|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
17.11.2009 8:19:46   
viv_
Kaj pa ta petek - za kuhanca?

Joj, vsi bolančkani, pozdravite se čim prej! Mi zaenkrat še dobr vozimo :trkam trkam trkam:.

Včerej je mela Zarja zobarja. Ful je bila pridna. Ne vem, kaj jaz delam narobe. V "svetu" je ta otrok nekaj najbolj pridenga, kar si lahko zamisliš. V slikovnem slovarju pod besedo "idealen otrok" najdeš njeno sličico. Samo da prestopi domači prag se prelevi v user posted image . Jaz ne vem kaj je to... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Sta bli pa učer zvečer z Mirno ful luškani, sta si zamenjali postelje in potem sta si še imenta zamenjali user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
17.11.2009 8:35:23   
urška76
Tako odločitev padla. Kuhanec ta petek. Vse se mi pozdravite do takrat, drugače boste imele zdravljenje s čim močnejšim od kuhanca user posted image . Ž. ti se zmeni s taščo, če ti bo čuvala otroka, drugače gremo pa same bejbe ven (da bomo naštmale dež, sneg, karkoli že, da bodo krovci končno prišl našo streho do konca zrihtatuser posted image ).

Mene tud še kar neki navija, tako da tole zdravljenje veja tudi zame. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
17.11.2009 8:54:31   
viv_
Jeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image  Ta petek kuhanc! user posted image user posted image user posted image

Kdaj? Kje? Cvetačka, te poberem?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
17.11.2009 9:21:26   
viv_
Evo, gospod mož obveščen, varstvo zrihtano! user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
17.11.2009 11:00:36   
Luni
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

Včerej je mela Zarja zobarja. Ful je bila pridna. Ne vem, kaj jaz delam narobe. V "svetu" je ta otrok nekaj najbolj pridenga, kar si lahko zamisliš. V slikovnem slovarju pod besedo "idealen otrok" najdeš njeno sličico. Samo da prestopi domači prag se prelevi v user posted image . Jaz ne vem kaj je to... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Viv, ne se sekirat, pri nas imamo tudi eno takšno doma in se tudi večkrat sprašujem, če sem jaz takšna živčna razvalina user posted image , da je otrok avtomatično zahtevenuser posted image  Ampak če dobro pomislim, če se jaz prelevim v neko vlogo (kuža, muca, biba, Sneguljčica, ni važno kaj), je Maša prav super punca user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
17.11.2009 11:02:13   
urška76
A se zmenimo pri prešercu? Tam okoli osme zvečer. Moj mož je tud obveščen.Pravi, da ne bo šLo skoz brez njega user posted image Že išče varstvo za bejbota.
Drugače bo pa naš gospod gradbenik šel jutri ploščice naročit (btw: že avgusta sva mu podala vse potrebne podatke, čakalna doba je približno tri tedne, v pogodbi imamo pa plan zaključka del prvi december user posted image ) Kok bo mene pocen prišlo, ko bodo penali začeli tečt. Jutri pa baje pridejo z vhodnimi vrati.

< Sporočilo je popravil urška76 -- 17.11.2009 11:10:50 >

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
17.11.2009 11:36:55   
viv_
Jest tut čakam vhodna vrata... Upam, da bojo hmal!

Kul, petek, 20:00 Prešerc...

Sam mam frizerja šele u soboto, tko da še nam prou lepa!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
17.11.2009 11:39:36   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: viv RR

Sam mam frizerja šele u soboto, tko da še nam prou lepa!

Sej ne gremo na zmenk user posted image Važno je, da boš dobre volje. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
17.11.2009 12:06:37   
Žiga
Jest tut čakam vhodna vrata... Upam, da bojo hmal!

Krovci so jutr... držte pesti za "ne dež"...

LP
Ž.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
17.11.2009 12:09:58   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

LP
Ž.

A niso v četrtek?

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
17.11.2009 12:22:44   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

LP
Ž.

A niso v četrtek?

Pr nas so mel za poštimat sam še ene žlebove na zadnji strani, k mamo veuxe v kombinaciji z vertikalo. Pridem v soboto zjutri vsa na izi v dnevno, me je kap zadela, k se je en u košari mim okna prpelou. Fora je v tem, da mamo vsi spodi garaže, tudi "di sosed" uni pa zaparkirano dvigalo... Mater ja! Na srečo, so soseda zjutri srečal, pa mu povedal pa je itak nekam šel, tko da je dal avto ven. Sam teli obrtniki so eni res zmedeni. Najprej jih kličeš pa jih ni, pol pa boh var povedat, da bojo pršli...

Držimo pesti za ne dež.

Mi smo že zdavni pod streho, pa me še vedno vsak dež čist znervira... aaaaaaaaa...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
17.11.2009 13:05:09   
Žiga
LINK

Prvih 29 sekund je zelooooooo bolečih (Murko, press), ampak se splača pogledat... user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
17.11.2009 15:12:04   
krfjolca
Petek, jaz sem za. Dragi že dobil ultimat, da ma za bit doma, sploh ni bilo debate user posted image

Viv - bi morala bit jaz na vrsti za taksista, ne? Sam je moj twingič žal tako v razsulu, da še komaj upam it v trgovino z njim, se bojim, da bi naju na cedilu pustil sredi Ljubljane user posted image . Tako da se lahko zmeniva, da me nekje pobereš, lahk tudi jaz do Kranja pridem, ali pa kot zadnjič. user posted image

Gradnja - Po eni strani sem vam fovš, po drugi pa ne user posted image . Če sam pomislim, kolk živciranja je bilo z eno bogo podstrešno sobico, mi ni prav nič do tega, da bi kdaj gradila bajto. Pol pa gledam, kake lepe novogradnje nastajajo pri nas (v zadnjih letih so nas čisto obkolili, so 4 nove hišice zrasle pri sosedih, pa še plan je kar nekaj novih v bodoče), pa sem kar malo nevoščljiva. Sam, če lih ne zadanem na lotu, kaj dosti šans za svojo hišico mi nimamo. Če bi imeli zemljo, bi še lahko sanjali, brez vsega pa ne gre.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
18.11.2009 8:25:03   
viv_
Jutro, punce!

Ma Krfjolca, te poberem tm pred Marinškom, ker bv da se voziš do Kranja, pol greva pa nazaj v Naklo na AC. Ob 19h pri Marinšku oz. na avtobusni čez cesto, a prou, da se pol v miru sparkirava pa prideva do prešerca.

Kok nas je pol?

Men pa Zarja ponoči lula že 14 dni. V dveh tednih se je recimo 5x polulala. Prej pa pol leta brez ene same nesreče ponoči. Sam plenice ji ne dan nazaj...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
18.11.2009 11:52:06   
krfjolca
Viv, velja.

Anže tudi ni več tako siguren ponoči. Se recimo 1x tedensko naredi nesreča. Čez dan je zdaj dobro, ponoči pa od tistega vnetja dalje uide. Tako da ga zdaj 1x ponoči dava na kahlo, vem da so različna mnenja o tem, sam res imam že tako 3x preveč žehte.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
18.11.2009 13:09:09   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Viv, velja.

Anže tudi ni več tako siguren ponoči. Se recimo 1x tedensko naredi nesreča. Čez dan je zdaj dobro, ponoči pa od tistega vnetja dalje uide. Tako da ga zdaj 1x ponoči dava na kahlo, vem da so različna mnenja o tem, sam res imam že tako 3x preveč žehte.

Jaz sem Mirno do pred enega leta ponoči budila in jo dajala lulat - no, dal jo je tisti, ki je šel ta zadni spat. Sam kaj nej bi... Škoda mi je blo it nazaj na plenico, prat se mi pa tut ne ljubi non stop.

Sam Mirna, zlato dete, si jo posadil na školjko, pa se je na 3/4 v spanju polulala pa spala dalje. Zarja pa živčnega faše če samo omeniš wc kadar nje ne tišči na 100%.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
18.11.2009 13:59:32   
melita73
Viv, naša Zara je ista. Če ne ne tišči lulat na 100, pol je totalna histerij. Hvala bogu pa nimamo problemov ponoči, prespi celo noč, brez da ji kaj uide (že trkam).
Sem pa včeraj klicala pediatrinjo zarad cepljenja za klopni miningitis, in sem jo mimo grede vprašala še za sistematski pregled, pa je rekla, da še ne bova tako kmalu na vrsti user posted image . A druge ste že vse imele?
Drugače pa je pri nas na šoli obsedno stanje. Manjka ene 13 učiteljic, pa v vsakem razredu min. 5 učencev.
Me je kar groza, kdaj bo mene kaj položilo v posteljo. Upam, da vsaj Zare in mene ne bo istočasno.
Lep dan.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
18.11.2009 19:04:09   
tjasa1
Oj!
JAz ne morem na kuhanca. SEm na bolniski, danes je pa se moj privrocicil domov. Tako bomo jutri vsi trije doma, vsak na svojem koncu stanovanja. Mi je zal. Upam, da bo kdaj repete, da vas spoznam.
LP

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
18.11.2009 20:15:52   
urška76
Zala, Kaja in Maj vse najlepše in najbolše.

Danes sem cel dan bila od doma. Sva šla že zjutri z Ž. v Domžale (a se lahko pohvalim da mamo fensi šmensi vhodna vrata). user posted image Potem sem morala pa Miha peljat na Ang in nato takoj naprej oba k zobozdravniku. Miha ima zelo lepe zobke, Špela pa ima na petkah čudne brazde in moramo malo bolj pazit, da tudi okoli teh brazdic dobro očistimo.
Zdele moram it pa pravljico eni utrujeni tečki brat.

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
18.11.2009 20:24:36   
urška76

IZVIRNO SPOROČILO: tjasa1

Oj!
JAz ne morem na kuhanca. SEm na bolniski, danes je pa se moj privrocicil domov. Tako bomo jutri vsi trije doma, vsak na svojem koncu stanovanja. Mi je zal. Upam, da bo kdaj repete, da vas spoznam.
LP

Škoda. Ponovitev sigurno bo. Če ne prej naslednje leto. user posted image Mogoče se nam bo pa na spolmlad celo uspelo dogovorit za ZOO.user posted image

(odgovor članu tjasa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
18.11.2009 22:42:40   
Nogavica
Vse najboljše današnjim trem slavljencem!

O, melita73 se je po dolgem času oglasila! user posted image  Živa je imela sistematskega prejšnji četrtek, za psihologa in zobarja je pa naročena 30.11.
user posted image za vse bolnike!
Pri nas smo vsi trije, razen najmlajši, kar fajn prehlajeni. Upam, da ne bo še on česa pokasiral, čeprav se bo zdaj težko izognit, glede na to da mi vsi trije na veliko kašljamo in smrkamo.

Včeraj smo imeli posvetovalnico, kar lepo napreduje naš fantek. Sem pa jezna nase ko strela, ker sem pozabila naročit cepivo proti rota virusu. user posted image  Moram jutri poklicat.
Jutri grem k frizerju, juhuhu! (to sem zdaj zapela).

Evo, zunaj slišim ognjemet. Predvidevam, da so naši zmagali v nogometu. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
19.11.2009 7:26:52   
Aja1
Malo z zamudo: Kaja, Zala in Maj - vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
19.11.2009 9:31:57   
viv_
Vse naj naj vsem slavljencem! user posted image  

Vsi bolančki, še vedno velja, dršte se!

krfjolca - računej ene 19:15. Te pokličem k štartam od doma, k mava z M. en rojstni dan do 19h, pa jo pol sam dam zategnem.

Urška - super za vrata! user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
19.11.2009 11:28:59   
krfjolca
Kaj bomo pol spet samo me tri? No, pa Žiga user posted image

Tjaša, pozdravite se! Mene že nekaj dni malo boli grlo, sam drugega mi pa ni. Anže je šel danes v vrtec, jo je tudi odnesel brez vročine, samo kašelj in vnete očke. Sara je danes ponoči spet nekaj kašljala, sam zdajle mi deluje OK. Sva ravno s sprehoda, prav paše tole vreme. Zdaj se pa igra z lego kockami user posted image . So ji Anžetove stvari ful bolj zanimive, kot brezvezne ropotuljice user posted image . Pol jo moram pa skoz gledat, da si ne tlači kaj v usta, sploh če je Anže zraven, ki ji pridno nosi igrače, pa mu nekako ne morem dopovedat, da figurice iz kinder jajčkov niso v redu za Saro user posted image .

Včeraj sem izvedela za eno fajn novico glede službe. Se mi nekaj obeta, če bo po sreči user posted image .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
20.11.2009 8:26:22   
krfjolca
Mi smo danes spet doma user posted image
Je šel Anže v vrtec, samo je že pred vrati vrtca bruhal, tako da sta samo obrnila. To je sicer zaradi kašlja, ker njega že najmanjši kašelj zdraži do bruhanja, sam tak ne more biti v vrtcu. Čeprav je drugače čisto OK, zdajle že nori po stanovanju (s smučarsko čelado na glavi, kajpak). Smo včeraj kupili na sejmu kompletno opremo za smučanje, pa je čisto navdušen, komaj sem ga včeraj prepričala, da ni šel še spat z njo.user posted image Smo pa res fajn dobili, cel komplet - smuče, palice, pancarji, čelada in očala - za 75 €. Pa vse je kot novo. Za mulčke se nove opreme res ne splača kupovati, je odločno predrago za eno, maksimalno dve sezoni.

Danes se pol vidimo, Urška in Viv user posted image . Sam tolk - če boste samo o gradnji regljali, vam bom ušla user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.