vas ve..

http://www.stokke-stroller.com/sl-si/stokke-xplory-stroller.aspx

dobrodošla Ursa1981

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
10.6.2009 8:55:36   
valerija77
Dobro jutro.

Joj kok ste lahk vesele da že zjutraj čutite brcike, jaz pa jih tako malo, pa še te komaj zvečer.user posted image Ne vem ali je dete tako mirno ali kaj. Bom danes zvečer vidla kaj je. Upam samo da ni kaj narobe. Summer stokke pa meni osebno sploh ni všeč pa grozn drag je. Pa niti jajčke ni zravn, jo je treba dokupit, pol rabiš pa še adapter, kaj pa vem.. Tle le link.  
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176678

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
10.6.2009 9:00:31   
*I.am.happy*
Ojla čveke!

gengigel je zakon, sem ga mela v obliki spreja, zdej ga mam pa v obliki ustne vodice za grgranje. meni je to do zdaj še najbolj okusna vodica, vse ostale so mi bljakuser posted image skratka ob redni uporabi se zadevica zelo dobro obnese!

uuu Lupinca hvala za linke, še vedno sem samo v fazi gledanjauser posted image čakam, torek, da nam povedo kaj bo, da vemo na katero barvo se orientiratuser posted image

summer410...a ti je res všeč stokke? moram rečt, da meni je zanimiv, nebi ga pa imela. je pa tud rekorder po ceni ;) pa definitivno je totalno asfalten voziček, dvomim, da prenese malo makedama.

gremo delat, danes bi bilo fino bit malenkost bolj produktivna kot včeraj;)

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2959
10.6.2009 9:01:37   
barbchen
summer410 zdaj, ko je za tabo pa lepo počivaj in samo pozitivno naprej! Držim pesti in ti pošiljam user posted image za srečo.

Tudi jaz že komaj čakam, da bom začela čutiti prve gibe našega škrata, ampak je baje še kar nekaj čakanja pred mano, glede na to, da sem bolj pri močnih in da bo to moj prvi user posted image . Ga pa vsake toliko poslušam z angelsound-om in je zelo aktivenuser posted image

Punce, lep sončen dan vam privoščim in božajte svoje bušije!user posted image

Carpe Diem!

Neposredna povezava do sporočila: 2960
10.6.2009 9:07:39   
*I.am.happy*
IZVIRNO SPOROČILO: barbchen

summer410 zdaj, ko je za tabo pa lepo počivaj in samo pozitivno naprej! Držim pesti in ti pošiljam user posted image za srečo.

Tudi jaz že komaj čakam, da bom začela čutiti prve gibe našega škrata, ampak je baje še kar nekaj čakanja pred mano, glede na to, da sem bolj pri močnih in da bo to moj prvi user posted image . Ga pa vsake toliko poslušam z angelsound-om in je zelo aktivenuser posted image

uf ja, jest tud včasih pomislim, upam, da je vse OK. ker buši počasi raste, predvidevam, da je. čutim ga pa še ne. iz istih razlogov kot ti barbchenuser posted image nimam pa angelsounda.

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
10.6.2009 9:20:56   
mayamaya
dobro jutro!

jaz pa mislim, da sem včeraj prvič začutila mojega škrata. mislim vsaj da je bilo to. kot kadar te tišči na potrebo, pa te neki zvija, kot da bi naredilo samo ''blup''user posted image . ampak mene ni zvijalo in to se mi je zgodilo ene 2x ko sem bila v bolj skrčenem položaju - varianta: dej mami ne me toliko stiskat user posted image .

a je še katera čutila podobno (tiste ki že čutite seveda)

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
10.6.2009 9:52:23   
monika985
Jutro souser posted image ! Se kar nekaj časa nisem javlala, ker je tudi pri meni "izpitno obdobje", za povrh vsega sem imela pa še neprestane probleme z netom. Najprej pozdrav vsem novim in držim pestke, da bi imele čim lepšo nosečnost.

Tut jst bi rada vidla, če mi lahko te brcike malo bolj opišete user posted image  Po datumu poroda sem med prvimi (3.11.), pa tudi bucika nisem bila nikoli (res da sem se zredila že 5 kg user posted image ), pa se mi zdi da brc še nič ne čutim. So to bolj trenutni sunki, ali čutite kot bi se po trebuhu otrok premikal? Meni se zdi da ene tri dni čutim premike, bi pa težko rekla da so to brce user posted image  Mogoče imamo pa lenega otroka user posted image .

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
10.6.2009 9:52:49   
pikica 28
DOBRO JUTRO...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu monika985)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
10.6.2009 9:55:14   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: summer410

... pa včeraj sem videla dve mladi mamici z supercool vozički...taki visoki so bili...STOKKE je pisalo...in grem dans v akcijo kje se to kupi....posikala sem spletno stran...in po oddihu, sem se odločila da grem gledat koliko stane...ali pa mogoče katera od vas ve..

http://www.stokke-stroller.com/sl-si/stokke-xplory-stroller.aspx

Joj, mene pa kar zmrazi, ko vidim na ulicah ta voziček in kako se vse trese, ker sploh nima prav nobenega vzmetenja. Še toliko bolj bi ga moral imeti, ker je tako visok! Dojenčka pa se ne sme tresti!!! Ni dobro za njegove možgane!! Da ne govorim o stabilnosti vozička, vsak pes ga lahko podre. Tako zanič in nekavalitetnega vozička še zdaleč ne vidiš, tudi ful nepriktačen je, ker spodaj ne moreš nič odložiti. Ljudje pa na žalost padajo na design, za kvaliteto in varnost otroka pa jih nič ne zanima user posted image Tako da iz moje strani ocena 1 od 10 za takšen voziček! user posted image Ne bi dala niti 10 € za takšno nevarno stvar!

Neposredna povezava do sporočila: 2965
10.6.2009 10:09:40   
Pikapoka83
Naj odgovorim glede gibov. Ne vem če so pri vseh nosečkah občutki enaki. Ene opisujejo ribice, metuljčke ... Pri meni je potekalo takole .... pri 14., 15. tednih sem začutila kot rahle mehurčke (to je moja 2. nosečnost), kasneje kot bi počil mehurček "blup", zdaj čutim premike in rahle brce -  noseča pa sem 17 tednov. Tudi moj mož je čutil že brce, vendar najin otročiček brca vsake toliko in je težko ujeti pravi trenutek, da bi mož dal roko na trebuh. Jih je pa lepo čutiti tudi od zunaj (brce, ne premike).

V prvi nosečnosti sem bila v 20. tednu na pregledu pa me je G vprašala če čutim premike, pa sem rekla da ne. Isti večer ko sva ležala v postelji in me je moj držal za trebušček pa je mala tako brcnila, da sva samo rekla: Kaj je to in naredila debele oči :)

Jz sem pa visoke in malo močnejše postave pa se mi ne sanja kje bi dobila hlače zame - kar mi je prav, mi je preširoko. Ene imam že doma od La Vie, rada pa bi imel še kavbojke. Ima katera izkušnje s Trgovino Popek??

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
10.6.2009 10:14:32   
Pikapoka83
popravek: kar mi je prav, mi je prekratko. :)

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
10.6.2009 10:17:41   
pikica 28
ojla,

tudi jaz se lahko pohvalim, da čutim brce najinega otročička...Sicer moj še ne čuti, ko da gor roko...mene pa kar lepo že boksa in brca....user posted image user posted image
najbolj ga čutim, ko sem v službi za računalnikom...in ima svoj šou...he heuser posted image user posted image

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu Pikapoka83)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
10.6.2009 11:18:51   
summer410
punce men je dizajn vozička nepomemben..men je pri tem vozičku všeč to, da je otrok visoko...ker sem sama visoka in se mi zdi da bo to sklanjanje kr problem povsod...še za previjalno morm nekaj pogruntat:)))
dejstvo pa je da bom šla najprej pogledat kako se vozi in kakšen je....pa če ni vredu, ga tud ne bom kupila....samo , ko sem včeraj videla kako je lepo ko so imela dojenčke tako visokouser posted image

kar se pa tiče brcik pa ne čutim....ali pa ne vem kaj bi morala čutituser posted image

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
10.6.2009 11:41:31   
sashy
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

IZVIRNO SPOROČILO: sashy

Hoj user posted image !

Papa

sashy sva že 2. Kaj že ti študiraš? Pa veliko sreče na izpitih!

Socologijo - kadrovski menedžment na FDV-ju v Lj. Končujem drugi letnik. Pa ti?

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
10.6.2009 11:55:06   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: *I.am.happy*

IZVIRNO SPOROČILO: barbchen

uf ja, jest tud včasih pomislim, upam, da je vse OK. ker buši počasi raste, predvidevam, da je. čutim ga pa še ne. iz istih razlogov kot ti barbchenuser posted image nimam pa angelsounda.

tudi me bomo prišle na vrsto, smo pa vse po vrsti neučakane, ker poslušamo, kok je to fin občutekuser posted image , upam, da se potem, ko bodo brce že močne, ne bomo pritoževale, da je pa prepogosto oz. ob nepravem trenutkuuser posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
10.6.2009 12:31:18   
giotti

punce men je dizajn vozička nepomemben..men je pri tem vozičku všeč to, da je otrok visoko...ker sem sama visoka in se mi zdi da bo to sklanjanje kr problem povsod...še za previjalno morm nekaj pogruntat:)))
dejstvo pa je da bom šla najprej pogledat kako se vozi in kakšen je....pa če ni vredu, ga tud ne bom kupila....samo , ko sem včeraj videla kako je lepo ko so imela dojenčke tako visokouser posted image

kar se pa tiče brcik pa ne čutim....ali pa ne vem kaj bi morala čutituser posted image

Draga summer
Da ima voziček vzmetenje in se zato ne ruka, je milijonkrat bolj pomembno od tega, da je otroček visoko.
Glede sklanjanja pa je najbolj pomembno, da ko se skloniš zato, da nekaj dvigneš, da to počneš vedno in brez izjeme z RAVNO HRBTENICO. Torej, ničesar ne dviguj, ne da najprej preveriš, da je hrbtenica res ravna!!! In če se moraš močno skloniti in si visoka, lahko tudi počepneš z ravno hrbtenico do tiste višine, ki jo rabiš. To ti bo samo utdilo nožne in trebušne mišice in bo vsak dan veliko lažje, pa še za zdravje je to koristno.

Samo moje mnenje na vse skupaj, zato upam, da ne zameriš user posted image

Aja, pa da bodo izvidi od AC blesteče dobri user posted image Zdaj pa res počivaj in počivaj in še 1x počivaj!!!

< Sporočilo je popravil giotti -- 10.6.2009 12:36:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 2972
10.6.2009 12:56:28   
piška goriška
Dobro jutro, dober dan user posted image !!!

Ko že takole o zobozdravnikih - jaz hodim najmanj 3x na mesec, vse temne plombe mi je že zamenjal z belimi, uporablja inekcijo in to vsakič. Sem mu pa povedala na začetku, da sem user posted image in pazi. Je rekel, da je bolje, da si sedaj vse porihtam, ker potem bom imela kako leto bolj malo casa. Pa tudi moja mati, upokoj. ginekologinja pravi, da je s tem vse ok. in da je čisto varno. Da pa je treba med nosečnostjo bolj skrbeti za zobe in dlesni... Tako da imam že vse razrito, popravljeno - samo še kirietaža, pa sem fertik z zobmi.user posted image

Summer - poglej si še Bebe Confort High Track - po moje je tudi dovolj visok. Je zaenkrat med najinimi ljubšimi.
http://www.bebeconfort.com/collection-2009/UK/prom_poussette_high_trek.htm

Meni se pa zdi, da že kak teden čutim neke male premikce - predvčerajšnjem zvečer in zjutraj je bilo kar izrazito. Samo si težko predstavljam neke metuljčke, pa mehurčke. Meni je čutit najbolj kot da bi se nekaj gibalo (nalahko) v meni. Po moje je to to, ker ne vem, kaj bi bilo lahko drugo??

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
10.6.2009 13:36:33   
ninka80
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Draga summer
Da ima voziček vzmetenje in se zato ne ruka, je milijonkrat bolj pomembno od tega, da je otroček visoko.
Glede sklanjanja pa je najbolj pomembno, da ko se skloniš zato, da nekaj dvigneš, da to počneš vedno in brez izjeme z RAVNO HRBTENICO. Torej, ničesar ne dviguj, ne da najprej preveriš, da je hrbtenica res ravna!!! In če se moraš močno skloniti in si visoka, lahko tudi počepneš z ravno hrbtenico do tiste višine, ki jo rabiš. To ti bo samo utdilo nožne in trebušne mišice in bo vsak dan veliko lažje, pa še za zdravje je to koristno.

Samo moje mnenje na vse skupaj, zato upam, da ne zameriš user posted image

Aja, pa da bodo izvidi od AC blesteče dobri user posted image Zdaj pa res počivaj in počivaj in še 1x počivaj!!!

Se podpišem pod tole napisano.

Tudi naše detece veselo brca in ga je že ati čutil, je bil spet ves medenuser posted image user posted image

Prvi gibi so se pa meni zdeli kot mehurčki v gazirani pijači.

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
10.6.2009 13:53:54   
valerija77
Piška goriška ta voziček je zelo lep. A katera ve kje se ga da videt ali se ga da naročiti samo po netu. Komplet mislim. Ali pa je potrebno vse posebej kupit? Videla sem da ga imajo v BC ampak ne kompleta. 

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?