Nogavica
|
Aja1, . Jaz sem tudi na koncu nosečnosti razmišljala in spraševala za mnenja, če bi obdržala Živo doma nekaj časa ali ne, glede na to da je to svetovala tudi patronažna. Zdaj sem presrečna, da je nisem poslušala in sem jo pustila v vrtcu, ker sicer bi se mi kar strgalo. David je po mesecu dopusta prejšnji teden začel delat in je bil ravno popoldanski, tako da sem bila sama z malima. Priznam, da sem vsak večer komaj čakala, da bo ura 19h, da se začnemo rihtat za spanje. Dobro, da je šla skoraj vsak dan za kako urco dol k babi in dediju, pa v sredo je bila popoldne na obisku prijateljica s hčerkama (tastarejša je Živina sovrtičkarica), tako da je hitreje minilo in se je malo zamotila. Ta teden je veliko lažje - David dela zjutraj, ko je Živa itak v vrtcu, tako da sem dipoldne sama s Tilnom, popoldne pa smo vsi skupaj in je boljše. Moram pa prav slvesno naznanit, da je ta teden nehala nosit nahrbtnik s sabo v vrtec pa prejšnji teden je končno začela tudi kakat na stranišču. Tako nam zdaj ostaja plenica samo še čez noč oz. za spanje (razen v vrtcu, ko ji je med spanjem ne dajo, ampak se vsake toliko polula, predvsem če bolj dolgo spi). Ne vem, kdaj bomo ukinili še to. Pravijo, da je pravi čas takrat, ko je plenica par noči zapored suha, Živa pa toliko lula ponoči, da ji zjutraj plenica velikokrat premoči. Je pa zanimivo, da čez dan se pa ni niti enkrat polulala od poletja, ko smo ukinili plenico (razen enkrat zanalašč, ker jo je zanimalo, kako je, če lula v moje dokolenke ).